Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pek keyfim yok kuzu benim yatayim dedim hala uyuyamadim

Ay hic bozarmisin tabi ablaa ben yanlis anlamışımdır

Afiyet olsun canim

Niye oyle oldunki canim ya bastan saliverdin ama olmazki boyle
Yok canim haber
Burda takılmak çok iyi geliyor bana Canım mutlu hissediyorum sıkıntı etme hiç birşey değmez

Yaaa tek olmamak güzel

Geçmiş bitti şükür menü

Sabah(10:00)
1 /2 dilim kaşar
5 zeytin
1 dilim tam buğday

Ara(13:00)
Kahve
1 nektari

Akşam(19:30)
1 kepçe ezogelin
4 YK uydurma yemek ( arka bahçedeki soğanları kaldırıp yerine biber diktik taze soğanları biber ve domatesle soteledim inanılmaz güzel oldu pirasaya 100 basar bir daha hep yaparım ben bunu çokta pratik )

Su: 3 lt acısını çıkarıyorum

Bu akşamki menümde az oldu canım iştahım yokken değerlendirmek lazımm her zaman bu fırsat geçmez elime

Hayirli sahurlar dünki menüm
Sahur
1 rafadan yumurta
Yarim şekersiz cay
3 zeytin
1 bardak süt
3 ince dilim muz
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbasi
2 parça mangalda tavuk pirzola derilerini yemedim 1 köfte
Salata
Cacık
3_4 çatal kadayıf tatlisi piknige davetliydik ısrarlar üzerine biraz aldım
Şekersiz çay
Suyu bir litreye tamlayamadım
Spor 60 dk tempolu yürüyüş*3=180

@Pnrrr-20

Pnrrr-12

o ne be teyzeye anneanneye ne oluyor hadi alıştım kv olaylarına kk da ama kimsenin haddi değil evin içine karışmak anneler dahil
Eşim tek çocuk, öyle olunca herkesin bir tanesi...yani herkesin onun üzerinde söz hakkı var, dolayısıyla benimde üzerimde bir hükümranlık kurmak istediler...tabi hevesleri kursaklarında kaldı....

yaradanlarına kurban olurummmm :))
benim sıpa da küçükken öyle derdi hiç utanmadı benden tam tersi övünürdü bir de :))
Ben de şaşırıyorum, "nasıl yanı, utanmıyor musunuz benim kilolu olmamdan" diye soruyorum, "niye utanalım ki" diyor canlarım...

Kız bu anneannelerin bir ayağı çukurda daha ne diye gelinle falan uğraşırlar anlamam
Yok kız bizimki dokuz canlı...

İlk evlendiğimiz yıl bir haftasonu eşimle programımız vardı...

kv aradı, "oğlum anneannen ölüyor, bu hafta illa gel" dedi...

13 yıl geçti, kimler öldü kimler, kadın ölmedi....(Allah benden uzak uzun ömür versin)

saol cnm
vala ne bilim kiz iki gun deniycem bklm ekmek mevzusunu uzun süreli açlık bana yaramıyor zaten de karpuzu yemeğin yaninda yemedim sirf ara ogun yapayim die vala meyve en munasip onu buldum insulin direncim geçen ay yaptrdgmdaa çıkmadı cnm cok şükür
afiyet olsun cnm uydurma yemegink denerim ilk firsatta
afiyet olsun cnm kadayıf dışında guzel

Yarın inşallah yenisini alırım Cuma’ya hazır etmem gerek

Kızlar iki gündür sislikten olucem hem tuvalet sıkıntım vqr hemde regle son 1 gun kaldi snrm ondan bi tuhafım
Şekersiz kayısı, kuru üzüm hoşafı yap canım, pişerken içine, kabuk tarçın, tane karanfil, parça zencefil at, hep birlikte kaynat....hem metabolizmayı hızlandırır, hem şeker isteğini keser, hem de kabızlık sorunun kalmaz...

Su çok az canım en önemli şey zorlaman lazım

Doğru söylüyor ama ...

Hergün tartılınca motivasyon bozuluyor...

tok tartılınca 2 kg fazla geliyorsun mesela, bu defa diyeti bozası geliyor insanın...
Bende en fazla 900 gr fark ediyor tokken bide sabahları tartılıyorum 100 gr eksi gelse bile müthiş iyi hissettiriyor bana onun sayesinde en azından yememeye gayret ediyorum canım. Üç hafta tartılmayı bıraktım her hafta iki kilo almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…