- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.361
Çok geçmiş olsun cbmTmm çok saolun şimdi bütün bilgileri tekrar okudum.... Bugün resmen ölü gibiyim kafamı yerden kaldıramıyorum eşimin rahatsızlığı bana gectı kulaklarım ve başım patlamak üzere üstünede sahura uyanamamışım kafam basmıyor..
Kizlar bizde bugun iftari disarda yapcaz. Esimin isyerinden arkadaslari 2 aile beraber cikcklarmis bizide cagirdilar :) ben biraz yabanci olucam aralarinda ama onlar birbirlerini taniyorlar bakalim nasil gecicek
Hafif tutun kizlar tabagi. Ufak ufak alin farkedilmez :)Selam kızlar bugün ilk sinavimi vericem akşam teyzeme davetliyiz iftara
Ve benim de diyette olduğumu hissettirmeden az yemem lazım
Bebek küçük şimdi diyet yapıyorum desem her kafadan bi ses çıkar hiç ugrasamam
Çaktırmadan az yiycem bakalım
amin cnm cümlemizin evladını insAllahoyyyy maşallah.Allah esirgesin canım.
arada vala hakediyor ya her dedigini söyleyene söylene yaptrcagini sanıyor ben zaten yat uyu da dememistim git odandan dışarı çıkma dedim oyun oynayabilirdiYapma canım ya....
saol cnm
Bencede caktrmadan az ye yoksa yarin bi gun bisey olur hah fiyet yaotn ya ondan vs cok olurSelam kızlar bugün ilk sinavimi vericem akşam teyzeme davetliyiz iftara
Ve benim de diyette olduğumu hissettirmeden az yemem lazım
Bebek küçük şimdi diyet yapıyorum desem her kafadan bi ses çıkar hiç ugrasamam
Çaktırmadan az yiycem bakalım
Ben 30 kilo aldim 10 gitti dahaYok 3 ay önce doğum yaptım. Zayıftım bayağı ama hamilelikte 24 kilo aldım. 12si gitti. 12 daha vermem lazım :)
Ne zaman doğum yapmıştın canımBen 30 kilo aldim 10 gitti daha
benim de kaç gündür öyle sahurda iftarda ağrı kesici içiyorum bana mısın demiyorSaol kuzum ya çok tşk ederim neyapcağımı bilemedim gözüm çıkçakmış gibi
2 ay oldu sayılırNe zaman doğum yapmıştın canım
Aynen öyle canım:)6 ayına kadar diyet yaptırdığımi caktirmiycam kilo vetdikcede kosturmaktan emzirmekten veriyorum aslında nasilda çok yiyorum diycemamin cnm cümlemizin evladını insAllah
arada vala hakediyor ya her dedigini söyleyene söylene yaptrcagini sanıyor ben zaten yat uyu da dememistim git odandan dışarı çıkma dedim oyun oynayabilirdiama zaten kıyamıyor insan vicdan yapiorum azicik masum dursa
saol cnmyavaş yavaş eski formuma dönmeye çalışıyorum işte
Bencede caktrmadan az ye yoksa yarin bi gun bisey olur hah fiyet yaotn ya ondan vs cok olurAllah kolaylıklar versin
Mevzu hemen hamileliğinde bebeğe gelir kaynisir gidersiniz:)Aynen canim temizligi sevmem zatem sadece temizlikten sonr o gelen mutluluk ic ferahligi o super bisey
Ay ne guzel cnm kizkiza eglenirsiniz insallah :) tanimadigim insanlara karsi istemsizce biraz soguk oluyorum ama bakalm insallah guzel gecer :)
Aynen en gıcık olduğum insan tipi ornegi olur tabi yiyip yiyip kilo verenAynen öyle canım:)6 ayına kadar diyet yaptırdığımi caktirmiycam kilo vetdikcede kosturmaktan emzirmekten veriyorum aslında nasilda çok yiyorum diycem
Tabi olmaz orası öyle ama annesi 45 yaşında ona ne demeliCanım 18 yaşındaki biri ile 35 yaşındaki kişinin metabozlizma hızı aynı olmaz ki...
Evet haklısın canımaminnn rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın , kolaylıkla mutlulukla sınasın
bundan sonrasına, hayatın da nelerin olmasını istediğine odaklan gülüm dua ederken kelimelerimize çok dikkat etmemiz gerekiyor içimizden bile bir şey düşünürken hayal ederken kelimeler çok önemli sık sık söylüyorum sözcükler büyüdür
mesela kilo vermek istiyorum yerine zayıflıyorum dememiz gerektiği gibi bilinç altı sadece tek bir kelimeyi anlayıp ona göre çalışabiliyor
Sağol tatlım şükür halimize. Sen nasılsın bebiş nasılnasilsin canim
Ay sorma abla bende cok alisdirdm 3 senedir corbasiz salatasiz gunumuz gecmez ana yemek zaten standart ve genelde yogurt ile biside olur illaki ayran cacik veya koyu yogurt haliyle o yuzden bebek gelince napcam bakalimAllahtan esim anlayislidir ama yasayip gorucez :)
Geçmiş olsunTmm çok saolun şimdi bütün bilgileri tekrar okudum.... Bugün resmen ölü gibiyim kafamı yerden kaldıramıyorum eşimin rahatsızlığı bana gectı kulaklarım ve başım patlamak üzere üstünede sahura uyanamamışım kafam basmıyor..
Sen hamilesin normal bence, vücut zaten şu tutmaya meyilli.... gerçi benim vücutta hep hamilelik psikolojisinde herhaldeNirancim bu bendede oluyor hatta bazen 3bucuga bile cikiyordu sasiyordum. Bu ara aksamla sabah arasi benimde 2 kg fark var
Yok canım inmedi, çıkışta..kimse duymasın.Handandandan canım tartın indimi ne durumdasın
Kadının hayatını bilemeyiz, hatta sende bilmezsin... nasıl besleniyor, nelere dikkat ediyor...belkide her gece saatlerce spor yapıyor ve sen bilmiyorsun....Tabi olmaz orası öyle ama annesi 45 yaşında ona ne demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?