Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canım baya eksik oldu halen de yemek istemiyor canım iftar gelsin istemiyorum. Sanırım eşimin tartıyı saklaması içime oturdu iştahım sıfır şuan
Canım aradım bulamadım bir türlü ve çok meraktayım. Eşin neden tartıyı sakladı
Aynı benim gibi....bende 1 kv, 5 teyze, 1 anneanne...azıttılar ve artık bir tanesi bile evime ayak basamıyor..
Kız bu anneannelerin bir ayağı çukurda daha ne diye gelinle falan uğraşırlar anlamam
Çok az olmuş kuzum yaa dikkat et kendine sıkma canını bişeye
Vardı da Amerikan salatası dıye yemedim
Canım merhaba ben kübra. Takımımıza hoşgeldin
Canım senin gibisini bulamamıştır tabiki. Çürükelma değil adeta kütürelma maşallah
Yaaa canın çok mu erik istedi de iftarı erikle açtın afiyet olsun güzel menü
Ooooo bombastik bir menü olmuşş. Dünkü menü gitsin gelmesin
İçerim canım biraz daha
Afiyet olsun canım lakin su az olmuş sporda yapmışsın üstelik
Hava burda çok serin içesim gelmedi ama içerim biraz daha sağol kuzum

Canım 4 dilim ekmek çok geldi gözüme. Muhtemelen yoğurt çorbası da pirinçlidir. Diğerleri güzel afiyet olsun

Menü yazıp siz ne yazdınız bakayım.

Sahur
1 haşlanmış yumurta
1/2 avakado
1 dilim peynir
domates-salatalık
1 avuç yaban mersini
3 hurma

İftar

1 kepçe mercimek çorbası
8-9 kaşık fırında sebze ( maalesef biraz yağlıydı)
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
1 armut
Minik bir salkım üzüm

Su tam içemedim ama yatana kadar içerim daha.
Spor yok, zaten dünkü bisikletten hamlamışım.
Yine coşmuşum gibi duruyor biliyorum ama eski yeme düzenime göre iyi diye seviniyorum. Umarım tartıda da mutlu bir rakama ulaşırım

Kızlar iyi geceler bugün bayağı temizlik yaptım her tarafım ağrıyo menümü yazip yatcam kusura bakmayın

11.00 2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 tbe
1 çk reçel

14.00 çok az şekerli sütlaç yarım kase

18.00 3 tane tavuk kanat
2 kasik biber kavurması
Yoğurt
Şekersiz komposto

Su 2l arttırcam spor 30 dk gym 90p Pnrrr-12

Canım çünkü ben tartıldıkça eksi gördükçe seviniyorum ve yemiyorum. Onun işine gelmedi

2 ay oldu, 9 kilo kadar gitti canım... takımdan önce 3 kilo verdim ,sonra takıma katıldım, 6.5 kg de takımda verdim
Hay maşallah! En kısa zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsın inşallah. Bize de çok güzel bir örnek.
Bir şeyi arayıp bulamamaya çok sinir olurum, keşke saklamasaymış eşin. Zayıflamaman nasıl onun işine geliyor anlamadım? Öz güvenin olmasın filan gibi mi?
Sadece sahur 3 değil 2 dilim ekmek olsa daha iyi olurdu gibi geldi. Afiyet olsun.
Sevgili minnoşlar ben uyuyorum yarın görüşmek dileğiyle esen kalın mutlu kalın
İyi geceler canım
Bu arada açlıktan ağzım sulanıyor karnım gurulduyor ooo my god!!!
Boşver su iç yat güzelim
Afiyet olsun. Güzelce yat dinlen canım.

Sevgili rakibim ne yedi iftarda acaba

Canım kendisi aslında çok kıskanç ama böyle kilolu falan olunca içi rahat oluyor diye düşünüyorum. Mesela Geçen akşam bir mekana gittik herkes dışarda otururken biz içeri geçtik sebep ne. Dışarısı kazma dolu orda oturmam. Sorsan asla kıskanç değil

Anladım canım, o zaman işin zor senin, Allah sabır versin

Cipslere gömülmedim de bugün iftara gittim, biraz Afgan yemeklerine gömülmüş olabilirim Allah affetsin Kız bana da Kore dizisi tavsiye etsene, garip sade hayatları ve mantıksız aşklar beni dinlendiriyor.

Hoşbuldum canim :) aminnn. Aynen dikkat etmem lazim. Surekli tatli cikolata istiyor canim. Aslinda sadece onlari kissam bile veririm
Al benden de okadar :)yemek yemeğe çok vakit olmuyor ıvır zıvıri kesince çok rahat kilo vericez

Afiyey olsun kizlar
Ebrucum sutlac olmamis maalesef

ben hiç kafayı temizlikle bozmadım kiii

Aman düşsem düşsem 80lerr düşerim gene şişko gidicem mahkemeye of neyse boşandıktan sonra görür oda beni
yaaav gülüm ister görsün ister görmesin isterse gözleri bozulsun boşşş veeerrr sen onu artık , sen kendin sağlığın için zayıflıyorsun onu umursamayı bırak , artık özgürleşme zamanın geldi sal şu ruhunu göklereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…