- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.501
Canım sen bı kere parmaklarının resmini atmıştın, hatırlıyorum...Kuzum tartıya yakın yapmıyorum kaçamak genelde Cuma günleri olur oda çok birşey olmaz bazen bekli olmuyor birden iniyor tartı bakalım yarın nasıl olacak
Ekmek cok degilmi diyecektim diyetisyene gittigin geldi aklima afiyet olsun canimIyi akşamlar eveeet menüme gelelim kızlar
Sahur 03:15
1 kk kaşar (beyaz peynir almayi unutuyordk kac gündür şükür bugün aldk)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 kase yoğurt
3 ince dilim sucuk
3 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
2 bardak açık cay
6.5 bardak su
İftar 20:06
2 bardak su
3 hurma
1 kepçe yoğurt çorbası
15 dk ara
1 bardak su
6 kaşık melemen
1 kase cacık
21:30
7-8 kiraz
Su 2.5 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor
70 dk tam vücut egzersizleri = 210
Yemekten sonra 35 dk yürüyüş = 105
Toplam= 315 puan @Pnrrr-20
Tamam tatlim yarin bakicaz sonucaKuzum tartıya yakın yapmıyorum kaçamak genelde Cuma günleri olur oda çok birşey olmaz bazen bekli olmuyor birden iniyor tartı bakalım yarın nasıl olacak
Bahar degilmiydiki o canimCanım sen bı kere parmaklarının resmini atmıştın, hatırlıyorum...
Bence seninde genel olarak ödem sıkıntın var..
Harikasın maşallah...spor bana yarıyor bırakmadan devam etmrliyim bi haftayi devirsem sonrasi gelir artk saol cnm
afiyet olsun cnm detoks dedigin icin bisey diyemicem
kahveyi sekersiz icmeye calis bencr onun disinda ekmek de tam bugday tercih edersen daha iyi olur sankim afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
kiz ben acayip meyve de yerdim hamur isinden ayri hele yqz meyveleri Allah im bi tabak yerim bi oturusta kiraz erik falansimdi adet olarak
afiyet olsun cnm guzel olmuş
aynen abla vala bende gordugumr sevindim inan insAllah yarina da guzel olur
amin cnm hepimizinkini insAllah
Bi donem insan bi boyle okuyor cabuk toparlarsn insAllah cnm
Oyy canım çok şükür. Rabbim canlarına sağlık versin büyüdükçe daha da iyi olurlarÇok şükür yaşıyorlar canımdört ve beş yaşında iki oğlum var. bir süre hastanede tuttular sonra normal beslenmeye geçtik toparladık şükür geri kalmadılar. Sadece küçük oğlum biraz midesi küçük kaldı dört yaşında katı gıda pek yemiyor biberonla besliyorum devam sütü içiyor bebek gibi
bugün sahurda azaltcam ekmeği cnm artk tarti oncesi saol cnmEkmek cok degilmi diyecektim diyetisyene gittigin geldi aklima afiyet olsun canim
Tamam tatlim yarin bakicaz sonuca
Bahar degilmiydiki o canim
Aynen ya vala meyve sevilmez miHarikasın maşallah...
Ben de çok severim meyveyi..
Tamam tatlimbugün sahurda azaltcam ekmeği cnm artk tarti oncesi saol cnm
Aynen ya vala meyve sevilmez mi
Iyi gecelrr cnm grsrz sende iyi ki varsin dikkat et kendineKizlar cok yorgunum ben yatayim hepinize iyi geceler iyiki varsınız
İyi geceler kuzuKizlar cok yorgunum ben yatayim hepinize iyi geceler iyiki varsınız
Iyi gecelrr cnm grsrz sende iyi ki varsin dikkat et kendine❣
Sagolun kizlarrrİyi geceler kuzu
Canım ben çok uyuyamıyorum çocuklardan oda ödem yapıyor bendeCanım sen bı kere parmaklarının resmini atmıştın, hatırlıyorum...
Bence seninde genel olarak ödem sıkıntın var..
Ben Korkmaz kullanıyorum, istersen kodunu atarım...6 tane tost ekmeği birlikte sığıyor, köfte biftek bile yapıyorum arasındaKızlar tost makinem bozuldu güzel bir makine arıyorum.
Önereceğiniz bir şey var mı?
Annemlerin king idi galiba kantin tost makineleri gibi çok güzel oluyor tostu benimki karaca sevmiyorumKızlar tost makinem bozuldu güzel bir makine arıyorum.
Önereceğiniz bir şey var mı?
Maydanoz fazlası zarar tarçında 1çk diye biliyorum canım diğerlerini tüketmedim canımEmziren annelere sorum kızlar tarçin maydanoz chia ve kinoa hangileri emzirirken faydalı hangileri zararlı tuketiyor musunuz
Tereddüde düştüm şimdi...ben Gülbeşeker diye hatırlıyorumBahar degilmiydiki o canim
Hafize azaltma da bu gece yemesen olurmu cnmbugün sahurda azaltcam ekmeği cnm artk tarti oncesi saol cnm
Aynen ya vala meyve sevilmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?