Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ufak değişikler yaparsın tarçınlı süt içmek gibi o istek de zamanla azalır sadece ayy çikolata yasak yememem lazım v.s. diyip iyice odağına onları koymamaya dikkat et gülüm
Aynen tarçın tatlı isteğini azaltıyormuş. Deneyecem :)

Hoşbuldum. İnşallahhh :)

Bu tarifi bende alabilirmiyim nasıl pişirilecek elma
Diyete başladigimdan beri kabizlikla mücadele ediyorum

Hoşbuldum canim. Teşekkür ederim :)

tatlı tadimlikmis listede değilsin diye ses etmedim
Eşim tek çocuk, öyle olunca herkesin bir tanesi...yani herkesin onun üzerinde söz hakkı var, dolayısıyla benimde üzerimde bir hükümranlık kurmak istediler...tabi hevesleri kursaklarında kaldı....
aman ya sanki altından oluyor bu tek çocuk olayı kız erkek cevredekiler fark etmiyor ozguvensiz , sürekli muhtaç çocuk yetiştirdiklerini
Ben de şaşırıyorum, "nasıl yanı, utanmıyor musunuz benim kilolu olmamdan" diye soruyorum, "niye utanalım ki" diyor canlarım...
benim sipam ustumun olmadığını popisin olduğunu geçen sene fark etmişti
Anne senin popon sisko f. Yengemin göbeği şişko amcamin da göbeği şişko demişti
Kızlar iki gündür sislikten olucem hem tuvalet sıkıntım vqr hemde regle son 1 gun kaldi snrm ondan bi tuhafım
sen reglden önce sisiyorsun hep bende regl olunca siserim
ama tartilmayi bırakınca diyetide bırakıyorsun demek ki yoksa mümkün değil deli gibi yemem lazım benim haftada iki kilo için
Amerikan yapımı olanlarda Türkçe dil seçeneği var ama Asya yapımlarinda yok ben zaten alt yazı severim
Bugün mens olabilirim, belirtilerini farkediyorum...

Açıkçası ananas yemedim bu güne kadar, değilsiniz yapabilir miyim bilmiyorum...ama ödem çayına bugünden başlayacağım.
baya etkili birşey ananas kabuklarını da atma buzluğa at ödem çayına ekle bende sadece ananasla yaptığım ödem çayı -1 getiriyor
kabak candır zaten canım niye dokesin
abla sende sürekli tartilma bence yada kafana takma durumu şuan gayet iyi bence menün

meyveyi bende cok severim diyete basladgmdan beri yiyemiom resmen
aynen ben reglden once hep boyleyim regl olduktan sonra 3. 4. Gun kendime geliyorum

hiç yapmıyorum çayını, deneyeyim. Tartıda etki ediyor diyorsan
Hergün yapma haftada 1 yada 2... özellikle hasta olacağını hissettiğinde yaparsan hasta olan olmadan iyilesirsin canım...hem yağ yakıcı hem tedavi edici

Aslında bugün çocukların odalarının halılarını yıkayacaktım.. adetim yaklaştı, sancı çekmemek icin vazgeçtim...bol bol dinleneceğim inşaallah...

Aslında bugün çocukların odalarının halılarını yıkayacaktım.. adetim yaklaştı, sancı çekmemek icin vazgeçtim...bol bol dinleneceğim inşaallah...
Evet o da var benim hic cnm istemio nedense ya bayral yaklasinca yapayim kafasindayim yinr ayni oluyor cunki

Valla bilmiyorum canim uykum agir sanırım aksam eve gidince kendi soyledi sıpa
Tabi hozlerim yollarda gelse diye bekliyorum bendee
Burda takılmak çok iyi geliyor bana Canım mutlu hissediyorum sıkıntı etme hiç birşey değmez
Arada oluyor canim bi delleniyorum sonra geciyor
Afiyet olsun baharcim
Kadayif dışında guzel kuzu ama tatliyi aliskanlik haline getirme
Kızlar iki gündür sislikten olucem hem tuvalet sıkıntım vqr hemde regle son 1 gun kaldi snrm ondan bi tuhafım
Kizz baslama gene bakk bi spor filan yap kendine gel
Ay niye alintiladim unuttum abla
Canım alıntı karışmış, CurukElma nın keyfi kaçmıştı... nasıl olmuşsa sana sormuşum
Bilmiyorum nirancim ya arada oliyor böyle
Afiyet olsun canim
Sahurda ne ararsan var abla ondandir afiyet olsun
CurukElma hilal bisey yok demişin ama canin sıkılmış belli neye bozuldun cnm
Abla son birkac yıldır dönem dönem oluyor sonra normale dönüyorum. Ortada hicbisey yokken bi keyifsizlik filan
Gunaydin canim

Kızlar günaydın dünkü menüm
Sahur
İki dilim ekmek
Bi dilim peynir
İki bardak su

İftar
Bi kase çorba
KüçüK Bi kasede yoğurt
Bi dilim ızgara tavuk
Ara
İki kayısı
İki erik
İki de kiraz
2 litre su ve duble bardak yeşil çay
30 dakika yürüyüş 1 puan @Pnrrr-20

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım...

Yürüyüşü puanı ile birlikte yazıp, (puanlar ilk sayfada) Pnrrr-12 etiketliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…