Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen öyle yapicam ablacığım menemen:)
Süt arttırıcı diye alicaktim ama gidemedim yarın alırım artik
hah işte küçük bebeği olanlar öyle ayrıntılı normal yemek yapıp alıştırmasın evdekileri bebek uyumaz hastalanır zor günü var bunun yine de tam sofra istiyor eşler baştan alıştırmayın o yüzden :)))

bu gün eline geçerse erken uyu suyuna da dikkat et gülüm , geçmiş olsun

Hoşgeldin Göksu, ben Niran...3 çocuk annesi bı öğretmenim. 11 ve 8 yaşında iki kızım, 11 aylık bir bebeğim var.

Keşke alışverişi eşine bıraksaydın... dışarıda ki tüm işleri eşime bıraktım bırakalı rahata kavuştum canım...sana da tavsiye ederim.

Hoş buldum cnm bnde melek memnun oldum

Niye oturdunki tatlim ben erken kalktigim icin dayanamiyorum

Vereceksin tatlim merak etme

Aaa niye yapmiyosunki kizz
spor yaptım duş aldım derken 1 e geliyordu sonrada kalamazsam diye yatmadım canım
Selam herkese Dün menümü yazmadım kızlar keyfim yok canım hiç bişey istemedi
Sahur yok

İftar
bir mücver
dört lokma et
ekmek yemedim

ara öğün 22.00
İki dilim kavun
baya eksik bi menü olmuş canım afiyet olsun niye keyfin yoktu
Ramazan'dan sonra düzene gireriz daha rahat olut
insAllah cnm
vala derece konusunda emin değilim ben bebekken kızımın kıyafetlerini genelde açık renk oluyor zaten 50 de falan yıkıyordm şimdi beraber yikaniyot artık büyüdüğü için dolap içinde düzenleyici olabilir tabi daha rahat bulursun aradığını ne tatlı telaşlar bunlar
bu gün eline geçerse erken uyu suyuna da dikkat et gülüm , geçmiş olsun
aynen canım saolasin

Evet öyleyim ama Bn hep susuyorum ya elimden gelen tek şey ağlamak haksızlığa gelemiyorum

Sakami diyorsun ciddi misin
Valla o zamanlar burdaydim hatta
Ben o zamanlar cekmeceli dolay kullanmıştım daha iyi olmustu kuzum ama gardropsa duzenleyici mantikli. Utuleyeceksen yeterli bencede
boş ver temizliği yemeği hallettiysen yeter gülüm
Bunu diyen insan temizlikle kafayi bozmus birisi
masaj daa yatırdın mııı :))
ohh misler gibi parlaa gülüm
Masaj yok abla vaktim yoktu ona maalesef
Sagol ablacimm
Ohh supersin canim

Ismi tanidik geldi sanki ama bir bakayim. Korkumu ama korkuysa izlemiym esim gececiyken uyuyamiyorm sonra
Sagol tatlisss

Kız senin ex kilolu mu seviyordu yoksa? Herkes gider Mersin'e, seninki de gitmiş tersine...

eşimin yıllarca bana zayıfla sana şunu alcam, bunu alcam diye diye dilinde tüy bitti.. 3. Bebeğimi doğurunca artık 3 çocuk annesisin, artık sana zayıfla demiyorum, kilo alma yeter dedi(85 kilo idim)...adam vazgeçince ben hırs yaptım..

Evet öyleyim ama Bn hep susuyorum ya elimden gelen tek şey ağlamak haksızlığa gelemiyorum
Susmak , sadece ağlamak çok tehlikeli.... sakın...

Bilinçaltı hayatımızdaki en tehlikeli şeydir, susarsin, içine atarsın, bilinçaltı onu içinde büyütür büyütür...en olmadık zamanda karşına çıkarır..sonra hem kendi hemde yanında ki insanların hayatlarını zehir edersin...

Sana tek söyleceğim şey kesinlikle susma...

Zaten bu son yaşadıklarım susmamam gerektiğini öğretti son Bı aydır çatır çatır konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…