- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.001
Sizin yöredeki adıyla "etli ekmek"Akşama kim ne yemek yaptı kızlar hala 1 saat var iftara burda
Bnım etli nohut pilav salata mercimek çorbası tavuk şiş ızgaraAkşama kim ne yemek yaptı kızlar hala 1 saat var iftara burda
Ah ah....Zaten bu son yaşadıklarım susmamam gerektiğini öğretti son Bı aydır çatır çatır konuşuyorum
Benimkide öyle kilo verirsen dayak yersin diyorduKız senin ex kilolu mu seviyordu yoksa? Herkes gider Mersin'e, seninki de gitmiş tersine...
eşimin yıllarca bana zayıfla sana şunu alcam, bunu alcam diye diye dilinde tüy bitti.. 3. Bebeğimi doğurunca artık 3 çocuk annesisin, artık sana zayıfla demiyorum, kilo alma yeter dedi(85 kilo idim)...adam vazgeçince ben hırs yaptım..
Canım benimki de kilo sevmez asla tatlı yemez azıcık göbeği çıkacak olsa ne yapacağını şaşırır tüm kış kilo aldım diye söylendi durdu. Bana gelince kilolu kalmam sanırım biraz işine geliyor çünkü istediğim gibi giyinmiyorum kıskançlık yapmıyor kafası rahat pasif kilolu bakımsız kalıyorum çünküÇok nadir kişilerden eşin ,genelde eşler kilo sevmez ya
Misal benim eşim şu sıralar kilomun muhabbeti geçince yorum bile yapmıyor çünkü emzikliyim oyuzden bişey diyemiyorum ama pekde memnun olduğunu zannwtmem ki haklida çünkü adamcağız zayıf hallerimin keyfine surecekken hop kilo alıyorum hemen
Hep aynı bu erkekler çok sığBenimkide öyle kilo verirsen dayak yersin diyorduçirkin olym millet bakmasın diye
Aynn öyle ayıp cevap verme dıye dıye iki yılda ömrümden ömür gitti ama sonunda dediğin oldu ve patladımAh ah....
Ebeveynlerimizin yanlış terbiye sistemi...."sus kızım"
Ne çekiyorsak bu zihniyetten çekiyoruz...
Ben hala cevap vermiyorum daha demin kaynanam aradı boş boş konuştu haklısınız dedim kapadımAynn öyle ayıp cevap verme dıye dıye iki yılda ömrümden ömür gitti ama sonunda dediğin oldu ve patladım
sen ne yicen ya kızSizin yöredeki adıyla "etli ekmek"
Tabii ki ben yemeyeceğim
Pilav yeme bari dün ben yedim çok yedin dedilerBnım etli nohut pilav salata mercimek çorbası tavuk şiş ızgara
Evet canım baya eksik oldu halen de yemek istemiyor canım iftar gelsin istemiyorum. Sanırım eşimin tartıyı saklaması içime oturdu iştahım sıfır şuanspor yaptım duş aldım derken 1 e geliyordu sonrada kalamazsam diye yatmadım canım
baya eksik bi menü olmuş canım afiyet olsun niye keyfin yoktu
insAllah cnm
vala derece konusunda emin değilim ben bebekken kızımın kıyafetlerini genelde açık renk oluyor zaten 50 de falan yıkıyordm şimdi beraber yikaniyot artık büyüdüğü için dolap içinde düzenleyici olabilir tabi daha rahat bulursun aradığını ne tatlı telaşlar bunlar
aynen canım saolasin
Kuzum bnım kaynanam yok ama 5 teyze var ve annaanne Bn herseye tmm dedim en son artık azıttılar cewaplarını verdım ama desen ki herseyde yınede olmuyor gülüp geçiyorumBen hala cevap vermiyorum daha demin kaynanam aradı boş boş konuştu haklısınız dedim kapadımne seviyesine düşen be
Şimdi bende istediğim kiloya geldiğim zaman bakalım nasıl bir tepki bekliyor beniNiranda soylemis canim evet kıskanıyor. Eski esimde ayni seyleri yapardi gecenin 12 nde gider abur cubur alirdi ye diye israr ederdi sevdigim tatlilari filan alirdi. Bakti takmiyorum zayiflamaya devam ediyorum tekme tokat bi dövdü beni niye zayifliyosun diye. Sonra boşadım zaten
ay benimkide ne biçim ornek olduu
Ooooo yapmaz ki suyu alıyor neyse ki . Ben çok çalışıyorum yapamam diyor. Hakikaten benim 3 katım çalışıyor. Bu yüzden birşey diyemiyorumKeşke alışverişi eşine bıraksaydın... dışarıda ki tüm işleri eşime bıraktım bırakalı rahata kavuştum canım...sana da tavsiye ederim.
Hiç dinlemeseydin. İnsan boş bulunuyor işteKızlar çok değişik olaylar yaşıyorum sabahtan beri kaynanam arayıp arayıp sayıyor sanki oğlunun beni bırakmaması İn suçlusu benim anasını satayım eşimede tü şerefsiz hala peşinden mi koşuyorsun Tuğçe sende bitmeden sana evlat demem falan dedi elşmde arkadan yetti artık deme lan deme öldürecen en son kendimi çokmu şey istedim lan yediniz beni bitirdiniz falan dedi bende mal gibi dinledim kapadım burdan tövbe tövbe
Yine aradı geldiler bana soktum lafı yüzüme kapadı daha da aramazHiç dinlenseydin. İnsan boş bulunuyor işte
Geçmiş olsun canım al benden de o kadar gözüm yerinden çıkacak gibiAyy kızlar bugün salak gibiyum resmen ya bi daha sahura kadar hayatta oturmam kendime gelmedim resmen başım çatlıyor ağrıdan yattım bugün çoğunlukla simdi kalktm yemek isine bakicam once sonra da yapabilirsem simdi yaoamazsam spor var
İyi yapmışsın hala ne diye arıyorlar ya yetmedi mi üzdükleriYine aradı geldiler bana soktum lafı yüzüme kapadı daha da aramaz
Maşallah canım yaHg cnm bende 25 yaşındayım 4 bucuk yqsinda bi kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?