Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

SABAH 11.15 : 1 bardak süt, 4 adet fındık
ÖĞLEN 14.15: 1 tabak şehriye çorbası
ARA: 1 bardak orta şekerli sütlü türk kahvesi
AKŞAM: 4 parca kelebek tavuk az ekmek ve 5-6 kasik salata
Su da şimdilik 2 litre :)
Bir şeyler yiyip içmeden süt olmuyor diye oruç tutamıyorum

Dün akşam bende davetteydim yok senin ne kilon var ,yok ramazan günü diyetmi olur,yok yüzün çökmüş burnun çıkmışbi tanenizde ne güzel zayıflamış sın desin ya

Afiyet olsun canım.

Kahveyi sade içmeyi deneyip yanına 1 kare bitter yesen daha iyi olur...diyetinde şeker olduğu sürece hedefe ulaşmaz o kadar ileri bir zamana kalacak...

Birde tartıya 2 gün kala karbonhidrat tüketmemeye çalışıyoruz..

Dün akşam bende davetteydim yok senin ne kilon var ,yok ramazan günü diyetmi olur,yok yüzün çökmüş burnun çıkmışbi tanenizde ne güzel zayıflamış sın desin ya
Bunu söyleyenler kilo alınca da "kalçan çıkmış, göbeğin senden önce odaya giriyor" gibi laflar söylüyorlar...

Nasrettin hocanın fıkrasındaki gibi...ne yaparsak yapalım birşeyler diyen olacak...

Teşekkür ederim:) ilk gün zor oldu biraz. Şekeri fazla tuketiyordum çünkü gün içinde. Kahveyi o yüzden orta yaptım

Bunu söyleyenler kilo alınca da "kalçan çıkmış, göbeğin senden önce odaya giriyor" gibi laflar söylüyorlar...

Nasrettin hocanın fıkrasındaki gibi...ne yaparsak yapalım birşeyler diyen olacak...
Umrumda degiller yeterince kilolu gezdim birazda burnum çıksın ben böyle çok mutluyum 4 kilo gitti şimdiden hafiflemiş hisediyorum kendimi
Bayram için gidip kendime hoşbir kiyafer almak istiyorum

meyveyi bende cok severim diyete basladgmdan beri yiyemiom resmen
aynen ben reglden once hep boyleyim regl olduktan sonra 3. 4. Gun kendime geliyorum
Ben normalde hamurişi ve tatlı yemekten meyve yemeye pek fırsat bulamıyordum. O yüzden bilinçaltımda meyve hepten serbest gibi bir imaj ve sanırım.
Hepimizi bunlara uysak keşke
Ben söylemeyi tercih ediyorum galiba. En azından dikkat edip önümde pasta börek çikolata tüketmiyorlar.

Kaptanım cuma günü evdeyim . Ne zaman derseniz tartılırım.
Stres boyun fıtığı ortaya karışık. Genellikle nöbetten sonra oluyor.

Sahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
Spor40 dk yürüyüş tenpolu*3=120
@Pnrrr-20
Gayet güzel afiyet olsun kuzum

Sahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
Spor40 dk yürüyüş tenpolu*3=120
@Pnrrr-20
Afiyet olsun harika bir menü olmuş

Vaayyyy çok güzelll bayıldım. Ben de uyayım bunlaraa ....özellikle yemek ödülü değil kendime birşey almak kısmı çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…