- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.181
benim hisler arada açılıyor gülüm ama genel de yazarken bile samimiyeti hissederim ki genel de herkes anlar :)Olsun hızlı gelen hızlı gder canım inş
İnş canım
Bana cok uçuk gelmedi:)biraz tahin pekmez olmayablrdi sanki ama büyğk bişey yok bnce
Cok ii Menü
Bnce miktarda fazlalık yok canım
Abla ben neler hissettrdim sana merak ettim şimdi:)ekim2009
ufak değişikler yaparsın tarçınlı süt içmek gibi o istek de zamanla azalır sadece ayy çikolata yasak yememem lazım v.s. diyip iyice odağına onları koymamaya dikkat et gülümHoşbuldum canim :) aminnn. Aynen dikkat etmem lazim. Surekli tatli cikolata istiyor canim. Aslinda sadece onlari kissam bile veririm
yaradanlarına kurban olurummmm :))Benim kızlar anne kilo verme, böylede çok güzelsin diyorlar....
Keşke bende yapsaydım zamanında canım
aynen öyle abla öncelik her zaman kuzularınhah çok iyi yapıyorsun gülüm sakın çocuğunu 1 dk bile bırakma , işin aslı ben seni tedirgin etmeden kuzeyi sorup muhabbeti buraya getirmek istemiştim ama sen zaten zeki bir anne olduğundan direk yazmışsın , gözünün önünden ayrılmasına izin verme hatta yemek yansa bile çocuğuna dikkat et gülüm , bilinçli anne olup çocuğunu koruyup kollamak ilk işin zaten gerisi sonra gelir
iyi ki paylaşmışsınız kv ile öğünleri böyle daha iyiymiş
tmm cnmGunkuk menu yazacaksin tatlim saatleriyle
Tamam kuzu ben gene burda olmaya calisicam cuma cumartesi ve pazartesi full oluyorum çünkü.
Kabak yap kiz kabak
Tefal SinboKızlar tartı alıcam önerisi olan var mı
yarışı gitmiş kalanda hızla gider inşallahKızlar ben de katılmak istiyorum :) hamilelikte 24 kilo aldım. 12 kilo gitti. 12 kilo daha vermem lazım. 3 ay oldu doğum yapalı
hayırlı olsun28 haziran boşanma tarihim verildi =)
oy nöbet sonrası uykular da zordurMerhabalar arkadaşlar
Nöbetten çıktım cocuğu okula bıraktım. Gittim alışveriş yaptım. Eve geldiğimde saat 11 e geliyordu yattım 2 ye doğru tekrar kaktım gittim çocuğu okuldan aldım.
Şimdi evdeyim ama acayip başım ağrıyor ve yorgunum. Güya bu gün temizlik fln yapacaktım pehh
ne derdiniz ne var kız evlilik güzel birşey benceDedik valla ama yok istiyor evlenmek
Ben de özledim balım bu haftasonununa taşırsak evi tam gaz buradayım
koşa koşa gelirdim deseydin , sen daha önce bu insan musvetesinden darp raporu filan almismiydin elin kuvvetli miValla yarına vermişler aslında ama şehir dışında olduğum için gelemez başka tarih yokmu demiş eski eşim diğer aya vermişler =) mudanya küçük yer veriyorlar hemen =)
hoşgeldin GöksuAdı:Göksu
Yaşı:24
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1/3aylik
Emziriyormusun:evet
Meslek:Okulöncesi öğretmenligi
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:170
Kilo:73.5
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
iyi ki kızın yatırmış ben ne zaman yatmak istesem kuzey iki katı hareketli oluyorAyy kızlar bugün salak gibiyum resmen ya bi daha sahura kadar hayatta oturmam kendime gelmedim resmen başım çatlıyor ağrıdan yattım bugün çoğunlukla simdi kalktm yemek isine bakicam once sonra da yapabilirsem simdi yaoamazsam spor var
Canım bu söylediklerin karşında insan varsa geçerli. Karşındaki insan değilse farklı yollar deniyorsun maalesef denetiyorlar.Fitt_anne hayatgüzel kızlar benim şimdi ki felsefem de ben de üzülmeyeyim başkaları da şeklin de , ben üzüleceğime o üzülsün demek de eni sonu kendinize üzülmeyi çeker haberiniz olsunnnn:)
sadece söylediğiniz kelimelere dikkat edin hep diyorum ya uslup çok önemli aynı şeyi söyleyip karşındakinin canını da yakabilirsin ya da canını yakmadan seni üzdüğünü anlatıp onu mahçup da hissettirebilirsiniz:)
Bebeğim aslında geliyorum gecem gündüzüm çok kaydı.. sabah 6ya kadar oturmaya başladım sonrasında da kafam bi tuhaf oluyo uyanıncaGene gecmisin anasini aglatmissiniz kizlar 13 sayfa gecmis vardi
Kuzum eksiyi gordukce motiven artacak zaten
Bak hosuna giden bi spor yapmis oluyosun hemde bebisinle zaman geciriyosun :)
Yikariz canim merak etme her zamannn
Ama vaska seylerde vardi bisi olmaz
Ekmek olmasada olurmus canim afiyet olsun
Yok abla alistirmam dun öyle yemis bulundum
Afiyet olsun canim
Valla karar veremedim hala azmi cokmu diye ben
Sagol tatlim
Ayyy suan bende ayni durumdayim sayfalarca gecmis var
Ahanda geldiiiii
Kiz niye gelmiyosun sen bakiimmk
Sagol bebegim
Bende diyorum bendemi sorun var
Afiyet olsun canim
Hosgeldin canim hilal bende mezunlardanim 27 yasindayim 6 yasinda oglum var.
Gunaydin kizlarrr
haa o zaman hal böyleyse ben kötek atmaktan yana bile olurum ne demişler nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile usalanmayanın hakkı kötekdir :)))Canım bu söylediklerin karşında insan varsa geçerli. Karşındaki insan değilse farklı yollar deniyorsun maalesef denetiyorlar.
Allah kimseyi kötülerle, içinde allah korkusu olmayanlarla karşılaştırmasın canım ne diyelim insanlığımızda kaldık diye ezildik kısmetimiz böyleymişhaa o zaman hal böyleyse ben kötek atmaktan yana bile olurum ne demişler nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile usalanmayanın hakkı kötekdir :)))
vala diyetisyenin dediğine gore yedim ekmeği bklm fayda edecek mi yogurt corbasi pirincli degildi ama sonucta karbon dövme bugdagliydi saol cnmCanım 4 dilim ekmek çok geldi gözüme. Muhtemelen yoğurt çorbası da pirinçlidir. Diğerleri güzel afiyet olsun
afiyet olsun cnm meyveler dışında bana fqzla gelmedi aslinda bilmedm hem sahurda hem iftarda meyve varMenü yazıp siz ne yazdınız bakayım.
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1/2 avakado
1 dilim peynir
domates-salatalık
1 avuç yaban mersini
3 hurma
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
8-9 kaşık fırında sebze ( maalesef biraz yağlıydı)
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
1 armut
Minik bir salkım üzüm
Su tam içemedim ama yatana kadar içerim daha.
Spor yok, zaten dünkü bisikletten hamlamışım.
Yine coşmuşum gibi duruyor biliyorum ama eski yeme düzenime göre iyi diye seviniyorum. Umarım tartıda da mutlu bir rakama ulaşırım
afiyet olsun cnm sütlaç olmasaymis iyiymis ama cok sknt deglKızlar iyi geceler bugün bayağı temizlik yaptım her tarafım ağrıyo menümü yazip yatcam kusura bakmayın
11.00 2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 tbe
1 çk reçel
14.00 çok az şekerli sütlaç yarım kase
18.00 3 tane tavuk kanat
2 kasik biber kavurması
Yoğurt
Şekersiz komposto
Su 2l arttırcam spor 30 dk gym 90p @Pnrrr-20
hahha diyetisyen 3 dilim yiyebilirsin dedi die sonuna kadar kullandm hakkimi bugün de uyucam hoşuma gitmezse 1-2 dilim yerim artkHay maşallah! En kısa zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsın inşallah. Bize de çok güzel bir örnek.
Bir şeyi arayıp bulamamaya çok sinir olurum, keşke saklamasaymış eşin. Zayıflamaman nasıl onun işine geliyor anlamadım? Öz güvenin olmasın filan gibi mi?
Sadece sahur 3 değil 2 dilim ekmek olsa daha iyi olurdu gibi geldi. Afiyet olsun.
İyi geceler canım
Boşver su iç yat güzelim
Afiyet olsun. Güzelce yat dinlen canım.
söylene söylene olsa da uyutur kuzum bi saatten sonra mizmizlanmaya başlıyor artk tabi kalk anne uyuma yrmrk yqp babam gelecek falan dio sipaaynen öyle abla öncelik her zaman kuzuların
tmm cnm
Tefal Sinbo
yarışı gitmiş kalanda hızla gider inşallah
hayırlı olsun
oy nöbet sonrası uykular da zordur
ne derdiniz ne var kız evlilik güzel birşey bencearada kocaları bosama isteği olmasa
koşa koşa gelirdim deseydin , sen daha önce bu insan musvetesinden darp raporu filan almismiydin elin kuvvetli mi
hoşgeldin Göksu
iyi ki kızın yatırmış ben ne zaman yatmak istesem kuzey iki katı hareketli oluyor
Afiyet olsun canımKızlar hayırlı sahurlar ancak oturabildim menümü yazıp geçmiş yapıcam
Menüm
Sahur
2 sebzeli yumurta
2 dlm peynir
1 dlm tbe
İftar
1 kase ezogelin çorbası
3 tane kürdan kebabı
1 baget
Salata
1 kayısı
Ara
5 badem 5 fındık
Su:2 lt
Evet özgüvenimi yedi yıllardır haklısınKıskanıyor canım, eski haline dönersen onu begenmezsin diye korkuyor..
Yarasın canımKızlar hayırlı sahurlar ancak oturabildim menümü yazıp geçmiş yapıcam
Menüm
Sahur
2 sebzeli yumurta
2 dlm peynir
1 dlm tbe
İftar
1 kase ezogelin çorbası
3 tane kürdan kebabı
1 baget
Salata
1 kayısı
Ara
5 badem 5 fındık
Pek keyfim yok kuzu benim yatayim dedim hala uyuyamadimBu gece çok sakin kimseler yok. Kızlar nerdesiniz
Ay hic bozarmisin tabi ablaa ben yanlis anlamışımdırben hiç kafayı temizlikle bozmadım kiii
Afiyet olsun canimKızlar hayırlı sahurlar ancak oturabildim menümü yazıp geçmiş yapıcam
Menüm
Sahur
2 sebzeli yumurta
2 dlm peynir
1 dlm tbe
İftar
1 kase ezogelin çorbası
3 tane kürdan kebabı
1 baget
Salata
1 kayısı
Ara
5 badem 5 fındık
Niye oyle oldunki canim ya bastan saliverdin ama olmazki boyleBebeğim aslında geliyorum gecem gündüzüm çok kaydı.. sabah 6ya kadar oturmaya başladım sonrasında da kafam bi tuhaf oluyo uyanınca
Değilse burayı çok siviyirim.
Mahkemeye gelmeyen beyden haber geldi mi niye gelmediğine dair?
İyi sahurlar kızlar....
He yaIsyerindeki gold master evdeki sinbo canim ama ben isyerinde tartiliyorum genelde
Hosgeldin tatlimm hilal ben ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilirmisin
Kizzzz soyle evlenmesinnn
Daha yeni kagit verdiniz nasil bu kadar cabuk gun verdiler ?
Biliyorum kuzum ama ozledim
Aaa senin melismi isminn aha ilk defa ogrendimm
Ayyy 40 olsa bayilirim kesin
Hoş geldin canım. Ben de Melis . 30 yaşındayım 1 oğlum var. Boyuna göre fazlan az hemencecik hallederisssAdı:Göksu
Yaşı:24
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1/3aylik
Emziriyormusun:evet
Meslek:Okulöncesi öğretmenligi
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:170
Kilo:73.5
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Off süperdi ya. Hala ilk bölümün etkisindeyim. Ben de izleyeli 10 yılı geçtiLost izledinmi pınar ruyalarima giren bı diziydi on sene once izlemistim tavsiye ederim
İnşallah önemli bişey yoktur canım. Az yemişsin eksi getirsin canımKızlar bugün çok yoğun, karmaşık birgün geçirdim... sürekli dışarı çıkıp eve gelip geri çıktım.
Ne kahvaltı yaptım, ne akşam yemeği yedim, sadece domates salatalık yedim ara ara eve geldikçe....
Bugün menü
Domates salatalık su, çay
Afiyet olsun canım güzelİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
İftar
10 adet yeşil erik
45 dk sonra
3 yk kabak
2 yk fırın hindi
Salata yoğurt
Su yu 2 lt yapmaya çalışacağım
Güzel canım afiyet olsunEmziren ananın şahane menüsü:)
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
2 kirbit kutusu büyüklüğünde peynir
2 dilim ekmek
1ç.k bal
Bol kıvırcık
Ara süt arttırıcı Çay
Öğle 1 kase yulaf ezmesi sütlü kayısıli
Akşam büyük kase salata azıcık peynirli
Yoğurtlu semizotu salatası
1 kase menemen
Ara kahve
3lt su
Güzel olmuş canım afiyet olsunKızlar menümmm
Sabah
2 yumurta akından 1 domatesli menemen
Akşam
6 kaşık türlü
2 kaşık bulgur pilav
4 kaşık yoğurt
Ara 1 sade Türk kahvesi
Su 1,5 ancak olur
Spor 45 dakika yürüyüş 45 puan @Pnrrr-20
Akşam da yemelisin canım afiyet olsunSabah10 2dilim tam buğday ekmeği ile tost
Öğle 2 nektari
Akşam yok. Rahatsızım uyucm
Kuzum ben 40 derecede yıkamıştım ilk yıkayınca. Kıyafetleri de çekmeceye koymuştum . Düzenleyici çok iyi olurAynen canimm bakalim biraz daha arasdirayim derece konusunu :)
Aynen buyuk dolap cnm yarin bakicam duzenleyici :)
Afiyet olsun canım güzel olmuşBugünkü menum
Kahvalti 11:00
2 yum. soğanlı yumurta
2 ceviz
Yeşillik 1 domates
Ara
1 dilim kavun
Akşam 18:00
2 servis.k. Kuru fasulye
Salata
3 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak ödem atici çay
Spor 45 dk leslie
Afiyet olsun canım lavaş fazla geldi gözümeİyi akşsmlaarrr
Menü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Yarım lavaş
Çiğköfte
Bol yeşillik
Ara
Kiraz
3 kayısı
Su
1.5 lt civarı
Teşekkürler canımCok ii Menü
Geçmiş olsun canım nasıl uyanmamışsın kiKizlar bu arada dunki ağzımın kanama sebebi oğlum tekme atmış uyurken farkina varmamışım dun eve gidince öğrendim
Afiyet olsun canımSahur 02.00
1 Haşlama yumurta
Peynirzeytin
2 dilim elma
5 tam ceviz içi
İftar 20.27 🍽
1 kase tarhana
5 yk mantarsote
Salata
1 kare bitter
Su 1.5 lt şimdilik
Sporbelli başlı birşey yok ama çok Yorgun’um
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Napmış ki acaba. Ya bizim takımda biri vardı tartısı kaybolan kimdi o kızlarDidik didik ettim evi bulamadım valla şimdide inkar ediyorbende şeytan aldı götürdü o zaman dedim yarın yeni baskül alırım artık
Afiyet olsun canım bana da sahurdaki ekmek fazla geidiIyi geceler kızlar yemekten sonra avmye gittik alışverişe o yüzden menümu hemen yazamadım k.b
Menüm
Sahur 03:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
3 dilim tbe
1 bardak süt
1 kupa yeşil çay
5 bardak su
İftar 20:06
1 bardak su
3 hurma
1 kepçe yoğurt çorbası
15 dk ara
6 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 köfte kadar tavuk
1 bardak su
Ara 22:30
2 dilim karpuz
150 ml süt
Su 2 lt
Spor yok bugün avmden gelince gözüm yemedi mola olsun bugünlük yarına yaparım insAllah
Afiyet olsun canımMenü yazıp siz ne yazdınız bakayım.
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1/2 avakado
1 dilim peynir
domates-salatalık
1 avuç yaban mersini
3 hurma
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
1 armut
Minik bir salkım üzüm
Yine coşmuşum gibi duruyor biliyorum ama eski yeme düzenime göre iyi diye seviniyorum. Umarım tartıda da mutlu bir rakama ulaşırım
YazdımSevgili rakibim ne yedi iftarda acaba
Teşekkürler canımvala diyetisyenin dediğine gore yedim ekmeği bklm fayda edecek mi yogurt corbasi pirincli degildi ama sonucta karbon dövme bugdagliydi saol cnm
afiyet olsun cnm meyveler dışında bana fqzla gelmedi aslinda bilmedm hem sahurda hem iftarda meyve var
afiyet olsun cnm sütlaç olmasaymis iyiymis ama cok sknt degl
hahha diyetisyen 3 dilim yiyebilirsin dedi die sonuna kadar kullandm hakkimi bugün de uyucam hoşuma gitmezse 1-2 dilim yerim artk
söylene söylene olsa da uyutur kuzum bi saatten sonra mizmizlanmaya başlıyor artk tabi kalk anne uyuma yrmrk yqp babam gelecek falan dio sipa
Afiyet olsun canım
Sağ ol kuzumAfiyet olsun canim
burası nemli zaten canım maskeye gerek kalmadı sadece temizleyici ve tonik kullanıyorum krem bile değilNiye oturdunki tatlim ben erken kalktigim icin dayanamiyorum
Vereceksin tatlim merak etme
Aaa niye yapmiyosunki kizz
az olmuş canımSelam herkese Dün menümü yazmadım kızlar keyfim yok canım hiç bişey istemedi
Sahur yok
İftar
bir mücver
dört lokma et
ekmek yemedim
ara öğün 22.00
İki dilim kavun
:)65 kiloya iniyim bu sefer alışacam bende bakicam kendime
Hayda o nasıl iş ya , en güzeli kadının kendini güzel hissetmesi özgüveni artması güzel hisseden kadın güzel enerji verir güzel bakar güzel severSorduğun için sağol arkadaşım. Dün akşam eşim eski fotoğraflarıma baktı evlenmeden önceki halime. Baya zayıfım orda havalıyım falan. Sonra kola içmem için zorladı beni yemek için zorluyor azıcık içtim kırmamak için. Sabah baktım baskülümü saklamış. Sanırım eski halime dönmemi istemiyor. Ona üzüldüm destek olacağı yerde köstek oluyor
canım ilk etapta çok minnaklar tabi lakin çok hızlı değişecek o kıyafetler bezleri bile öyle stok yapma sakın anlamayacaksınız ne zaman üst numaraya geçtiğini ben sadece ıslak mendil de bir marka var pamuk ve su olan onu stok yaptım iki üç kolicikKizlar benim bi sorum var kesin bi cvp alirim nerdeyse herkez Anne :) ben simdi bebisin kiyafetlerini yikayip utuleyip yerlesdircem 30derece yikasam yeterli olurmu zaten kirli degil hepsi yeni ütü de yapicagim icin yeter diye dusundum ama. Bide dolap icini nasil organize ettiniz kiyafetler kucucuk dolap kocmanduzenleyici tarzinda bisilermi alsam acaba
deli durttu sanırımyatmadım evi süpürdüm toz aldım banyoyu temizledim çamaşır yıkandı serdim ,yemek yaptım bir de 2 saat tontişim geldi oturdum lafladık :))
aman bu eşler görmüyor mu canım bebek durmuyor eş pert birde beklentiye girmesinlerhah işte küçük bebeği olanlar öyle ayrıntılı normal yemek yapıp alıştırmasın evdekileri bebek uyumaz hastalanır zor günü var bunun yine de tam sofra istiyor eşler baştan alıştırmayın o yüzden :)))
bunun bir üst leveli bağıra bağıra konuşmak içine attıklarını bir noktada ses yükseltme ile atip sonra hakkını savunmayı öğreneceksin yoksa ağlayarak gün geçmezEvet öyleyim ama Bn hep susuyorum ya elimden gelen tek şey ağlamak haksızlığa gelemiyorum
çok iyi canım gitmiş artılarMerhabalar arkadaşlar
Pzt. Kontrol tartısı benim talebim üzerine salıya kaymıştı ya hani...Mefkurem North River CurukElma
Bugün tartıldım ve
Geçen cuma : 61
Bugün : 60.9
Fark : - 100 Çok sükür
İnşallah cumaya kadar biraz daha eksi görürüm...
o ne beAynı benim gibi....bende 1 kv, 5 teyze, 1 anneanne...azıttılar ve artık bir tanesi bile evime ayak basamıyor..
nbu yoğunlukta bu kadar az birde emziriyorsun kuzu yaKızlar bugün çok yoğun, karmaşık birgün geçirdim... sürekli dışarı çıkıp eve gelip geri çıktım.
Ne kahvaltı yaptım, ne akşam yemeği yedim, sadece domates salatalık yedim ara ara eve geldikçe....
Bugün menü
Domates salatalık su, çay
sende onlardan fena olBenimkiler çok cazgır
ay bende asrın hatasını yinelemek için seni bekliyordum deseydin ,randevu veriyorum yer gelmediğin mahkemeTatlim saatinide yaziyosun ve günlük yaziyosun tum gün yediklerini ayrica yaptigin sporu
Kiz surekli mesaj atiyor yaaa barisalim diye
Sanki bidaha oyle bi hata yaparimda. Bazen sabah bi uyaniyorum 10 tane mesaj ozledim barisalim seviyorum filan
güzel olmuş canımİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
İftar
10 adet yeşil erik
45 dk sonra
3 yk kabak
2 yk fırın hindi
Salata yoğurt
Su yu 2 lt yapmaya çalışacağım
süper başlangıçEmziren ananın şahane menüsü:)
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
2 kirbit kutusu büyüklüğünde peynir
2 dilim ekmek
1ç.k bal
Bol kıvırcık
Ara süt arttırıcı Çay
Öğle 1 kase yulaf ezmesi sütlü kayısıli
Akşam büyük kase salata azıcık peynirli
Yoğurtlu semizotu salatası
1 kase menemen
Ara kahve
3lt su
güzel olmuş canımKızlar menümmm
Sabah
2 yumurta akından 1 domatesli menemen
Akşam
6 kaşık türlü
2 kaşık bulgur pilav
4 kaşık yoğurt
Ara 1 sade Türk kahvesi
Su 1,5 ancak olur
Spor 45 dakika yürüyüş 45 puan @Pnrrr-20
yine akşam birşeyler olmuş sanırımSabah10 2dilim tam buğday ekmeği ile tost
Öğle 2 nektari
Akşam yok. Rahatsızım uyucm
bugunden sonra kuru yeme ama tatlım iki gün kaldıBugünkü menum
Kahvalti 11:00
2 yum. soğanlı yumurta
2 ceviz
Yeşillik 1 domates
Ara
1 dilim kavun
Akşam 18:00
2 servis.k. Kuru fasulye
Salata
3 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak ödem atici çay
Spor 45 dk leslie
kuzu akşam karbon hepİyi akşsmlaarrr
Menü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Yarım lavaş
Çiğköfte
Bol yeşillik
Ara
Kiraz
3 kayısı
Su
1.5 lt civarı
güzel canım her zaman ki gibiSahur 02.00
1 Haşlama yumurta
Peynirzeytin
2 dilim elma
5 tam ceviz içi
İftar 20.27 🍽
1 kase tarhana
5 yk mantarsote
Salata
1 kare bitter
Su 1.5 lt şimdilik
Sporbelli başlı birşey yok ama çok Yorgun’um
ah sabah sabah en büyük hata karbonla güne uyanmakBen de sabah kahvaltı olarak puding yedim sadece bugünekmek de yememek lazım. Ne zaman başladın diyete ne kadar gitti
Didik didik ettim evi bulamadım valla şimdide inkar ediyorbende şeytan aldı götürdü o zaman dedim yarın yeni baskül alırım artık
hayır olsun kuzu sebep yok demişsin amaKizlar ben yatiyorum aksam aksam keyfim kaçtı durup dururken iyi geceler hepinize
gece üç dilim çok canım ekmek , ayrıca karpuz yerine başka tercih etseydin sende inusilinnyok muydu ben mi yanlış hatırladım yoksaIyi geceler kızlar yemekten sonra avmye gittik alışverişe o yüzden menümu hemen yazamadım k.b
Menüm
Sahur 03:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
3 dilim tbe
1 bardak süt
1 kupa yeşil çay
5 bardak su
İftar 20:06
1 bardak su
3 hurma
1 kepçe yoğurt çorbası
15 dk ara
6 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 köfte kadar tavuk
1 bardak su
Ara 22:30
2 dilim karpuz
150 ml süt
Su 2 lt
Spor yok bugün avmden gelince gözüm yemedi mola olsun bugünlük yarına yaparım insAllah
meyveler çok canım malesef hurma gece yeme akşam ye ve meyve bir porsiyon olsunMenü yazıp siz ne yazdınız bakayım.
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1/2 avakado
1 dilim peynir
domates-salatalık
1 avuç yaban mersini
3 hurma
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
1 armut
Minik bir salkım üzüm
sütlaç gerek yokmuş sabaha tadımlık recek akşam komposto var zaten meyve sut tuketsen daha faydalı aradaKızlar iyi geceler bugün bayağı temizlik yaptım her tarafım ağrıyo menümü yazip yatcam kusura bakmayın
11.00 2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 tbe
1 çk reçel
14.00 çok az şekerli sütlaç yarım kase
18.00 3 tane tavuk kanat
2 kasik biber kavurması
Yoğurt
Şekersiz komposto
Su 2l arttırcam spor 30 dk gym 90p @Pnrrr-20
ilk izlediğim Kore dizisi oh mu venustu kilolu bir kızın zayıflama serüveni ve aşkıCipslere gömülmedim de bugün iftara gittim, biraz Afgan yemeklerine gömülmüş olabilirim Allah affetsinKız bana da Kore dizisi tavsiye etsene, garip sade hayatları ve mantıksız aşklar beni dinlendiriyor.
güzel olmuşKızlar hayırlı sahurlar ancak oturabildim menümü yazıp geçmiş yapıcam
Menüm
Sahur
2 sebzeli yumurta
2 dlm peynir
1 dlm tbe
İftar
1 kase ezogelin çorbası
3 tane kürdan kebabı
1 baget
Salata
1 kayısı
Ara
5 badem 5 fındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?