- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.281
evet canım yaa çok erik çekti canım .... hem biraz zararsız meyve yiyeyim dedimYaaa canın çok mu erik istedi de iftarı erikle açtınafiyet olsun güzel menü
cumaya güzel eksi görürsün insAllah cnm
saol cnm
❣
şeytana hakaret etme....Didik didik ettim evi bulamadım valla şimdide inkar ediyorbende şeytan aldı götürdü o zaman dedim yarın yeni baskül alırım artık
inşallah biraz daha eksi görmeyi ümit ediyorum kaptanım.....demekki neymissss
Bi arti görünce hemen moral bozmuyomusuz
harika cnm
Afiyet olsun canimKızlar günaydın dünkü menüm
Sahur
İki dilim ekmek
Bi dilim peynir
İki bardak su
İftar
Bi kase çorba
KüçüK Bi kasede yoğurt
Bi dilim ızgara tavuk
Ara
İki kayısı
İki erik
İki de kiraz
2 litre su ve duble bardak yeşil çay
30 dakika yürüyüş 1 puan @Pnrrr-20
Valla bilemedim nirancim ya senin vücudun ödeme aşırı meyilli. Ve dikkat edilmediginde sislik yapacak seylerden yapılıyor bu detoks. Sende tam tersi etkide olabilirCurukElma ayran detoksu yapsam mı bugün yarın canım....
Nohut
Mercimek
Bulgur
Yoğurt
Maydonoz içeren
Canım tartini yanina alma şansın yokmu bahar 5 ten sonra olmayacak liste paylaşımı icin. Bende ne durumda olurum bisi diyemiyorum. Liste paylasacak vaktim olurmu olmazmi diye iftara kalmasa cok iyi olurinşallah biraz daha eksi görmeyi ümit ediyorum kaptanım.....
bu arada ben perşembe yine nöbetçiyim cuma iftara doğru tartılırım inşallah....CurukElma
Saol cnmAfiyet olsun canim
Valla bilemedim nirancim ya senin vücudun ödeme aşırı meyilli. Ve dikkat edilmediginde sislik yapacak seylerden yapılıyor bu detoks. Sende tam tersi etkide olabilir
amin canım. bizleri de öyle yaşlılardan yapmasın Allahım.Yok kız bizimki dokuz canlı...
İlk evlendiğimiz yıl bir haftasonu eşimle programımız vardı...
kv aradı, "oğlum anneannen ölüyor, bu hafta illa gel" dedi...
13 yıl geçti, kimler öldü kimler, kadın ölmedi....(Allah benden uzak uzun ömür versin)
ooooooo kıskanç irkekCanım çünkü ben tartıldıkça eksi gördükçe seviniyorum ve yemiyorum. Onun işine gelmedi
alsam bile zemin farkı olur da farklı çıkarım diye korkuyorum. cuma kaça kadar tartılayım en geç ?Canım tartini yanina alma şansın yokmu bahar 5 ten sonra olmayacak liste paylaşımı icin. Bende ne durumda olurum bisi diyemiyorum. Liste paylasacak vaktim olurmu olmazmi diye iftara kalmasa cok iyi olur
4 olur canım. 5 te hazirlanip paylaşılıralsam bile zemin farkı olur da farklı çıkarım diye korkuyorum. cuma kaça kadar tartılayım en geç ?
merhaba Göksu takımımıza hoşgeldin. Ben kübra 4 yaşında bir kızım var, sana bu yolculukta başarılar diliyorum:))Hoşbuldum canim :) aminnn. Aynen dikkat etmem lazim. Surekli tatli cikolata istiyor canim. Aslinda sadece onlari kissam bile veririm
yok yok modum iyi ev işini halledeyim de sporumu da yapicam bugun dun mola günüydü ama tartiyi sevemedm bi türlü bu haftaValla bilmiyorum canim uykum agir sanırım aksam eve gidince kendi soyledi sıpa
Tabi hozlerim yollarda gelse diye bekliyorum bendee
Arada oluyor canim bi delleniyorum sonra geciyor
Afiyet olsun baharcim
Kadayif dışında guzel kuzu ama tatliyi aliskanlik haline getirme
Kizz baslama gene bakk bi spor filan yap kendine gel
Ay niye alintiladim unuttum abla
Bilmiyorum nirancim ya arada oliyor böyle
Afiyet olsun canim
Sahurda ne ararsan var abla ondandir afiyet olsun
Abla son birkac yıldır dönem dönem oluyor sonra normale dönüyorum. Ortada hicbisey yokken bi keyifsizlik filan
Gunaydin canim
Afiyet olsun canım güzelKızlar günaydın dünkü menüm
Sahur
İki dilim ekmek
Bi dilim peynir
İki bardak su
İftar
Bi kase çorba
KüçüK Bi kasede yoğurt
Bi dilim ızgara tavuk
Ara
İki kayısı
İki erik
İki de kiraz
2 litre su ve duble bardak yeşil çay
30 dakika yürüyüş 1 puan @Pnrrr-20
Tamam canim bugun guzel spor yaparsin o zamanyok yok modum iyi ev işini halledeyim de sporumu da yapicam bugun dun mola günüydü ama tartiyi sevemedm bi türlü bu hafta
Afiyet olsun canım güzel
Aynen canım programin 3.ve 4. Gününü birlikte yapicam bugünTamam canim bugun guzel spor yaparsin o zaman
Keşke de uyusamHani sabahlicaktik
Bende çok severim afiyet olsun. Onu azıcık haşlarım çiğden yapınca ağır geliyor canımPancar hem doyurucu oluyor hrm kolay :)) evde benden baska yiyen de yok
1 hafta yerim artik
Evet canım çok hızlı kilo alırım maalesef. Hızlı veriyordum önceden ama şimdi yavaşladı nedense otuzdan sonra sanki yavaşlıyor3 haftada 6 kilo mu aldın canım?
Doğru diyorsun canım, ne olur ne olmaz, tedbiri elden bırakmayayım....Valla bilemedim nirancim ya senin vücudun ödeme aşırı meyilli. Ve dikkat edilmediginde sislik yapacak seylerden yapılıyor bu detoks. Sende tam tersi etkide olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?