Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nerden alıyon bu tuzu :)
aktardanmı markettenmi canım

Ben agora alışveriş merkezindeki arifoğlu marketten aldım aktardanda alabilirsin cnm ama mutlaka gerçek olmasına dikkat et, ben izmirde tabder tarafından denetlenen bi aktar buldum tuz bitince oradan alcam

Merhaba kızlar
Alıntı yapmaya üşendim okurken cevaplayım aklıma gelenleri
Hopişcim gerçekten seninde benim gibi sorunun üst kısım üst bi gitse çok güzel toparlanırsın..

Mursh harbi tost yazmasa kek diye algıladım bende

Gülşeker himalaya tuzu evde varmış annemde aktar gibi kadın ne sorsam evde var diyor Hatta odamda o tuzdan yapılmış bi lamba var

Evet sinameki iyi geldi halsizliğim geçti 8 dklık o videoyu normaldede yapıyordum şimdi tekrar başladı kas ağrısı

Ben agora alışveriş merkezindeki arifoğlu marketten aldım aktardanda alabilirsin cnm ama mutlaka gerçek olmasına dikkat et, ben izmirde tabder tarafından denetlenen bi aktar buldum tuz bitince oradan alcam

peki bu tuz ne işe yarıyor ve nasıl kullanıyosun :44:
hopiş altta sıkıntı yok ara simiti eritsen tamamdır bebem
edoş ne olcak ikimizin hali hep kaçamak hep kaçamak ama ben resmi göremedim silmişin hemencik
murcum kahvaltı süperde gerisi ne alemde
büşra gidişat süper

Cnm gidişat süper derken :44:

ee azmin takdire şayan

He teşekkür ederim cnm ya ama yarın tartıda sonuç ne olur bilemiyorum 54.9 olursa tam 7 kilo gitmiş olacak. Birde biraz özel ama sütyen aldım 85 takıyordum biraz bol geldi 80 aldım o da dar geldi yanlarım çıktı gece sporla sıkılaştırma hareketleri yaptım sabah taktım ne sarkma ne darlık valla sorunu olan varsa benim gibi göğüslerinde denesin hareketleri tavsiye ediyorum

karnım çok benim..e üç cocuk geldi dünyaya oradan , napsın garibim iyice saldı kendini..

hopiş sen ona göbekmi diyorsun ben foto koysam çok korkarsınız göbegimden 4 tane çıktı göbekten hele bide 1 kızımı 4 750 gram dogurdum .ikizlerde zaten hiç hatırlamak istemiyorum göbegim okadar büyümüş dr ultrasyondan bakarken yoruluyordu

ARKADAŞLAR MERAK ETTİM ARAŞTIRDIM FAYDALIYMIŞ BU TUZ
Himalaya kristal tuzu
insan sağlığı için neden önemlidir? Dünyada yaşamı su ve tuza borçluyuz. Su ve tuzun kalitesi de insan sağlığını çok derinden etkiler. Eğer biz, sağlıklı yaşamak istiyorsak, su ve tuzu gerektiği miktarlarda ve kalitede almak zorundayız. Bugün ne içtiğimiz suyun ne de yediğimiz tuzun kalitesi hakkında bir bilgimiz yoktur. Oysa su ve tuz insanoğlunun en önemli, vazgeçilmez ve hiçbir maddeyle degiştirilemez bir besin kaynağıdır. İnsan su ve tuzu gerekli miktarlarda ve kalitede almadığı zaman, yaşlanmayı hızlandırarak metabolizma bozukluklarına sebep olur. Bugün dünyayı saran ve çağın hastalıkları olarak adlandırılan, yüksek tansiyon, astım, kanser ve diğer nice hastalıkların sebeblerinden biri yaşamın vazgeçilmez bu iki maddesinin gerekli miktarkarda ve kalitede alınmayışıdır. Yapılan en
son bilimsel araştırmalara göre, insan sağlığı için en kaliteli tuzun Himalaya kristal tuzu olduğunu göstermiştir. Himalaya kristal tuzuyla yapılan üç aylık bir tuzlu su kürü sonucunda, insanların bütün metabolik olaylarının doğal seviyesine ulaştığı ve rahatsızlıklarına iyi geldiği görülmüştür.
Himalaya Tuzunun Bilinmeyen Mucizeleri
Himalaya Tuzu doğal ve etkili bir antihistaminiktir. Astım tedavisinde kullanılır.
Himalaya Tuzu vücutta sitresi azaltan bir öğedir.
Beyin hücrelerinden asit fazlasının çıkarılmasını sağlar.
Böbreklerdeki asitin temizlenmesini sağlar. Vücutta yeterli tuz olmazsa asitlik giderek artar. Duygusal ve ruhsal sorunların tedavisinde kullanılır.(lityum)
Tuzlu su, doğal antioksidan görevlerini yapar ve vücudu zehirli atıklardan temizler. Tuz, kanserden korunma ve kanser tedavisi için kullanılır.
Tuz, kas sıklığının ve gücünün korunmasını sağlar.
Düzensiz kalp ritmini dengeler, tansiyonu düzenler. Uyku düzenini sağlar uykuyu düzenler. horlamayı önler.
Diyabetik tedavisinde gerekli bir öğedir.
Vücut hücrelerinde, hidroelektrik enerji üretimini sağlar.
Doğumdan ölüme kadar sinir hücrelerinde bilgi ve iletişimi sağlar.
Besinlerin bağırsaklarda emilimini sağlar.
Özellikle astım anfizem ve kistik fibröz vakalarında akciğerleri mukoz salgıdan ve yapışkan balgamdan korur.
Dil üzerine konan tuz geçmek bilmeyen kuru öksürüğü tedavi eder.
Boğazda balgam toplanmasını ve sinüs tukanıklığını giderir.
Gut ve guta bağlı artritin önlenmesini sağlar.
Uykuda ağızdan çıkan aşırı tükürük salgısına engel olur. Aşırı tükürük salgısı vücuttaki tuz yetersizliğinin göstergesidir
Kaslardaki krampların giderilmesini sağlar. Osteoporoz, su ve tuz yetersizliği sonucudur.
Tuz kemik yapısının sağlamlığı için gereklidir. Tuz, serotonin ve melatonin salgılanmasına neden olduğu için özgüvenimizi artırır ve kendinizi daha çok beğenmenizi sağlar.
Libidonun korunmasına yardımcı olur. (libido=insana yaşama gücü veren enerji)
Tuz çene sarkmasını önler.
Tuz bacaklarda ve uylukta damarların genişlemesine ve örümcek ağına benzer damar ağlarının oluşumuna engel olur. Himalaya Kristal Tuzunda yaklaşık 84 mineral vardır. İnsanın vücudu bunların bir kısmına eser miktarda gereksinim duyar. Günümüz sofra tuzlarının içinden bu yararlı mineraller çıkarılır ve toz halinde kalması için, içine alüminyum silikat katılır. Alüminyumun sinir sistemi üzerinde toksik etkisi vardır. Alzheimer hastalığının başlıca sebeplerinden birisi bu alüminyumdur.

valla onun bir saati varmı bilmiyorumki:44:birde aldığın çayın bağırsaklar için bir etkisi varmıki:44:??en iyisi edda gelince bir sor sen...

ohh maaşallah yaa..anne-kız spor yapıyosunuz işte ne güzel
:)))) ama her zaman olmuyor hanfendinin keyfinin yerinde olması lazım
sinemaki dikkatli kullanılması gereken bir bitki yanlız sende biliyorsundur eminim uzun süreli kullanımlarda bağarsak tembbeliği yapıyor

ah ah bende sizdenim ne zaman canım sıkkın olsun ozaman sürekli mutfaktayım ama artık çok sıkıldım ben kızlar sürekli verdiğim kioları geri alıyorum nolur burda birbirimize söz verelim ve zayıflayalım artık ne dersiniz yenilmeyeleim duygularımıza bu duygusal açlık

himalaya tuzundan bahsedilmiş ben ne zamandır bu tuz konusunda düşünüyorum
bu soframızda kullandığımız rafine tuzlar çok zararlıymış himalaya tuzunu hayatımıza sokmamız lazım aslında her şeye himalaya tuzu kullanmalıyız
ama gerçeğini bulmak zor güvendiğiniz ve bildiğiniz bir aktardan almamız lazım ama ben bu konuda sıkıntı yaşıyorum ayrıca fiyat olarak çokta uygun değil değil kızlar baya pahalı birtuz
gülben ergenin porgramına aktarlar derneği başkanı çıkıyor her çarşamba rafine tuzu hayatınızdan çıkarın birince sırada himalaya tuzu eğer onu bulamıyorsanız kaya tuzu eğer oda yoksa deniz tuzu diyor ama
ben netten araştırdım biraz deniz ve kaya tuzu konusunda hijyen sorunu olabiliyormuş her deniz tuzu jaya tuzu alınmazmış ama himalaya gerçeği bulunursaki sahtesi çok fazlaymış çok yararlı bir tuz tabi buütün bu tuzların içinde iyotta yok
buda farklı bir tartışma konusu vücut için iyot gereklimi sürekli iyotsuz tuz kullanılırsa ne olur falan filan yani benim kafam karışık oyüzden hala beklemedeyim

siyamum odanda tuz lambasımı var süpersin çok faydası var bende çok istiyorum annene sorarmısın ne kadara almış acaba
senin baban aktardı değilmi bu himalaya tuzu hakkında neler söyler acaba gerçeğini nasıl anlarız çok soru sordum ama :26::26:

kendime güvenebiliceğim bir aktar bulmam lazım geçen gün aktara gittim benim kızım nesguik çok içiyor bende dedimki aktara içinde katkı maddesi çok fazla ve tabi şekerde oyüzden ben
kakao istiyorum dedim sütün içine katıp içirmek için kız kalktı bana paketli bir ürün verdi işte yüzde yüz doğal filan baktım arkasına içindekiler bölümüne anlamadığım hatta söylemeye bile zorlandığım kelimeler neresi doğal şimdi bunun
sen bana kakao ver dedim geri bıraktım ürünü kakaoyu aldım eve geldim evdede markette aldığım bir kakao vardı açtım ikiside aynı geldi bana hiçbir fark yok gerçek kakao daha koyu renk olmazmı kafam karıştı benim ya yoksa markette satılan paketli kakaolarda aktarlardakiyle aynımı :44::44::44::44:

şimdi konuya cvp ver diyince üstte ataç imgesi varya orayı tıklayıp ekliyomuşsun murccum demişti bir dene bakalım :44:

Cnm onu biliyorum teşekkür ederim Ben mursha mailmi yoksa facedenmi atyoruz onu sormak istemiştim bilgisi olan varsa diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…