Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ramazan'dan sonra düzene gireriz daha rahat olut

Hayırdır tatlim noldu
Sorduğun için sağol arkadaşım. Dün akşam eşim eski fotoğraflarıma baktı evlenmeden önceki halime. Baya zayıfım orda havalıyım falan. Sonra kola içmem için zorladı beni yemek için zorluyor azıcık içtim kırmamak için. Sabah baktım baskülümü saklamış. Sanırım eski halime dönmemi istemiyor. Ona üzüldüm destek olacağı yerde köstek oluyor

Kıskanıyor canım, eski haline dönersen onu begenmezsin diye korkuyor..

Niranda soylemis canim evet kıskanıyor. Eski esimde ayni seyleri yapardi gecenin 12 nde gider abur cubur alirdi ye diye israr ederdi sevdigim tatlilari filan alirdi. Bakti takmiyorum zayiflamaya devam ediyorum tekme tokat bi dövdü beni niye zayifliyosun diye. Sonra boşadım zaten
ay benimkide ne biçim ornek olduu

Allah kucaklamayı nasip etsin inş darısı başıma

Amin canim insallah darisi senin ve isteyen herkezin başına :)

Kore dizilerni sevmiyorm ben ya

Sakami diyorsun ciddi misin

Kizlar benim bi sorum var kesin bi cvp alirim nerdeyse herkez Anne :) ben simdi bebisin kiyafetlerini yikayip utuleyip yerlesdircem 30derece yikasam yeterli olurmu zaten kirli degil hepsi yeni ütü de yapicagim icin yeter diye dusundum ama. Bide dolap icini nasil organize ettiniz kiyafetler kucucuk dolap kocman duzenleyici tarzinda bisilermi alsam acaba

28 haziran boşanma tarihim verildi =)

Hakkinda hayirlisi olsun cnm

Hosgeldin goksu :) bende pinar 26 yasindaym hamileyim. Masallah boyunda var cok siritmiyodur kilon ama cabuk onlem almissin verirsin hemencik kurtulursun insallah

Çok nadir kişilerden eşin ,genelde eşler kilo sevmez ya
Misal benim eşim şu sıralar kilomun muhabbeti geçince yorum bile yapmıyor çünkü emzikliyim oyuzden bişey diyemiyorum ama pekde memnun olduğunu zannwtmem ki haklida çünkü adamcağız zayıf hallerimin keyfine surecekken hop kilo alıyorum hemen

boş ver temizliği yemeği hallettiysen yeter gülüm

hoş geldin gülüm
allah hayırlı uzun ömürler versin bebeğine gülüm daha 3 aylıkmış 12 kiloyu vermişsin bile kalan 12 kiloyu da rahat verirsin biraz dikkat edersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…