Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selammm bende yürüyüşe çıktım ordan markete gidip alışverişimide yapiverdim sonra eve gelip guzelll bir dus ardınan yemeğimide yedim şimdi yeşil içiyorum
Sizde nasıl gidiyo tartıya da az kaldı
Cumaya tam gaz hazırlaniyorsun yani

aynen bende oyle
Bi gecikme olmazsa haftaya bekliyorum bakalim :))
@nanekekik ayran detoksu yapsam mı bu iki gün...tartıya öncesi..
o detoks bazi kisilerde işe yaramiyor cnm
O yuzden riski olmayan bisey yapsan daha iyi
Aslında bugün çocukların odalarının halılarını yıkayacaktım.. adetim yaklaştı, sancı çekmemek icin vazgeçtim...bol bol dinleneceğim inşaallah...
nasil yikiyon halilari makineylemi cnm
ekmek ve corba türünü de yazalim cnm
Sahur biraz kuru olmus cesitlendirebilirsin
Aksam guzel

Spor puanlarina bidaha bak istersen
inşallah biraz daha eksi görmeyi ümit ediyorum kaptanım.....
bu arada ben perşembe yine nöbetçiyim cuma iftara doğru tartılırım inşallah.... @CurukElma
geçe kalmamasi lazim cnm
Kacta geliyosun işten
Bende çok severim afiyet olsun. Onu azıcık haşlarım çiğden yapınca ağır geliyor canım
ben haslamiyorum cnm çiğ seviyorum hem daha vitamminli geliyor :)
Kkrmizi pancar
ben 1 haftada 5 kilo aldığımı bilirim
sende bendenmişin
Canım benimki belli etmez kıskandığını. Sanki hep ben kıskançlık yapıyorum imajı verir. Kendi içinde yaşıyormuş meğer
kiz daha gecen gün spor yapmani isteyen o degilmiydi
oyyy kuzuya
Kizlar bizde bugun iftari disarda yapcaz. Esimin isyerinden arkadaslari 2 aile beraber cikcklarmis bizide cagirdilar :) ben biraz yabanci olucam aralarinda ama onlar birbirlerini taniyorlar bakalim nasil gecicek
sen sicak kanlisin birden kaynasirsin tatlim kasma kendini
Bence simiden yavas yavas alistir
Ilerde boyle yapamam falan diye :))
zararsiz seyleri doyuncaya kkadar ye digerlerine yer kalmadi, ayy catlicam falan dersin
cok gecmis olsun cnm ne oldu usuttunmu
benim de kaç gündür öyle sahurda iftarda ağrı kesici içiyorum bana mısın demiyor
sana orucmu dokunuyor acaba cnm yoksa strestenmi oluyor
Selammm bende yürüyüşe çıktım ordan markete gidip alışverişimide yapiverdim sonra eve gelip guzelll bir dus ardınan yemeğimide yedim şimdi yeşil içiyorum
Sizde nasıl gidiyo tartıya da az kaldı
yazdiklarinin hic birini ben yapmadim

Halbuki şuan midem bı tencere yemeği alacak genislikte

o detoks bazi kisilerde işe yaramiyor cnm
O yuzden riski olmayan bisey yapsan daha iyi

Haftasonu yapmaya karar verdim canım
nasil yikiyon halilari makineylemi cnm

Makina ile kışın ayda bir kere yıkıyorum.. kış bitimi halıları kaldırdığım zaman balkonda yıkıyorum. Bu yıl biraz geç kaldım bebek emekliyor diye, artık yavaş yavaş başlayacağım

Yarin icin planin ne cnm

Aksama ne yemek yaptiniz kizlar

Benim hazir bisey yok, mucver var biraz ama evdekiler yemez onu da ben bitircem :))
Ne yapsam bilemedim
Evdekilere difrizden birşeyler çıkaracağım, bende yoğurt yiyeceğim. Bugün sarmısakli yoğurt detoksu yapıyorum

Canım ben 32 yaşıma girmek üzereyim. Ve asla kimseyi kendimle kıyaslamadım bu yaşıma kadar. Karşı komşum yediğim içtiğim bir insan kendi ablamdan iyi tanıyorum. Kilo almak için vitamin iğneleri vurluyorlar. Bende Doğumdan sonra 82 kiloyu gördüm azmettim 64 e düştüm. Mutluluğun bununla ne alakası var çözemedim doğrusu. Ona bakarsan sende benle kıyaslıyorsun ne yaşadığımı kaç kiloyu gördüğümü bilmeden beni tanımadan.

Daha önceki zayıflama sürecinde yaptığım hataları bu sefer yapmak istemiyorum kendimi tanıyorum neyin motive ettiğini neyin konsantremi bozdugunu biliyorum
Madde 1 ,
her gün kesinlikle tartilmak yok
Sadece pazartesi cuma Perşembe bile tartilmiycam
Madde 2 ,yemeği çok kaçırdım yahut dayanamadim cıss yedim battı balık aman yarın tekrar baslarim diyip diyetimi bozmiycam ve yediğim için uzulmeden yoluma devam edicen
Madde 3 ,tabakta bırakmayı gerekirse çöpe atmiyi hayatıma geciricem belki yanlış lakin aman çöpe gitmesin diye midemi çöp tenekesi yapmiycam
Madde 4 misafir gelicek okadar emek verip hamurisi yaptım 1 tabak yiyim bisey olmaz akşam bişey yemem gb bahanelere burunmiycem kalanlar gerekirse komşulara dağıtılacak ama yenmiycek
Madde 5,kilo verince şunu yiycem gibi ödüller vermiycem şunu alicam gb ödüller koyucam başarımın karşılığı
Misal ilk hedef 99 olunca çanta alicam kendime
Madde 6,Diyetde olduğumu mümkün olduğunca cevreme soylemiycem
Madde 7,ve en önemlisi 9.takimdan mezun olana kadar kopmiycam ölüm kalım olmadığı sürece izin almiycam

Evet canım iş ciddiye bindi diyemidir gerçekten kafaya koyduğumu anladı diyemidir Yoksa eski fotoğraflarımı görüp mü böyle oldu bilmiyorum her zaman destek olurdu kola içmemi istemezdi şimdi zorluyor resmen

Çok güzel canım....6. maddeyi biraz açar mısın...

Maddelerini aynen uygulayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…