- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.401
Sporda yapılmış masallah tatlimmSelammm bende yürüyüşe çıktım ordan markete gidip alışverişimide yapiverdim sonra eve gelip guzelll bir dus ardınan yemeğimide yedim şimdi yeşil içiyorum
Sizde nasıl gidiyo tartıya da az kaldı
Bulgur pilavinyicen simdi ben abla yaninda salataAksama ne yemek yaptiniz kizlar
Benim hazir bisey yok, mucver var biraz ama evdekiler yemez onu da ben bitircem :))
Ne yapsam bilemedim
Kizzz sen simdiden mezun olmadan gitmeyimi dusunuyosun mezun oluncada gitmek yokkDaha önceki zayıflama sürecinde yaptığım hataları bu sefer yapmak istemiyorum kendimi tanıyorum neyin motive ettiğini neyin konsantremi bozdugunu biliyorum
Madde 1 ,
her gün kesinlikle tartilmak yok
Sadece pazartesi cuma Perşembe bile tartilmiycam
Madde 2 ,yemeği çok kaçırdım yahut dayanamadim cıss yedim battı balık aman yarın tekrar baslarim diyip diyetimi bozmiycam ve yediğim için uzulmeden yoluma devam edicen
Madde 3 ,tabakta bırakmayı gerekirse çöpe atmiyi hayatıma geciricem belki yanlış lakin aman çöpe gitmesin diye midemi çöp tenekesi yapmiycam
Madde 4 misafir gelicek okadar emek verip hamurisi yaptım 1 tabak yiyim bisey olmaz akşam bişey yemem gbbahanelere burunmiycem kalanlar gerekirse komşulara dağıtılacak ama yenmiycek
Madde 5,kilo verince şunu yiycem gibi ödüller vermiycem şunu alicam gb ödüller koyucam başarımın karşılığı
Misal ilk hedef 99 olunca çanta alicam kendime
Madde 6,Diyetde olduğumu mümkün olduğunca cevreme soylemiycem
Madde 7,ve en önemlisi 9.takimdan mezun olana kadar kopmiycam ölüm kalım olmadığı sürece izin almiycam❤❤
herkesin metobolik farkliliklari olabiliyor cnm bizim elimizdeki mal buCanım ben 32 yaşıma girmek üzereyim. Ve asla kimseyi kendimle kıyaslamadım bu yaşıma kadar. Karşı komşum yediğim içtiğim bir insan kendi ablamdan iyi tanıyorum. Kilo almak için vitamin iğneleri vurluyorlar. Bende Doğumdan sonra 82 kiloyu gördüm azmettim 64 e düştüm. Mutluluğun bununla ne alakası var çözemedim doğrusu. Ona bakarsan sende benle kıyaslıyorsun ne yaşadığımı kaç kiloyu gördüğümü bilmeden beni tanımadan.
yesil muz, süt olabilir yadaAnanas hariç bir önerin varsa uygulayabilirim(ananas bulamadım marketlerde)
hepsi cokkkkk guzelDaha önceki zayıflama sürecinde yaptığım hataları bu sefer yapmak istemiyorum kendimi tanıyorum neyin motive ettiğini neyin konsantremi bozdugunu biliyorum
Madde 1 ,
Madde 2 ,yemeği çok kaçırdım yahut dayanamadim cıss yedim battı balık aman yarın tekrar baslarim diyip diyetimi bozmiycam ve yediğim için uzulmeden yoluma devam edicen
Madde 3 ,tabakta bırakmayı gerekirse çöpe atmiyi hayatıma geciricem belki yanlış lakin aman çöpe gitmesin diye midemi çöp tenekesi yapmiycam
Madde 4 misafir gelicek okadar emek verip hamurisi yaptım 1 tabak yiyim bisey olmaz akşam bişey yemem gbbahanelere burunmiycem kalanlar gerekirse komşulara dağıtılacak ama yenmiycek
Madde 5,kilo verince şunu yiycem gibi ödüller vermiycem şunu alicam gb ödüller koyucam başarımın karşılığı
Madde 7,ve en önemlisi 9.takimdan mezun olana kadar kopmiycam ölüm kalım olmadığı sürece izin almiycam❤❤
Amannn bosver sen ona takilma cnmEvet canım iş ciddiye bindi diyemidir gerçekten kafaya koyduğumu anladı diyemidir Yoksa eski fotoğraflarımı görüp mü böyle oldu bilmiyorum her zaman destek olurdu kola içmemi istemezdi şimdi zorluyor resmen
Listeye ha deyince donulmuyorAblam yaa artık seni sahalarda görmek istiyorum dön artık listeye lutfenn
Iyi erken kapatmişin cnmBen yemegimi yedim bileee
Bende +2 yaparPirinc lapasi
İşin bide nazar boyutu var mefkurem...Dilegin yazdiklarindan aklima geldi
SORU:diyet yapildigi, kilo verilmek istendigi cevredekilere soylenmelimi, soylenmemelimi
Kendi adima hem pozitif hem negatif taraflari olabiliyor
Cevredekiler bilince istesende kacamak yapmaya utaniyosun :))
Ama diger taraftan milletin gözü senin yediginde oluyor, baski olusturuyor
Bazen salatayi bile fazla yesem eşim nasil diyet yapiyon sen derdi
O yuzden bende soylememe kararı aldim
Teşekkür ederim canım açıklaman için. Sorun çıkarmak niyetinde değilim herkesin canı sağolsunherkesin metobolik farkliliklari olabiliyor cnm bizim elimizdeki mal budikkat etmeyince alan kişileriz :)))
Niranin demek istedigi iyiyi degil kötüyü dusunup. Kendimizi üzüp yipratmiyalim
yesil muz, süt olabilir yada
Pirinc lapasi
hepsi cokkkkk guzel
Bunlara uyarsan kisa sürede tarti patir patir dusecek zaten
Amannn bosver sen ona takilma cnm
Cokta dillendirme
Sessiz sakin ver kilonu
Aynen öyle ablam yetti gayri parmaklarında oynattiklari bizi:)Bizim mideler her daim hazır- nazır bekliyor zatenama biz onlari dinlemicez artik
Gereksiz çok yorum yapan ve fikrini sormadan diyet konusunda gereksiz fikirler verenlerden gına geldiÇok güzel canım....6. maddeyi biraz açar mısın...
Maddelerini aynen uygulayacağım
İnşallah ablam bu sefer yolum uzun taviz vermemem lazım bu Nefiseherkesin metobolik farkliliklari olabiliyor cnm bizim elimizdeki mal budikkat etmeyince alan kişileriz :)))
Niranin demek istedigi iyiyi degil kötüyü dusunup. Kendimizi üzüp yipratmiyalim
yesil muz, süt olabilir yada
Pirinc lapasi
hepsi cokkkkk guzel
Bunlara uyarsan kisa sürede tarti patir patir dusecek zaten
Amannn bosver sen ona takilma cnm
Cokta dillendirme
Sessiz sakin ver kilonu
ohh maşAllah cnm guzel bi tempo olmus afiyet olsun biz iftar beklicrz daha vala tarti kotu qma motivasyon guzel sporumu yaptm kan ter icindr kqldm dus alcam simdiSelammm bende yürüyüşe çıktım ordan markete gidip alışverişimide yapiverdim sonra eve gelip guzelll bir dus ardınan yemeğimide yedim şimdi yeşil içiyorum
Sizde nasıl gidiyo tartıya da az kaldı
bende yarın birgune bekliorim bklmaynen bende oyle
Bi gecikme olmazsa haftaya bekliyorum bakalim :))
o detoks bazi kisilerde işe yaramiyor cnm
O yuzden riski olmayan bisey yapsan daha iyi
nasil yikiyon halilari makineylemi cnm
ekmek ve corba türünü de yazalim cnm
Sahur biraz kuru olmus cesitlendirebilirsin
Aksam guzel
Spor puanlarina bidaha bak istersen
geçe kalmamasi lazim cnm
Kacta geliyosun işten
ben haslamiyorum cnm çiğ seviyorum hem daha vitamminli geliyor :)
Kkrmizi pancar
sende bendenmişin
kiz daha gecen gün spor yapmani isteyen o degilmiydi
oyyy kuzuya
sen sicak kanlisin birden kaynasirsin tatlim kasma kendini
Bence simiden yavas yavas alistir
Ilerde boyle yapamam falan diye :))
zararsiz seyleri doyuncaya kkadar ye digerlerine yer kalmadi, ayy catlicam falan dersin
cok gecmis olsun cnm ne oldu usuttunmu
sana orucmu dokunuyor acaba cnm yoksa strestenmi oluyor
yazdiklarinin hic birini ben yapmadim
güzel mqddeler cnm hepsine katılıyorumDaha önceki zayıflama sürecinde yaptığım hataları bu sefer yapmak istemiyorum kendimi tanıyorum neyin motive ettiğini neyin konsantremi bozdugunu biliyorum
Madde 1 ,
vala söylemeyelim desem de kilo vermeye başladıktan sonra aaa sen diyet mi yapion kilo vermişsin vsler başlıyor ille laf edecek birsey buluyorlarDilegin yazdiklarindan aklima geldi
SORU:diyet yapildigi, kilo verilmek istendigi cevredekilere soylenmelimi, soylenmemelimi
Kendi adima hem pozitif hem negatif taraflari olabiliyor
Cevredekiler bilince istesende kacamak yapmaya utaniyosun :))
Ama diger taraftan milletin gözü senin yediginde oluyor, baski olusturuyor
Bazen salatayi bile fazla yesem eşim nasil diyet yapiyon sen derdi
O yuzden bende soylememe kararı aldim
Kesinlikle katılıyorum ozellikle bi kac kisiylr yuzyuze gorustugumde bi sure ya arti oluyorum ya motivqsyonum düşüyor hrle viri var ki her gördüğünde baya zayiflamissin daha kiko verceen mi hiiii diyip butun bukuyorİşin bide nazar boyutu var mefkurem...
Kaçar kilo verdiğimi bı arkadaşıma söyledim 2 farklı zamanda, ikisinde de sabit geldim...tepki o kadar ilginç bir şekilde.. "yaaaa, nasıl verdin" idi...M Bozdağ derki "hedeflerinizden çevrenizi haberdar ederseniz onların olumsuz enerjileri sizin hedefe ulaşmanızı engeller"...
Yav benim cevremdeki herkesmi bilgili ya da ben bayaği hayvanımsı yiyomuşum demekki kimse ye süt yapar dememisti herkes yemek yemesende sütün olur diyoduSelam kızlar bugün ilk sinavimi vericem akşam teyzeme davetliyiz iftara
Ve benim de diyette olduğumu hissettirmeden az yemem lazım
Bebek küçük şimdi diyet yapıyorum desem her kafadan bi ses çıkar hiç ugrasamam
Çaktırmadan az yiycem bakalım
MasAllah kızPnrrr-12 canım haftalık yürüyüşümü tamamladım, bildirimimi yapayım
Cuma= Hızlı tempolu yürüyüş 120 dk=360
Pazar= Hızlı tempolu yürüyüş 120 dk=360
Çarşamba= Hızlı tempolu yürüyüş 120 dk=360
Sanırım sen beni geçmişsin bu hafta...sanada maşallahMasAllah kız❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?