- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.421
Daha çok yeni verirsin :)2 ay oldu sayılır
Dün akşam bende davetteydim yok senin ne kilon var ,yok ramazan günü diyetmi olur,yok yüzün çökmüş burnun çıkmışGereksiz çok yorum yapan ve fikrini sormadan diyet konusunda gereksiz fikirler verenlerden gına geldi
Misal aman senin ne kilon var hem zayiflayinca yüzün cokuyor veya akşam yimezsen verirsen ekmeği kesen yeter gb akıl hocaligina soyunlar yada gene alırsın sen kilo istahlisin diyen hadsiz ve motivasyon kiricalardan yoruldum arkadaşım ve bana takimimin desteği yeter başkalarına gerek yok
Afiyet olsun canım.SABAH 11.15 : 1 bardak süt, 4 adet fındık
ÖĞLEN 14.15: 1 tabak şehriye çorbası
ARA: 1 bardak orta şekerli sütlü türk kahvesi
AKŞAM: 4 parca kelebek tavuk az ekmek ve 5-6 kasik salata
Su da şimdilik 2 litre :)
Bir şeyler yiyip içmeden süt olmuyor diye oruç tutamıyorum
Bunu söyleyenler kilo alınca da "kalçan çıkmış, göbeğin senden önce odaya giriyor" gibi laflar söylüyorlar...Dün akşam bende davetteydim yok senin ne kilon var ,yok ramazan günü diyetmi olur,yok yüzün çökmüş burnun çıkmışbi tanenizde ne güzel zayıflamış sın desin ya
Teşekkür ederim:) ilk gün zor oldu biraz. Şekeri fazla tuketiyordum çünkü gün içinde. Kahveyi o yüzden orta yaptımAfiyet olsun canım.
Kahveyi sade içmeyi deneyip yanına 1 kare bitter yesen daha iyi olur...diyetinde şeker olduğu sürece hedefe ulaşmaz o kadar ileri bir zamana kalacak...
Birde tartıya 2 gün kala karbonhidrat tüketmemeye çalışıyoruz..
Umrumda degiller yeterince kilolu gezdim birazda burnum çıksınBunu söyleyenler kilo alınca da "kalçan çıkmış, göbeğin senden önce odaya giriyor" gibi laflar söylüyorlar...
Nasrettin hocanın fıkrasındaki gibi...ne yaparsak yapalım birşeyler diyen olacak...
Bugün değil de yarın var kuzum. Pazartesi Perşembe yani canımeceboce bugün de mi nöbet vardı, yanlış mı hatırladım canım.
Sahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
Spor40 dk yürüyüş tenpolu*3=120
@Pnrrr-20
Ben normalde hamurişi ve tatlı yemekten meyve yemeye pek fırsat bulamıyordum. O yüzden bilinçaltımda meyve hepten serbest gibi bir imaj ve sanırım.meyveyi bende cok severim diyete basladgmdan beri yiyemiom resmen
aynen ben reglden once hep boyleyim regl olduktan sonra 3. 4. Gun kendime geliyorum
Hepimizi bunlara uysak keşkeDaha önceki zayıflama sürecinde yaptığım hataları bu sefer yapmak istemiyorum kendimi tanıyorum neyin motive ettiğini neyin konsantremi bozdugunu biliyorum
Madde 1 ,
her gün kesinlikle tartilmak yok
Sadece pazartesi cuma Perşembe bile tartilmiycam
Madde 2 ,yemeği çok kaçırdım yahut dayanamadim cıss yedim battı balık aman yarın tekrar baslarim diyip diyetimi bozmiycam ve yediğim için uzulmeden yoluma devam edicen
Madde 3 ,tabakta bırakmayı gerekirse çöpe atmiyi hayatıma geciricem belki yanlış lakin aman çöpe gitmesin diye midemi çöp tenekesi yapmiycam
Madde 4 misafir gelicek okadar emek verip hamurisi yaptım 1 tabak yiyim bisey olmaz akşam bişey yemem gbbahanelere burunmiycem kalanlar gerekirse komşulara dağıtılacak ama yenmiycek
Madde 5,kilo verince şunu yiycem gibi ödüller vermiycem şunu alicam gb ödüller koyucam başarımın karşılığı
Misal ilk hedef 99 olunca çanta alicam kendime
Madde 6,Diyetde olduğumu mümkün olduğunca cevreme soylemiycem
Madde 7,ve en önemlisi 9.takimdan mezun olana kadar kopmiycam ölüm kalım olmadığı sürece izin almiycam❤❤
Ben söylemeyi tercih ediyorum galiba. En azından dikkat edip önümde pasta börek çikolata tüketmiyorlar.Dilegin yazdiklarindan aklima geldi
SORU:diyet yapildigi, kilo verilmek istendigi cevredekilere soylenmelimi, soylenmemelimi
Kendi adima hem pozitif hem negatif taraflari olabiliyor
Cevredekiler bilince istesende kacamak yapmaya utaniyosun :))
Ama diger taraftan milletin gözü senin yediginde oluyor, baski olusturuyor
Bazen salatayi bile fazla yesem eşim nasil diyet yapiyon sen derdi
O yuzden bende soylememe kararı aldim
Kaptanım cuma günü evdeyim . Ne zaman derseniz tartılırım.aynen bende oyle
Bi gecikme olmazsa haftaya bekliyorum bakalim :))
o detoks bazi kisilerde işe yaramiyor cnm
O yuzden riski olmayan bisey yapsan daha iyi
nasil yikiyon halilari makineylemi cnm
ekmek ve corba türünü de yazalim cnm
Sahur biraz kuru olmus cesitlendirebilirsin
Aksam guzel
Spor puanlarina bidaha bak istersen
geçe kalmamasi lazim cnm
Kacta geliyosun işten
ben haslamiyorum cnm çiğ seviyorum hem daha vitamminli geliyor :)
Kkrmizi pancar
sende bendenmişin
kiz daha gecen gün spor yapmani isteyen o degilmiydi
oyyy kuzuya
sen sicak kanlisin birden kaynasirsin tatlim kasma kendini
Bence simiden yavas yavas alistir
Ilerde boyle yapamam falan diye :))
zararsiz seyleri doyuncaya kkadar ye digerlerine yer kalmadi, ayy catlicam falan dersin
cok gecmis olsun cnm ne oldu usuttunmu
sana orucmu dokunuyor acaba cnm yoksa strestenmi oluyor
yazdiklarinin hic birini ben yapmadim
Gayet güzel afiyet olsun kuzumSahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
@Pnrrr-20
Afiyet olsun harika bir menü olmuşSahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
@Pnrrr-20
Vaayyyy çok güzelll bayıldım. Ben de uyayım bunlaraa ....özellikle yemek ödülü değil kendime birşey almak kısmı çok iyiDaha önceki zayıflama sürecinde yaptığım hataları bu sefer yapmak istemiyorum kendimi tanıyorum neyin motive ettiğini neyin konsantremi bozdugunu biliyorum
Madde 1 ,
her gün kesinlikle tartilmak yok
Sadece pazartesi cuma Perşembe bile tartilmiycam
Madde 2 ,yemeği çok kaçırdım yahut dayanamadim cıss yedim battı balık aman yarın tekrar baslarim diyip diyetimi bozmiycam ve yediğim için uzulmeden yoluma devam edicen
Madde 3 ,tabakta bırakmayı gerekirse çöpe atmiyi hayatıma geciricem belki yanlış lakin aman çöpe gitmesin diye midemi çöp tenekesi yapmiycam
Madde 4 misafir gelicek okadar emek verip hamurisi yaptım 1 tabak yiyim bisey olmaz akşam bişey yemem gbbahanelere burunmiycem kalanlar gerekirse komşulara dağıtılacak ama yenmiycek
Madde 5,kilo verince şunu yiycem gibi ödüller vermiycem şunu alicam gb ödüller koyucam başarımın karşılığı
Misal ilk hedef 99 olunca çanta alicam kendime
Madde 6,Diyetde olduğumu mümkün olduğunca cevreme soylemiycem
Madde 7,ve en önemlisi 9.takimdan mezun olana kadar kopmiycam ölüm kalım olmadığı sürece izin almiycam❤❤
İnşallah ben de eksi görürümŞükür eksideyim canım inşallah şu 2 günde biraz daha düşsem çok güzel olucak
Afiyet olsun. Ekmek 1 dilim di mi?İyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menümü yazayım
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1.5 ceviz
Domates salatalık yulaf kepeği ekmeği
İftar
3 yk fırın hindi
Yoğurt
Domates salatalık
Yulaf kepeği ekmeği
Suyu 2 lt yapiciiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?