- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.201
Burda takılmak çok iyi geliyor bana Canım mutlu hissediyorum sıkıntı etme hiç birşey değmezPek keyfim yok kuzu benim yatayim dedim hala uyuyamadim
Ay hic bozarmisin tabi ablaa ben yanlis anlamışımdır
Afiyet olsun canim
Niye oyle oldunki canim ya bastan saliverdin ama olmazki boyle
Yok canim haber
Yaaa tek olmamak güzelHe ya
Hoş geldin canım. Ben de Melis . 30 yaşındayım 1 oğlum var. Boyuna göre fazlan az hemencecik hallederisss
Off süperdi ya. Hala ilk bölümün etkisindeyim. Ben de izleyeli 10 yılı geçti
İnşallah önemli bişey yoktur canım. Az yemişsin eksi getirsin canım
Afiyet olsun canım güzel
Güzel canım afiyet olsun
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Akşam da yemelisin canım afiyet olsun
Kuzum ben 40 derecede yıkamıştım ilk yıkayınca. Kıyafetleri de çekmeceye koymuştum . Düzenleyici çok iyi olur
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Afiyet olsun canım lavaş fazla geldi gözüme
Teşekkürler canım
Geçmiş olsun canım nasıl uyanmamışsın ki
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Napmış ki acaba. Ya bizim takımda biri vardı tartısı kaybolan kimdi o kızlar
Afiyet olsun canım bana da sahurdaki ekmek fazla geidi
Afiyet olsun canım
Yazdım
Teşekkürler canım
Sağ ol kuzum
Bu akşamki menümde az oldu canım iştahım yokken değerlendirmek lazımm her zaman bu fırsat geçmez elimeburası nemli zaten canım maskeye gerek kalmadı sadece temizleyici ve tonik kullanıyorum krem bile değil
az olmuş canım
:)
Hayda o nasıl iş ya , en güzeli kadının kendini güzel hissetmesi özgüveni artması güzel hisseden kadın güzel enerji verir güzel bakar güzel sever
canım ilk etapta çok minnaklar tabi lakin çok hızlı değişecek o kıyafetler bezleri bile öyle stok yapma sakın anlamayacaksınız ne zaman üst numaraya geçtiğini ben sadece ıslak mendil de bir marka var pamuk ve su olan onu stok yaptım iki üç kolicike bebekte indirim vardı
deli durttu sanırımyatmadan dişimi fircalasam yeter bide mutfağım toplu olsun
aman bu eşler görmüyor mu canım bebek durmuyor eş pert birde beklentiye girmesinler
bunun bir üst leveli bağıra bağıra konuşmak içine attıklarını bir noktada ses yükseltme ile atip sonra hakkını savunmayı öğreneceksin yoksa ağlayarak gün geçmez
çok iyi canım gitmiş artılar
o ne beteyzeye anneanneye ne oluyor hadi alıştım kv olaylarına kk da ama kimsenin haddi değil evin içine karışmak anneler dahil
nbu yoğunlukta bu kadar az birde emziriyorsun kuzu ya
sende onlardan fena ol
ay bende asrın hatasını yinelemek için seni bekliyordum deseydin ,randevu veriyorum yer gelmediğin mahkeme
güzel olmuş canım
süper başlangıç
güzel olmuş canım
yine akşam birşeyler olmuş sanırım
bugunden sonra kuru yeme ama tatlım iki gün kaldı
kuzu akşam karbon hep
güzel canım her zaman ki gibi
ah sabah sabah en büyük hata karbonla güne uyanmak
hiç arama al bir tartı sakla ve diyette olduğunu belli etme mis gibi yap yiyor gibi tabağına al ama sağda solda oyalan kalsın gibi
hayır olsun kuzu sebep yok demişsin ama
gece üç dilim çok canım ekmek , ayrıca karpuz yerine başka tercih etseydin sende inusilinnyok muydu ben mi yanlış hatırladım yoksa
meyveler çok canım malesef hurma gece yeme akşam ye ve meyve bir porsiyon olsun
sütlaç gerek yokmuş sabaha tadımlık recek akşam komposto var zaten meyve sut tuketsen daha faydalı arada
ilk izlediğim Kore dizisi oh mu venustu kilolu bir kızın zayıflama serüveni ve aşkı
güzel olmuş
Hayirli sahurlar dünki menüm
Sahur
1 rafadan yumurta
Yarim şekersiz cay
3 zeytin bu
1 bardak süt
3 ince dilim muz
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbasi
2 parça mangalda tavuk pirzola derilerini yemedim 1 köfte
Salata
Cacık
3_4 çatal kadayıf tatlisi piknige davetliydik ısrarlar üzerine biraz aldım
Şekersiz çay
Suyu bir litreye tamlayamadım
Spor 60 dk tempolu yürüyüş*3=180
@Pnrrr-20
Eşim tek çocuk, öyle olunca herkesin bir tanesi...yani herkesin onun üzerinde söz hakkı var, dolayısıyla benimde üzerimde bir hükümranlık kurmak istediler...tabi hevesleri kursaklarında kaldı....o ne beteyzeye anneanneye ne oluyor hadi alıştım kv olaylarına kk da ama kimsenin haddi değil evin içine karışmak anneler dahil
Ben de şaşırıyorum, "nasıl yanı, utanmıyor musunuz benim kilolu olmamdan" diye soruyorum, "niye utanalım ki" diyor canlarım...yaradanlarına kurban olurummmm :))
benim sıpa da küçükken öyle derdi hiç utanmadı benden tam tersi övünürdü bir de :))
Yok kız bizimki dokuz canlı...Kız bu anneannelerin bir ayağı çukurda daha ne diye gelinle falan uğraşırlar anlamam
Ne oldu canım, niye kaçtı keyfin?İyi geceler canım
saol cnmHe ya
Hoş geldin canım. Ben de Melis . 30 yaşındayım 1 oğlum var. Boyuna göre fazlan az hemencecik hallederisss
Off süperdi ya. Hala ilk bölümün etkisindeyim. Ben de izleyeli 10 yılı geçti
İnşallah önemli bişey yoktur canım. Az yemişsin eksi getirsin canım
Afiyet olsun canım güzel
Güzel canım afiyet olsun
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Akşam da yemelisin canım afiyet olsun
Kuzum ben 40 derecede yıkamıştım ilk yıkayınca. Kıyafetleri de çekmeceye koymuştum . Düzenleyici çok iyi olur
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Afiyet olsun canım lavaş fazla geldi gözüme
Teşekkürler canım
Geçmiş olsun canım nasıl uyanmamışsın ki
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Napmış ki acaba. Ya bizim takımda biri vardı tartısı kaybolan kimdi o kızlar
Afiyet olsun canım bana da sahurdaki ekmek fazla geidi
Afiyet olsun canım
Yazdım
Teşekkürler canım
Sağ ol kuzum
vala ne bilim kiz iki gun deniycem bklm ekmek mevzusunu uzun süreli açlık bana yaramıyor zaten de karpuzu yemeğin yaninda yemedim sirf ara ogun yapayim die vala meyve en munasip onu buldum insulin direncim geçen ay yaptrdgmdaa çıkmadı cnm cok şükürburası nemli zaten canım maskeye gerek kalmadı sadece temizleyici ve tonik kullanıyorum krem bile değil
az olmuş canım
Hayda o nasıl iş ya , en güzeli kadının kendini güzel hissetmesi özgüveni artması güzel hisseden kadın güzel enerji verir güzel bakar güzel sever
canım ilk etapta çok minnaklar tabi lakin çok hızlı değişecek o kıyafetler bezleri bile öyle stok yapma sakın anlamayacaksınız ne zaman üst numaraya geçtiğini ben sadece ıslak mendil de bir marka var pamuk ve su olan onu stok yaptım iki üç kolicike bebekte indirim vardı
aman bu eşler görmüyor mu canım bebek durmuyor eş pert birde beklentiye girmesinler
bunun bir üst leveli bağıra bağıra konuşmak içine attıklarını bir noktada ses yükseltme ile atip sonra hakkını savunmayı öğreneceksin yoksa ağlayarak gün geçmez
o ne beteyzeye anneanneye ne oluyor hadi alıştım kv olaylarına kk da ama kimsenin haddi değil evin içine karışmak anneler dahil
sende onlardan fena ol
ay bende asrın hatasını yinelemek için seni bekliyordum deseydin ,randevu veriyorum yer gelmediğin mahkeme
güzel olmuş canım
süper başlangıç
güzel olmuş canım
kuzu akşam karbon hep
hiç arama al bir tartı sakla ve diyette olduğunu belli etme mis gibi yap yiyor gibi tabağına al ama sağda solda oyalan kalsın gibi
gece üç dilim çok canım ekmek , ayrıca karpuz yerine başka tercih etseydin sende inusilinnyok muydu ben mi yanlış hatırladım yoksa
sütlaç gerek yokmuş sabaha tadımlık recek akşam komposto var zaten meyve sut tuketsen daha faydalı arada
ilk izlediğim Kore dizisi oh mu venustu kilolu bir kızın zayıflama serüveni ve aşkı
güzel olmuş
afiyet olsun cnm uydurma yemegink denerim ilk firsattaGeçmiş bitti şükür menü
Sabah(10:00)
1 /2 dilim kaşar
5 zeytin
1 dilim tam buğday
Ara(13:00)
Kahve
1 nektari
Akşam(19:30)
1 kepçe ezogelin
4 YK uydurma yemek ( arka bahçedeki soğanları kaldırıp yerine biber diktik taze soğanları biber ve domatesle soteledim inanılmaz güzel oldu pirasaya 100 basar bir daha hep yaparım ben bunu çokta pratik)
Su: 3 lt acısını çıkarıyorum
afiyet olsun cnm kadayıf dışında guzelHayirli sahurlar dünki menüm
Sahur
1 rafadan yumurta
Yarim şekersiz cay
3 zeytin
1 bardak süt
3 ince dilim muz
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbasi
Salata
Cacık
Şekersiz çay
@Pnrrr-20
11 Mart'ta 85 kilo ile başlamıştım...6.5 kiloyu toplam kaç ayda verdin canım 1 ayda vermiş olamazsın şok oldum
Yarın inşallah yenisini alırım Cuma’ya hazır etmem gerekburası nemli zaten canım maskeye gerek kalmadı sadece temizleyici ve tonik kullanıyorum krem bile değil
az olmuş canım
sende onlardan fena ol
güzel olmuş canım
süper başlangıç
güzel olmuş canım
kuzu akşam karbon hep
güzel olmuş
Maşallah iyi vermişsin darısı hepimize11 Mart'ta 85 kilo ile başlamıştım...
Geçen Cuma (17 Mayıs) 75.5 idim.
Şekersiz kayısı, kuru üzüm hoşafı yap canım, pişerken içine, kabuk tarçın, tane karanfil, parça zencefil at, hep birlikte kaynat....hem metabolizmayı hızlandırır, hem şeker isteğini keser, hem de kabızlık sorunun kalmaz...Kızlar iki gündür sislikten olucem hem tuvalet sıkıntım vqr hemde regle son 1 gun kaldi snrm ondan bi tuhafım
O dönemi kilo almadan geçirdiğimi hatırlamıyorum canım hepimizin sıkıntısı. WC çözmeye çalışKızlar iki gündür sislikten olucem hem tuvalet sıkıntım vqr hemde regle son 1 gun kaldi snrm ondan bi tuhafım
Doğru söylüyor ama ...Her gün tartı olmaz diyor canım bende anlamadım inan
Su çok az canım en önemli şey zorlaman lazımHayirli sahurlar dünki menüm
Sahur
1 rafadan yumurta
Yarim şekersiz cay
3 zeytin
1 bardak süt
3 ince dilim muz
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbasi
Salata
Cacık
Şekersiz çay
@Pnrrr-20
Bende en fazla 900 gr fark ediyor tokken bide sabahları tartılıyorum 100 gr eksi gelse bile müthiş iyi hissettiriyor bana onun sayesinde en azından yememeye gayret ediyorum canım. Üç hafta tartılmayı bıraktım her hafta iki kilo almıştımDoğru söylüyor ama ...
Hergün tartılınca motivasyon bozuluyor...
tok tartılınca 2 kg fazla geliyorsun mesela, bu defa diyeti bozası geliyor insanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?