Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hemen erkek adamin metosu 1 ayda sıkı çalışsa o göbek gider biz gibide değiller

Bence kilo kadinada erkeğe de yakışan birşey değil keşke irademizi istahimiza yenilmesede ideal bedende kalabilmek

Hemen erkek adamin metosu 1 ayda sıkı çalışsa o göbek gider biz gibide değiller

Bence kilo kadinada erkeğe de yakışan birşey değil keşke irademizi istahimiza yenilmesede ideal bedende kalabilmek
Aynen oyle kız istese ahh gerçekten cidden benden daha çabuk zayiflar zaten tek göbek gitse adam iyi olacak ama işte

Aksammi tartildin

Menunu yazdinmi cnm
Oruc tutmayinca saglam bi kahvalti
Aksam hafif olmasi lazim
Evet az önce tartıldım. Menümü yazdım:) dediğin kahvaltı olmayınca zor oluyor. Yarın güzel kahvaltı yapıcam inşallah

Alıntılamışım ama saatler saatler geçtiğinden yazacağımı unutmuşum
Afiyet olsun canım. Senin uydurma yemeğini annem arada yapar gayet lezzetli. Yumurta kırar bazen ama ben yumurtasız tercih ediyorum
Afiyet olsun canım
11 Mart'ta 85 kilo ile başlamıştım...

Geçen Cuma (17 Mayıs) 75.5 idim.
Süper canım maşallah
guzel görünüyor cnm patlicanlar kizartma degildir umarim
Yok kaptanım kendime ayrı fırında yağlı kağıtta yaptım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ablacım
Afiyet olsun canım
Ben söylediğim her diyetin sonunda pişman oldum. Bu kez ailem dışında kimseye söylemedim. Eşime de söylemedim biliyorsunuz. Bence diyeti baltalayacak kim varsa bilmemeli. Bu arada eşim son zamanlarda bana neden ekmek yemediğimi soruyor. Bende insülin direncim düşmüşken ekmek yemeyerek belki direnci kırarım diyorum. Geçen gün artık ben de az ekmek yiyeceğim dedine ihtiyacı varsa. Bugün de sofrada sen hiçbir şey yememişsin dedi . Yoruldum ya canım istemedi dedim
Bol eksi getirsin canım
Afiyet olsun canım
Sahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
Spor40 dk yürüyüş tenpolu*3=120
@Pnrrr-20
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sahur 01.30
Peynir zeytin
domates

İftar 20.30 🍽
1 kase tarhana
Yarım tabak mantar sote

Su 1.75 lt şimdilik
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.
afiyet olsun canım içki köfte kızartma değilse güzel

İnsAllah
Yok kuzu haşlamaydı. Aslında yemeyecektim oyalandığımı anlamasınlar diye böldüm yemiş bulundum
Afiyet olsun canım ama bence mantı ve sarma fazla olmuş. Ben de bugün yaptığım mantının gözüne baka baka yemedim

Gayet ii cnm
Bnce güzel bi emzirme diyeti:)
Süperolms
Sabah10 2dilim tam buğday ekmeği ile tost

Öğle 2 nektari

Akşam yok. Rahatsızım uyucm
Geri gelebildinmiiiiii
Çok iii
Cok güzel hem dolu dolu hem dengeli bncr
Çok iyi imiş
Ayy abla beni çok iyi yanıyanların dahi beni tanımlarken en cok kurdukları cümleleri yazmışşsın..gerçekten bu konuda cok iisin:)
Güzel olms
Uydurma yemeğe bsyıldım:)
Tatlı olmasaymış iyiyimiş canımmm
Kızlar iki gündür sislikten olucem hem tuvalet sıkıntım vqr hemde regle son 1 gun kaldi snrm ondan bi tuhafım
Ayy bende oldum olcam vucudum şişmeye başladı
Yok kız ne kansızlığı...3 gebelik, hergün 2 çaydanlık çay... kansızlık nedir bilmem şükürler olsun.
Yok cnm cay oranı kansızlığı cok etkiliyor.bende uzun süredir var tedavi de gördüm bi süre..cayı hepsi yasaklıyor doktorkarın
Çok iyi
karadenizliler mi? benim kaç tane karadenizli arkadaşım tanıdığım varsa incecikler ya. iyi de yiyorlar
Bende Karadenizliyim:)iyi yeme kısmına uyuyorum da incecik kısmına hiç uymuyorum:)

bende ilk burda verdigimde kısa surede o kadar guzel verdimki bazilari ameliyat oldum sanmış :)) herkesin dilindeydi
Tr ye gidince nerdeyse annem bile tanimicakti beni
Hep cok iradeli diye konusup durdular
Simdi kendime gelemiyorum
valla kuzum boyle yiyerek nasil sütun oluyor senin dünde dogru durust bisey yoktu

Suyu yeterli iciyomusun bari
yazmisin menunu :))
Alt alta ve ogunlerin arasinda bosluk birakarak yazarmisin bidaha cnm

Sabah yetersiz olmus
Corbanin 1 kapcesi 1 dil. Ekmek yapiyor 1 tabak 3 kepce falan yapar heralde

Kelebek neresi bilemedim
Ekmek ne kadar yazmamisin
Sahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
Spor40 dk yürüyüş tenpolu*3=120
@Pnrrr-20
ogunlerin arasinda bosluk birakirmisin cnm yazarken

Ben begendim

ekmek ne kadar yazmamisin cnm

Normalde yemedigin icin tartiya yakin yemeseydin keske ekmeği
Yine tuvalete çıkamiyorum ya en son bekunis ile çıkmıştım 4 gün oldu yine ilaç içmek istemiyorum
Keten tohumu çayi yaptım igrençti içemedim
ketentohumunu ya oguterek yada sicak suda islatip yumusatarak yogurda karistirsan yiyebilirsin cnm yada yumurtana koyabilirsin

Ac karna zeytinyagi yada ketentohumunu yagida icebilirsin
Digerlerini kizlar soylemis zaten
Afiyet olsun canım hayatımda hindi yemedim zor pişer diyorlar doğrumudur. Sen nasıl yapıyorsun yazarsan sevinirim
ece zor pisiyor demis ama kirmizi etten daha cabuk pisiyor cnm
Yada burdakiler öyle bilemedim dudukluye falan gerek kalmiyor
Oku oku bitiremedim geçmişi ben hala sabitim
sahuru hafif gecirmeye calis cnm bide yarin aksam kabak ye bari :))
aynen abla vala bende gordugumr sevindim inan insAllah yarina da guzel olur
insallah guzel olacak
Sahur 01.30
Peynir zeytin
domates

İftar 20.30 🍽
1 kase tarhana
Yarım tabak mantar sote

Su 1.75 lt şimdilik
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
1 kase tarhana en az 2 kepce aliyordur heralde cnm
Bence sana tarhana yaramiyor
2 gundur yiyorsun
Karbonlu corba olunca bana gore yemek, salata daha iyi olur
Corba boş kalori gibi geliyor
spor superrr olmus
Neyseki akam ekmek yokmus
imsak kacta abla sizin peki Allah sabrinizi bol versin ne diyim kabul etsin insAllah
4 gibi bitiyor cnm tabi gün gün erken oluyor
Menümü yazıp geçmiş yapıcam

Sahur
2 kaşık yoğurt
1 armut

İftar
1 kase ezogelin
1 tane kürdan kebabı
1 tane içli köfte
1 baget
Salata

Su:2 lt
sahur baya hafif olmus ama icli kofte tartiya yakin olmasa olurmuş meliscim
sen once kendin iyice ver de seni elestirmeye hakki olmasin
mantiyida sevmesen olurmus :))

aynı evin içinde çaktrmamakta zor ama destek vermiyorsa en guzrli böyle tabi
Yok kuzu haşlamaydı. Aslında yemeyecektim oyalandığımı anlamasınlar diye böldüm yemiş bulundum
Afiyet olsun canım ozmn miktar çok değildi zaten

Ayy abla agzim bal yesimm cok guzel seyler yazmissin insallah dedigim gibide olur :) Rabbim sanada herseyin en iyisini versin insallah mutlu huzurlu bi ömrun olsun Ailenle :)

Gecmis olsun cnm tam bu mevsimler hastalik icin ideal dikkat et kendine. Spor puani icin bisi dememissin ama 60mi olucak :)

Annem gelicek doguma yakin 3 hafta civari kalicak insallah sonrada belki anneannem musait olursa kv falan bakalm nasip artik, annem gelsinde gerisi onemli degil :)
Komsumla seviyeli bi iliskimiz var arada bi borektir tatlidir veriyoruz ama ramazan diye bayadir gidip gelmedik birbirimize kahvede icemicez diye :)

Mevzu hemen hamileliğinde bebeğe gelir kaynisir gidersiniz:)

Aynen cnm oyle oldu biraz 2 sinin cocugu vardi biride düsük yapmis 3 ay once muhabbet boldu degisiklik oldu banada :)

Sağol tatlım şükür halimize. Sen nasılsın bebiş nasıl ❤

Sagol canim bizde cok iyiyiz sükurler olsun
Sen hamilesin normal bence, vücut zaten şu tutmaya meyilli.... gerçi benim vücutta hep hamilelik psikolojisinde herhalde
Her bunye farkli oluyor demekki cnm ama enazindan sabahina gidiyor bide gitmese napardik

Aynen abla simdiden soluyom arada esimde hemen diyor o gelince beni unutcan zaten hemen duygusala vuruyor yengec erkegi :)

Olabilir abla kase küçük idi birde bakalım bayram sonrası diyetisyen mi yapsam düzenli menü kilo kontrolü falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…