- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.301
Kız yok bulamadım valla gitti baskülşeytana hakaret etme....
Dolapların üstün baktın mıKız yok bulamadım valla gitti baskül
Tamam tatlimAynen canım programin 3.ve 4. Gününü birlikte yapicam bugün
Hosgeldin kubracimhelloooooo
Aynen haftabasi bakariz eksin ne durumda eger sıkıntı olmazsa haftaya uygularsinDoğru diyorsun canım, ne olur ne olmaz, tedbiri elden bırakmayayım....
Cuma-Cumartesi-Pazar yapayım en iyisi..
ben 1 haftada 5 kilo aldığımı bilirimEvet canım çok hızlı kilo alırım maalesef. Hızlı veriyordum önceden ama şimdi yavaşladı nedense otuzdan sonra sanki yavaşlıyor
Baktım canımDolapların üstün baktın mı
Cumaya kilo bildirim günü, hemen alman lazım o zaman.Baktım canımevden mi götürdü acaba. Aman yenisini alırım sinirlendiğime değmez
Off ne bu çektiğimiz ya karşı komşumun kızı gözümün önünde bir tencere mantıyı geçti çıktı yedi ama 43 kilo bacakları kollarım kadarben 1 haftada 5 kilo aldığımı bilirim
Kaç yaşında komşu kızıOff ne bu çektiğimiz ya karşı komşumun kızı gözümün önünde bir tencere mantıyı geçti çıktı yedi ama 43 kilo bacakları kollarım kadar
Bugün alırım canım akşam avmye gidicem inşallahCumaya kilo bildirim günü, hemen alman lazım o zaman.
18 yaşında ama annesi de öyle 45 kilo inanılmaz iştahlı ama vücut yakıyor şans biraz sanırım.Kaç yaşında komşu kızı
ayyyy en sevmediğim insan tipiOff ne bu çektiğimiz ya karşı komşumun kızı gözümün önünde bir tencere mantıyı geçti çıktı yedi ama 43 kilo bacakları kollarım kadar
canım aynı marka bulabilirsen ondan al bari kilo farkı olmasın. bir de sen de tartını sakla eşin görüp bunu da yok etmesinBugün alırım canım akşam avmye gidicem inşallah
karadenizliler mi? benim kaç tane karadenizli arkadaşım tanıdığım varsa incecikler ya. iyi de yiyorlar18 yaşında ama annesi de öyle 45 kilo inanılmaz iştahlı ama vücut yakıyor şans biraz sanırım.
Valla o yedikçe bana sinir geliyor canımayyyy en sevmediğim insan tipi
canım aynı marka bulabilirsen ondan al bari kilo farkı olmasın. bir de sen de tartını sakla eşin görüp bunu da yok etmesin
Yok maraşlı kökenleri canım. Ben bunlar kadarını görmemiştim ailemde de yok böylesi. Garip geliyorkaradenizliler mi? benim kaç tane karadenizli arkadaşım tanıdığım varsa incecikler ya. iyi de yiyorlar
Tünaydın güzellikTunaydin kızlar
Yok direkt giyinme dolabıma saklıycam canım hem giyemediklerimi her daim görürümayyyy en sevmediğim insan tipi
canım aynı marka bulabilirsen ondan al bari kilo farkı olmasın. bir de sen de tartını sakla eşin görüp bunu da yok etmesin
Eşim kilolu değil canım kaslı maslı maşallah fitooooooo kıskanç irkekeşin kilolu mu peki?
yaaa dedim o kiloluysa belki ondan istemiyordur zayıflamanı. benim eşim de biraz kıskanç benim hoşuma gider aslında. yani tartı saklamaz ama popom falan çok çıktıysa erkekli ortamda popom dikkat çekmesin diye arkamdan yürür, sırt dekoltesi farkederse üşürsün der ceket verir falanEşim kilolu değil canım kaslı maslı maşallah fit
Erkeklerin kas kütlesi bizden daha fazla oluyor. Hormonal canım bayanlar hemen yağlanıyor.yaaa dedim o kiloluysa belki ondan istemiyordur zayıflamanı. benim eşim de biraz kıskanç benim hoşuma gider aslında. yani tartı saklamaz ama popom falan çok çıktıysa erkekli ortamda popom dikkat çekmesin diye arkamdan yürür, sırt dekoltesi farkederse üşürsün der ceket verir falanbenimde eşim öyle ya adam evlendikten beri 4-5 kilo aldı sadece. hala damatlığın içine giriyor. biz niye böyle olduk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?