- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.041
Nereliler bunlar kız... benimkilere ulaşamazlar...Benimkiler çok cazgır
Açlık felan yok...acaip atraksiyonlu, adrenalinli bir gündü... bir kaç gün acıkmam ben..Peynir felandami yeseydin tok tutardı sabahı nasıl edicen açlık zorlamasin
Bn aslen Siirt ama doğma büyüme aydın eşimin tarafı SivasNerelisin kız... benimkilere ulaşamazlar...
Allah yardımcın olsun.... Teyze, anneanne suyunun suyunun suyu..... çıkar onları hayatından..abla tavsiyesi olarak al bunu...Bn aslen Siirt ama doğma büyüme aydın eşimin tarafı Sivas
Allah yardımcın olsun.... Teyze, anneanne suyunun suyunun suyu..... çıkar onları hayatından..abla tavsiyesi olarak al bunu...
Eşinin memleketinde mi oturuyorsun, sürekli muhatap mısın bunlarla...Bn aslen Siirt ama doğma büyüme aydın eşimin tarafı Sivas
Yok kız İstanbula gelin geldim eşimde doğma büyüme istanbulluEşinin memleketinde mi oturuyorsun, sürekli muhatap mısın bunlarla...
Hımmm....Yok kız İstanbula gelin geldim eşimde doğma büyüme istanbullu
Yanlış mı kullanıyorum kiHımmm....
Bence sende kelimelerini değiştir...
Gelin gitmedin, evlendin....
Çok olmuş.... Afiyet olsun canım..Bugın Kü menüm Bi kase çorba ve Bi kase yoğurt Bı dilim ızgara tavukçok mu yedim yaa
Saol cnmÇok olmuş.... Afiyet olsun canım..
Yanlış mı kullanıyorum kio zaman evlendim...  aileside burda yani ayyyyy
Anldm abla çok Saol hiç o yönden bakmamıştım buna dikkat edicemAynı anlama gelen kelimeler arasında ince farklılıklar vardır canım...
sen gelin geldim dersen herkes seni ezilmeye müsait görür..evlendim dersen kendisinin farkında olan özgüvenli bir birey olduğunu hissettirirsin....
sen karşıya nasıl hisettirirsen o şekilde karşılık görürsün...
kelimelerini hassas bir şekilde seçmeni tavsiye ederim.
Ramazan'da pazartesi ve perşembe akşamları tartılıp bildirim yapıyoruz...Saol cnmYa nasıl olucak bu menüler bugün niyetliyken tartıldım tam 72 kiloydum.. Cuma günü tekrar mı tartılcam bırde iftardan sonra meyve yesek mi
Rica ederim canım...Anldm abla çok Saol hiç o yönden bakmamıştım buna dikkat edicem
Hayırdır ne oldu? Sondan başladım okumaya, daha önce yazdıysan kusura bakma görmedimAçlık felan yok...acaip atraksiyonlu, adrenalinli bir gündü... bir kaç gün acıkmam ben..
Vay Niran maşallah sana,Aynı anlama gelen kelimeler arasında ince farklılıklar vardır canım...
sen gelin geldim dersen herkes seni ezilmeye müsait görür..evlendim dersen kendisinin farkında olan özgüvenli bir birey olduğunu hissettirirsin....
sen karşıya nasıl hisettirirsen o şekilde karşılık görürsün...
kelimelerini hassas bir şekilde seçmeni tavsiye ederim.
Detoks olmuş ozaman bugün senin:)cumaya eksilere sebeb olur inşallahAçlık felan yok...acaip atraksiyonlu, adrenalinli bir gündü... bir kaç gün acıkmam ben..
Daha önce yazmadım, aslında hiç yazmayı düşünmüyorum...ama bugün bir hayat dersi aldım... mükemmel bir tecrübe...Hayırdır ne oldu? Sondan başladım okumaya, daha önce yazdıysan kusura bakma görmedim
Cuma pazartesiden daha artıda olacağım gibi, çünkü mensturasyon yaklaşıyor... hissediyorum.Detoks olmuş ozaman bugün senin:)cumaya eksilere sebeb olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?