Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hafize azaltma da bu gece yemesen olurmu cnm
2 yumurta peynir zeytin bol yesilllik yesen
Olur abla seni mi kircam
Zeytin yok benim listemde bol salatalık domates yerim peynir yumurta tamam bi de ceviz ıslattım wc için fayda eder die onları yicem Allah nasip ederse

Emziren annelere sorum kızlar tarçin maydanoz chia ve kinoa hangileri emzirirken faydalı hangileri zararlı tuketiyor musunuz
Chia kineo niye zararli olsun cnm
Chia zaten gunluk 1 ks. Tuketilir

Maydonoz cok fazla tuketilirse
normal yenince bisey olmaz salatada falan
Tarcininda zararli oldugunu hic duymadim

Cok şükür Allah bagislamis cnm

Ama kati gidaya alismasi gerekmiyormu
Biraz gec kalmis sanki

Chia kineo niye zararli olsun cnm
Chia zaten gunluk 1 ks. Tuketilir

Maydonoz cok fazla tuketilirse
normal yenince bisey olmaz salatada falan
Tarcininda zararli oldugunu hic duymadim
Ya diyet listelerine baktim emzirenlere kimisi bunları bolca vermiş kimiside tüketilmemesi gerekenlere almış benimde normalde tükettiğim şeyler değillerde deneyenlere soriyim dedim

Dün eşimle bi ufak atıştık kendisinin de göbeği var ve yemekleri olabildiğince ölçülü yemekten başka yaptığı birsey yok dedim sen bisey yapmasan asla gitmicek o göbek belki üstüne ekliceksin neyi bekliyorsun yani sihirli değnek falan mi anlamıyorum dedim yani saatlerce egzersiz yapmasını beklemiyorum ama ufak ufak mekik çekse yürüyüş falan tamam zaten erkeğin vurdum duymazi da delirtiyor cidden dedim ben manyak mıyım (pek de akıllı sayılmam ama ) kalkıyorum evin içinde yürüyüş yapiorum gece yarılari dedi haklısın bugün kendiliğinden 50 mekik çekti yemekten sonrada yürüyüş yaptık...
Ben kendime kızıyorum bazen yeteri kadar cabalamiyotum diye ama eşimin durum daha vahim dedim artık 4xl a gitmesin mevzu 2xl xl da anlasalım bakalım gaza geldi biraz insAllah vazgeçmez benim göbek git gide eriyor çünki yan yana biri Köroğlu biri ayvaz gibi takılmayalim dimi ama

Eh işte olan menüm

Kahvaltı 2 dilim ekmek
3 zeytin
Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil biber
Bol kıvırcık yeşil soğan
1 çatal helva

Öğlen sütlü yulaf 1 ck kakao ve 3 kayisili

Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
3 köfte 2parca patates
1 tane islim kebabı
3 kaşık kadar mantı
Salata
Kırmızı biber
3,4 tanede yaprak sarması
Tatlı olarakta güllaç vardı ama yemedim sevmiyorum cunku

2lt su 2 bardak rezene cayi

Vuhuu bol karbonlu olmus sankim mantı - sarma - patates Allah tan güllaç i sevmiyormuşsunafiyet olsun

Su içe içe 500 gram mi alınır eski yediklerime gore de cok cok az yedim halbuki. Gunduz yemeyip aksam yükleniyordum yemege. Sabah inşallah düşer
Aksammi tartildin

Menunu yazdinmi cnm
Oruc tutmayinca saglam bi kahvalti
Aksam hafif olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…