Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim hisler arada açılıyor gülüm ama genel de yazarken bile samimiyeti hissederim ki genel de herkes anlar :)
hem zaten artık seni tanıyorum ki, o yüzden sayılmaz ilk tanıştığım da hiç ıskalamıyorum :)) içlisin anam aşırı duygusalsın başkasının derdini derdin görüp iyi olsun diye kendini paralaman en büyük özelliklerinden biri ee bunu da burada seninle muhabbet eden herkes biliyor kiiiii:))

Hoşbuldum canim :) aminnn. Aynen dikkat etmem lazim. Surekli tatli cikolata istiyor canim. Aslinda sadece onlari kissam bile veririm
ufak değişikler yaparsın tarçınlı süt içmek gibi o istek de zamanla azalır sadece ayy çikolata yasak yememem lazım v.s. diyip iyice odağına onları koymamaya dikkat et gülüm

Keşke bende yapsaydım zamanında canım
Fitt_anne hayatgüzel kızlar benim şimdi ki felsefem de ben de üzülmeyeyim başkaları da şeklin de , ben üzüleceğime o üzülsün demek de eni sonu kendinize üzülmeyi çeker haberiniz olsunnnn:)
sadece söylediğiniz kelimelere dikkat edin hep diyorum ya uslup çok önemli aynı şeyi söyleyip karşındakinin canını da yakabilirsin ya da canını yakmadan seni üzdüğünü anlatıp onu mahçup da hissettirebilirsiniz:)

aynen öyle abla öncelik her zaman kuzuların
Gunkuk menu yazacaksin tatlim saatleriyle

Tamam kuzu ben gene burda olmaya calisicam cuma cumartesi ve pazartesi full oluyorum çünkü.

Kabak yap kiz kabak
tmm cnm
Kızlar tartı alıcam önerisi olan var mı
Tefal Sinbo
Kızlar ben de katılmak istiyorum :) hamilelikte 24 kilo aldım. 12 kilo gitti. 12 kilo daha vermem lazım. 3 ay oldu doğum yapalı
yarışı gitmiş kalanda hızla gider inşallah
28 haziran boşanma tarihim verildi =)
hayırlı olsun
oy nöbet sonrası uykular da zordur
Dedik valla ama yok istiyor evlenmek
Ben de özledim balım bu haftasonununa taşırsak evi tam gaz buradayım
ne derdiniz ne var kız evlilik güzel birşey bence arada kocaları bosama isteği olmasa
Valla yarına vermişler aslında ama şehir dışında olduğum için gelemez başka tarih yokmu demiş eski eşim diğer aya vermişler =) mudanya küçük yer veriyorlar hemen =)
koşa koşa gelirdim deseydin , sen daha önce bu insan musvetesinden darp raporu filan almismiydin elin kuvvetli mi
hoşgeldin Göksu
iyi ki kızın yatırmış ben ne zaman yatmak istesem kuzey iki katı hareketli oluyor

Canım bu söylediklerin karşında insan varsa geçerli. Karşındaki insan değilse farklı yollar deniyorsun maalesef denetiyorlar.

Bebeğim aslında geliyorum gecem gündüzüm çok kaydı.. sabah 6ya kadar oturmaya başladım sonrasında da kafam bi tuhaf oluyo uyanınca
Değilse burayı çok siviyirim.
Mahkemeye gelmeyen beyden haber geldi mi niye gelmediğine dair?

Canım bu söylediklerin karşında insan varsa geçerli. Karşındaki insan değilse farklı yollar deniyorsun maalesef denetiyorlar.
haa o zaman hal böyleyse ben kötek atmaktan yana bile olurum ne demişler nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile usalanmayanın hakkı kötekdir :)))

haa o zaman hal böyleyse ben kötek atmaktan yana bile olurum ne demişler nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile usalanmayanın hakkı kötekdir :)))
Allah kimseyi kötülerle, içinde allah korkusu olmayanlarla karşılaştırmasın canım ne diyelim insanlığımızda kaldık diye ezildik kısmetimiz böyleymiş

Canım 4 dilim ekmek çok geldi gözüme. Muhtemelen yoğurt çorbası da pirinçlidir. Diğerleri güzel afiyet olsun
vala diyetisyenin dediğine gore yedim ekmeği bklm fayda edecek mi yogurt corbasi pirincli degildi ama sonucta karbon dövme bugdagliydi saol cnm
afiyet olsun cnm meyveler dışında bana fqzla gelmedi aslinda bilmedm hem sahurda hem iftarda meyve var
afiyet olsun cnm sütlaç olmasaymis iyiymis ama cok sknt degl
hahha diyetisyen 3 dilim yiyebilirsin dedi die sonuna kadar kullandm hakkimi bugün de uyucam hoşuma gitmezse 1-2 dilim yerim artk
söylene söylene olsa da uyutur kuzum bi saatten sonra mizmizlanmaya başlıyor artk tabi kalk anne uyuma yrmrk yqp babam gelecek falan dio sipa
Afiyet olsun canım

Bu gece çok sakin kimseler yok. Kızlar nerdesiniz
Pek keyfim yok kuzu benim yatayim dedim hala uyuyamadim
ben hiç kafayı temizlikle bozmadım kiii
Ay hic bozarmisin tabi ablaa ben yanlis anlamışımdır
Afiyet olsun canim
Niye oyle oldunki canim ya bastan saliverdin ama olmazki boyle
Yok canim haber

He ya
Hoş geldin canım. Ben de Melis . 30 yaşındayım 1 oğlum var. Boyuna göre fazlan az hemencecik hallederisss
Lost izledinmi pınar ruyalarima giren bı diziydi on sene once izlemistim tavsiye ederim
Off süperdi ya. Hala ilk bölümün etkisindeyim. Ben de izleyeli 10 yılı geçti
İnşallah önemli bişey yoktur canım. Az yemişsin eksi getirsin canım
Afiyet olsun canım güzel
Güzel canım afiyet olsun
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Sabah10 2dilim tam buğday ekmeği ile tost

Öğle 2 nektari

Akşam yok. Rahatsızım uyucm
Akşam da yemelisin canım afiyet olsun
Aynen canimm bakalim biraz daha arasdirayim derece konusunu :)

Aynen buyuk dolap cnm yarin bakicam duzenleyici :)
Kuzum ben 40 derecede yıkamıştım ilk yıkayınca. Kıyafetleri de çekmeceye koymuştum . Düzenleyici çok iyi olur
Bugünkü menum

Kahvalti 11:00
2 yum. soğanlı yumurta
2 ceviz
Yeşillik 1 domates

Ara
1 dilim kavun

Akşam 18:00
2 servis.k. Kuru fasulye
Salata

3 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak ödem atici çay

Spor 45 dk leslie
Afiyet olsun canım güzel olmuş
İyi akşsmlaarrr
Menü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Yarım lavaş
Çiğköfte
Bol yeşillik
Ara
Kiraz
3 kayısı
Su
1.5 lt civarı
Afiyet olsun canım lavaş fazla geldi gözüme
Teşekkürler canım
Kizlar bu arada dunki ağzımın kanama sebebi oğlum tekme atmış uyurken farkina varmamışım dun eve gidince öğrendim
Geçmiş olsun canım nasıl uyanmamışsın ki
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Didik didik ettim evi bulamadım valla şimdide inkar ediyor bende şeytan aldı götürdü o zaman dedim yarın yeni baskül alırım artık
Napmış ki acaba. Ya bizim takımda biri vardı tartısı kaybolan kimdi o kızlar
Afiyet olsun canım bana da sahurdaki ekmek fazla geidi
Afiyet olsun canım
Sevgili rakibim ne yedi iftarda acaba
Yazdım
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canim
Sağ ol kuzum

Niye oturdunki tatlim ben erken kalktigim icin dayanamiyorum

Vereceksin tatlim merak etme

Aaa niye yapmiyosunki kizz
burası nemli zaten canım maskeye gerek kalmadı sadece temizleyici ve tonik kullanıyorum krem bile değil
Selam herkese Dün menümü yazmadım kızlar keyfim yok canım hiç bişey istemedi
Sahur yok

İftar
bir mücver
dört lokma et
ekmek yemedim

ara öğün 22.00
İki dilim kavun
az olmuş canım
65 kiloya iniyim bu sefer alışacam bende bakicam kendime
:)
Hayda o nasıl iş ya , en güzeli kadının kendini güzel hissetmesi özgüveni artması güzel hisseden kadın güzel enerji verir güzel bakar güzel sever
canım ilk etapta çok minnaklar tabi lakin çok hızlı değişecek o kıyafetler bezleri bile öyle stok yapma sakın anlamayacaksınız ne zaman üst numaraya geçtiğini ben sadece ıslak mendil de bir marka var pamuk ve su olan onu stok yaptım iki üç kolicik e bebekte indirim vardı
yatmadım evi süpürdüm toz aldım banyoyu temizledim çamaşır yıkandı serdim ,yemek yaptım bir de 2 saat tontişim geldi oturdum lafladık :))
deli durttu sanırım yatmadan dişimi fircalasam yeter bide mutfağım toplu olsun
aman bu eşler görmüyor mu canım bebek durmuyor eş pert birde beklentiye girmesinler
Evet öyleyim ama Bn hep susuyorum ya elimden gelen tek şey ağlamak haksızlığa gelemiyorum
bunun bir üst leveli bağıra bağıra konuşmak içine attıklarını bir noktada ses yükseltme ile atip sonra hakkını savunmayı öğreneceksin yoksa ağlayarak gün geçmez
çok iyi canım gitmiş artılar
Aynı benim gibi....bende 1 kv, 5 teyze, 1 anneanne...azıttılar ve artık bir tanesi bile evime ayak basamıyor..
o ne be teyzeye anneanneye ne oluyor hadi alıştım kv olaylarına kk da ama kimsenin haddi değil evin içine karışmak anneler dahil
nbu yoğunlukta bu kadar az birde emziriyorsun kuzu ya
Benimkiler çok cazgır
sende onlardan fena ol
ay bende asrın hatasını yinelemek için seni bekliyordum deseydin ,randevu veriyorum yer gelmediğin mahkeme
güzel olmuş canım
süper başlangıç
güzel olmuş canım
Sabah10 2dilim tam buğday ekmeği ile tost

Öğle 2 nektari

Akşam yok. Rahatsızım uyucm
yine akşam birşeyler olmuş sanırım
Bugünkü menum

Kahvalti 11:00
2 yum. soğanlı yumurta
2 ceviz
Yeşillik 1 domates

Ara
1 dilim kavun

Akşam 18:00
2 servis.k. Kuru fasulye
Salata

3 litre su
1 kupa yeşil çay
1 bardak ödem atici çay

Spor 45 dk leslie
bugunden sonra kuru yeme ama tatlım iki gün kaldı
İyi akşsmlaarrr
Menü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Yarım lavaş
Çiğköfte
Bol yeşillik
Ara
Kiraz
3 kayısı
Su
1.5 lt civarı
kuzu akşam karbon hep
güzel canım her zaman ki gibi
Ben de sabah kahvaltı olarak puding yedim sadece bugün ekmek de yememek lazım. Ne zaman başladın diyete ne kadar gitti
ah sabah sabah en büyük hata karbonla güne uyanmak
Didik didik ettim evi bulamadım valla şimdide inkar ediyor bende şeytan aldı götürdü o zaman dedim yarın yeni baskül alırım artık
hiç arama al bir tartı sakla ve diyette olduğunu belli etme mis gibi yap yiyor gibi tabağına al ama sağda solda oyalan kalsın gibi
Kizlar ben yatiyorum aksam aksam keyfim kaçtı durup dururken iyi geceler hepinize
hayır olsun kuzu sebep yok demişsin ama
gece üç dilim çok canım ekmek , ayrıca karpuz yerine başka tercih etseydin sende inusilinnyok muydu ben mi yanlış hatırladım yoksa
meyveler çok canım malesef hurma gece yeme akşam ye ve meyve bir porsiyon olsun
sütlaç gerek yokmuş sabaha tadımlık recek akşam komposto var zaten meyve sut tuketsen daha faydalı arada
Cipslere gömülmedim de bugün iftara gittim, biraz Afgan yemeklerine gömülmüş olabilirim Allah affetsin Kız bana da Kore dizisi tavsiye etsene, garip sade hayatları ve mantıksız aşklar beni dinlendiriyor.
ilk izlediğim Kore dizisi oh mu venustu kilolu bir kızın zayıflama serüveni ve aşkı
güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…