- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.021
Oruç değilim ya...ne yesem olur.sen ne yicen ya kız
Oğlu bırakmıyor peşimi diye delleniyo terbiyesiz bide ssni ona karı etmicem falan diyo şeytan dedi kendini karı et de tuttum yine terbiyemiİyi yapmışsın hala ne diye arıyorlar ya yetmedi mi üzdükleri
Kız Bn birsey anlamadım sen durumunu Bı anlatsana evli değil misin zatenOğlu bırakmıyor peşimi diye delleniyo terbiyesiz bide ssni ona karı etmicem falan diyo şeytan dedi kendini karı et de tuttum yine terbiyemi
EvliyimKız Bn birsey anlamadım sen durumunu Bı anlatsana evli değil misin zaten
Kaynana ne istıyor manyak karıEvliyimboşanıyorum
Kiz kiskancliktan yoksa evlenirken 55 kiloydum simdiye kadar en son o zaman görmüştüm 55 ide zaten daha dusememistimKız senin ex kilolu mu seviyordu yoksa? Herkes gider Mersin'e, seninki de gitmiş tersine...
eşimin yıllarca bana zayıfla sana şunu alcam, bunu alcam diye diye dilinde tüy bitti.. 3. Bebeğimi doğurunca artık 3 çocuk annesisin, artık sana zayıfla demiyorum, kilo alma yeter dedi(85 kilo idim)...adam vazgeçince ben hırs yaptım..
Ay gormesin gorup nolacak tuğçeeeeAman düşsem düşsem 80lerr düşerim gene şişko gidicem mahkemeye of neyse boşandıktan sonra görür oda beni
Hepsi ayri malBenimkide öyle kilo verirsen dayak yersin diyorduçirkin olym millet bakmasın diye
Kiz birak acma yesinler birbirlerini ne halleri varsa görsünlerBen hala cevap vermiyorum daha demin kaynanam aradı boş boş konuştu haklısınız dedim kapadımne seviyesine düşen be
Aman benimki gibi olmasindaŞimdi bende istediğim kiloya geldiğim zaman bakalım nasıl bir tepki bekliyor beni
Tugce acma telefonu birak yaaKızlar çok değişik olaylar yaşıyorum sabahtan beri kaynanam arayıp arayıp sayıyor sanki oğlunun beni bırakmaması İn suçlusu benim anasını satayım eşimede tü şerefsiz hala peşinden mi koşuyorsun Tuğçe sende bitmeden sana evlat demem falan dedi elşmde arkadan yetti artık deme lan deme öldürecen en son kendimi çokmu şey istedim lan yediniz beni bitirdiniz falan dedi bende mal gibi dinledim kapadım burdan tövbe tövbe
Ins canim bencede daha fazla görürsünMerhabalar arkadaşlar
Pzt. Kontrol tartısı benim talebim üzerine salıya kaymıştı ya hani... @mefkurem @nanekekikCurukElma
Bugün tartıldım ve
Geçen cuma : 61
Bugün : 60.9
Fark : - 100 Çok sükür
İnşallah cumaya kadar biraz daha eksi görürüm...
Aynı benim gibi....bende 1 kv, 5 teyze, 1 anneanne...azıttılar ve artık bir tanesi bile evime ayak basamıyor..Kuzum bnım kaynanam yok ama 5 teyze var ve annaanne Bn herseye tmm dedim en son artık azıttılar cewaplarını verdım ama desen ki herseyde yınede olmuyor gülüp geçiyorum
Hakkını ara insanlar senin suskun haline alışırsa sürekli sana yüklenirler günah keçisi olursun. Bende susanlardandım ama bir yere kadar. Sonra patladımZaten bu son yaşadıklarım susmamam gerektiğini öğretti son Bı aydır çatır çatır konuşuyorum
Yok canım çok hassas benimki. Sadece laf sokar oda şaka karışıkKiz kiskancliktan yoksa evlenirken 55 kiloydum simdiye kadar en son o zaman görmüştüm 55 ide zaten daha dusememistim
Ay gormesin gorup nolacak tuğçeeee
Hepsi ayri mal
Kiz birak acma yesinler birbirlerini ne halleri varsa görsünler
Aman benimki gibi olmasinda
Tugce acma telefonu birak yaa
Ins canim bencede daha fazla görürsün
Bu adamların hepsinin ağzına kürekle vurmak lazımCanım benimki de kilo sevmez asla tatlı yemez azıcık göbeği çıkacak olsa ne yapacağını şaşırır tüm kış kilo aldım diye söylendi durdu. Bana gelince kilolu kalmam sanırım biraz işine geliyor çünkü istediğim gibi giyinmiyorum kıskançlık yapmıyor kafası rahat pasif kilolu bakımsız kalıyorum çünkü
Bu adamların hepsinin ağzına kürekle vurmak lazım
:)
Iyi oyle olsun bakalimYok canım çok hassas benimki. Sadece laf sokar oda şaka karışık
Ay ne vurmasii kizzzz direk o küreği agzina sokmak lazimmmmBu adamların hepsinin ağzına kürekle vurmak lazım
:)
Bende susamiyorum ben uzelecegime o üzülsün felsefesini uyguluyorum geneldeHakkını ara insanlar senin suskun haline alışırsa sürekli sana yüklenirler günah keçisi olursun. Bende susanlardandım ama bir yere kadar. Sonra patladım
Peynir felandami yeseydin tok tutardı sabahı nasıl edicen açlık zorlamasinKızlar bugün çok yoğun, karmaşık birgün geçirdim... sürekli dışarı çıkıp eve gelip geri çıktım.
Ne kahvaltı yaptım, ne akşam yemeği yedim, sadece domates salatalık yedim ara ara eve geldikçe....
Bugün menü
Domates salatalık su, çay
Aynı benim gibi....bende 1 kv, 5 teyze, 1 anneanne...azıttılar ve artık bir tanesi bile evime ayak basamıyor..
Hoşgeldin arkadaşım ben dilekBugın Kü menüm Bi kase çorba ve Bi kase yoğurt Bı dilim ızgara tavukçok mu yedim yaa
Vardı da Amerikan salatası dıye yemedimHoşgeldin arkadaşım ben dilekbence gayet ideal salatada olaymis daha iyi olurdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?