Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selammm bende yürüyüşe çıktım ordan markete gidip alışverişimide yapiverdim sonra eve gelip guzelll bir dus ardınan yemeğimide yedim şimdi yeşil içiyorum
Sizde nasıl gidiyo tartıya da az kaldı
Sporda yapılmış masallah tatlimm
Aksama ne yemek yaptiniz kizlar

Benim hazir bisey yok, mucver var biraz ama evdekiler yemez onu da ben bitircem :))
Ne yapsam bilemedim
Bulgur pilavinyicen simdi ben abla yaninda salata
Kizzz sen simdiden mezun olmadan gitmeyimi dusunuyosun mezun oluncada gitmek yokk

herkesin metobolik farkliliklari olabiliyor cnm bizim elimizdeki mal bu dikkat etmeyince alan kişileriz :)))

Niranin demek istedigi iyiyi degil kötüyü dusunup. Kendimizi üzüp yipratmiyalim
Ananas hariç bir önerin varsa uygulayabilirim(ananas bulamadım marketlerde)
yesil muz, süt olabilir yada
Pirinc lapasi
hepsi cokkkkk guzel
Bunlara uyarsan kisa sürede tarti patir patir dusecek zaten
Evet canım iş ciddiye bindi diyemidir gerçekten kafaya koyduğumu anladı diyemidir Yoksa eski fotoğraflarımı görüp mü böyle oldu bilmiyorum her zaman destek olurdu kola içmemi istemezdi şimdi zorluyor resmen
Amannn bosver sen ona takilma cnm
Cokta dillendirme
Sessiz sakin ver kilonu

Dilegin yazdiklarindan aklima geldi

SORU:diyet yapildigi, kilo verilmek istendigi cevredekilere soylenmelimi, soylenmemelimi

Kendi adima hem pozitif hem negatif taraflari olabiliyor
Cevredekiler bilince istesende kacamak yapmaya utaniyosun :))
Ama diger taraftan milletin gözü senin yediginde oluyor, baski olusturuyor
Bazen salatayi bile fazla yesem eşim nasil diyet yapiyon sen derdi

O yuzden bende soylememe kararı aldim

İşin bide nazar boyutu var mefkurem...

Kaçar kilo verdiğimi bı arkadaşıma söyledim 2 farklı zamanda, ikisinde de sabit geldim...tepki o kadar ilginç bir şekilde.. "yaaaa, nasıl verdin" idi...M Bozdağ derki "hedeflerinizden çevrenizi haberdar ederseniz onların olumsuz enerjileri sizin hedefe ulaşmanızı engeller"...

Teşekkür ederim canım açıklaman için. Sorun çıkarmak niyetinde değilim herkesin canı sağolsun

Çok güzel canım....6. maddeyi biraz açar mısın...

Maddelerini aynen uygulayacağım
Gereksiz çok yorum yapan ve fikrini sormadan diyet konusunda gereksiz fikirler verenlerden gına geldi
Misal aman senin ne kilon var hem zayiflayinca yüzün cokuyor veya akşam yimezsen verirsen ekmeği kesen yeter gb akıl hocaligina soyunlar yada gene alırsın sen kilo istahlisin diyen hadsiz ve motivasyon kiricalardan yoruldum arkadaşım ve bana takimimin desteği yeter başkalarına gerek yok

İnşallah ablam bu sefer yolum uzun taviz vermemem lazım bu Nefise

Selammm bende yürüyüşe çıktım ordan markete gidip alışverişimide yapiverdim sonra eve gelip guzelll bir dus ardınan yemeğimide yedim şimdi yeşil içiyorum
Sizde nasıl gidiyo tartıya da az kaldı
ohh maşAllah cnm guzel bi tempo olmus afiyet olsun biz iftar beklicrz daha vala tarti kotu qma motivasyon guzel sporumu yaptm kan ter icindr kqldm dus alcam simdi
bende yarın birgune bekliorim bklm
güzel mqddeler cnm hepsine katılıyorum
vala söylemeyelim desem de kilo vermeye başladıktan sonra aaa sen diyet mi yapion kilo vermişsin vsler başlıyor ille laf edecek birsey buluyorlar
Kesinlikle katılıyorum ozellikle bi kac kisiylr yuzyuze gorustugumde bi sure ya arti oluyorum ya motivqsyonum düşüyor hrle viri var ki her gördüğünde baya zayiflamissin daha kiko verceen mi hiiii diyip butun bukuyor

Yav benim cevremdeki herkesmi bilgili ya da ben bayaği hayvanımsı yiyomuşum demekki kimse ye süt yapar dememisti herkes yemek yemesende sütün olur diyodu şimdi herkes biliyo kimse ye demiyo halada

11:00=== 2 kase sarımsaklı yoğurt

17:00=== 2 kase sarımsaklı yoğurt

Su 2 lt

Kızlar bugün detoks gibi yapayım dedim, malum menstrüasyon öncesi epey ödemin var. Cumaya artı çıkmak istemiyorum.

Açlık sorarsanız aç hissetmiyorum... birazdan yatacağım zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…