- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.481
OlmazmiKilosu var mı ablanın
Üç yıl bebek için uğraştık canım 9 kez hamile kaldım çoğu düşük iki kürtaj sıkıntıların sebebi vitamin eksikliklerimdi. Doktor et yemelisin deyince mecbur kaldım eşimde ailemde çok tepki gösterdi. Fazla aram yok halen dört lokma beşi bulmazAyy bi vejetaryen mi duydum neden vazgectin bu kararindan canim
Amannnn cınım takıl bize hayatını yaşaDundu abla sonrasindada keyfim kaçtı zaten. Milletede somurtup durdum
Beyaz ekmek yeme canim saglikli degil. Keske ekmek yerine salatayi fazla yeseydin aklinda olsun
Afiyet olsun ablamm
Elime telefonu almak istemedim canim ya. Donem donem oluyor bendede bi aglama krizleri filan oluyor. Sinirli agresif oluyorum. Sonra geldiği gibi birden gidiyor
Demekki dengeli beslenememissin canim bende veganim dikkat etmeye çalışıyorumÜç yıl bebek için uğraştık canım 9 kez hamile kaldım çoğu düşük iki kürtaj sıkıntıların sebebi vitamin eksikliklerimdi. Doktor et yemelisin deyince mecbur kaldım eşimde ailemde çok tepki gösterdi. Fazla aram yok halen dört lokma beşi bulmaz
Ay yarin şöyle bi sacimi başımı yapim bi susleneyim yaaaAmannnn cınım takıl bize hayatını yaşa
Bunun suçlusu hep o eksik kalan D vitaminiOlmazmi
Evet meyve de yemezdim su da çok az içerdim. çok sağlıksız beslendim iki hamileliğimide yatarak geçirdim maalesef ikisi de altı buçuk aylık doğduDemekki dengeli beslenememissin canim bende veganim dikkat etmeye çalışıyorum
spor bana yarıyor bırakmadan devam etmrliyim bi haftayi devirsem sonrasi gelir artk saol cnmSanırım sen beni geçmişsin bu hafta...sanada maşallah
afiyet olsun cnm detoks dedigin icin bisey diyemicem11:00=== 2 kase sarımsaklı yoğurt
17:00=== 2 kase sarımsaklı yoğurt
Su 2 lt
Kızlar bugün detoks gibi yapayım dedim, malum menstrüasyon öncesi epey ödemin var. Cumaya artı çıkmak istemiyorum.
Açlık sorarsanız aç hissetmiyorum... birazdan yatacağım zaten..
kahveyi sekersiz icmeye calis bencr onun disinda ekmek de tam bugday tercih edersen daha iyi olur sankim afiyet olsun cnmSABAH 11.15 : 1 bardak süt, 4 adet fındık
ÖĞLEN 14.15: 1 tabak şehriye çorbası
ARA: 1 bardak orta şekerli sütlü türk kahvesi
AKŞAM: 4 parca kelebek tavuk az ekmek ve 5-6 kasik salata
Su da şimdilik 2 litre :)
Bir şeyler yiyip içmeden süt olmuyor diye oruç tutamıyorum
afiyet olsun cnmSahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
Spor40 dk yürüyüş tenpolu*3=120
@Pnrrr-20
kiz ben acayip meyve de yerdim hamur isinden ayri hele yqz meyveleri Allah im bi tabak yerim bi oturusta kiraz erik falanBen normalde hamurişi ve tatlı yemekten meyve yemeye pek fırsat bulamıyordum. O yüzden bilinçaltımda meyve hepten serbest gibi bir imaj ve sanırım.
Hepimizi bunlara uysak keşke
Ben söylemeyi tercih ediyorum galiba. En azından dikkat edip önümde pasta börek çikolata tüketmiyorlar.
afiyet olsun cnm guzel olmuşİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menümü yazayım
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1.5 ceviz
Domates salatalık yulaf kepeği ekmeği
İftar
3 yk fırın hindi
Yoğurt
Domates salatalık
Yulaf kepeği ekmeği
Suyu 2 lt yapiciiimm
aynen abla vala bende gordugumr sevindim inan insAllah yarina da guzel olurBu u duyduguma sevindim :) 2 gundur hep tarti iyi degil deyip duruyon böğrüme taş oturmustu
amin cnm hepimizinkini insAllahAllah kabul etsin tatlimm
Afiyet olsun nirancim
Iyi eglenceler tatlim
Tatlim kelebek tavuğun en yağlı yeri bide nasil pişirdin? Ekmek hangi ekmek canim afiyet olsun
Aksamki ekmek olmasada olurmus canim afiyet olsun
Afiyet olsun beybiii
Bi donem insan bi boyle okuyor cabuk toparlarsn insAllah cnmAyyyy 2 gündür modum bi düşük bi düşük saldım kendimi isyerindede ayni sekilde geziyorum. Üstüne dün gece uyuyamadim bide 2 3 saatlik uykuyla duruyorum. Yeter bu kadar kendimi salmak bi toparlanmam lazim yahuu
Oku oku bitiremedim geçmişi ben hala sabitim
Afiyet olsun mantar HarikaSahur 01.30
Peynirzeytin
domates
İftar 20.30 🍽
1 kase tarhana
Yarım tabak mantarsote
Su1.75 lt şimdilik
Spor1 saat tempolu yürüyüş
Insulin direncide cıktı. Aşırı kilolu canim diyetisyene başladıBunun suçlusu hep o eksik kalan D vitaminini
Dikkat etmezsen tabiki eksiklik olur ama kuzum yaa. Ben kuruyemisi eksik etmemeye calisiyorum meyveyle aram yoktu hergun bisiler yiyorum artik. Tam uygun yapamamandan kaynakli eksiklik olmus benceEvet meyve de yemezdim su da çok az içerdim. çok sağlıksız beslendim iki hamileliğimide yatarak geçirdim maalesef ikisi de altı buçuk aylık doğdu
Canim menulerini tam hatirlamiyorum kacamak varmiydi yada sislik yapacak bisiOku oku bitiremedim geçmişi ben hala sabitim
Ayy canım yaşıyorlar mı pekiEvet meyve de yemezdim su da çok az içerdim. çok sağlıksız beslendim iki hamileliğimide yatarak geçirdim maalesef ikisi de altı buçuk aylık doğdu
Daha iyim suan canim gelip gecici oluyorspor bana yarıyor bırakmadan devam etmrliyim bi haftayi devirsem sonrasi gelir artk saol cnm
afiyet olsun cnm detoks dedigin icin bisey diyemicem
kahveyi sekersiz icmeye calis bencr onun disinda ekmek de tam bugday tercih edersen daha iyi olur sankim afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
kiz ben acayip meyve de yerdim hamur isinden ayri hele yqz meyveleri Allah im bi tabak yerim bi oturusta kiraz erik falansimdi adet olarak
afiyet olsun cnm guzel olmuş
aynen abla vala bende gordugumr sevindim inan insAllah yarina da guzel olur
amin cnm hepimizinkini insAllah
Bi donem insan bi boyle okuyor cabuk toparlarsn insAllah cnm
Az kaldi sabret ablaSon 15 dk
Iyice uzadi saatler yaa
Afiyet olsun canimSahur 01.30
Peynirzeytin
domates
İftar 20.30 🍽
1 kase tarhana
Yarım tabak mantarsote
Su1.75 lt şimdilik
Iyi akşamlar eveeet menüme gelelim kızlar
Sahur 03:15
1 kk kaşar (beyaz peynir almayi unutuyordk kac gündür şükür bugün aldk)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 kase yoğurt
3 ince dilim sucuk
3 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
2 bardak açık cay
6.5 bardak su
İftar 20:06
2 bardak su
3 hurma
1 kepçe yoğurt çorbası
15 dk ara
1 bardak su
6 kaşık melemen
1 kase cacık
21:30
7-8 kiraz
Su 2.5 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor
70 dk tam vücut egzersizleri = 210
Yemekten sonra 35 dk yürüyüş = 105
Toplam= 315 puan @Pnrrr-20
imsak kacta abla sizin peki Allah sabrinizi bol versin ne diyim kabul etsin insAllahSon 15 dk
Iyice uzadi saatler yaa
Afiyet olsun canımSahur 01.30
Peynirzeytin
domates
İftar 20.30 🍽
1 kase tarhana
Yarım tabak mantarsote
Su1.75 lt şimdilik
Kuzum tartıya yakın yapmıyorum kaçamak genelde Cuma günleri olur oda çok birşey olmaz bazen bekli olmuyor birden iniyor tartı bakalım yarın nasıl olacakInsulin direncide cıktı. Aşırı kilolu canim diyetisyene başladı
Dikkat etmezsen tabiki eksiklik olur ama kuzum yaa. Ben kuruyemisi eksik etmemeye calisiyorum meyveyle aram yoktu hergun bisiler yiyorum artik. Tam uygun yapamamandan kaynakli eksiklik olmus bence
Canim menulerini tam hatirlamiyorum kacamak varmiydi yada sislik yapacak bisi
Çok şükür yaşıyorlar canımAyy canım yaşıyorlar mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?