Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimkide öyle kilo verirsen dayak yersin diyordu çirkin olym millet bakmasın diye

Canım benimki de kilo sevmez asla tatlı yemez azıcık göbeği çıkacak olsa ne yapacağını şaşırır tüm kış kilo aldım diye söylendi durdu. Bana gelince kilolu kalmam sanırım biraz işine geliyor çünkü istediğim gibi giyinmiyorum kıskançlık yapmıyor kafası rahat pasif kilolu bakımsız kalıyorum çünkü

Ah ah....

Ebeveynlerimizin yanlış terbiye sistemi...."sus kızım"

Ne çekiyorsak bu zihniyetten çekiyoruz...
Aynn öyle ayıp cevap verme dıye dıye iki yılda ömrümden ömür gitti ama sonunda dediğin oldu ve patladım

Evet canım baya eksik oldu halen de yemek istemiyor canım iftar gelsin istemiyorum. Sanırım eşimin tartıyı saklaması içime oturdu iştahım sıfır şuan

Ben hala cevap vermiyorum daha demin kaynanam aradı boş boş konuştu haklısınız dedim kapadım ne seviyesine düşen be
Kuzum bnım kaynanam yok ama 5 teyze var ve annaanne Bn herseye tmm dedim en son artık azıttılar cewaplarını verdım ama desen ki herseyde yınede olmuyor gülüp geçiyorum

Şimdi bende istediğim kiloya geldiğim zaman bakalım nasıl bir tepki bekliyor beni

Kızlar çok değişik olaylar yaşıyorum sabahtan beri kaynanam arayıp arayıp sayıyor sanki oğlunun beni bırakmaması İn suçlusu benim anasını satayım eşimede tü şerefsiz hala peşinden mi koşuyorsun Tuğçe sende bitmeden sana evlat demem falan dedi elşmde arkadan yetti artık deme lan deme öldürecen en son kendimi çokmu şey istedim lan yediniz beni bitirdiniz falan dedi bende mal gibi dinledim kapadım burdan tövbe tövbe

Keşke alışverişi eşine bıraksaydın... dışarıda ki tüm işleri eşime bıraktım bırakalı rahata kavuştum canım...sana da tavsiye ederim.
Ooooo yapmaz ki suyu alıyor neyse ki . Ben çok çalışıyorum yapamam diyor. Hakikaten benim 3 katım çalışıyor. Bu yüzden birşey diyemiyorum

Hiç dinlemeseydin. İnsan boş bulunuyor işte

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım al benden de o kadar gözüm yerinden çıkacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…