- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.161
Canım aradım bulamadım bir türlü ve çok meraktayım. Eşin neden tartıyı sakladıEvet canım baya eksik oldu halen de yemek istemiyor canım iftar gelsin istemiyorum. Sanırım eşimin tartıyı saklaması içime oturdu iştahım sıfır şuan
Kız bu anneannelerin bir ayağı çukurda daha ne diye gelinle falan uğraşırlar anlamamAynı benim gibi....bende 1 kv, 5 teyze, 1 anneanne...azıttılar ve artık bir tanesi bile evime ayak basamıyor..
Çok az olmuş kuzum yaa dikkat et kendine sıkma canını bişeyeKızlar bugün çok yoğun, karmaşık birgün geçirdim... sürekli dışarı çıkıp eve gelip geri çıktım.
Ne kahvaltı yaptım, ne akşam yemeği yedim, sadece domates salatalık yedim ara ara eve geldikçe....
Bugün menü
Domates salatalık su, çay
Canım merhaba ben kübra. Takımımıza hoşgeldinVardı da Amerikan salatası dıye yemedim
Canım senin gibisini bulamamıştır tabiki. Çürükelma değil adeta kütürelma maşallahTatlim saatinide yaziyosun ve günlük yaziyosun tum gün yediklerini ayrica yaptigin sporu
Kiz surekli mesaj atiyor yaaa barisalim diye
Sanki bidaha oyle bi hata yaparimda. Bazen sabah bi uyaniyorum 10 tane mesaj ozledim barisalim seviyorum filan
Yaaa canın çok mu erik istedi de iftarı erikle açtınİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
İftar
10 adet yeşil erik
45 dk sonra
3 yk kabak
2 yk fırın hindi
Salata yoğurt
Su yu 2 lt yapmaya çalışacağım
Ooooo bombastik bir menü olmuşş. Dünkü menü gitsin gelmesinEmziren ananın şahane menüsü:)
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
2 kirbit kutusu büyüklüğünde peynir
2 dilim ekmek
1ç.k bal
Bol kıvırcık
Ara süt arttırıcı Çay
Öğle 1 kase yulaf ezmesi sütlü kayısıli
Akşam büyük kase salata azıcık peynirli
Yoğurtlu semizotu salatası
1 kase menemen
Ara kahve
3lt su
İçerim canım biraz dahaCumaya güzel eksin olur canim
Kuzum nasıl dayandın. ne kadar yoğun olursan ol yinede bişeyler yemeye calis
Evet gerçekten bende bayiliyorum Niran nevranin bilgisine her yazdığını dikkatle okurum Maşallah
Çokk güzel olmuş canim afiyet olsun
Gayet güzel ve doyurucu bir menü menü olmuş
afiyet olsun
Afiyet olsun canım ama su az biraz daha içmeye calis
Sende bişey yememissin canım
Hava burda çok serin içesim gelmedi ama içerim biraz daha sağol kuzumAfiyet olsun canım lakin su az olmuş sporda yapmışsın üstelik
Canım 4 dilim ekmek çok geldi gözüme. Muhtemelen yoğurt çorbası da pirinçlidir. Diğerleri güzel afiyet olsunIyi geceler kızlar yemekten sonra avmye gittik alışverişe o yüzden menümu hemen yazamadım k.b
Menüm
Sahur 03:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
3 dilim tbe
1 bardak süt
1 kupa yeşil çay
5 bardak su
İftar 20:06
1 bardak su
3 hurma
1 kepçe yoğurt çorbası
15 dk ara
6 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 köfte kadar tavuk
1 bardak su
Ara 22:30
2 dilim karpuz
150 ml süt
Su 2 lt
Spor yok bugün avmden gelince gözüm yemedi mola olsun bugünlük yarına yaparım insAllah
Canım çünkü ben tartıldıkça eksi gördükçe seviniyorum ve yemiyorum. Onun işine gelmediCanım aradım bulamadım bir türlü ve çok meraktayım. Eşin neden tartıyı sakladı
Kız bu anneannelerin bir ayağı çukurda daha ne diye gelinle falan uğraşırlar anlamam
Çok az olmuş kuzum yaa dikkat et kendine sıkma canını bişeye
Canım merhaba ben kübra. Takımımıza hoşgeldin
Canım senin gibisini bulamamıştır tabiki. Çürükelma değil adeta kütürelma maşallah
Yaaa canın çok mu erik istedi de iftarı erikle açtınafiyet olsun güzel menü
Ooooo bombastik bir menü olmuşş. Dünkü menü gitsin gelmesin
İçerim canım biraz daha
Hava burda çok serin içesim gelmedi ama içerim biraz daha sağol kuzum
Hay maşallah! En kısa zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsın inşallah. Bize de çok güzel bir örnek.2 ay oldu, 9 kilo kadar gitti canım... takımdan önce 3 kilo verdim ,sonra takıma katıldım, 6.5 kg de takımda verdim
Bir şeyi arayıp bulamamaya çok sinir olurum, keşke saklamasaymış eşin. Zayıflamaman nasıl onun işine geliyor anlamadım? Öz güvenin olmasın filan gibi mi?Canım mutfak kilerinde tartım sürekli. Çünkü orda yememem gereken şeyler var eve geçirmek istemiyorum ama çocuklar istiyorlar kıramıyorum alıyorum görünce de canım çekiyor. Saklarım artık baskülümü napalım
Sadece sahur 3 değil 2 dilim ekmek olsa daha iyi olurdu gibi geldi. Afiyet olsun.Iyi geceler kızlar yemekten sonra avmye gittik alışverişe o yüzden menümu hemen yazamadım k.b
Menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
3 dilim tbe
1 bardak süt
1 kupa yeşil çay
5 bardak su
1 bardak su
3 hurma
1 kepçe yoğurt çorbası
15 dk ara
6 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 köfte kadar tavuk
1 bardak su
2 dilim karpuz
150 ml süt
Su 2 lt
Spor yok bugün avmden gelince gözüm yemedi mola olsun bugünlük yarına yaparım insAllah
İyi geceler canımSevgili minnoşlar ben uyuyorum yarın görüşmek dileğiyle esen kalın mutlu kalın
Boşver su iç yat güzelimBu arada açlıktan ağzım sulanıyor karnım gurulduyor ooo my god!!!
Afiyet olsun. Güzelce yat dinlen canım.Kızlar iyi geceler bugün bayağı temizlik yaptım her tarafım ağrıyo menümü yazip yatcam kusura bakmayın
11.00 2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 tbe
1 çk reçel
14.00 çok az şekerli sütlaç yarım kase
18.00 3 tane tavuk kanat
2 kasik biber kavurması
Yoğurt
Şekersiz komposto
Su 2l arttırcam spor 30 dk gym 90pPnrrr-12
Sevgili rakibim ne yedi iftarda acabaHoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım . 1 oğlum var
İnşallah bundan sonra da böyle gider . Bu kadar güzelliği görmemeliyim, yememeliyim
Teşekkürler tatlım
Kız 13 sayfa ne ki ben gece 40 küsür sayfa geçmiş yaptım
Sağ ol canım
Hayırlı olsun senin adına
Canım kendisi aslında çok kıskanç ama böyle kilolu falan olunca içi rahat oluyor diye düşünüyorum. Mesela Geçen akşam bir mekana gittik herkes dışarda otururken biz içeri geçtik sebep ne. Dışarısı kazma dolu orda oturmam. Sorsan asla kıskanç değilHay maşallah! En kısa zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsın inşallah. Bize de çok güzel bir örnek.
Bir şeyi arayıp bulamamaya çok sinir olurum, keşke saklamasaymış eşin. Zayıflamaman nasıl onun işine geliyor anlamadım? Öz güvenin olmasın filan gibi mi?
Sadece sahur 3 değil 2 dilim ekmek olsa daha iyi olurdu gibi geldi. Afiyet olsun.
İyi geceler canım
Boşver su iç yat güzelim
Afiyet olsun. Güzelce yat dinlen canım.
Anladım canım, o zaman işin zor senin, Allah sabır versinCanım kendisi aslında çok kıskanç ama böyle kilolu falan olunca içi rahat oluyor diye düşünüyorum. Mesela Geçen akşam bir mekana gittik herkes dışarda otururken biz içeri geçtik sebep ne. Dışarısı kazma dolu orda oturmam. Sorsan asla kıskanç değil
Amin canım sağolasınAnladım canım, o zaman işin zor senin, Allah sabır versin
Cipslere gömülmedim de bugün iftara gittim, biraz Afgan yemeklerine gömülmüş olabilirim Allah affetsinKore dizilerine sardım canım ben neredeyse çoğunu izledim ilk başta çok çocukça saçma geldi sonra sırf konuşmaları yüzünden bağımlı oldum
17 ye kadar burdayım ben zaten cumaya birakmayalim olmazsa
ama regl döneminde vücut su tutuuor diyecektim ki konu baskaymis
fırında purwli köftenin püresini merak etmiyor değilim iki gündür
o kişiden kişiye değişen bir durum bende abartılacak bir fark olmadı olunca lakin arkadaşımda ciddi fark yaratmışti
kız menemene yazık olmuş çok oldu ekmek bana bana yemeyeli
öğlen ki helva un helvası gibi birşey sanırım ki gerek yokmuş meyve yoğurt ye akşamda gün içinde zaten karbon olmuş köfte sebze filan yeseydin
bulgur varken ekmek neden ki çorbada varmış tahin pekmez hadi görmedim
bakalım 17 de biter sanırım zaten bildirim
güzel olmuş
baby zaten karbonu kes demiyoruz ki sadece pilav vs olmasın yerine ekmek ye inan daha iyi pilav yağ artı karbon yada bulgur da daha iyi siyez bulguru on numara mesela
eller havayaparti bitmedi galiba ne yiyorsun acaba cipslere gömülmedin dimi
aramıza hoşgeldin canım ben bahar 33 yaşındayim 4 yaşında bir oğlum var
geç yatmak daha iyi ben 2 saat bilerek oturuyorum ki tok karına yatmayim diye
misafir bereket lakin üst üste olunca yoruluyor insan bugün dinlen
soğan kaynatıp canım çok etkili
rekoru yüzde bazında alıyorsun dimi
Rabbim doğru zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah ben 63 kg iken zayifla dedi 73 kg iken demedi3 sene sonra oldu oğlum ve 1senedir ikici için deniyoruz ama olmuyor kısmet ol derse olur stres en büyük etken kilodan daha önemli bir etken , reglin düzenli mi pko filan var mı
kesinlikle kilo regl dengesini etkiliyor ama bazıları da senin gibi ceket atsan hamile kalıyor lakin önemli olan hamile kalmak değil şimdi ki zamanda önemli olan sağlıklı bir doğumla son bulması , benim ablamda 90 kg ama ilk denemesinde oluyor hemen nasip kısmet , normalde hamilelik dediğin şey öyle filmlerdeki gibi ilk ilişkide gebelikle sonlanmiyoristinasnalar kaideyi bozmaz
kız oralarda da mı ağladın bunalıma girdinşaka bir yana kk nin gebelik isteyenler topiginde tanıdığım 3 arkadaş var biri Samsun'da biri Antep'te biri İstanbul'da ve hepsi ile bulup görüştük çocuklarımızla
Al benden de okadar :)yemek yemeğe çok vakit olmuyor ıvır zıvıri kesince çok rahat kilo vericezHoşbuldum canim :) aminnn. Aynen dikkat etmem lazim. Surekli tatli cikolata istiyor canim. Aslinda sadece onlari kissam bile veririm
Iyi geceler kızlar yemekten sonra avmye gittik alışverişe o yüzden menümu hemen yazamadım k.b
Menüm
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
3 dilim tbe
1 bardak süt
1 kupa yeşil çay
5 bardak su
1 bardak su
3 hurma
1 kepçe yoğurt çorbası
15 dk ara
6 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 köfte kadar tavuk
1 bardak su
2 dilim karpuz
150 ml süt
Su 2 lt
Menü yazıp siz ne yazdınız bakayım.
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1/2 avakado
1 dilim peynir
domates-salatalık
1 avuç yaban mersini
3 hurma
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
8-9 kaşık fırında sebze ( maalesef biraz yağlıydı)
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
1 armut
Minik bir salkım üzüm
Su tam içemedim ama yatana kadar içerim daha.
Spor yok, zaten dünkü bisikletten hamlamışım.
Yine coşmuşum gibi duruyor biliyorum ama eski yeme düzenime göre iyi diye seviniyorum. Umarım tartıda da mutlu bir rakama ulaşırım
Afiyey olsun kizlarKızlar iyi geceler bugün bayağı temizlik yaptım her tarafım ağrıyo menümü yazip yatcam kusura bakmayın
11.00 2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 tbe
1 çk reçel
14.00 çok az şekerli sütlaç yarım kase
18.00 3 tane tavuk kanat
2 kasik biber kavurması
Yoğurt
Şekersiz komposto
Su 2l arttırcam spor 30 dk gym 90pPnrrr-12
hamaratlık değil mecburiyet hızlıca yaptım evi toz topak götürüyorduuuuu :)Çok hamaratsın maşallah
bundan sonra susmak yok sadece doğru uslubla kendini ifade etmek var :))Evet öyleyim ama Bn hep susuyorum ya elimden gelen tek şey ağlamak haksızlığa gelemiyorum
ben hiç kafayı temizlikle bozmadım kiiiVallao zamanlar burdaydim hatta
Ben o zamanlar cekmeceli dolay kullanmıştım daha iyi olmustu kuzum ama gardropsa duzenleyici mantikli. Utuleyeceksen yeterli bencede
Bunu diyen insan temizlikle kafayi bozmus birisi
Masaj yok ablavaktim yoktu ona maalesef
Sagol ablacimm
Sagol tatlisss
yaaav gülüm ister görsün ister görmesin isterse gözleri bozulsun boşşş veeerrr sen onu artık , sen kendin sağlığın için zayıflıyorsun onu umursamayı bırak , artık özgürleşme zamanın geldi sal şu ruhunu göklereeeeAman düşsem düşsem 80lerr düşerim gene şişko gidicem mahkemeye of neyse boşandıktan sonra görür oda beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?