- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.501
İçtim etkisi olmadı 5-6 saat bekledim dahada kötü oldum şişkinlik arttı... Sinameki... 4-5 yaprak sinamekiyi toz haline getirdim kaynamış suya 1 sallama yeşilçayla attım içinede 1 çay kaşığı bal koydum çok rahatlattı yarım saatte gösterdi etkisini tavsiye ederim ama vücudum su kaybetti baya bi halsizleştim...
evet bendeki de sinameki canim o baya ise yariyor :26::26::26:
gece gece resmen saldirdim mutfaga kizlar dunyayi yedim oof of.. o kadar moralim bozuk ki simdi de uyku tutmuyor bu saat oldu hala oturuyorum vicdan azabi iste.. umarim bu da bana ders olur yarin acilen toparlamam lazim bu cuma napicam bilmiyorum artilardayim kesin bu hafta berbatti
artik esimle didistikten sonra cilgin gibi yemeyi birakmam lazim hep bu yuzden bozuluyor zaten mutluyken canim yemek istemiyor zaten... hep onun sucu:18:
murçum sen nerdesin bakimm??vallahi özletiyosun kendini..benim fotolar pc de..sana nasıl yollyucam bilmiyorumki..özel mesajlamı??
Kızlar yine wc sorunum başladı şişkinlik moral bozukluğu kendimi kötü hissediyorum gerçi tartıda 55.6 çıktımama yinede bu durum sanırım pskolojik olmaya başladı... Doğadan kayısılı çay önermişti edda...Bulamadım onun yerine doğuş kayısılı form aldım etkisini ne zaman görcem bilginiz varmı yada ne zaman içmeliyim ? Yardımcı olursanız sevinirim :2:
canım eşinin gelip senden özür dilemesi bile bence büyük bişey..sonuçta hatasını kabullenmiş oluyo değilmi..ama dediğim gibi olgunlaşma devresi biraz zaman alıyo.biraz sabır:))bende eşimle kavgalarımı hep regl zamanları yaparım..çok dikkat ettim , reglime 1-2 gün kala bende bir hassasiyet, bir duygu yoğunluğu, bir gerginlik...ufak şeyleri büyütme..sonuçda ya eşime ya çocuklara patlamanetten okudum melisa çayı regl dönemleri için çok iyiymiş..sakinleştirici etkisi varmış..alıp denemek lazım...
gece gece resmen saldirdim mutfaga kizlar dunyayi yedim oof of.. o kadar moralim bozuk ki simdi de uyku tutmuyor bu saat oldu hala oturuyorum vicdan azabi iste.. umarim bu da bana ders olur yarin acilen toparlamam lazim bu cuma napicam bilmiyorum artilardayim kesin bu hafta berbatti
artik esimle didistikten sonra cilgin gibi yemeyi birakmam lazim hep bu yuzden bozuluyor zaten mutluyken canim yemek istemiyor zaten... hep onun sucu:18:
cnm bende senin gibiyim cnm sıkkın oldumu vuruyorum yemeğe bu hafta hem moralim hem ben felaketim doğal olarak tartıda felaket olacakakşam eşimin annesi hasta olmuş ayyy eşimi görseydiniz bir surat bir surat neyin var diyorum e annemi gördüm daha ne olsun diyo valla işim zor (böyle değildi bu adam yaşlandıkça değişiyo ) o kadar kızdım ki yedim yedim yedim sanki ona yedim kendime yedim neyse kv hasta oğlumda hasta bırakacak kimse yok ben izin almaya çalışıcam çok çok zor bir ihtimalde olsa
ohh iyi barii..rahatladın ya halsizlik ondanİçtim etkisi olmadı 5-6 saat bekledim dahada kötü oldum şişkinlik arttı... Sinameki... 4-5 yaprak sinamekiyi toz haline getirdim kaynamış suya 1 sallama yeşilçayla attım içinede 1 çay kaşığı bal koydum çok rahatlattı yarım saatte gösterdi etkisini tavsiye ederim ama vücudum su kaybetti baya bi halsizleştim...
ayneeennnn..sinirlendikçe yemeğe vuruyorum kendimi..hep onların suçu heppgece gece resmen saldirdim mutfaga kizlar dunyayi yedim oof of.. o kadar moralim bozuk ki simdi de uyku tutmuyor bu saat oldu hala oturuyorum vicdan azabi iste.. umarim bu da bana ders olur yarin acilen toparlamam lazim bu cuma napicam bilmiyorum artilardayim kesin bu hafta berbatti
afiyet olsun bebişim..kepekli ekmek sanırsam..Günaydınnnnnn 9. Takımın çıtır adayları
Buyrun sabah kahvaltımmTostumu yedim geçmişi okumaya gidiyorum :122::118:
Eki Görüntüle 333569
Günaydınnnnnn 9. Takımın çıtır adayları
Eki Görüntüle 333569
haklisin kayinpederim de aslinda kuser konusmaz kayinvalidem hala anlatir durur.. erkekler gec olgunlasir derler ya bence hic olgunlasmiyorlar desem yeridir
gelip ozur diledi az once ama hala bozuk atiyor.. anladi heralde sacma sapan davrandigini ama yigitlige de b.... surdurmuyor tabiri caizse... suklum puklum gelip yarim agiz ozur diledi gitti. ben de gittim kucuk odama yerlestim tvmi actim, aldim yagliboyalarimi resim yapicam biraz. aylar once almistim tuval falan hala duruyor.. hazir adama sinir olmusken dedim kendi dunyama cekileyim resim muzik film vs.. kafami dinleyeyim. zaten sanatla ugrasinca insan siyriliyor butun sorunlardan. bu sirada zaten o kendi basina cani sikilacak, dusunup duracak uzulecek... sonra da kendine ceki duzen verme kararlari alacak kendi kendine... genelde boyle olur yani bizde. sonra gelip sarilir ozledim der sonra bir suru soz verir (hic tutamayacagi sozler de verir bir daha seni uzmicem gibi mesela). neyse bakalim en azindan tum gunu kus geciremeden gelip bir adim atti, bu da bir gelisme.
normalde sabirli biriyim ama benim de tam regl donemim bir de isten ciktim onun stresi ust uste gelince ben de cok sabirsiz biri oldum ciktim dogruya dogru. biraz resim yapayim kendime gelirim
Günaydınnnnnn 9. Takımın çıtır adayları
ohh afiyet olsun balım :)
Eki Görüntüle 333569
karnım çok benim..e üç cocuk geldi dünyaya oradan , napsın garibim iyice saldı kendini.Hoppiş seninde alta göre üstün daha fazla
azcık zayıflasan ne güzel olursun bunu düşün yavrucuk düşünsene incecik badi giyebilcen :))))
Ay ben kek sandım bir ana canım cekti Şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?