- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.061
Benimki de benim 3 katım çalışıyor canım... Ama erkek gücü ile kadın gücü bir değil ki....Ooooo yapmaz ki suyu alıyor neyse ki . Ben çok çalışıyorum yapamam diyor. Hakikaten benim 3 katım çalışıyor. Bu yüzden birşey diyemiyorum
Senin bu halini görmesin o zaman, kıskançlıktan komalık olur sonra...Kiz kiskancliktan yoksa evlenirken 55 kiloydum simdiye kadar en son o zaman görmüştüm 55 ide zaten daha dusememistim
Hoş geldin melek . Ben de 41 yaşında iki kız annesiyim.Hoş buldum cnm bnde melek memnun oldum
Yok anam bıraktım çok üstelemiyorym.ama hakikaten çok yoruluyorum artık. Yüzüm çöktü iyiceBenimki de benim 3 katım çalışıyor canım... Ama erkek gücü ile kadın gücü bir değil ki....
Şöyle düşün, ikinizde dışarda çalışıyorsunuz...sen ev işlerini yapıyorsan onunda dışarı işlerini yapması lazım...yoksa çalışan kadın daha hızlı yıpranıyor....
Ne diyeyim, hayat acı değil mutlu tecrübelerle dolsun hepimiz içinDaha önce yazmadım, aslında hiç yazmayı düşünmüyorum...ama bugün bir hayat dersi aldım... mükemmel bir tecrübe...
Aaaa niye sakladı kızEvet canım baya eksik oldu halen de yemek istemiyor canım iftar gelsin istemiyorum. Sanırım eşimin tartıyı saklaması içime oturdu iştahım sıfır şuan
Hepsinin türlü manyak huyu var tövbe ya RabbimYok canım çok hassas benimki. Sadece laf sokar oda şaka karışık
Cok ac kalmissin yaaaKızlar bugün çok yoğun, karmaşık birgün geçirdim... sürekli dışarı çıkıp eve gelip geri çıktım.
Ne kahvaltı yaptım, ne akşam yemeği yedim, sadece domates salatalık yedim ara ara eve geldikçe....
Bugün menü
Domates salatalık su, çay
Ne oldu canım kim yaptı atraksiyonAçlık felan yok...acaip atraksiyonlu, adrenalinli bir gündü... bir kaç gün acıkmam ben..
Wauv hiç bu şekilde düşünmemiştimAynı anlama gelen kelimeler arasında ince farklılıklar vardır canım...
sen gelin geldim dersen herkes seni ezilmeye müsait görür..evlendim dersen kendisinin farkında olan özgüvenli bir birey olduğunu hissettirirsin....
sen karşıya nasıl hisettirirsen o şekilde karşılık görürsün...
kelimelerini hassas bir şekilde seçmeni tavsiye ederim.
Tatlim saatinide yaziyosun ve günlük yaziyosun tum gün yediklerini ayrica yaptigin sporuBugın Kü menüm Bi kase çorba ve Bi kase yoğurt Bı dilim ızgara tavukçok mu yedim yaa
Kiz surekli mesaj atiyor yaaa barisalim diyeSenin bu halini görmesin o zaman, kıskançlıktan komalık olur sonra...
Küfür etmek istemiyorum.Tatlim saatinide yaziyosun ve günlük yaziyosun tum gün yediklerini ayrica yaptigin sporu
Kiz surekli mesaj atiyor yaaa barisalim diye
Sanki bidaha oyle bi hata yaparimda. Bazen sabah bi uyaniyorum 10 tane mesaj ozledim barisalim seviyorum filan
O zaman sahuru da beklemem lazım yazmam için Bi sıkıntı olmaz herhaldeTatlim saatinide yaziyosun ve günlük yaziyosun tum gün yediklerini ayrica yaptigin sporu
Sanki bidaha oyle bi hata yaparimda. Bazen sabah bi uyaniyorum 10 tane mesaj ozledim barisalim seviyorum filan
Kötüyü çagirma belki olmazsın artı :)Cuma pazartesiden daha artıda olacağım gibi, çünkü mensturasyon yaklaşıyor... hissediyorum.
Ben ediyorum merak etmeyin bi daha yazsin sizin yerinizede ederimKüfür etmek istemiyorum.
Bir yürüsün gitsin
Dün yedigin sahur canimO zaman sahuru da beklemem lazım yazmam için Bi sıkıntı olmaz herhalde
Yarın sahuru iftarı yapinca iftar sonrası ikisini yaz benceO zaman sahuru da beklemem lazım yazmam için Bi sıkıntı olmaz herhalde
Haklısın canım ya...benim de bu huyumu terketmem lazım...Kötüyü çagirma belki olmazsın artı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?