Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canim
CurukElma ayran detoksu yapsam mı bugün yarın canım....

Nohut
Mercimek
Bulgur
Yoğurt
Maydonoz içeren
Valla bilemedim nirancim ya senin vücudun ödeme aşırı meyilli. Ve dikkat edilmediginde sislik yapacak seylerden yapılıyor bu detoks. Sende tam tersi etkide olabilir

inşallah biraz daha eksi görmeyi ümit ediyorum kaptanım.....
bu arada ben perşembe yine nöbetçiyim cuma iftara doğru tartılırım inşallah.... CurukElma
Canım tartini yanina alma şansın yokmu bahar 5 ten sonra olmayacak liste paylaşımı icin. Bende ne durumda olurum bisi diyemiyorum. Liste paylasacak vaktim olurmu olmazmi diye iftara kalmasa cok iyi olur

amin canım. bizleri de öyle yaşlılardan yapmasın Allahım.

Canım tartini yanina alma şansın yokmu bahar 5 ten sonra olmayacak liste paylaşımı icin. Bende ne durumda olurum bisi diyemiyorum. Liste paylasacak vaktim olurmu olmazmi diye iftara kalmasa cok iyi olur
alsam bile zemin farkı olur da farklı çıkarım diye korkuyorum. cuma kaça kadar tartılayım en geç ?

Hoşbuldum canim :) aminnn. Aynen dikkat etmem lazim. Surekli tatli cikolata istiyor canim. Aslinda sadece onlari kissam bile veririm
merhaba Göksu takımımıza hoşgeldin. Ben kübra 4 yaşında bir kızım var, sana bu yolculukta başarılar diliyorum:))

yok yok modum iyi ev işini halledeyim de sporumu da yapicam bugun dun mola günüydü ama tartiyi sevemedm bi türlü bu hafta
Afiyet olsun canım güzel

Valla bilemedim nirancim ya senin vücudun ödeme aşırı meyilli. Ve dikkat edilmediginde sislik yapacak seylerden yapılıyor bu detoks. Sende tam tersi etkide olabilir
Doğru diyorsun canım, ne olur ne olmaz, tedbiri elden bırakmayayım....

Cuma-Cumartesi-Pazar yapayım en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…