Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aa yok kiz duvar silmedim hic bisi yokki duvarda bazisi sanki biraz abartiyor ya
bence de silinmemeli fakat baya is kir çıkıyor ya özellikle tavana yakın kısımdan. neyse canım sıkıldı temizlik konusunu kapatalım biz de bugün kızkıza çıkıcaz ya ne zamandır çıkmıyordum kızlarla. sen de çabuk kaynaşırsın canım iftar davetleri hep güzeldir

Ben de şaşırıyorum, "nasıl yanı, utanmıyor musunuz benim kilolu olmamdan" diye soruyorum, "niye utanalım ki" diyor canlarım...
çok şükür niranım çocuklarımız böyle ler zaten senin aşırı kilon yok ben 100 lü kilolarda çok dolandım 111 kiloyken bile çocuğum ses etmedi , ama edenler var duydum gördüm zaten o yüzden aklıma düşmüştü acaba oğlum benden utanıyor mu diye :)) oğlum liseye başlayana kadar arkadaşları arasın da hep popülerdim galiba ondan ,
bir keresinde oğlum ben eşim bir de hem komşu çocuğu hem de oğlumun arkadaşı olan çocuk da var yemek yiyoruz patlıcan yemeği vardı galiba çocuk sevmiyor pek yemiyor diye sana kahvaltılık çıkarayım kuzum yumurta sucuk pişireyim mi dedim kalktım buz dolabının kapısını açtımmm çocuk geldi bana bir sarıldı sımsıkı , ve sizin gibi anne yok keşke benim annem olsaydınız dedi ben dondum kaldım eşime baktım... o an aklımdan neler neler geçti niranım ya annesi bunu duysa görse nasıl üzülür , çocuk niye böyle diyor diye neler düşündüm , kuzum senin anne zaten harika biri dedim meğer çocuk duygulanmış da yemek yiyemiyormuş

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Ebruebruli 90 + 100 + 150 + 90 + 90 + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Bayankokosh -- + -- + 40 + -- + 45 + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce 60 + 90 + -- + 60 + -- + -- + --
Biprensesannesi 347 + 115 + 93 + 350 + -- + -- + --
Fatlady 90 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Metanol 120 + 190 + 180 + 180 + 180 + -- + --
Pumpkin00 -- + 30 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Fit mutlu anne aman yarabbimmmmmmm. maşallah

anlayışlı olacak gülüm bazen bir makarna bazen bir çorbayla bile geçse öğün senin eşin ses çıkamayacak , bazen boş ver yemeği kahvaltılıkları çıkarır yeriz sen yoruldun diyecek , ben öyle hissediyorum gülüm o yüzden hiç şimdiden böyle şeyleri düşünüp strese girme eşin iyi çocuk ablanız yaradanınıza kurbannn siz ikiniz her konu da çok iyi anlaşacaksınız ömür boyu :)

Aynen canim temizligi sevmem zatem sadece temizlikten sonr o gelen mutluluk ic ferahligi o super bisey
Ay ne guzel cnm kizkiza eglenirsiniz insallah :) tanimadigim insanlara karsi istemsizce biraz soguk oluyorum ama bakalm insallah guzel gecer :)

Selam kızlar bugün ilk sinavimi vericem akşam teyzeme davetliyiz iftara
Ve benim de diyette olduğumu hissettirmeden az yemem lazım
Bebek küçük şimdi diyet yapıyorum desem her kafadan bi ses çıkar hiç ugrasamam
Çaktırmadan az yiycem bakalım

Size layık olmaya çalışıyorum kaptaniçem

Ay evet yemek çok yiyince süt yapar diye yanlış bir algı ver herkeste. Bol sıvı tüketmek lazım halbuki. Özellikle de su

Yok 3 ay önce doğum yaptım. Zayıftım bayağı ama hamilelikte 24 kilo aldım. 12si gitti. 12 daha vermem lazım :)
avatarda hamile resmi görünce hamilesin sandım canım:) yarısı gitmiş zaten. kolayca kalanını da verirsin inşallah:)

canım az kalorili şeylerden doldur tabağına yavaş yavaş ye kimse çakmıyor o zaman :)

Bunu yapabilmek için aynı frekansda olmak ayni dili konusmak lazım abla
Seni kıran kişeye kırıldığıni söyleyeceksin oda sna hak vericek hata ettim diyip mahcup olacak mümkün mü sence,bizde adettir tartismada herkes kendini haklı görür
Ben kendimi çok iyi ifade ederim kırıldığımi incindigimi sinirimi söylerim incitmemeye çalışarak ama genelde suratını asiverirler
Misal yeni doğum yaptım büyük kızım kaç aydır heycanla kardeşini bekledi o kucağına almak istedikce annem kayınvalidem aman almasın yok bilmem neresi batar diyip durdular her seferinde onlara ablasindan sakınmayan bu onu kıskançlığı sürükler ablası buyutucek onu diye tatlı dille anlattım ama sonuç nasıl biliyorsan öyle yap diyip tomuşurlardioyuzden hala aynı fikirdiyem ben uzelecegime karşıdaki üzülsün hakliysam tabi

Tmm çok saolun şimdi bütün bilgileri tekrar okudum.... Bugün resmen ölü gibiyim kafamı yerden kaldıramıyorum eşimin rahatsızlığı bana gectı kulaklarım ve başım patlamak üzere üstünede sahura uyanamamışım kafam basmıyor..

geçmiş olsun tatlım ya

Lohusaliginda yardım edecek biri varmı kuzum o dönemi atlatinca düzene giriyorsun yavaş yavaş
Kız uyuyunca önce yemeği halletmeye çalışıyorum varsın diğer işler kalsın
Diyorum
Kız Pınar senin karşı komşu ne oldu canciger oldunuz mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…