Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet bendeki de sinameki canim o baya ise yariyor :26::26::26:

gece gece resmen saldirdim mutfaga kizlar dunyayi yedim oof of.. o kadar moralim bozuk ki simdi de uyku tutmuyor bu saat oldu hala oturuyorum vicdan azabi iste.. umarim bu da bana ders olur yarin acilen toparlamam lazim bu cuma napicam bilmiyorum artilardayim kesin bu hafta berbatti
artik esimle didistikten sonra cilgin gibi yemeyi birakmam lazim hep bu yuzden bozuluyor zaten mutluyken canim yemek istemiyor zaten... hep onun sucu :18:

cnm bende senin gibiyim cnm sıkkın oldumu vuruyorum yemeğe bu hafta hem moralim hem ben felaketim doğal olarak tartıda felaket olacak akşam eşimin annesi hasta olmuş ayyy eşimi görseydiniz bir surat bir surat neyin var diyorum e annemi gördüm daha ne olsun diyo valla işim zor (böyle değildi bu adam yaşlandıkça değişiyo ) o kadar kızdım ki yedim yedim yedim sanki ona yedim kendime yedim neyse kv hasta oğlumda hasta bırakacak kimse yok ben izin almaya çalışıcam çok çok zor bir ihtimalde olsa

Günaydınnnnnn 9. Takımın çıtır adayları

Buyrun sabah kahvaltımm Tostumu yedim geçmişi okumaya gidiyorum :122::118:

murçum sen nerdesin bakimm??vallahi özletiyosun kendini..benim fotolar pc de..sana nasıl yollyucam bilmiyorumki..özel mesajlamı??

Cnm ben hep buralardayım yazıyorum okumuyonmu yazdıklarımı yoksa aglarımmm Şaka şaka denk gelmıyoz bu aralar pek :) Ama her daım burdayım :)

Cnm aksamdan ıkı ıncırı 1 bardak sıcak suya ısla sabah once suyunu sonra ıncırlerı ye kayısdada yapabılırsın aynı seyı denemedım ama ıyı geldıgını duydum

Ayy aynı durum bende ofıstekılere cok cektırıyorum.Benım bıde sesım yuksek mıllet dıo ne oldu neden bagırıyon sımdı :) Her kadında aynı durum var melısa cayı denıycem hemen:)

Off ole kırızler olabılır normal onemlı olan dengelemek unutmayın bu uzun bı yol elbette sapmalar olacak onemlı olan sakın olup onlem almak :)

Çok gecmıs olsun cnm bebek ıcınde kv ıcınde erkekler annelerıne duskun oluyorlar ıdare edıcen artık :)

ohh iyi barii..rahatladın ya halsizlik ondan

ayneeennnn..sinirlendikçe yemeğe vuruyorum kendimi..hep onların suçu hepp

Eki Görüntüle 333569
afiyet olsun bebişim..kepekli ekmek sanırsam..

regl dönemin hemde işten ayrıldın oyüden dahada hasssasın
sıkma canını evlilikler zamanla oturuyo rayına..
ben bile ilk zamanlarıma bakıyorumda 1.5 yılda oda bende ilk zamanlara göre daha farklıyız..
zamanla eşin bu olayın seni üzdügünü anlayıp bırakacaktır oyun işlerini çünkü.. sıkılacak.. ve seninle oldugunda daha mutlu oldugunu anlıyacaktır..

ohh afiyet olsun balım :)

Eki Görüntüle 333569

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım??? son sayfayı okudum wc sorunundan bahsediyorsunuz ama çoğunuz hem kayısılı çay içip wc sorununu gidermeye çalışırken kahve ve siyah çay içip kabızlığı arttırıyorsunuz böylece içtiğiniz çay işe yaramıyor malesef bende de bağırsak tembelliği sorunu var (ortaokul döneminde aşırı derecede içtiğim sinameki çayı yüzünden) özellikle kuru gıdalar yediğimde 3-4 gün wcye çıkmadığımı bilirim ama himalaya tuzu kullandığımdan beri hergün bazende günde 2-3 kere wcye giriyorum (ilk başlarda afedersiniz ishal oldum tabi vücut tuza alışana kadar ve bu yüzden cnm ne isterse hiç kalori hesabı yapmadan yemiştim )

murçum fotoları yollayamadım..buradan kaydet bacımmm

Eklentiler

• $100_3771.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $100_3772.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $100_3773.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
gulşeker hoşgeldinn

kızlarrr sabah kahvaltımı yapıyorum
öğlede genelde yemek yemiyorum ama ara ögün şeklinde meyve - çay - kahve bişeler atıyorum agzıma
akşamm eger ögleyin yemek yemediysem acıktırysam atıştırıyorum
agır yemiyorum akşam
amaaa abur cubur yeniyo arada ((
bundan rahatsızım
üzülüyorum göbegim tamamen belli oluyo (

bu arada resim çekildim murchh ama kendi kendime çektiğim için holdeki aynadan çektim arkada çelik kapı oldugun için koyu renk çok belli olmuyo kilolar :)
ama gönderecem sana mail olarak

Hoppiş seninde alta göre üstün daha fazla
azcık zayıflasan ne güzel olursun bunu düşün yavrucuk düşünsene incecik badi giyebilcen :))))

bu arda kızlar dün akşam şu kim eklemişti 8 dakika yapın beldeki yaglardan kurtulun videosu vardıya onu yapmaya başladım
her akşam yapacam inşallah
çok zor oluyo karnın kasların agrıyo hareketlendiğini hissediyosun

Ay ben kek sandım bir ana canım cekti Şimdi

ne kekı kızzz dıyet topıgı burasu kepek ekmeklı tost...

Hopıscım resımlerını aldım cnm bacakların ne adar ınce sımıtı erıtmen gerek sanırsammm

Eddacım resımlerını beklıyorum kusum lutfenaradakı o abur cuburuda kes artık...

sildimm

buda ben :))) kendi kendime çektiğim için aynadan tam boy alamadım (
göbege bakarmısınızzz istiyorumki en ilerdeki şey gögüsler olsun ama göbek 1-0 önde gidiyo :)))

alıntı yapmayın kızlar silerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…