Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım benimki belli etmez kıskandığını. Sanki hep ben kıskançlık yapıyorum imajı verir. Kendi içinde yaşıyormuş meğer

oyyyy maşallah.Allah esirgesin canım.

Evet cnm herkez ole diyor zaten kiyafetleri bile cok oldu sagolsun bizimkiler birsuru sey almis sonra gorumcemde oglundan kalanlardan verdi, cogu da hic giyilmemis gibi. Bakalim nekadarini giyebilcek :) bez de simdilik 3 farkli marka aldim, hangisi iyi gelirse ona gore devam edicem diye fazla almadim zaten :)

Yemek sonrası 1 çaydanlık çay içiyorum, 3 kg fazla bile oluyor bu durumda..

Nirancim bu bendede oluyor hatta bazen 3bucuga bile cikiyordu sasiyordum. Bu ara aksamla sabah arasi benimde 2 kg fark var

Allah kimseyi kötülerle, içinde allah korkusu olmayanlarla karşılaştırmasın canım ne diyelim insanlığımızda kaldık diye ezildik kısmetimiz böyleymiş
aminnn rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın , kolaylıkla mutlulukla sınasın
bundan sonrasına, hayatın da nelerin olmasını istediğine odaklan gülüm dua ederken kelimelerimize çok dikkat etmemiz gerekiyor içimizden bile bir şey düşünürken hayal ederken kelimeler çok önemli sık sık söylüyorum sözcükler büyüdür
mesela kilo vermek istiyorum yerine zayıflıyorum dememiz gerektiği gibi bilinç altı sadece tek bir kelimeyi anlayıp ona göre çalışabiliyor

görmüyorlar gülüm eşini çocuğunu hatta ana babanı neye alıştırırsan onu ister o yüzden yazdım bebekliler yemekle çok uğraşmasın :)

Kolay gelsin canim aslinda benimde bi el atmam lazim hele camlar falan aldi basini gidiyor ama hic gozum yemiyor esimde niyetli normalde camlari o yapiyordu

Aslında bugün çocukların odalarının halılarını yıkayacaktım.. adetim yaklaştı, sancı çekmemek icin vazgeçtim...bol bol dinleneceğim inşaallah...
Dinlen canim sonra yaparsin kendini iyi hissettiginde :)

30dk yuruyus 60puan cnm hatta hizli tempo ise 90 puan oluyor ilk sayfadan tekrar bak istersen.

Helloo cnm napiyorsn :)

bugün akşam davetliyiz iş yok güç yok buralardayım canım. hoşgeldinnn

sizin oralarda duvar da siliniyor mu?? bizde duvar da silinir en nefret ettiğim

bugün akşam davetliyiz iş yok güç yok buralardayım canım. hoşgeldinnn

Oh ne guzel cnm dinlen keyfine bak :) film falan izle benimde bugun yemek derdim yok disarda yicez ama pazara gitmem gerek ve dolap icin duzenleyici fakan bakicam bugun bulabilirm insallah

Oh ne guzel cnm dinlen keyfine bak :) film falan izle benimde bugun yemek derdim yok disarda yicez ama pazara gitmem gerek ve dolap icin duzenleyici fakan bakicam bugun bulabilirm insallah
inşallah canım kolay olur alışverişin. bulamazsan trendyolda vardı fiyatı da uygun ordan da bir bak istersen

Tünaydın güzellik
nasilsin canim

görmüyorlar gülüm eşini çocuğunu hatta ana babanı neye alıştırırsan onu ister o yüzden yazdım bebekliler yemekle çok uğraşmasın :)

Ay sorma abla bende cok alisdirdm 3 senedir corbasiz salatasiz gunumuz gecmez ana yemek zaten standart ve genelde yogurt ile biside olur illaki ayran cacik veya koyu yogurt haliyle o yuzden bebek gelince napcam bakalim Allahtan esim anlayislidir ama yasayip gorucez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…