- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #294.981
Ozaman aa kdr kaç kilo veririm acaba yahadi hakkına hayırlı sonuç çıksın inşallah
hah işte küçük bebeği olanlar öyle ayrıntılı normal yemek yapıp alıştırmasın evdekileri bebek uyumaz hastalanır zor günü var bunun yine de tam sofra istiyor eşler baştan alıştırmayın o yüzden :)))Aynen öyle yapicam ablacığım menemen:)
Süt arttırıcı diye alicaktim ama gidemedim yarın alırım artik
masaj daa yatırdın mııı :))Kizlar benimde birkac saat boslugum vardi cilt bakımı yaptiriyorum
bu gün eline geçerse erken uyu suyuna da dikkat et gülüm , geçmiş olsunAyy kızlar bugün salak gibiyum resmen ya bi daha sahura kadar hayatta oturmam kendime gelmedim resmen başım çatlıyor ağrıdan yattım bugün çoğunlukla simdi kalktm yemek isine bakicam once sonra da yapabilirsem simdi yaoamazsam spor var
en az 1 beden küçülmüş olursun kesin bana 1 beden de fazla olacakmış geliyor :)Ozaman aa kdr kaç kilo veririm acaba ya
Çok hamaratsın maşallahyatmadım evi süpürdüm toz aldım banyoyu temizledim çamaşır yıkandı serdim ,yemek yaptım bir de 2 saat tontişim geldi oturdum lafladık :))
Hoşgeldin Göksu, ben Niran...3 çocuk annesi bı öğretmenim. 11 ve 8 yaşında iki kızım, 11 aylık bir bebeğim var.Adı:Göksu
Yaşı:24
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1/3aylik
Emziriyormusun:evet
Meslek:Okulöncesi öğretmenligi
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:170
Kilo:73.5
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Kizlar benimde birkac saat boslugum vardi cilt bakımı yaptiriyorum
Lost izledinmi pınar ruyalarima giren bı diziydi on sene once izlemistim tavsiye ederim
Keşke alışverişi eşine bıraksaydın... dışarıda ki tüm işleri eşime bıraktım bırakalı rahata kavuştum canım...sana da tavsiye ederim.Merhabalar arkadaşlar
Nöbetten çıktım cocuğu okula bıraktım. Gittim alışveriş yaptım. Eve geldiğimde saat 11 e geliyordu yattım 2 ye doğru tekrar kaktım gittim çocuğu okuldan aldım.
Şimdi evdeyim ama acayip başım ağrıyor ve yorgunum. Güya bu gün temizlik fln yapacaktım pehh
Hoş buldum kuzum
Yok ablam ihmal etmiyorum
Kuzum artin biraz fazla ama sen hallerdersin hatta çok güzel ekside gelir senden
Tekrar hoş geldin canımm
Hoş geldin aramıza canım
Hoş geldin canim
Hoş buldum cnm bnde melek memnun oldumHoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım . 1 oğlum var
İnşallah bundan sonra da böyle gider . Bu kadar güzelliği görmemeliyim, yememeliyim
Teşekkürler tatlım
Kız 13 sayfa ne ki ben gece 40 küsür sayfa geçmiş yaptım
Sağ ol canım
Hayırlı olsun senin adına
spor yaptım duş aldım derken 1 e geliyordu sonrada kalamazsam diye yatmadım canımNiye oturdunki tatlim ben erken kalktigim icin dayanamiyorum
Vereceksin tatlim merak etme
Aaa niye yapmiyosunki kizz
baya eksik bi menü olmuş canım afiyet olsun niye keyfin yoktuSelam herkese Dün menümü yazmadım kızlar keyfim yok canım hiç bişey istemedi
Sahur yok
İftar
bir mücver
dört lokma et
ekmek yemedim
ara öğün 22.00
İki dilim kavun
insAllah cnmRamazan'dan sonra düzene gireriz daha rahat olut
vala derece konusunda emin değilim ben bebekken kızımın kıyafetlerini genelde açık renk oluyor zaten 50 de falan yıkıyordm şimdi beraber yikaniyot artık büyüdüğü için dolap içinde düzenleyici olabilir tabi daha rahat bulursun aradığını ne tatlı telaşlar bunlarKizlar benim bi sorum var kesin bi cvp alirim nerdeyse herkez Anne :) ben simdi bebisin kiyafetlerini yikayip utuleyip yerlesdircem 30derece yikasam yeterli olurmu zaten kirli degil hepsi yeni ütü de yapicagim icin yeter diye dusundum ama. Bide dolap icini nasil organize ettiniz kiyafetler kucucuk dolap kocmanduzenleyici tarzinda bisilermi alsam acaba
aynen canım saolasinbu gün eline geçerse erken uyu suyuna da dikkat et gülüm , geçmiş olsun
Evet öyleyim ama Bn hep susuyorum ya elimden gelen tek şey ağlamak haksızlığa gelemiyorumbu topik ayrım yapmadan herkese uğur getiriyooorrr :)))
gülüm ben az cinsimdir bazen hislerim güçlenir hani olur ya herkese 6. his v.s. deriz ondan işte , şimdi ben sana bir şey sorucam benim hisler açılmış sanırım doğru hissettim mi sen söylersin :)
normal de sen gayet normal birileri varken neşelisin bile değil mi ama birine kızdın mı bir sabredip ikinciye allah yarattı demeden onu bir güzel yerin dibine sokuyor musun , lafını aman aman esirgemeden konuşuyorsun değil mi , dobrasın , iki yüzlülüğü sevmiyorsun hatta en kızdığın şey iki yüzlülük yapan yalancılar , hakkın olduğunu düşündüğün şeyi açıkça söylersin değil mi gülümm
VallaSakami diyorsun ciddi misin
Ben o zamanlar cekmeceli dolay kullanmıştım daha iyi olmustu kuzum ama gardropsa duzenleyici mantikli. Utuleyeceksen yeterli bencedeKizlar benim bi sorum var kesin bi cvp alirim nerdeyse herkez Anne :) ben simdi bebisin kiyafetlerini yikayip utuleyip yerlesdircem 30derece yikasam yeterli olurmu zaten kirli degil hepsi yeni ütü de yapicagim icin yeter diye dusundum ama. Bide dolap icini nasil organize ettiniz kiyafetler kucucuk dolap kocmanduzenleyici tarzinda bisilermi alsam acaba
Bunu diyen insan temizlikle kafayi bozmus birisiboş ver temizliği yemeği hallettiysen yeter gülüm
Masaj yok ablamasaj daa yatırdın mııı :))
ohh misler gibi parlaa gülüm
Sagol tatlisssOhh supersin canim
Ismi tanidik geldi sanki ama bir bakayim. Korkumu ama korkuysa izlemiym esim gececiyken uyuyamiyorm sonra
Kız senin ex kilolu mu seviyordu yoksa? Herkes gider Mersin'e, seninki de gitmiş tersine...Niranda soylemis canim evet kıskanıyor. Eski esimde ayni seyleri yapardi gecenin 12 nde gider abur cubur alirdi ye diye israr ederdi sevdigim tatlilari filan alirdi. Bakti takmiyorum zayiflamaya devam ediyorum tekme tokat bi dövdü beni niye zayifliyosun diye. Sonra boşadım zaten
ay benimkide ne biçim ornek olduu
Susmak , sadece ağlamak çok tehlikeli.... sakın...Evet öyleyim ama Bn hep susuyorum ya elimden gelen tek şey ağlamak haksızlığa gelemiyorum
Hoş geldin bebeğim biz hep birlikte vericez inşKendiliğinden gitti onlar yoksa şekerli şeyler yiyip duruyorumgeriye kalanlar da kendi aldığım demek ki. Suan sabit ne aliyorum ne de veriyorum
Zaten bu son yaşadıklarım susmamam gerektiğini öğretti son Bı aydır çatır çatır konuşuyorumSusmak , sadece ağlamak çok tehlikeli.... sakın...
Bilinçaltı hayatımızdaki en tehlikeli şeydir, susarsin, içine atarsın, bilinçaltı onu içinde büyütür büyütür...en olmadık zamanda karşına çıkarır..sonra hem kendi hemde yanında ki insanların hayatlarını zehir edersin...
Sana tek söyleceğim şey kesinlikle susma...
Aman düşsem düşsem 80lerr düşerim gene şişko gidicem mahkemeye of neyse boşandıktan sonra görür oda benien az 1 beden küçülmüş olursun kesin bana 1 beden de fazla olacakmış geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?