- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.441
Ne o şüphen mi varİnşallah ben de eksi görürüm
O zaman 16.00 gibi tartilsan yeter heralde cnmKaptanım cuma günü evdeyim . Ne zaman derseniz tartılırım.
Stres boyun fıtığı ortaya karışık. Genellikle nöbetten sonra oluyor.
Boyle bisey bende hic olmadi :)) herkes istedigini yedi ictiBen normalde hamurişi ve tatlı yemekten meyve yemeye pek fırsat bulamıyordum. O yüzden bilinçaltımda meyve hepten serbest gibi bir imaj ve sanırım.
Hepimizi bunlara uysak keşke
Ben söylemeyi tercih ediyorum galiba. En azından dikkat edip önümde pasta börek çikolata tüketmiyorlar.
Bu u duyduguma sevindim :) 2 gundur hep tarti iyi degil deyip duruyon böğrüme taş oturmustuİftara son 15 dk kızlar burda bi slm verim dedim
Tartıyı bugün beğendim insAllah yarına daha güzel olur
Dogrusunu istersen biraz supheliydim sendenİnşallah ablam bu sefer yolum uzun taviz vermemem lazım bu Nefise
Guzelim yagsiz tuzsuz pirinc pilav gibi degilkiBende +2 yapar
Yeşil muza birazdan çıkar bakarım, bulursam yarın yapacağım.
Allah kabul etsin tatlimmİftara son 15 dk kızlar burda bi slm verim dedim
Tartıyı bugün beğendim insAllah yarına daha güzel olur
Afiyet olsun nirancim11:00=== 2 kase sarımsaklı yoğurt
17:00=== 2 kase sarımsaklı yoğurt
Su 2 lt
Kızlar bugün detoks gibi yapayım dedim, malum menstrüasyon öncesi epey ödemin var. Cumaya artı çıkmak istemiyorum.
Açlık sorarsanız aç hissetmiyorum... birazdan yatacağım zaten..
Iyi eglenceler tatlimKizlar gecmis yaptm alintilar sonra donucem smdi yoldayiz iftar icin :)
Tatlim kelebek tavuğun en yağlı yeri bide nasil pişirdin? Ekmek hangi ekmek canim afiyet olsunSABAH 11.15 : 1 bardak süt, 4 adet fındık
ÖĞLEN 14.15: 1 tabak şehriye çorbası
ARA: 1 bardak orta şekerli sütlü türk kahvesi
AKŞAM: 4 parca kelebek tavuk az ekmek ve 5-6 kasik salata
Su da şimdilik 2 litre :)
Bir şeyler yiyip içmeden süt olmuyor diye oruç tutamıyorum
Aksamki ekmek olmasada olurmus canim afiyet olsunSahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
Spor40 dk yürüyüş tenpolu*3=120
@Pnrrr-20
Afiyet olsun beybiiiİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menümü yazayım
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1.5 ceviz
Domates salatalık yulaf kepeği ekmeği
İftar
3 yk fırın hindi
Yoğurt
Domates salatalık
Yulaf kepeği ekmeği
Suyu 2 lt yapiciiimm
Niye sorun olsun tatlim sohbet ediyoruzTeşekkür ederim canım açıklaman için. Sorun çıkarmak niyetinde değilim herkesin canı sağolsun❤
Kiz daha bugun cilt bakimi yaptiran sen degilmiydinAyyyy 2 gündür modum bi düşük bi düşük saldım kendimi isyerindede ayni sekilde geziyorum. Üstüne dün gece uyuyamadim bide 2 3 saatlik uykuyla duruyorum. Yeter bu kadar kendimi salmak bi toparlanmam lazim yahuu
Misafirlikteydik. Mangalda yaptılar. Beyaz ekmek maalesef ama çok yemedimAllah kabul etsin tatlimm
Afiyet olsun nirancim
Iyi eglenceler tatlim
Tatlim kelebek tavuğun en yağlı yeri bide nasil pişirdin? Ekmek hangi ekmek canim afiyet olsun
Aksamki ekmek olmasada olurmus canim afiyet olsun
Afiyet olsun beybiii
Her hafta aynı günler mi nöbetcisin canımBugün değil de yarın var kuzum. Pazartesi Perşembe yani canım
Afiyet olsun canım.Sahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
Spor40 dk yürüyüş tenpolu*3=120
@Pnrrr-20
Allah kolaylık versin canımKaptanım cuma günü evdeyim . Ne zaman derseniz tartılırım.
Stres boyun fıtığı ortaya karışık. Genellikle nöbetten sonra oluyor.
Bugünde fazla gelmedin, tahmin ettim hala moralinin bozuk olduğunu...Bazen nedensizce böyle şeyler oluyor maaalesef...ben bu tarz durumları uyuyarak atlatıyorum canım....Ayyyy 2 gündür modum bi düşük bi düşük saldım kendimi isyerindede ayni sekilde geziyorum. Üstüne dün gece uyuyamadim bide 2 3 saatlik uykuyla duruyorum. Yeter bu kadar kendimi salmak bi toparlanmam lazim yahuu
Sağolasın canımmm cümlemize inşallahAllah kolaylık versin canım
Doğru söylüyorsun mefkurem...Niye sorun olsun tatlim sohbet ediyoruz
Herkes fikrini tabiki soylicek
Bazen yazi dili mimiksiz falan oladugu icin birbirimizi yanlis anliyabiliyoruz
Karsidaki bisey soyluyor, biz baska bisey anliyoruz
Zaten bizim takimda alinma kirilma olmaz
Gerci alinmaklik biseyde yok yazdiklarinizda :))
Degilmi nirancimHandandandan
Dundu abla sonrasindada keyfim kaçtı zaten. Milletede somurtup durdumKiz daha bugun cilt bakimi yaptiran sen degilmiydin
Bi uyursan kendine gelirsin cnm
Beyaz ekmek yeme canim saglikli degil. Keske ekmek yerine salatayi fazla yeseydin aklinda olsunMisafirlikteydik. Mangalda yaptılar. Beyaz ekmek maalesef ama çok yemedim
Afiyet olsun ablammBizimde 1 saat kaldi
Eve firinda kiymali lavas yaptim lazanya gibi
Bende dünkü artiklari yerim
Bi salata yapicam simdi
Elime telefonu almak istemedim canim ya. Donem donem oluyor bendede bi aglama krizleri filan oluyor. Sinirli agresif oluyorum. Sonra geldiği gibi birden gidiyorBugünde fazla gelmedin, tahmin ettim hala moralinin bozuk olduğunu...Bazen nedensizce böyle şeyler oluyor maaalesef...ben bu tarz durumları uyuyarak atlatıyorum canım....
Acabaekim2009 ne der?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?