- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.941
Kız evin halini görsen benden önce sen girişirsin temizliğeAyyy temizlik aşkınız oldurecek beni sonundaaa
Evlensindr sorariz sonrasinda nasil oldugunu
Tamamdir beybim kolay gelsin kuzumm
Anladim tatlim
Merhaba göksucum hosgeldin tekrar canim. Hem emziriyosun hemde yeni dogum yapmissin bence hizlica verirsin kilolari
Keyif yap kuzu kendine zaman ayir o zaman
Olmus tatlim
Oooouuuuuswwww beybiiiiKizlar benimde birkac saat boslugum vardi cilt bakımı yaptiriyorum
Valla hic isim olmaz o konuda akillandim canim. Canim istemiyorsa elimi surmem. Zamaninda cok yaptimda nolduuuKız evin halini görsen benden önce sen girişirsin temizliğe
Bayram temizligi tatlimmmOooouuuuuswwww beybiiii
Benim yerimede yaptir benim icin su dönem kas aldırmak bile büyük lüksKizlar benimde birkac saat boslugum vardi cilt bakımı yaptiriyorum
Kızlar ben de katılmak istiyorum :) hamilelikte 24 kilo aldım. 12 kilo gitti. 12 kilo daha vermem lazım. 3 ay oldu doğum yapalı
Hg cnm bende 25 yaşındayım 4 bucuk yqsinda bi kızım varAdı:Göksu
Yaşı:24
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1/3aylik
Emziriyormusun:evet
Meslek:Okulöncesi öğretmenligi
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:170
Kilo:73.5
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Kiz guzellik merkezinde calisiyorum ben olsun o kadarBenim yerimede yaptir benim icin su dönem kas aldırmak bile büyük lüks
Hoşgeldin canım benim de bebişim 2 aylık birlikte emzire emzire takımda vericez kiloları inşallahAdı:Göksu
Yaşı:24
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1/3aylik
Meslek:Okulöncesi öğretmenligi
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:170
Kilo:73.5
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Biz hep oturuyoruz sahura kadar ben her gün salak gibiyim:)Ayy kızlar bugün salak gibiyum resmen ya bi daha sahura kadar hayatta oturmam kendime gelmedim resmen başım çatlıyor ağrıdan yattım bugün çoğunlukla simdi kalktm yemek isine bakicam once sonra da yapabilirsem simdi yaoamazsam spor var
İnşallah veririm kısa sürede :)Ayyy temizlik aşkınız oldurecek beni sonundaaa
Anladim tatlim
Merhaba göksucum hosgeldin tekrar canim. Hem emziriyosun hemde yeni dogum yapmissin bence hizlica verirsin kilolari
Olmus tatlim
Hoşbuldum. Allah bağışlasın:)Hg cnm bende 25 yaşındayım 4 bucuk yqsinda bi kızım var
Inşallah canım:)Hoşgeldin canım benim de bebişim 2 aylık birlikte emzire emzire takımda vericez kiloları inşallah
Hihi alismadik g... dön durmazmis bende maskelerimi getirdim hiç elime bile almadımKizlar benimde birkac saat boslugum vardi cilt bakımı yaptiriyorum
küçük cnm daha bebegin senin ki normal artk da ben ne derdimeyse kendimi zorluomBiz hep oturuyoruz sahura kadar ben her gün salak gibiyim:)
Akşamları uyusa kızım onla yatıcam 1,2 saat ama gündüz uyuyup akşam gezmeyi seviyor genelde bu cadı:)
Amin cnm cumlemizinkini uyku sersemi vala ne yazdığımı da bilmiom Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladini da hayrli evlat olsun inşAllahHoşbuldum. Allah bağışlasın:)
bu hafta herkes reglimi anacim :))) odem cayini ihmal etme cnm
Okuldan gelir gelmez tartıldım, acabaeceboce gibi sona doğru biraz daha buharlaşır mıyım diye bekleyeyim dedim ama tartı benle inaylasti, 4 saatte 100 gr bile oynamadı....
Cuma 75.5
Bugün 76.3
Fark +800
TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Dilek
Yaşı:35
Evli/bekar:16 yıllık evliyim
Çocuk/yaşlarığlum 14 ,kızım 9,minnak kizimda 50 günlük
Meslek:bı donem beyimlen market işletim :)
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1,68
Kilo:101
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :fi tarihinden önce 3 .takımda yarıştım ama asıl yuvam 9.takimdir
Kilo alma nedeninizis boğazım 35 yıldır yemelere doyamadım bir türlü
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Ankarada yaşıyorum evimin kadını çocuklarının anasiyim :)genel anlamda mutlu huzurlu keyifli bir insanım .anlatılacak çok bişey yok zaman içinde cozersin beni
: böyle mi yapmam lazım
Yaşı:29
Evli/bekar:evliyim
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun:
Meslek:
Şu anda çalışıyomusun: hyr
Boy:165
Kilo:72
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı :hyr
Kilo alma nedeniniz : stres sıkıntı
Bize kısaca kendini anlatırmısın:2 senedir evliyim çalışmıyorum :)
Kızlar ben de katılmak istiyorum :) hamilelikte 24 kilo aldım. 12 kilo gitti. 12 kilo daha vermem lazım. 3 ay oldu doğum yapalı
SAğol balımAyyy temizlik aşkınız oldurecek beni sonundaaa
Anladim tatlim
Olmus tatlim
Amin canımmmküçük cnm daha bebegin senin ki normal artk da ben ne derdimeyse kendimi zorluom
Amin cnm cumlemizinkini uyku sersemi vala ne yazdığımı da bilmiom Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladini da hayrli evlat olsun inşAllah
Niye oturdunki tatlim ben erken kalktigim icin dayanamiyorumAyy kızlar bugün salak gibiyum resmen ya bi daha sahura kadar hayatta oturmam kendime gelmedim resmen başım çatlıyor ağrıdan yattım bugün çoğunlukla simdi kalktm yemek isine bakicam once sonra da yapabilirsem simdi yaoamazsam spor var
Vereceksin tatlim merak etmeİnşallah veririm kısa sürede :)
Aaa niye yapmiyosunki kizzHihi alismadik g... dön durmazmis bende maskelerimi getirdim hiç elime bile almadım
Selam herkese Dün menümü yazmadım kızlar keyfim yok canım hiç bişey istemediyok güzelim niye veremiyesin
Kim dediyse biseyden anlamiyan biriymiş :))
Dikkat edilirse her dönemde verilir
Maydonoz konusunda 1 avucun zarari olmazki süte, mervede yiyodu hep
Dereotu roka falanda yiyebilirsin
daha mezniyet kutlamasi bitmedimimenüde yazmiyon
bende sabah yatanlardanim :))
ben beyaz un kullanmiyorum cnm
1 borcama 2 kş siyez unu koydum baglamasi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?