- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.521
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım??? son sayfayı okudum wc sorunundan bahsediyorsunuz ama çoğunuz hem kayısılı çay içip wc sorununu gidermeye çalışırken kahve ve siyah çay içip kabızlığı arttırıyorsunuz böylece içtiğiniz çay işe yaramıyor malesef bende de bağırsak tembelliği sorunu var (ortaokul döneminde aşırı derecede içtiğim sinameki çayı yüzünden) özellikle kuru gıdalar yediğimde 3-4 gün wcye çıkmadığımı bilirim ama himalaya tuzu kullandığımdan beri hergün bazende günde 2-3 kere wcye giriyorum (ilk başlarda afedersiniz ishal oldum tabi vücut tuza alışana kadar ve bu yüzden cnm ne isterse hiç kalori hesabı yapmadan yemiştim)
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım??? son sayfayı okudum wc sorunundan bahsediyorsunuz ama çoğunuz hem kayısılı çay içip wc sorununu gidermeye çalışırken kahve ve siyah çay içip kabızlığı arttırıyorsunuz böylece içtiğiniz çay işe yaramıyor malesef bende de bağırsak tembelliği sorunu var (ortaokul döneminde aşırı derecede içtiğim sinameki çayı yüzünden) özellikle kuru gıdalar yediğimde 3-4 gün wcye çıkmadığımı bilirim ama himalaya tuzu kullandığımdan beri hergün bazende günde 2-3 kere wcye giriyorum (ilk başlarda afedersiniz ishal oldum tabi vücut tuza alışana kadar ve bu yüzden cnm ne isterse hiç kalori hesabı yapmadan yemiştim)
Ben agora alışveriş merkezindeki arifoğlu marketten aldım aktardanda alabilirsin cnm ama mutlaka gerçek olmasına dikkat et, ben izmirde tabder tarafından denetlenen bi aktar buldum tuz bitince oradan alcam
peki bu tuz ne işe yarıyor ve nasıl kullanıyosun :44:
hopiş altta sıkıntı yok ara simiti eritsen tamamdır bebem
edoş ne olcak ikimizin hali hep kaçamak hep kaçamakama ben resmi göremedim silmişin hemencik
murcum kahvaltı süperde gerisi ne alemde
büşra gidişat süper
ee azmin takdire şayan
karnım çok benim..e üç cocuk geldi dünyaya oradan , napsın garibim iyice saldı kendini..
Kızlar foto çektirdim ama nasıl atıyorum?
:)))) ama her zaman olmuyor hanfendinin keyfinin yerinde olması lazımvalla onun bir saati varmı bilmiyorumki:44:birde aldığın çayın bağırsaklar için bir etkisi varmıki:44:??en iyisi edda gelince bir sor sen...
ohh maaşallah yaa..anne-kız spor yapıyosunuz işte ne güzel
sinemaki dikkatli kullanılması gereken bir bitki yanlız sende biliyorsundur eminim uzun süreli kullanımlarda bağarsak tembbeliği yapıyorİçtim etkisi olmadı 5-6 saat bekledim dahada kötü oldum şişkinlik arttı... Sinameki... 4-5 yaprak sinamekiyi toz haline getirdim kaynamış suya 1 sallama yeşilçayla attım içinede 1 çay kaşığı bal koydum çok rahatlattı yarım saatte gösterdi etkisini tavsiye ederim ama vücudum su kaybetti baya bi halsizleştim...
gece gece resmen saldirdim mutfaga kizlar dunyayi yedim oof of.. o kadar moralim bozuk ki simdi de uyku tutmuyor bu saat oldu hala oturuyorum vicdan azabi iste.. umarim bu da bana ders olur yarin acilen toparlamam lazim bu cuma napicam bilmiyorum artilardayim kesin bu hafta berbatti
artik esimle didistikten sonra cilgin gibi yemeyi birakmam lazim hep bu yuzden bozuluyor zaten mutluyken canim yemek istemiyor zaten... hep onun sucu:18:
ah ah bende sizdenim ne zaman canım sıkkın olsun ozaman sürekli mutfaktayım ama artık çok sıkıldım ben kızlar sürekli verdiğim kioları geri alıyorum nolur burda birbirimize söz verelim ve zayıflayalım artık ne dersiniz yenilmeyeleim duygularımıza bu duygusal açlıkcnm bende senin gibiyim cnm sıkkın oldumu vuruyorum yemeğe bu hafta hem moralim hem ben felaketim doğal olarak tartıda felaket olacakakşam eşimin annesi hasta olmuş ayyy eşimi görseydiniz bir surat bir surat neyin var diyorum e annemi gördüm daha ne olsun diyo valla işim zor (böyle değildi bu adam yaşlandıkça değişiyo ) o kadar kızdım ki yedim yedim yedim sanki ona yedim kendime yedim neyse kv hasta oğlumda hasta bırakacak kimse yok ben izin almaya çalışıcam çok çok zor bir ihtimalde olsa
şimdi konuya cvp ver diyince üstte ataç imgesi varya orayı tıklayıp ekliyomuşsun murccum demişti bir dene bakalım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?