- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.521
Yok bahardi :))Tereddüde düştüm şimdi...ben Gülbeşeker diye hatırlıyorum
Olur abla seni mi kircamHafize azaltma da bu gece yemesen olurmu cnm
2 yumurta peynir zeytin bol yesilllik yesen
Chia kineo niye zararli olsun cnmEmziren annelere sorum kızlar tarçin maydanoz chia ve kinoa hangileri emzirirken faydalı hangileri zararlı tuketiyor musunuz
Tmm bitanem ins. Guzel eksi gelirOlur abla seni mi kircam
Zeytin yok benim listemde bol salatalık domates yerim peynir yumurta tamam bi de ceviz ıslattım wc için fayda eder die onları yicem Allah nasip ederse
Cok şükür Allah bagislamis cnmÇok şükür yaşıyorlar canımdört ve beş yaşında iki oğlum var. bir süre hastanede tuttular sonra normal beslenmeye geçtik toparladık şükür geri kalmadılar. Sadece küçük oğlum biraz midesi küçük kaldı dört yaşında katı gıda pek yemiyor biberonla besliyorum devam sütü içiyor bebek gibi
Pumkincim 2. hesap yasak... çaktırma... Yoksa ilelebet Ban yersinKızlar ben pumpkin ban yemişim yarına kadar hesaba giremiyorum
Tamam gruptan atılmayım die hesap vereyim dedimPumkincim 2. hesap yasak... çaktırma... Yoksa ilelebet Ban yersin
Ban bitene kadar idare ederiz merak etmeTamam gruptan atılmayım die hesap vereyim dedim
afiyet olsun canım içki köfte kızartma değilse güzelMenümü yazıp geçmiş yapıcam
Sahur
2 kaşık yoğurt
1 armut
İftar
1 kase ezogelin
1 tane kürdan kebabı
1 tane içli köfte
1 baget
Salata
Su:2 lt
İnsAllahTmm bitanem ins. Guzel eksi gelir
Kız korkma hemen niye atilasin bırakmayızTamam gruptan atılmayım die hesap vereyim dedim
Ya diyet listelerine baktim emzirenlere kimisi bunları bolca vermiş kimiside tüketilmemesi gerekenlere almış benimde normalde tükettiğim şeyler değillerde deneyenlere soriyim dedimChia kineo niye zararli olsun cnm
Chia zaten gunluk 1 ks. Tuketilir
Maydonoz cok fazla tuketilirse
normal yenince bisey olmaz salatada falan
Tarcininda zararli oldugunu hic duymadim
Ben Korkmaz kullanıyorum, istersen kodunu atarım...6 tane tost ekmeği birlikte sığıyor, köfte biftek bile yapıyorum arasında
Hmmm teşekkürler kızlar.Annemlerin king idi galiba kantin tost makineleri gibi çok güzel oluyor tostu benimki karaca sevmiyorum
Tatlim niye yeni hesap actin yasakKızlar ben pumpkin ban yemişim yarına kadar hesaba giremiyorum
Senin 500 gr mi hemen benim daha fazla oluyor vala çay suSu içe içe 500 gram mi alınıreski yediklerime gore de cok cok az yedim halbuki. Gunduz yemeyip aksam yükleniyordum yemege. Sabah inşallah düşer
Vuhuu bol karbonlu olmus sankim mantı - sarma - patates Allah tan güllaç i sevmiyormuşsunEh işte olan menüm
Kahvaltı 2 dilim ekmek
3 zeytin
Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil biber
Bol kıvırcık yeşil soğan
1 çatal helva
Öğlen sütlü yulaf 1 ck kakao ve 3 kayisili
Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
3 köfte 2parca patates
1 tane islim kebabı
3 kaşık kadar mantı
Salata
Kırmızı biber
3,4 tanede yaprak sarması
Tatlı olarakta güllaç vardı ama yemedim sevmiyorum cunku
2lt su 2 bardak rezene cayi
Aksammi tartildinSu içe içe 500 gram mi alınıreski yediklerime gore de cok cok az yedim halbuki. Gunduz yemeyip aksam yükleniyordum yemege. Sabah inşallah düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?