Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz kiskancliktan yoksa evlenirken 55 kiloydum simdiye kadar en son o zaman görmüştüm 55 ide zaten daha dusememistim
Aman düşsem düşsem 80lerr düşerim gene şişko gidicem mahkemeye of neyse boşandıktan sonra görür oda beni
Ay gormesin gorup nolacak tuğçeeee
Benimkide öyle kilo verirsen dayak yersin diyordu çirkin olym millet bakmasın diye
Hepsi ayri mal
Ben hala cevap vermiyorum daha demin kaynanam aradı boş boş konuştu haklısınız dedim kapadım ne seviyesine düşen be
Kiz birak acma yesinler birbirlerini ne halleri varsa görsünler
Şimdi bende istediğim kiloya geldiğim zaman bakalım nasıl bir tepki bekliyor beni
Aman benimki gibi olmasinda
Tugce acma telefonu birak yaa
Ins canim bencede daha fazla görürsün

Kuzum bnım kaynanam yok ama 5 teyze var ve annaanne Bn herseye tmm dedim en son artık azıttılar cewaplarını verdım ama desen ki herseyde yınede olmuyor gülüp geçiyorum
Aynı benim gibi....bende 1 kv, 5 teyze, 1 anneanne...azıttılar ve artık bir tanesi bile evime ayak basamıyor..

Zaten bu son yaşadıklarım susmamam gerektiğini öğretti son Bı aydır çatır çatır konuşuyorum
Hakkını ara insanlar senin suskun haline alışırsa sürekli sana yüklenirler günah keçisi olursun. Bende susanlardandım ama bir yere kadar. Sonra patladım

Yok canım çok hassas benimki. Sadece laf sokar oda şaka karışık

Bu adamların hepsinin ağzına kürekle vurmak lazım
:)

Hakkını ara insanlar senin suskun haline alışırsa sürekli sana yüklenirler günah keçisi olursun. Bende susanlardandım ama bir yere kadar. Sonra patladım
Bende susamiyorum ben uzelecegime o üzülsün felsefesini uyguluyorum genelde

Peynir felandami yeseydin tok tutardı sabahı nasıl edicen açlık zorlamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…