Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yine tuvalete çıkamiyorum ya en son bekunis ile çıkmıştım 4 gün oldu yine ilaç içmek istemiyorum
Keten tohumu çayi yaptım igrençti içemedim
Vucudunu ilacla tuvalete cikarmaya alıştırmakta iyi degil canim bagirsak tembelligine sebep olur iyice dikkat et

Tamamdır :)

Afiyet olsun canım hayatımda hindi yemedim zor pişer diyorlar doğrumudur. Sen nasıl yapıyorsun yazarsan sevinirim

Yine tuvalete çıkamiyorum ya en son bekunis ile çıkmıştım 4 gün oldu yine ilaç içmek istemiyorum
Canım akşamdan 3 kayısı kurusu 3 hurmayı koy ılık suya .sahura kalkınca hem suyunu iç hem kayısılarını ye ....
veya ballı ılık su içebilirsin sahura kalktığında...
bir de çömelme pozisyonunda bir süre otur o da iyi geliyor diye duymuştum ...
geçmiş olsun

Canım Ramazan'da bağırsak tembelliği diğer zamanlardan fazla yaşanır, sebebi daha az besin tüketilmesi...

ekmeği diyetinden ramazan süresince kaldırırsan daha iyi olur...mesela kahvaltıda domates ve salatalığı ekmek niyetine tüketebilirsin...

Kayısı ve kuru üzümden şekersiz hoşaf yapıp içebilirsin....

Yada birkaç ay evvel demiştim , bağırsaklarımı çok iyi çalıştırmıştı...3 adet cevizi akşamdan bir bardak suyun içine koy, sahurda önce cevizleri ye, arkasından suyunu iç... etkisini farkedeceksin..

Sahurda bir sonraki gün için tekrar hazırla..

Evet canım bende Niran’a bu yönde açıklamamı yaptım. Yazı dili çok farklı anlaşılıyor. Benden yana sıkıntı yok

Afiyet olsun canım hayatımda hindi yemedim zor pişer diyorlar doğrumudur. Sen nasıl yapıyorsun yazarsan sevinirim
Evet kuzum biraz zor pişiyor ve eti sert. Ben önce düdüklüde haşlıyorum. Sonra zeytinyağı ve baharatlarla harmanlayıp ızgara yapıyorum fırında. Yine de sert oluyor diyebilirim. Tavuk gibi yumuşacık olmuyor. Sotesini de yapıyorum. Eğer bir gün önceden marine edersen daha lezzetli olur.
Tavuk yenecek gibi değil tamamen yapay bu nedenle hindi alıyorum kuzum.

Handandandan nirancim ablamda d vitamini eksikliği cıkmış bayada düşük seviyelerdeymis doktor 15 ml lik d3 vitamini vermis günde 15 damla olacak sekilde sen ne diyosun bu konu için
Canım günde 15 damla ile aylar sürer yükselmesi..d vitamini eksikliğinin belirtielri insanın hayatında aylarını çalıyor...

15 ml' link D3 vitamini haftada bir olmak üzere tamamı tek seferde içilerek 4 hafta üst üste tüketebilir....yada d vitamini ampulü haftada bir tane den 4 hafta üst üste ekmeğin üzerine döküp yiyebilir..(benim çok düşer, kolay yükselmez, prof.dr a gittim, bana ve kızkardeşime bu şekilde önerdi...damla damla eskiden veriliyordu, kendini yenilemeyen doktorların yeni yöntemden haberi yok diye düşünüyorum)

eceboce daha bilirkişi tabiii

Ayyyy 2 gündür modum bi düşük bi düşük saldım kendimi isyerindede ayni sekilde geziyorum. Üstüne dün gece uyuyamadim bide 2 3 saatlik uykuyla duruyorum. Yeter bu kadar kendimi salmak bi toparlanmam lazim yahuu
Katılıyorum aman Salma kardeş başımıza ne gelirse salmaktan geliyor zati

Nereden alıyorsun canım hindiyi....

Demir en fazla hindi etinde varmış, kızkardeşim hamilelikte 8'den 13'e çıkarmıştı hgb'yi hindi etiyle...

Ellerine sağlık canım ben halen düdüklü tencere kullanırken korkuyorum. Annemin geldiği güne denk getiriyorum. rahmetli babam severdi hindi eti. Ben 23 yaşıma kadar vejeteryan olduğumdan ete daha yeni alışıyorum. Ama deniycem hindiyi

Cok sagol canim söyledim simdi ablama ama korkuyor biraz
Katılıyorum aman Salma kardeş başımıza ne gelirse salmaktan geliyor zati
Yok kiz salmam yaa

Evet kuzular CurukElma
En iyisi im enjeksiyon. 15 günde bir iki kez.
Daha sonra ayda bir ampul enj.
Enj. Olamıyorsa ampul kırılıp içilebilir aynı şekilde 2. aydan sonra bir değerleri tekrar kontrol etmeli. Güneşlenmek de çok önemli

Ayy bi vejetaryen mi duydum neden vazgectin bu kararindan canim

Cok sagol kuzum soyledim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…