Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Off ne bu çektiğimiz ya karşı komşumun kızı gözümün önünde bir tencere mantıyı geçti çıktı yedi ama 43 kilo bacakları kollarım kadar
ayyyy en sevmediğim insan tipi
Bugün alırım canım akşam avmye gidicem inşallah
canım aynı marka bulabilirsen ondan al bari kilo farkı olmasın. bir de sen de tartını sakla eşin görüp bunu da yok etmesin

18 yaşında ama annesi de öyle 45 kilo inanılmaz iştahlı ama vücut yakıyor şans biraz sanırım.
karadenizliler mi? benim kaç tane karadenizli arkadaşım tanıdığım varsa incecikler ya. iyi de yiyorlar

ayyyy en sevmediğim insan tipi

canım aynı marka bulabilirsen ondan al bari kilo farkı olmasın. bir de sen de tartını sakla eşin görüp bunu da yok etmesin
Valla o yedikçe bana sinir geliyor canımgeçen çarşıya gittik ağzı durmadı göbek açık giyinmiş minicik bir çıkıntı yok tahta gibi ya yediği nereye gidiyor anlamıyorum

Eşim kilolu değil canım kaslı maslı maşallah fit
yaaa dedim o kiloluysa belki ondan istemiyordur zayıflamanı. benim eşim de biraz kıskanç benim hoşuma gider aslında. yani tartı saklamaz ama popom falan çok çıktıysa erkekli ortamda popom dikkat çekmesin diye arkamdan yürür, sırt dekoltesi farkederse üşürsün der ceket verir falan benimde eşim öyle ya adam evlendikten beri 4-5 kilo aldı sadece. hala damatlığın içine giriyor. biz niye böyle olduk yaaa

Erkeklerin kas kütlesi bizden daha fazla oluyor. Hormonal canım bayanlar hemen yağlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…