Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız evin halini görsen benden önce sen girişirsin temizliğe

Kızlar ben de katılmak istiyorum :) hamilelikte 24 kilo aldım. 12 kilo gitti. 12 kilo daha vermem lazım. 3 ay oldu doğum yapalı
Hg cnm bende 25 yaşındayım 4 bucuk yqsinda bi kızım var

Hoşgeldin canım benim de bebişim 2 aylık birlikte emzire emzire takımda vericez kiloları inşallah

Biz hep oturuyoruz sahura kadar ben her gün salak gibiyim:)
Akşamları uyusa kızım onla yatıcam 1,2 saat ama gündüz uyuyup akşam gezmeyi seviyor genelde bu cadı:)

İnşallah veririm kısa sürede :)

Biz hep oturuyoruz sahura kadar ben her gün salak gibiyim:)
Akşamları uyusa kızım onla yatıcam 1,2 saat ama gündüz uyuyup akşam gezmeyi seviyor genelde bu cadı:)
küçük cnm daha bebegin senin ki normal artk da ben ne derdimeyse kendimi zorluom
Hoşbuldum. Allah bağışlasın:)
Amin cnm cumlemizinkini uyku sersemi vala ne yazdığımı da bilmiom Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladini da hayrli evlat olsun inşAllah

bu hafta herkes reglimi anacim :))) odem cayini ihmal etme cnm

Yok ablam ihmal etmiyorum

Okuldan gelir gelmez tartıldım, acaba eceboce gibi sona doğru biraz daha buharlaşır mıyım diye bekleyeyim dedim ama tartı benle inaylasti, 4 saatte 100 gr bile oynamadı....

Cuma 75.5
Bugün 76.3
Fark +800

Kuzum artin biraz fazla ama sen hallerdersin hatta çok güzel ekside gelir senden

Tekrar hoş geldin canımm

Hoş geldin aramıza canım

Kızlar ben de katılmak istiyorum :) hamilelikte 24 kilo aldım. 12 kilo gitti. 12 kilo daha vermem lazım. 3 ay oldu doğum yapalı

Hoş geldin canim

SAğol balım

Amin canımmm

Niye oturdunki tatlim ben erken kalktigim icin dayanamiyorum
İnşallah veririm kısa sürede :)
Vereceksin tatlim merak etme
Hihi alismadik g... dön durmazmis bende maskelerimi getirdim hiç elime bile almadım
Aaa niye yapmiyosunki kizz

Selam herkese Dün menümü yazmadım kızlar keyfim yok canım hiç bişey istemedi
Sahur yok

İftar
bir mücver
dört lokma et
ekmek yemedim

ara öğün 22.00
İki dilim kavun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…