- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.321
Canım benimki belli etmez kıskandığını. Sanki hep ben kıskançlık yapıyorum imajı verir. Kendi içinde yaşıyormuş meğeryaaa dedim o kiloluysa belki ondan istemiyordur zayıflamanı. benim eşim de biraz kıskanç benim hoşuma gider aslında. yani tartı saklamaz ama popom falan çok çıktıysa erkekli ortamda popom dikkat çekmesin diye arkamdan yürür, sırt dekoltesi farkederse üşürsün der ceket verir falanbenimde eşim öyle ya adam evlendikten beri 4-5 kilo aldı sadece. hala damatlığın içine giriyor. biz niye böyle olduk yaaa
Canım benimki belli etmez kıskandığını. Sanki hep ben kıskançlık yapıyorum imajı verir. Kendi içinde yaşıyormuş meğer
Canım 18 yaşındaki biri ile 35 yaşındaki kişinin metabozlizma hızı aynı olmaz ki...18 yaşında ama annesi de öyle 45 kilo inanılmaz iştahlı ama vücut yakıyor şans biraz sanırım.
Yok maraşlı kökenleri canım. Ben bunlar kadarını görmemiştim ailemde de yok böylesi. Garip geliyor
Hoşbuldum canim. Allah bağışlasın. Teşekkür ederim :)merhaba Göksu takımımıza hoşgeldin. Ben kübra 4 yaşında bir kızım var, sana bu yolculukta başarılar diliyorum:))
canım senin bilgini kaçırmışım hamile misin?Hoşbuldum canim. Allah bağışlasın. Teşekkür ederim :)
oyyyy maşallah.Allah esirgesin canım.Yaaaa kızlar kızım temizlik yaparken beni kızdırmışti odanda oyna cezalisin cikma dışarı dedimhic sesi cikmiyor bi bakayim die gittim ki hanfendi oyun çadırının içinde uyuyakalmış kıyamam ya ❣
burası nemli zaten canım maskeye gerek kalmadı sadece temizleyici ve tonik kullanıyorum krem bile değil
az olmuş canım
:)
Hayda o nasıl iş ya , en güzeli kadının kendini güzel hissetmesi özgüveni artması güzel hisseden kadın güzel enerji verir güzel bakar güzel sever
canım ilk etapta çok minnaklar tabi lakin çok hızlı değişecek o kıyafetler bezleri bile öyle stok yapma sakın anlamayacaksınız ne zaman üst numaraya geçtiğini ben sadece ıslak mendil de bir marka var pamuk ve su olan onu stok yaptım iki üç kolicike bebekte indirim vardı
deli durttu sanırımyatmadan dişimi fircalasam yeter bide mutfağım toplu olsun
aman bu eşler görmüyor mu canım bebek durmuyor eş pert birde beklentiye girmesinler
bunun bir üst leveli bağıra bağıra konuşmak içine attıklarını bir noktada ses yükseltme ile atip sonra hakkını savunmayı öğreneceksin yoksa ağlayarak gün geçmez
çok iyi canım gitmiş artılar
o ne beteyzeye anneanneye ne oluyor hadi alıştım kv olaylarına kk da ama kimsenin haddi değil evin içine karışmak anneler dahil
nbu yoğunlukta bu kadar az birde emziriyorsun kuzu ya
sende onlardan fena ol
ay bende asrın hatasını yinelemek için seni bekliyordum deseydin ,randevu veriyorum yer gelmediğin mahkeme
güzel olmuş canım
süper başlangıç
güzel olmuş canım
yine akşam birşeyler olmuş sanırım
bugunden sonra kuru yeme ama tatlım iki gün kaldı
kuzu akşam karbon hep
güzel canım her zaman ki gibi
ah sabah sabah en büyük hata karbonla güne uyanmak
hiç arama al bir tartı sakla ve diyette olduğunu belli etme mis gibi yap yiyor gibi tabağına al ama sağda solda oyalan kalsın gibi
hayır olsun kuzu sebep yok demişsin ama
gece üç dilim çok canım ekmek , ayrıca karpuz yerine başka tercih etseydin sende inusilinnyok muydu ben mi yanlış hatırladım yoksa
meyveler çok canım malesef hurma gece yeme akşam ye ve meyve bir porsiyon olsun
sütlaç gerek yokmuş sabaha tadımlık recek akşam komposto var zaten meyve sut tuketsen daha faydalı arada
ilk izlediğim Kore dizisi oh mu venustu kilolu bir kızın zayıflama serüveni ve aşkı
güzel olmuş
Yemek sonrası 1 çaydanlık çay içiyorum, 3 kg fazla bile oluyor bu durumda..
aminnn rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın , kolaylıkla mutlulukla sınasınAllah kimseyi kötülerle, içinde allah korkusu olmayanlarla karşılaştırmasın canım ne diyelim insanlığımızda kaldık diye ezildik kısmetimiz böyleymiş
görmüyorlar gülüm eşini çocuğunu hatta ana babanı neye alıştırırsan onu ister o yüzden yazdım bebekliler yemekle çok uğraşmasın :)burası nemli zaten canım maskeye gerek kalmadı sadece temizleyici ve tonik kullanıyorum krem bile değil
az olmuş canım
:)
Hayda o nasıl iş ya , en güzeli kadının kendini güzel hissetmesi özgüveni artması güzel hisseden kadın güzel enerji verir güzel bakar güzel sever
canım ilk etapta çok minnaklar tabi lakin çok hızlı değişecek o kıyafetler bezleri bile öyle stok yapma sakın anlamayacaksınız ne zaman üst numaraya geçtiğini ben sadece ıslak mendil de bir marka var pamuk ve su olan onu stok yaptım iki üç kolicike bebekte indirim vardı
deli durttu sanırımyatmadan dişimi fircalasam yeter bide mutfağım toplu olsun
aman bu eşler görmüyor mu canım bebek durmuyor eş pert birde beklentiye girmesinler
bunun bir üst leveli bağıra bağıra konuşmak içine attıklarını bir noktada ses yükseltme ile atip sonra hakkını savunmayı öğreneceksin yoksa ağlayarak gün geçmez
çok iyi canım gitmiş artılar
o ne beteyzeye anneanneye ne oluyor hadi alıştım kv olaylarına kk da ama kimsenin haddi değil evin içine karışmak anneler dahil
nbu yoğunlukta bu kadar az birde emziriyorsun kuzu ya
sende onlardan fena ol
ay bende asrın hatasını yinelemek için seni bekliyordum deseydin ,randevu veriyorum yer gelmediğin mahkeme
güzel olmuş canım
süper başlangıç
güzel olmuş canım
yine akşam birşeyler olmuş sanırım
bugunden sonra kuru yeme ama tatlım iki gün kaldı
kuzu akşam karbon hep
güzel canım her zaman ki gibi
ah sabah sabah en büyük hata karbonla güne uyanmak
hiç arama al bir tartı sakla ve diyette olduğunu belli etme mis gibi yap yiyor gibi tabağına al ama sağda solda oyalan kalsın gibi
hayır olsun kuzu sebep yok demişsin ama
gece üç dilim çok canım ekmek , ayrıca karpuz yerine başka tercih etseydin sende inusilinnyok muydu ben mi yanlış hatırladım yoksa
meyveler çok canım malesef hurma gece yeme akşam ye ve meyve bir porsiyon olsun
sütlaç gerek yokmuş sabaha tadımlık recek akşam komposto var zaten meyve sut tuketsen daha faydalı arada
ilk izlediğim Kore dizisi oh mu venustu kilolu bir kızın zayıflama serüveni ve aşkı
güzel olmuş
Yapma canım ya....Yaaaa kızlar kızım temizlik yaparken beni kızdırmışti odanda oyna cezalisin cikma dışarı dedimhic sesi cikmiyor bi bakayim die gittim ki hanfendi oyun çadırının içinde uyuyakalmış kıyamam ya ❣
Günayyyydınnnn Kizlarrrrr nasılsınz❣
Ev işine girişecem simdi bklm yapabildgm kadar ev gözüme bi batıyor ki sormayın dip köşe temizlik yapılması lqzim gözümü adete dikti olunca yapayim die insAllah zamansz gelmez ya iftardan sonra ya sahurda adet olurum
Dinlen canim sonra yaparsin kendini iyi hissettiginde :)Aslında bugün çocukların odalarının halılarını yıkayacaktım.. adetim yaklaştı, sancı çekmemek icin vazgeçtim...bol bol dinleneceğim inşaallah...
Kızlar günaydın dünkü menüm
Sahur
İki dilim ekmek
Bi dilim peynir
İki bardak su
İftar
Bi kase çorba
KüçüK Bi kasede yoğurt
Bi dilim ızgara tavuk
Ara
İki kayısı
İki erik
İki de kiraz
2 litre su ve duble bardak yeşil çay
30 dakika yürüyüş 1 puan @Pnrrr-20
helloooooo
bugün akşam davetliyiz iş yok güç yok buralardayım canım. hoşgeldinnnKolay gelsin canim aslinda benimde bi el atmam lazim hele camlar falan aldi basini gidiyor ama hic gozum yemiyor esimde niyetli normalde camlari o yapiyordu
Dinlen canim sonra yaparsin kendini iyi hissettiginde :)
30dk yuruyus 60puan cnm hatta hizli tempo ise 90 puan oluyor ilk sayfadan tekrar bak istersen.
Helloo cnm napiyorsn :)
sizin oralarda duvar da siliniyor mu?? bizde duvar da silinir en nefret ettiğimKolay gelsin canim aslinda benimde bi el atmam lazim hele camlar falan aldi basini gidiyor ama hic gozum yemiyor esimde niyetli normalde camlari o yapiyordu
Dinlen canim sonra yaparsin kendini iyi hissettiginde :)
30dk yuruyus 60puan cnm hatta hizli tempo ise 90 puan oluyor ilk sayfadan tekrar bak istersen.
Helloo cnm napiyorsn :)
bugün akşam davetliyiz iş yok güç yok buralardayım canım. hoşgeldinnn
sizin oralarda duvar da siliniyor mu?? bizde duvar da silinir en nefret ettiğim
inşallah canım kolay olur alışverişin. bulamazsan trendyolda vardı fiyatı da uygun ordan da bir bak istersenOh ne guzel cnm dinlen keyfine bak :) film falan izle benimde bugun yemek derdim yok disarda yicez ama pazara gitmem gerek ve dolap icin duzenleyici fakan bakicam bugun bulabilirm insallah
Tünaydın güzellik
görmüyorlar gülüm eşini çocuğunu hatta ana babanı neye alıştırırsan onu ister o yüzden yazdım bebekliler yemekle çok uğraşmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?