- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.241
Tozu var evde ama çok sık kullanmıyorum sanırım ya arada mercimek çorbasına falan atıyorum toz olanı mi demliyoruz diğerini mi deneyim alayım daZencefil süper yağ yakıcıdır...toz şeklinde de al, haftada bir demlik demle iç, Çarşamba yada perşembe... tartıya nasıl etki ettiğini farkedeceksin.
Güzel canım yarasın o haldeYok kız ne kansızlığı...3 gebelik, hergün 2 çaydanlık çay... kansızlık nedir bilmem şükürler olsun.
Toz olanını çay olarak demle iç...Tozu var evde ama çok sık kullanmıyorum sanırım ya arada mercimek çorbasına falan atıyorum toz olanı mi demliyoruz diğerini mi deneyim alayım da
Canım bende yazmıştım daha önce benimde kabızlık sorunum vardı pişmiş elma kadar iyi gelen hiç birşey olmadı içine de iki Kays’ı doğruyorum müthiş geliyor. Ramazan’dan dolayı yiyemez oldum ama tekrar başlıycam tatlı niyetineDomates salatalik çok yiyorum zaten cnm biber de eklerim tmm cnm daha sonra zencefil alayım bari hiç adetim değildir
ac karna zeytinyagi yada ketentohumu yagi varsa ic cnmKızlar iki gündür sislikten olucem hem tuvalet sıkıntım vqr hemde regle son 1 gun kaldi snrm ondan bi tuhafım
cok guzel gitmis cnm daha ne olsun11 Mart'ta 85 kilo ile başlamıştım...
Geçen Cuma (17 Mayıs) 75.5 idim.
hadi ama artik cnm yaaKendimi suçlu hissedince uzaktan sinsi sinsi izliyom
ananas detoksu hrrkese iyi gelir cnm guzel odem attiriyorBugün mens olabilirim, belirtilerini farkediyorum...
Açıkçası ananas yemedim bu güne kadar, değilsiniz yapabilir miyim bilmiyorum...ama ödem çayına bugünden başlayacağım.
bide arttiriyor :))Birde ekmeği hala kesmemişsin, gözümden kaçmıyor değil
yemegi niye atican cnm bozulmadiktan sonraBende yazayım menümü kızlar
Sahur yok
İftar 7.45
Dolapta kabak yemeğim vardı boşa dökmeye kıyamadım
Beş kaşık kabak
Bir bardak ayran
İki tb ekmeği
Ara öğün yok
3 lt su
40 dk tempolu yürüyüş
Evet. Salatasız yedim canım iftardan az önce komşum geldi ayıp olmasın diye kalkıp hazırlamadım yoksa hemen hemen her akşam salatam varac karna zeytinyagi yada ketentohumu yagi varsa ic cnm
Bide cay gibi kaynamis 1 bar suya 1 limon sık
Ac karna armut, sicak suda islanmis kuru meyve
Bunlar wc icin
Odem icinde suyunu artir, odem cayi yap
Elma maydonoz tarcin karanfil ne varsa kaynatip icebilirsin
Ekmek olayini 2 gun denicem demişin
Bu denemeyi haftasonu yapsan
Belki ekmeklerde sislik yapmis olabilir
Cogu insana yaramaz
cok guzel gitmis cnm daha ne olsun
hadi ama artik cnm yaa
Bak artilar bi gelirse vermek zor oluyor biliyorsun
Duzenli menu yaz ve gelllllllll artik
ananas detoksu hrrkese iyi gelir cnm guzel odem attiriyor
bide arttiriyor :))
yemegi niye atican cnm bozulmadiktan sonra
Aksam salata olsaydi, ekmek 1 dil. Daha iiyi olurdu
tamam cnmToz olanını çay olarak demle iç...
Parça olanını yapacağın hoşafın içine at.
bugün iftara denerim artık önerileriniz birini cnm saolCanım bende yazmıştım daha önce benimde kabızlık sorunum vardı pişmiş elma kadar iyi gelen hiç birşey olmadı içine de iki Kays’ı doğruyorum müthiş geliyor. Ramazan’dan dolayı yiyemez oldum ama tekrar başlıycam tatlı niyetine
İftarda mutlaka denicem hem wc hem ödem için olanları tamam öyle yapayim sahuru yaptım artık da iftarda ekmek yemem salata yoğurt sebze yemeği ağırlıklı olurac karna zeytinyagi yada ketentohumu yagi varsa ic cnm
Bide cay gibi kaynamis 1 bar suya 1 limon sık
Ac karna armut, sicak suda islanmis kuru meyve
Bunlar wc icin
Odem icinde suyunu artir, odem cayi yap
Elma maydonoz tarcin karanfil ne varsa kaynatip icebilirsin
Ekmek olayini 2 gun denicem demişin
Bu denemeyi haftasonu yapsan
Belki ekmeklerde sislik yapmis olabilir
Cogu insana yaramaz
cok guzel gitmis cnm daha ne olsun
hadi ama artik cnm yaa
Bak artilar bi gelirse vermek zor oluyor biliyorsun
Duzenli menu yaz ve gelllllllll artik
ananas detoksu hrrkese iyi gelir cnm guzel odem attiriyor
bide arttiriyor :))
yemegi niye atican cnm bozulmadiktan sonra
Aksam salata olsaydi, ekmek 1 dil. Daha iiyi olurdu
afiyet olsun ablaSali menum
Sahur
2 yumurta 1 dil pastirmayla omlet
Peynir
Salata
2 ks patlican
1 tk tahin
1 tb sandwich ekm.
Iftar 21.30
1 hurma
2 dil firin mucver
5 kucuk kofte
Salata
2 kş yogurtlu pancar salatasi
Sahur fazla geldi heralde
Bugun arti olmuşum
O yuzden sahurlari daha hafif tutacam artik
Bilmem ki bdv de falan belki bisey olduysaTugce niye banlandiki acaba
Menü baya güzelmiş canım ben eriniyorum yaa pancardı patlıcandı misafir gelince ancaSali menum
Sahur
Peynir
Salata
2 ks patlican
1 tk tahin
1 tb sandwich ekm.
Iftar 21.30
1 hurma
2 dil firin mucver
5 kucuk kofte
Salata
Bugun arti olmuşum
Pancar hem doyurucu oluyor hrm kolay :)) evde benden baska yiyen de yokMenü baya güzelmiş canım ben eriniyorum yaa pancardı patlıcandı misafir gelince anca
Hani sabahlicaktikİyi sabahlar kızlar öpüyorum hepinizi ❤sağlıkla kalın ben uyuyorum
Tmm cnmiftarda ekmek yemem salata yoğurt sebze yemeği ağırlıklı olur
diyetisyen dediyse sorun yokvala diyetisyenin dediğine gore yedim ekmeği bklm fayda edecek mi yogurt corbasi pirincli degildi ama sonucta karbon dövme bugdagliydi saol cnm
afiyet olsun cnm meyveler dışında bana fqzla gelmedi aslinda bilmedm hem sahurda hem iftarda meyve var
afiyet olsun cnm sütlaç olmasaymis iyiymis ama cok sknt degl
hahha diyetisyen 3 dilim yiyebilirsin dedi die sonuna kadar kullandm hakkimi bugün de uyucam hoşuma gitmezse 1-2 dilim yerim artk
söylene söylene olsa da uyutur kuzum bi saatten sonra mizmizlanmaya başlıyor artk tabi kalk anne uyuma yrmrk yqp babam gelecek falan dio sipa
Afiyet olsun canım
Hurma bitmişti, olsa akşam da yerdimburası nemli zaten canım maskeye gerek kalmadı sadece temizleyici ve tonik kullanıyorum krem bile değil
az olmuş canım
:)
Hayda o nasıl iş ya , en güzeli kadının kendini güzel hissetmesi özgüveni artması güzel hisseden kadın güzel enerji verir güzel bakar güzel sever
canım ilk etapta çok minnaklar tabi lakin çok hızlı değişecek o kıyafetler bezleri bile öyle stok yapma sakın anlamayacaksınız ne zaman üst numaraya geçtiğini ben sadece ıslak mendil de bir marka var pamuk ve su olan onu stok yaptım iki üç kolicike bebekte indirim vardı
deli durttu sanırımyatmadan dişimi fircalasam yeter bide mutfağım toplu olsun
aman bu eşler görmüyor mu canım bebek durmuyor eş pert birde beklentiye girmesinler
bunun bir üst leveli bağıra bağıra konuşmak içine attıklarını bir noktada ses yükseltme ile atip sonra hakkını savunmayı öğreneceksin yoksa ağlayarak gün geçmez
çok iyi canım gitmiş artılar
o ne beteyzeye anneanneye ne oluyor hadi alıştım kv olaylarına kk da ama kimsenin haddi değil evin içine karışmak anneler dahil
nbu yoğunlukta bu kadar az birde emziriyorsun kuzu ya
sende onlardan fena ol
ay bende asrın hatasını yinelemek için seni bekliyordum deseydin ,randevu veriyorum yer gelmediğin mahkeme
güzel olmuş canım
süper başlangıç
güzel olmuş canım
yine akşam birşeyler olmuş sanırım
bugunden sonra kuru yeme ama tatlım iki gün kaldı
kuzu akşam karbon hep
güzel canım her zaman ki gibi
ah sabah sabah en büyük hata karbonla güne uyanmak
hiç arama al bir tartı sakla ve diyette olduğunu belli etme mis gibi yap yiyor gibi tabağına al ama sağda solda oyalan kalsın gibi
hayır olsun kuzu sebep yok demişsin ama
gece üç dilim çok canım ekmek , ayrıca karpuz yerine başka tercih etseydin sende inusilinnyok muydu ben mi yanlış hatırladım yoksa
meyveler çok canım malesef hurma gece yeme akşam ye ve meyve bir porsiyon olsun
sütlaç gerek yokmuş sabaha tadımlık recek akşam komposto var zaten meyve sut tuketsen daha faydalı arada
ilk izlediğim Kore dizisi oh mu venustu kilolu bir kızın zayıflama serüveni ve aşkı
güzel olmuş
hiç yapmıyorum çayını, deneyeyim. Tartıda etki ediyor diyorsanToz olanını çay olarak demle iç...
Parça olanını yapacağın hoşafın içine at.
Bence süper bir menü olmuş. Günlük değerlerlendirmelerle azaltmaya başlama Allahaşkına, sonra tıkanıyorsun.Sali menum
Sahur
Peynir
Salata
2 ks patlican
1 tk tahin
1 tb sandwich ekm.
Iftar 21.30
1 hurma
2 dil firin mucver
5 kucuk kofte
Salata
Bugun arti olmuşum
BDV' de hakaretvari yorum yapmış.Tugce niye banlandiki acaba
3 haftada 6 kilo mu aldın canım?Bende en fazla 900 gr fark ediyor tokken bide sabahları tartılıyorum 100 gr eksi gelse bile müthiş iyi hissettiriyor bana onun sayesinde en azından yememeye gayret ediyorum canım. Üç hafta tartılmayı bıraktım her hafta iki kilo almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?