- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.961
Hayırdır tatlim nolduSelam herkese Dün menümü yazmadım kızlar keyfim yok canım hiç bişey istemedi
Sahur yok
İftar
bir mücver
dört lokma et
ekmek yemedim
ara öğün 22.00
İki dilim kavun
65 kiloya iniyim bu sefer alışacam bende bakicam kendimeHihi alismadik g... dön durmazmis bende maskelerimi getirdim hiç elime bile almadım
Yok ablam ihmal etmiyorum
Kuzum artin biraz fazla ama sen hallerdersin hatta çok güzel ekside gelir senden
Tekrar hoş geldin canımm
Hoş geldin aramıza canım
Hoş geldin canim
Ramazan'dan sonra düzene gireriz daha rahat olutküçük cnm daha bebegin senin ki normal artk da ben ne derdimeyse kendimi zorluom
Amin cnm cumlemizinkini uyku sersemi vala ne yazdığımı da bilmiom Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladini da hayrli evlat olsun inşAllah
Sorduğun için sağol arkadaşım. Dün akşam eşim eski fotoğraflarıma baktı evlenmeden önceki halime. Baya zayıfım orda havalıyım falan. Sonra kola içmem için zorladı beni yemek için zorluyor azıcık içtim kırmamak için. Sabah baktım baskülümü saklamış. Sanırım eski halime dönmemi istemiyor. Ona üzüldüm destek olacağı yerde köstek oluyorHayırdır tatlim noldu
Kıskanıyor canım, eski haline dönersen onu begenmezsin diye korkuyor..Sorduğun için sağol arkadaşım. Dün akşam eşim eski fotoğraflarıma baktı evlenmeden önceki halime. Baya zayıfım orda havalıyım falan. Sonra kola içmem için zorladı beni yemek için zorluyor azıcık içtim kırmamak için. Sabah baktım baskülümü saklamış. Sanırım eski halime dönmemi istemiyor. Ona üzüldüm destek olacağı yerde köstek oluyor
Niranda soylemis canim evet kıskanıyor. Eski esimde ayni seyleri yapardi gecenin 12 nde gider abur cubur alirdi ye diye israr ederdi sevdigim tatlilari filan alirdi. Bakti takmiyorum zayiflamaya devam ediyorum tekme tokat bi dövdü beni niye zayifliyosun diye. Sonra boşadım zatenSorduğun için sağol arkadaşım. Dün akşam eşim eski fotoğraflarıma baktı evlenmeden önceki halime. Baya zayıfım orda havalıyım falan. Sonra kola içmem için zorladı beni yemek için zorluyor azıcık içtim kırmamak için. Sabah baktım baskülümü saklamış. Sanırım eski halime dönmemi istemiyor. Ona üzüldüm destek olacağı yerde köstek oluyor
Allah kucaklamayı nasip etsin inş darısı başıma
Kore dizilerni sevmiyorm ben yaKore dizilerine sardım canım ben neredeyse çoğunu izledim ilk başta çok çocukça saçma geldi sonra sırf konuşmaları yüzünden bağımlı oldum
17 ye kadar burdayım ben zaten cumaya birakmayalim olmazsa
ama regl döneminde vücut su tutuuor diyecektim ki konu baskaymis
fırında purwli köftenin püresini merak etmiyor değilim iki gündür
o kişiden kişiye değişen bir durum bende abartılacak bir fark olmadı olunca lakin arkadaşımda ciddi fark yaratmışti
kız menemene yazık olmuş çok oldu ekmek bana bana yemeyeli
öğlen ki helva un helvası gibi birşey sanırım ki gerek yokmuş meyve yoğurt ye akşamda gün içinde zaten karbon olmuş köfte sebze filan yeseydin
bulgur varken ekmek neden ki çorbada varmış tahin pekmez hadi görmedim
bakalım 17 de biter sanırım zaten bildirim
güzel olmuş
baby zaten karbonu kes demiyoruz ki sadece pilav vs olmasın yerine ekmek ye inan daha iyi pilav yağ artı karbon yada bulgur da daha iyi siyez bulguru on numara mesela
eller havayaparti bitmedi galiba ne yiyorsun acaba cipslere gömülmedin dimi
aramıza hoşgeldin canım ben bahar 33 yaşındayim 4 yaşında bir oğlum var
geç yatmak daha iyi ben 2 saat bilerek oturuyorum ki tok karına yatmayim diye
misafir bereket lakin üst üste olunca yoruluyor insan bugün dinlen
soğan kaynatıp canım çok etkili
rekoru yüzde bazında alıyorsun dimi
Rabbim doğru zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah ben 63 kg iken zayifla dedi 73 kg iken demedi3 sene sonra oldu oğlum ve 1senedir ikici için deniyoruz ama olmuyor kısmet ol derse olur stres en büyük etken kilodan daha önemli bir etken , reglin düzenli mi pko filan var mı
kesinlikle kilo regl dengesini etkiliyor ama bazıları da senin gibi ceket atsan hamile kalıyor lakin önemli olan hamile kalmak değil şimdi ki zamanda önemli olan sağlıklı bir doğumla son bulması , benim ablamda 90 kg ama ilk denemesinde oluyor hemen nasip kısmet , normalde hamilelik dediğin şey öyle filmlerdeki gibi ilk ilişkide gebelikle sonlanmiyoristinasnalar kaideyi bozmaz
kız oralarda da mı ağladın bunalıma girdinşaka bir yana kk nin gebelik isteyenler topiginde tanıdığım 3 arkadaş var biri Samsun'da biri Antep'te biri İstanbul'da ve hepsi ile bulup görüştük çocuklarımızla
Lost izledinmi pınar ruyalarima giren bı diziydi on sene once izlemistim tavsiye ederimAmin canim insallah darisi senin ve isteyen herkezin başına :)
Kore dizilerni sevmiyorm ben ya
Sakami diyorsun ciddi misinNiranda soylemis canim evet kıskanıyor. Eski esimde ayni seyleri yapardi gecenin 12 nde gider abur cubur alirdi ye diye israr ederdi sevdigim tatlilari filan alirdi. Bakti takmiyorum zayiflamaya devam ediyorum tekme tokat bi dövdü beni niye zayifliyosun diye. Sonra boşadım zaten
ay benimkide ne biçim ornek olduu
yatmadım evi süpürdüm toz aldım banyoyu temizledim çamaşır yıkandı serdim ,yemek yaptım bir de 2 saat tontişim geldi oturdum lafladık :))Boşver işi, git yat biraz enerji depola canım...
28 haziran boşanma tarihim verildi =)
Adı:Göksu
Yaşı:24
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1/3aylik
Emziriyormusun:evet
Meslek:Okulöncesi öğretmenligi
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:170
Kilo:73.5
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Çok nadir kişilerden eşin ,genelde eşler kilo sevmez yaSorduğun için sağol arkadaşım. Dün akşam eşim eski fotoğraflarıma baktı evlenmeden önceki halime. Baya zayıfım orda havalıyım falan. Sonra kola içmem için zorladı beni yemek için zorluyor azıcık içtim kırmamak için. Sabah baktım baskülümü saklamış. Sanırım eski halime dönmemi istemiyor. Ona üzüldüm destek olacağı yerde köstek oluyor
hadi hakkına hayırlı sonuç çıksın inşallah28 haziran boşanma tarihim verildi =)
Baya bereketli bir gün olmuşyatmadım evi süpürdüm toz aldım banyoyu temizledim çamaşır yıkandı serdim ,yemek yaptım bir de 2 saat tontişim geldi oturdum lafladık :))
boş ver temizliği yemeği hallettiysen yeter gülümMerhabalar arkadaşlar
Nöbetten çıktım cocuğu okula bıraktım. Gittim alışveriş yaptım. Eve geldiğimde saat 11 e geliyordu yattım 2 ye doğru tekrar kaktım gittim çocuğu okuldan aldım.
Şimdi evdeyim ama acayip başım ağrıyor ve yorgunum. Güya bu gün temizlik fln yapacaktım pehh
hoş geldin gülümAdı:Göksu
Yaşı:24
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1/3aylik
Emziriyormusun:evet
Meslek:Okulöncesi öğretmenligi
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:170
Kilo:73.5
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
öyle oldu :))Baya bereketli bir gün olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?