- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.341
Sagol cnm olmadi ordan bakayim :)inşallah canım kolay olur alışverişin. bulamazsan trendyolda vardı fiyatı da uygun ordan da bir bak istersen
bence de silinmemeli fakat baya is kir çıkıyor ya özellikle tavana yakın kısımdan. neyse canım sıkıldı temizlik konusunu kapatalımAa yok kiz duvar silmedim hic bisi yokki duvardabazisi sanki biraz abartiyor ya
çok şükür niranım çocuklarımız böyle ler zaten senin aşırı kilon yok ben 100 lü kilolarda çok dolandım 111 kiloyken bile çocuğum ses etmedi , ama edenler var duydum gördüm zaten o yüzden aklıma düşmüştü acaba oğlum benden utanıyor mu diye :)) oğlum liseye başlayana kadar arkadaşları arasın da hep popülerdim galiba ondan ,Ben de şaşırıyorum, "nasıl yanı, utanmıyor musunuz benim kilolu olmamdan" diye soruyorum, "niye utanalım ki" diyor canlarım...
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Ebruebruli 90 + 100 + 150 + 90 + 90 + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Bayankokosh -- + -- + 40 + -- + 45 + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce 60 + 90 + -- + 60 + -- + -- + --
Biprensesannesi 347 + 115 + 93 + 350 + -- + -- + --
Fatlady 90 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Metanol 120 + 190 + 180 + 180 + 180 + -- + --
Pumpkin00 -- + 30 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
anlayışlı olacak gülüm bazen bir makarna bazen bir çorbayla bile geçse öğün senin eşin ses çıkamayacak , bazen boş ver yemeği kahvaltılıkları çıkarır yeriz sen yoruldun diyecek , ben öyle hissediyorum gülüm o yüzden hiç şimdiden böyle şeyleri düşünüp strese girme eşin iyi çocuk ablanız yaradanınıza kurbannn siz ikiniz her konu da çok iyi anlaşacaksınız ömür boyu :)nasilsin canim
Ay sorma abla bende cok alisdirdm 3 senedir corbasiz salatasiz gunumuz gecmez ana yemek zaten standart ve genelde yogurt ile biside olur illaki ayran cacik veya koyu yogurt haliyle o yuzden bebek gelince napcam bakalimAllahtan esim anlayislidir ama yasayip gorucez :)
bence de silinmemeli fakat baya is kir çıkıyor ya özellikle tavana yakın kısımdan. neyse canım sıkıldı temizlik konusunu kapatalımbiz de bugün kızkıza çıkıcaz ya ne zamandır çıkmıyordum kızlarla. sen de çabuk kaynaşırsın canım iftar davetleri hep güzeldir
Size layık olmaya çalışıyorum kaptaniçemturkcemi oluyor bu diziler
hosgeldin Göksu ne guzel ismin varmis
Bende zuhal
Kilon fazla degilmis kisa surede verirsin eminim
demekki neymissss
Bi arti görünce hemen moral bozmuyomusuz
Menü tabiki olmamisda kuzum hayirdir ne oldu
Arti olabilirim demisin
Odem cayini 2 gun yap bari cnm
Persembe ananas detoksu yapsan olurmu
melekcim menunu diger arkadaslarin yazdigi gibi yaz cnm
Iftar icin cok degil menun
harika cnm
vayyy dilegim ben geliyorum demisin
aksam salatada olabilirdi cnm ama yarindan itibaren bulgur olmasin
yarindan itibaren kurufasulye vs. Olmasin cnm aslinda bu tür seyler haftasonu yense daha iyi
cig kofte miktar yazilmadigina gore muhtemelen fazlaydi bide lavas gelmis ustune
Ayy Allah korumuş
guzel olmus gulbecim
bencede 3 dil ekmek fazla cnm
Tartiya dogru ekmekleri azaltsak iyi olur
toplam meyve fazla olmus cnm
ebru araya tatli sikistirma cnm yaa
guzel görünüyor cnm patlicanlar kizartma degildir umarim
guzelimmmm
Bi gelmiyonki sen ama
uydurma yemegin üstüne yumurtada kirilsaiyi olurmus sanki
Yok 3 ay önce doğum yaptım. Zayıftım bayağı ama hamilelikte 24 kilo aldım. 12si gitti. 12 daha vermem lazım :)canım senin bilgini kaçırmışım hamile misin?
Ay evet yemek çok yiyince süt yapar diye yanlış bir algı ver herkeste. Bol sıvı tüketmek lazım halbuki. Özellikle de suSelam kızlar bugün ilk sinavimi vericem akşam teyzeme davetliyiz iftara
Ve benim de diyette olduğumu hissettirmeden az yemem lazım
Bebek küçük şimdi diyet yapıyorum desem her kafadan bi ses çıkar hiç ugrasamam
Çaktırmadan az yiycem bakalım
avatarda hamile resmi görünce hamilesin sandım canım:) yarısı gitmiş zaten. kolayca kalanını da verirsin inşallah:)Yok 3 ay önce doğum yaptım. Zayıftım bayağı ama hamilelikte 24 kilo aldım. 12si gitti. 12 daha vermem lazım :)
canım az kalorili şeylerden doldur tabağına yavaş yavaş ye kimse çakmıyor o zaman :)Selam kızlar bugün ilk sinavimi vericem akşam teyzeme davetliyiz iftara
Ve benim de diyette olduğumu hissettirmeden az yemem lazım
Bebek küçük şimdi diyet yapıyorum desem her kafadan bi ses çıkar hiç ugrasamam
Çaktırmadan az yiycem bakalım
İnsallahh :) hamileyken yapmıştım onu kaldı öyleavatarda hamile resmi görünce hamilesin sandım canım:) yarısı gitmiş zaten. kolayca kalanını da verirsin inşallah:)
Bunu yapabilmek için aynı frekansda olmak ayni dili konusmak lazım ablaFitt_anne hayatgüzel kızlar benim şimdi ki felsefem de ben de üzülmeyeyim başkaları da şeklin de , ben üzüleceğime o üzülsün demek de eni sonu kendinize üzülmeyi çeker haberiniz olsunnnn:)
sadece söylediğiniz kelimelere dikkat edin hep diyorum ya uslup çok önemli aynı şeyi söyleyip karşındakinin canını da yakabilirsin ya da canını yakmadan seni üzdüğünü anlatıp onu mahçup da hissettirebilirsiniz:)
Çok mantıklıcanım az kalorili şeylerden doldur tabağına yavaş yavaş ye kimse çakmıyor o zaman :)
Tmm çok saolun şimdi bütün bilgileri tekrar okudum.... Bugün resmen ölü gibiyim kafamı yerden kaldıramıyorum eşimin rahatsızlığı bana gectı kulaklarım ve başım patlamak üzere üstünede sahura uyanamamışım kafam basmıyor..Kolay gelsin canim aslinda benimde bi el atmam lazim hele camlar falan aldi basini gidiyor ama hic gozum yemiyor esimde niyetli normalde camlari o yapiyordu
Dinlen canim sonra yaparsin kendini iyi hissettiginde :)
30dk yuruyus 60puan cnm hatta hizli tempo ise 90 puan oluyor ilk sayfadan tekrar bak istersen.
Helloo cnm napiyorsn :)
geçmiş olsun tatlım yaTmm çok saolun şimdi bütün bilgileri tekrar okudum.... Bugün resmen ölü gibiyim kafamı yerden kaldıramıyorum eşimin rahatsızlığı bana gectı kulaklarım ve başım patlamak üzere üstünede sahura uyanamamışım kafam basmıyor..
Lohusaliginda yardım edecek biri varmı kuzum o dönemi atlatinca düzene giriyorsun yavaş yavaşnasilsin canim
Ay sorma abla bende cok alisdirdm 3 senedir corbasiz salatasiz gunumuz gecmez ana yemek zaten standart ve genelde yogurt ile biside olur illaki ayran cacik veya koyu yogurt haliyle o yuzden bebek gelince napcam bakalimAllahtan esim anlayislidir ama yasayip gorucez :)
Saol kuzum ya çok tşk ederim neyapcağımı bilemedim gözüm çıkçakmış gibigeçmiş olsun tatlım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?