Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yanlış mı kullanıyorum ki o zaman evlendim...  aileside burda yani ayyyyy

Aynı anlama gelen kelimeler arasında ince farklılıklar vardır canım...

sen gelin geldim dersen herkes seni ezilmeye müsait görür..evlendim dersen kendisinin farkında olan özgüvenli bir birey olduğunu hissettirirsin....

sen karşıya nasıl hisettirirsen o şekilde karşılık görürsün...

kelimelerini hassas bir şekilde seçmeni tavsiye ederim.

Anldm abla çok Saol hiç o yönden bakmamıştım buna dikkat edicem

Saol cnm Ya nasıl olucak bu menüler bugün niyetliyken tartıldım tam 72 kiloydum.. Cuma günü tekrar mı tartılcam bırde iftardan sonra meyve yesek mi
Ramazan'da pazartesi ve perşembe akşamları tartılıp bildirim yapıyoruz...

Menü bildirimlerinde saat beliterek bildirim yapıyoruz.

Günlük ne kadar su içtiğimizi de menünün sonuna ekliyoruz...

Varsa spor yine menünün sonuna eklenerek Pnrrr-12 etiketliyoruz.

Açlık felan yok...acaip atraksiyonlu, adrenalinli bir gündü... bir kaç gün acıkmam ben..
Hayırdır ne oldu? Sondan başladım okumaya, daha önce yazdıysan kusura bakma görmedim
Vay Niran maşallah sana, ekim2009 gibi pek bilgesin sen de. 40'ıma geldim ama senden hayat dersi almaya ihtiyacım var. Dediğin gibi çok ince ayrıntılar var.

Vay Niran maşallah sana, ekim2009 ekim2009 gibi pek bilgesin sen de. 40'ıma geldim ama senden hayat dersi almaya ihtiyacım var. Dediğin gibi çok ince ayrıntılar var.
Teşekürler ederim canım, hayat insana herşeyi öğretiyor, birde kişisel gelişime çok meraklıyım, sürekli kitap okumak çok etkili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…