- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.101
Afiyet olsun canımEmziren ananın şahane menüsü:)
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
2 kirbit kutusu büyüklüğünde peynir
2 dilim ekmek
1ç.k bal
Bol kıvırcık
Ara süt arttırıcı Çay
Öğle 1 kase yulaf ezmesi sütlü kayısıli
Akşam büyük kase salata azıcık peynirli
Yoğurtlu semizotu salatası
1 kase menemen
Ara kahve
3lt su
Bayılıyordur senin küfürlerine... iltifat gibi gelir şimdi ona..Kiz o aklima gelene kadar ben basiyom küfrü
Amaaaannnn boşver her havlayana dönüp baksaydık bir adım yol alamazdık havlasın dursunKaynanam sinirlerimi bozdu bende mal gibi açtım teli salak karı tansiyonum düştü sinirden oğlu peşimi bırakmıyor die ban sarıyor ruh hastası
Tamam tatlimAynen canimm bakalim biraz daha arasdirayim derece konusunu :)
Aynen buyuk dolap cnm yarin bakicam duzenleyici :)
Kizim konusma sunlarla birak kendi pislikleriyle ugrassinlar sinirlerini bozduguna degmezlerKaynanam sinirlerimi bozdu bende mal gibi açtım teli salak karı tansiyonum düştü sinirden oğlu peşimi bırakmıyor die ban sarıyor ruh hastası
Valla öyle geliyor galiba. Bi ara delirdim gene aşk mesajlari atmis. Bi aradim mahkememizde vardi. Sürekli dava ac bana gül yüzünü anca o zaman görebiliyorum dediBayılıyordur senin küfürlerine... iltifat gibi gelir şimdi ona..
Merhabalar arkadaşlar
Pzt. Kontrol tartısı benim talebim üzerine salıya kaymıştı ya hani... @mefkurem @nanekekikCurukElma
Bugün tartıldım ve
Geçen cuma : 61
Bugün : 60.9
Fark : - 100 Çok sükür
İnşallah cumaya kadar biraz daha eksi görürüm...
Kızlar bugün çok yoğun, karmaşık birgün geçirdim... sürekli dışarı çıkıp eve gelip geri çıktım.
Ne kahvaltı yaptım, ne akşam yemeği yedim, sadece domates salatalık yedim ara ara eve geldikçe....
Bugün menü
Domates salatalık su, çay
İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
İftar
10 adet yeşil erik
45 dk sonra
3 yk kabak
2 yk fırın hindi
Salata yoğurt
Su yu 2 lt yapmaya çalışacağım
Emziren ananın şahane menüsü:)
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
2 kirbit kutusu büyüklüğünde peynir
2 dilim ekmek
1ç.k bal
Bol kıvırcık
Ara süt arttırıcı Çay
Öğle 1 kase yulaf ezmesi sütlü kayısıli
Akşam büyük kase salata azıcık peynirli
Yoğurtlu semizotu salatası
1 kase menemen
Ara kahve
3lt su
Kızlar menümmm
Sabah
2 yumurta akından 1 domatesli menemen
Akşam
6 kaşık türlü
2 kaşık bulgur pilav
4 kaşık yoğurt
Ara 1 sade Türk kahvesi
Su 1,5 ancak olur
Spor 45 dakika yürüyüş 45 puan @Pnrrr-20
Sabah10 2dilim tam buğday ekmeği ile tost
Öğle 2 nektari
Akşam yok. Rahatsızım uyucm
İyi akşsmlaarrr
Menü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Yarım lavaş
Çiğköfte
Bol yeşillik
Ara
Kiraz
3 kayısı
Su
1.5 lt civarı
Olsun hızlı gelen hızlı gder canım inşyok kuzum yaa daha regle va 15 gün....
eksi ne güzel......
bir de bana bak tövbe tövbee.....
İnş canımBugün iftara yakın yarım saat bisiklet sürdüm. Hem de kızım arkada çocuk koltuğunda oturduğu için daha fazla efor harcadım. Ne güzelmiş açık havada bisikletle gezmek. Ara ara böyle çıkabilirsem süper olacak
Bana cok uçuk gelmedi:)biraz tahin pekmez olmayablrdi sanki ama büyğk bişey yok bnceSıra geldi menüme:
Ne yalan söyleyeyim çok aç hissediyordum iftara yakın biraz gözüm döndü, umarım çok facia bulmazsınız
Sahur
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
Salatalık
Marul
Sütlü çay
1/2 tb ekmek
İftar
1 kepçeden biraz az Mercimek çorbası
5 kaşık fırında sebze
5 kaşık bulgurlu madımak
3 kaşık yoğurt
1 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Cok ii MenüMenüm
Sahur
1 kaşık yoğurt
1 kaşık menemen
3 erik
İftar
1.5 kepçe ezogelin çorbası
3 kaşık ali nazik
1 tane kürdan kebabı
Salata
2 kayısı
Su:2 lt
Bnce miktarda fazlalık yok canımBu arada kızlar benim menüye hepiniz cok gözüyle baktnz sanki ama neydi fazla olan melemen azdı zaten corba bi kepceydi salata vazgecilmez zaten 1 kasik tavuk haşlama vardi 2 bardak ayran bi 4 kaşık pilav o da 1 dilim ekmek yapar gercektsn cok mu yedim yadiyetisyenin verdigi listeye gore az bile yedim
Abla ben neler hissettrdim sana merak ettim şimdi:)bu topik ayrım yapmadan herkese uğur getiriyooorrr :)))
gülüm ben az cinsimdir bazen hislerim güçlenir hani olur ya herkese 6. his v.s. deriz ondan işte , şimdi ben sana bir şey sorucam benim hisler açılmış sanırım doğru hissettim mi sen söylersin :)
normal de sen gayet normal birileri varken neşelisin bile değil mi ama birine kızdın mı bir sabredip ikinciye allah yarattı demeden onu bir güzel yerin dibine sokuyor musun , lafını aman aman esirgemeden konuşuyorsun değil mi , dobrasın , iki yüzlülüğü sevmiyorsun hatta en kızdığın şey iki yüzlülük yapan yalancılar , hakkın olduğunu düşündüğün şeyi açıkça söylersin değil mi gülümm
Gayet guzel tatlimBugünkü menum
Kahvalti 11:00
2 yum. soğanlı yumurta
2 ceviz
Yeşillik 1 domates
Ara
1 dilim kavun
Akşam 18:00
2 servis.k. Kuru fasulye
Salata
3 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak ödem atici çay
Spor 45 dk leslie
Full karbon kuzu yaa afiyet olsunİyi akşsmlaarrr
Menü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Yarım lavaş
Çiğköfte
Bol yeşillik
Ara
Kiraz
3 kayısı
Su
1.5 lt civarı
Geçmiş olsun canım, benim kızımda ameliyat olduğum gözüme topuğu ile bı tekme atmıştı yıllar evvel, günlerce görme problemi yaşamıştım.Kizlar bu arada dunki ağzımın kanama sebebi oğlum tekme atmış uyurken farkina varmamışım dun eve gidince öğrendim
Kizlar bu arada dunki ağzımın kanama sebebi oğlum tekme atmış uyurken farkina varmamışım dun eve gidince öğrendim
Geçmiş olsun canım, benim kızımda ameliyat olduğum gözüme topuğu ile bı tekme atmıştı yıllar evvel, günlerce görme problemi yaşamıştım.
Sagolun kizlar sabah şok olmustum bütün dislerim kandan simsiyah olmustu nasil farkina varmadim uyurken anlamadimAy amannn tekrar geçmiş olsun kuzum ya
Kesinlikle bende küçük kızım için zayıflayıp genç bir anne görünmek istiyorum okul hayatında :)Dikkat et kendine...kendin için dikkat etmiyorsan da kızların için dikkat et...
Kız çocuğuna anne her yaşta sağlıklı lazım canım...
Ayy yenimi iftar olacak allah kabul etsin kuzummHerkese Merhaba,
İftara 7 dk kala size bir selam vereyim dedim kızlar, yerken kendimi kaybetmeyeyim diye
Çok zekiceHerkese Merhaba,
İftara 7 dk kala size bir selam vereyim dedim kızlar, yerken kendimi kaybetmeyeyim diye
Afiyet olsun canım lakin su az olmuş sporda yapmışsın üstelikKızlar menümmm
Sabah
2 yumurta akından 1 domatesli menemen
Akşam
6 kaşık türlü
2 kaşık bulgur pilav
4 kaşık yoğurt
Ara 1 sade Türk kahvesi
Su 1,5 ancak olur
Spor 45 dakika yürüyüş 45 puan @Pnrrr-20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?