- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.541
siyamum odanda tuz lambasımı var süpersin çok faydası var bende çok istiyorum annene sorarmısın ne kadara almış acaba
senin baban aktardı değilmi bu himalaya tuzu hakkında neler söyler acaba gerçeğini nasıl anlarız çok soru sordum ama :26::26:
Evet odamda var bazen ders onunla çalışıyorum çok güzel nefes açıyor astım için kullanılıyor... Fiyat ödememiştik kuzenim çankırıdan hediye gönderdi. Birde bi özelliği var bi kabın içine tuzu koy o kabın şeklini alıyor. Tuzu babama sordum kullan ama fazlası zarar demişti. senin sorularını da iletiyim akşama cvp veririm... Tuzuda annem çankırıdan almış gelirken...
Evet odamda var bazen ders onunla çalışıyorum çok güzel nefes açıyor astım için kullanılıyor... Fiyat ödememiştik kuzenim çankırıdan hediye gönderdi. Birde bi özelliği var bi kabın içine tuzu koy o kabın şeklini alıyor. Tuzu babama sordum kullan ama fazlası zarar demişti. senin sorularını da iletiyim akşama cvp veririm... Tuzuda annem çankırıdan almış gelirken...
Sordum cnm babama himalaya tuzu diye sormasın ''kaya tuzu'' diye sorarsa gerçeğine ulaşır... Bazıları markalar gerçek diye paket tuzu kalınlaştırıp satıyor inanmasın dedi... Hem büyük bi aktardan alcaksa kaya tuzu lambası diye sorsun 20-25 tl civarında satıyorlarmış...
Sordum cnm babama himalaya tuzu diye sormasın ''kaya tuzu'' diye sorarsa gerçeğine ulaşır... Bazıları markalar gerçek diye paket tuzu kalınlaştırıp satıyor inanmasın dedi... Hem büyük bi aktardan alcaksa kaya tuzu lambası diye sorsun 20-25 tl civarında satıyorlarmış...
peki bu tuz ne işe yarıyor ve nasıl kullanıyosun :44:
hopiş altta sıkıntı yok ara simiti eritsen tamamdır bebem
edoş ne olcak ikimizin hali hep kaçamak hep kaçamakama ben resmi göremedim silmişin hemencik
murcum kahvaltı süperde gerisi ne alemde
büşra gidişat süper
He teşekkür ederim cnm ya ama yarın tartıda sonuç ne olur bilemiyorum 54.9 olursa tam 7 kilo gitmiş olacak. Birde biraz özel ama sütyen aldım 85 takıyordum biraz bol geldi 80 aldım o da dar geldi yanlarım çıktı gece sporla sıkılaştırma hareketleri yaptım sabah taktım ne sarkma ne darlık valla sorunu olan varsa benim gibi göğüslerinde denesin hareketleri tavsiye ediyorum
Kızlar foto çektirdim ama nasıl atıyorum?
ya büşra yoksam bizim kaya tuzuna mı bu çakal esnaflar himalaya tuzu diyo kafam karıştı ya :44:
Sorma nagıscımm :) Sabahtan baslayan kararsızlık ogleye kadar suruyor...Öğlen 1 tabak makarna yourt yedım arkasındanda 4 parcaya yakın bıtter cıkolata ve redbull ıctım ...Çok pısmanımmmm cokkk
Solede bızde yapak o hareketlerı azcık goguslerım sarktı galıba
Cnm maıl adresımı atıyım ona gonder ben kaydedeyım Pc ye
canim ya evet benimki de gencken boyle yaslandikca heralde beni kanser edecek.. neyse ki ailesine pek duskun degil oradan kurtariyorum yoksa yanmistimcnm bende senin gibiyim cnm sıkkın oldumu vuruyorum yemeğe bu hafta hem moralim hem ben felaketim doğal olarak tartıda felaket olacakakşam eşimin annesi hasta olmuş ayyy eşimi görseydiniz bir surat bir surat neyin var diyorum e annemi gördüm daha ne olsun diyo valla işim zor (böyle değildi bu adam yaşlandıkça değişiyo ) o kadar kızdım ki yedim yedim yedim sanki ona yedim kendime yedim neyse kv hasta oğlumda hasta bırakacak kimse yok ben izin almaya çalışıcam çok çok zor bir ihtimalde olsa
selam kizlar.. dun sabaha kadar oturdugum icin bugun oglen 2:30da kalktim. esim hala yatakta, uyandi ama odadan cikmiyor hala bana tavirli anlasilan. gerci ben de ona tavirliyim. dun ozur diledi bir de aksam konusmaya calisti ben(neden bilmiyorum) yuz vermedim iyice uzuldu simdi depresif takiliyor.. gidip konussam mi bilemedim
canim ya evet benimki de gencken boyle yaslandikca heralde beni kanser edecek.. neyse ki ailesine pek duskun degil oradan kurtariyorum yoksa yanmistim
aynen canim aynen... hatta dunku kacamaktan sonra belki olmusumdur bile
bu "mastercleanse" diyetinde var biliyorum, beyonce falan asiri kilo vermisti bu sekilde. bir sure sanirim 10 gun kadar sadece siviyla besleniliyor (yani limonata diyeyim..) ve de bu tuz aliniyor. bagirsaklari tamamen temizliyormus, yalniz bu arada yararli olan bakterilerin de bir kismi kaybediliyormus diye duydum. ama en hizli kilo verme sekli de oymus isvec falan hikaye yani. bir ara yeltendim ama sonra vazgectim bu tuz nasil icilir ki mide bulanmaz mi :120:
yavrum ben senden de beterim iste kendine 5 kilo ekle oyle dusun
ben de kek sandim ilk goruste
evet artik yeter kacamak yapmak istemiyorum bir iyi bir kotu oluyor bu diyet isi malesef 2 ileri bir geri seklinde... 2 ayda 3kusur kilo vermisim dusunun kalani ilk ayda vermistim. gorunce sok oldum nasil yavas veriyorum cunku verip verip geri aliyorum biktim artik yeter... bir baslayip hirsla azimle vermek istiyorum su kilolari 70e kadar durmak ara vermek istemiyorum hiczor ama iste cok zoooorrrrr
evet canim bazi aktarlar malesed dogal urun diye bize islenmis urunleri kakaliyorlar... dikkat etmek lazim
selam kizlar.. dun sabaha kadar oturdugum icin bugun oglen 2:30da kalktim. esim hala yatakta, uyandi ama odadan cikmiyor hala bana tavirli anlasilan. gerci ben de ona tavirliyim. dun ozur diledi bir de aksam konusmaya calisti ben(neden bilmiyorum) yuz vermedim iyice uzuldu simdi depresif takiliyor.. gidip konussam mi bilemedim
canim ya evet benimki de gencken boyle yaslandikca heralde beni kanser edecek.. neyse ki ailesine pek duskun degil oradan kurtariyorum yoksa yanmistim
aynen canim aynen... hatta dunku kacamaktan sonra belki olmusumdur bile
bu "mastercleanse" diyetinde var biliyorum, beyonce falan asiri kilo vermisti bu sekilde. bir sure sanirim 10 gun kadar sadece siviyla besleniliyor (yani limonata diyeyim..) ve de bu tuz aliniyor. bagirsaklari tamamen temizliyormus, yalniz bu arada yararli olan bakterilerin de bir kismi kaybediliyormus diye duydum. ama en hizli kilo verme sekli de oymus isvec falan hikaye yani. bir ara yeltendim ama sonra vazgectim bu tuz nasil icilir ki mide bulanmaz mi :120:
yavrum ben senden de beterim iste kendine 5 kilo ekle oyle dusun
ben de kek sandim ilk goruste
evet artik yeter kacamak yapmak istemiyorum bir iyi bir kotu oluyor bu diyet isi malesef 2 ileri bir geri seklinde... 2 ayda 3kusur kilo vermisim dusunun kalani ilk ayda vermistim. gorunce sok oldum nasil yavas veriyorum cunku verip verip geri aliyorum biktim artik yeter... bir baslayip hirsla azimle vermek istiyorum su kilolari 70e kadar durmak ara vermek istemiyorum hiczor ama iste cok zoooorrrrr
evet canim bazi aktarlar malesed dogal urun diye bize islenmis urunleri kakaliyorlar... dikkat etmek lazim
malesef oyle canimArkadaşlar Cok canım sıkılıyor evlenmek Cokzor ya Hersey Ateş pahası
Kimse evleneni düsünmüyor Kopara bildim kar hesabı
fulyacım zor dediğimiz için zor aslında veren nasıl veriyor canım elinde sihirli değneklerimi var biz bahaneler üretiyoruz bunu artık kendimize itiraf etmeliyiz bende senin gibiyim sürekli zor olmuyor yapamıyorum diye diye millet yazın salındı ortalıkta bende fazlalıklarımı saklama derdindeydim(( bırakalım artık şu zor olmuyor canım sıkıldı yedim laflarını verelim kilolarımızı birbirimize destek olalım
ay ikikere gelmiş mesaj :26::26: kızlar burası bir zayıflama takımı değilmi bilmiyorum ne düşünürsünüz sonuçta ben kaptan değilim hatta listede bile değilim ama
buraya motive olmak için geldim amaç kilo verip sağlıklı beslenip ve takımlar arasında birinci olmak değilmi neden yapamıyoruz bukadar zormu hayır biz bu kadar iradesizmiyiz
bence takım olarak topralanıp artık gerçek hedeflerimize odaklanmalıyız bilmiyorum siz ne dersiniz ama sürekli kaçamak kaçamak nereye kadar kaç kişiyiz takımda kaçımız sağlıklı beslniyor ve kaçamaksız bir gün geçiriyor kaçamak dediğin arad olur ama biz hergün yapıyoruz bedenimize ruhumuza yazık ediyoruz
malesef oyle canim
haklisin canim da hep boyle olmuyor tabiki arada hepimiz super gidiyoruz arada boyle bozuluyor iste.. ama hakliisn daha fazla bahane uretmicem yarin da spor salonuna gidiyorum zaten yeni bir baslangic olsun benim icin, tam gaz devam bundan sonra kacamak yok.....
pozitif düşünce çok önemli bence hatamızın kaç yılını daha böyle kilolu geçireceğiz gülben ergeni izliyorum her sabah kadın 37 yaşında 57 kilo
ben 26 yaşında 66 kilo( mesela önceden düşünürdüm aman onlar spora gidiyor para çok tabi zayıflarlar ama ilgisi yok inanın kadın diyet yapmıyorum sadece sağlılı besleniyorum diyor
beni fasfut yerken kimse göremez görende gelsin enseme patlatsın diyor :))) beyaz ekmek tuz hamur işi şeker hepsini çıkarmış hayatından hata geçen gün porgramının birinci yıldönümü varmış pasta kesmişler bir dilim yedim
ağır geldi bütün gece miydem ağrıdı dedi demekki sağlılı beslenmeye alışınca bizede öyle olucak şimdi vazgeçemediğimiz yiyeceklere ozaman az yemekte bizi tatmin edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?