Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun cbm

Kizlar bizde bugun iftari disarda yapcaz. Esimin isyerinden arkadaslari 2 aile beraber cikcklarmis bizide cagirdilar :) ben biraz yabanci olucam aralarinda ama onlar birbirlerini taniyorlar bakalim nasil gecicek
Hafif tutun kizlar tabagi. Ufak ufak alin farkedilmez :)

oyyyy maşallah.Allah esirgesin canım.
amin cnm cümlemizin evladını insAllah
Yapma canım ya....
arada vala hakediyor ya her dedigini söyleyene söylene yaptrcagini sanıyor ben zaten yat uyu da dememistim git odandan dışarı çıkma dedim oyun oynayabilirdi ama zaten kıyamıyor insan vicdan yapiorum azicik masum dursa
Fit mutlu anne aman yarabbimmmmmmm. maşallah
saol cnm yavaş yavaş eski formuma dönmeye çalışıyorum işte
Bencede caktrmadan az ye yoksa yarin bi gun bisey olur hah fiyet yaotn ya ondan vs cok olur Allah kolaylıklar versin

Aynen öyle canım:)6 ayına kadar diyet yaptırdığımi caktirmiycam kilo vetdikcede kosturmaktan emzirmekten veriyorum aslında nasilda çok yiyorum diycem

Aynen canim temizligi sevmem zatem sadece temizlikten sonr o gelen mutluluk ic ferahligi o super bisey
Ay ne guzel cnm kizkiza eglenirsiniz insallah :) tanimadigim insanlara karsi istemsizce biraz soguk oluyorum ama bakalm insallah guzel gecer :)
Mevzu hemen hamileliğinde bebeğe gelir kaynisir gidersiniz:)

Evet haklısın canım

Sağol tatlım şükür halimize. Sen nasılsın bebiş nasıl

Nirancim bu bendede oluyor hatta bazen 3bucuga bile cikiyordu sasiyordum. Bu ara aksamla sabah arasi benimde 2 kg fark var
Sen hamilesin normal bence, vücut zaten şu tutmaya meyilli.... gerçi benim vücutta hep hamilelik psikolojisinde herhalde

Tabi olmaz orası öyle ama annesi 45 yaşında ona ne demeli
Kadının hayatını bilemeyiz, hatta sende bilmezsin... nasıl besleniyor, nelere dikkat ediyor...belkide her gece saatlerce spor yapıyor ve sen bilmiyorsun....

Bence kimseyi kendin ile kıyaslama.... mutluluğun yolu kötü durumlarda kendinden daha yukarıdakilere bakmak.(mesela aynı yaştayız ama ben 85 kiloyu, hatta hamilelikte 95 kiloyu gördüm.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…