- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.541
Hemen erkek adamin metosu 1 ayda sıkı çalışsa o göbek gider biz gibide değillerDün eşimle bi ufak atıştık kendisinin de göbeği var ve yemekleri olabildiğince ölçülü yemekten başka yaptığı birsey yok dedim sen bisey yapmasan asla gitmicek o göbek belki üstüne ekliceksin neyi bekliyorsun yani sihirli değnek falan mi anlamıyorum dedim yani saatlerce egzersiz yapmasını beklemiyorum ama ufak ufak mekik çekse yürüyüş falan tamam zaten erkeğin vurdum duymazi da delirtiyor cidden dedim ben manyak mıyım (pek de akıllı sayılmam ama) kalkıyorum evin içinde yürüyüş yapiorum gece yarılari dedi haklısın bugün kendiliğinden 50 mekik çekti yemekten sonrada yürüyüş yaptık...
Ben kendime kızıyorum bazen yeteri kadar cabalamiyotum diye ama eşimin durum daha vahim dedim artık 4xl a gitmesin mevzu 2xl xl da anlasalım bakalım gaza geldi biraz insAllah vazgeçmez benim göbek git gide eriyor çünki yan yana biri Köroğlu biri ayvaz gibi takılmayalim dimi ama
Yeniyim ya idare ediverin bugunlukVuhuu bol karbonlu olmus sankim mantı - sarma - patates Allah tan güllaç i sevmiyormuşsunafiyet olsun
Aynen oyle kız istese ahh gerçekten cidden benden daha çabuk zayiflar zaten tek göbek gitse adam iyi olacak ama işteHemen erkek adamin metosu 1 ayda sıkı çalışsa o göbek gider biz gibide değiller
Bence kilo kadinada erkeğe de yakışan birşey değil keşke irademizi istahimiza yenilmesede ideal bedende kalabilmek
Yeniyim ya idare ediverin bugunluk
Gruptan atılmayım diyeTatlim niye yeni hesap actin yasak
Sabaha gider herhalde :))Senin 500 gr mi hemen benim daha fazla oluyor vala çay su
Evet az önce tartıldım. Menümü yazdım:) dediğin kahvaltı olmayınca zor oluyor. Yarın güzel kahvaltı yapıcam inşallahAksammi tartildin
Menunu yazdinmi cnm
Oruc tutmayinca saglam bi kahvalti
Aksam hafif olmasi lazim
masAllah kız guzrl eksiBu arada güncel kilom 96.9
gider gider canımSabaha gider herhalde :))
Alıntılamışım ama saatler saatler geçtiğinden yazacağımı unutmuşumburası nemli zaten canım maskeye gerek kalmadı sadece temizleyici ve tonik kullanıyorum krem bile değil
az olmuş canım
:)
Hayda o nasıl iş ya , en güzeli kadının kendini güzel hissetmesi özgüveni artması güzel hisseden kadın güzel enerji verir güzel bakar güzel sever
canım ilk etapta çok minnaklar tabi lakin çok hızlı değişecek o kıyafetler bezleri bile öyle stok yapma sakın anlamayacaksınız ne zaman üst numaraya geçtiğini ben sadece ıslak mendil de bir marka var pamuk ve su olan onu stok yaptım iki üç kolicike bebekte indirim vardı
deli durttu sanırımyatmadan dişimi fircalasam yeter bide mutfağım toplu olsun
aman bu eşler görmüyor mu canım bebek durmuyor eş pert birde beklentiye girmesinler
bunun bir üst leveli bağıra bağıra konuşmak içine attıklarını bir noktada ses yükseltme ile atip sonra hakkını savunmayı öğreneceksin yoksa ağlayarak gün geçmez
çok iyi canım gitmiş artılar
o ne beteyzeye anneanneye ne oluyor hadi alıştım kv olaylarına kk da ama kimsenin haddi değil evin içine karışmak anneler dahil
nbu yoğunlukta bu kadar az birde emziriyorsun kuzu ya
sende onlardan fena ol
ay bende asrın hatasını yinelemek için seni bekliyordum deseydin ,randevu veriyorum yer gelmediğin mahkeme
güzel olmuş canım
süper başlangıç
güzel olmuş canım
yine akşam birşeyler olmuş sanırım
bugunden sonra kuru yeme ama tatlım iki gün kaldı
kuzu akşam karbon hep
güzel canım her zaman ki gibi
ah sabah sabah en büyük hata karbonla güne uyanmak
hiç arama al bir tartı sakla ve diyette olduğunu belli etme mis gibi yap yiyor gibi tabağına al ama sağda solda oyalan kalsın gibi
hayır olsun kuzu sebep yok demişsin ama
gece üç dilim çok canım ekmek , ayrıca karpuz yerine başka tercih etseydin sende inusilinnyok muydu ben mi yanlış hatırladım yoksa
meyveler çok canım malesef hurma gece yeme akşam ye ve meyve bir porsiyon olsun
sütlaç gerek yokmuş sabaha tadımlık recek akşam komposto var zaten meyve sut tuketsen daha faydalı arada
ilk izlediğim Kore dizisi oh mu venustu kilolu bir kızın zayıflama serüveni ve aşkı
güzel olmuş
Afiyet olsun canım. Senin uydurma yemeğini annem arada yapar gayet lezzetli. Yumurta kırar bazen ama ben yumurtasız tercih ediyorumGeçmiş bitti şükür menü
Sabah(10:00)
1 /2 dilim kaşar
5 zeytin
1 dilim tam buğday
Ara(13:00)
Kahve
1 nektari
Akşam(19:30)
1 kepçe ezogelin
4 YK uydurma yemek ( arka bahçedeki soğanları kaldırıp yerine biber diktik taze soğanları biber ve domatesle soteledim inanılmaz güzel oldu pirasaya 100 basar bir daha hep yaparım ben bunu çokta pratik)
Su: 3 lt acısını çıkarıyorum
Afiyet olsun canımHayirli sahurlar dünki menüm
Sahur
1 rafadan yumurta
Yarim şekersiz cay
3 zeytin
1 bardak süt
3 ince dilim muz
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbasi
2 parça mangalda tavuk pirzola derilerini yemedim 1 köfte
Salata
Cacık
3_4 çatal kadayıf tatlisi piknige davetliydik ısrarlar üzerine biraz aldım
Şekersiz çay
Suyu bir litreye tamlayamadım
Spor 60 dk tempolu yürüyüş*3=180
@Pnrrr-20
Süper canım maşallah11 Mart'ta 85 kilo ile başlamıştım...
Geçen Cuma (17 Mayıs) 75.5 idim.
Yok kaptanım kendime ayrı fırında yağlı kağıtta yaptımguzel görünüyor cnm patlicanlar kizartma degildir umarim
Afiyet olsun canımBende yazayım menümü kızlar
Sahur yok
İftar 7.45
Dolapta kabak yemeğim vardı boşa dökmeye kıyamadım
Beş kaşık kabak
Bir bardak ayran
İki tb ekmeği
Ara öğün yok
3 lt su
40 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun ablacımSali menum
Sahur
2 yumurta 1 dil pastirmayla omlet
Peynir
Salata
2 ks patlican
1 tk tahin
1 tb sandwich ekm.
Iftar 21.30
1 hurma
2 dil firin mucver
5 kucuk kofte
Salata
2 kş yogurtlu pancar salatasi
Sahur fazla geldi heralde
Bugun arti olmuşum
O yuzden sahurlari daha hafif tutacam artik
Afiyet olsun canımKızlar günaydın dünkü menüm
Sahur
İki dilim ekmek
Bi dilim peynir
İki bardak su
İftar
Bi kase çorba
KüçüK Bi kasede yoğurt
Bi dilim ızgara tavuk
Ara
İki kayısı
İki erik
İki de kiraz
2 litre su ve duble bardak yeşil çay
30 dakika yürüyüş 1 puan @Pnrrr-20
Ben söylediğim her diyetin sonunda pişman oldum. Bu kez ailem dışında kimseye söylemedim. Eşime de söylemedim biliyorsunuz. Bence diyeti baltalayacak kim varsa bilmemeli. Bu arada eşim son zamanlarda bana neden ekmek yemediğimi soruyor. Bende insülin direncim düşmüşken ekmek yemeyerek belki direnci kırarım diyorum. Geçen gün artık ben de az ekmek yiyeceğim dediDilegin yazdiklarindan aklima geldi
SORU:diyet yapildigi, kilo verilmek istendigi cevredekilere soylenmelimi, soylenmemelimi
Kendi adima hem pozitif hem negatif taraflari olabiliyor
Cevredekiler bilince istesende kacamak yapmaya utaniyosun :))
Ama diger taraftan milletin gözü senin yediginde oluyor, baski olusturuyor
Bazen salatayi bile fazla yesem eşim nasil diyet yapiyon sen derdi
O yuzden bende soylememe kararı aldim
Bol eksi getirsin canım11:00=== 2 kase sarımsaklı yoğurt
17:00=== 2 kase sarımsaklı yoğurt
Su 2 lt
Kızlar bugün detoks gibi yapayım dedim, malum menstrüasyon öncesi epey ödemin var. Cumaya artı çıkmak istemiyorum.
Açlık sorarsanız aç hissetmiyorum... birazdan yatacağım zaten..
Afiyet olsun canımSABAH 11.15 : 1 bardak süt, 4 adet fındık
ÖĞLEN 14.15: 1 tabak şehriye çorbası
ARA: 1 bardak orta şekerli sütlü türk kahvesi
AKŞAM: 4 parca kelebek tavuk az ekmek ve 5-6 kasik salata
Su da şimdilik 2 litre :)
Bir şeyler yiyip içmeden süt olmuyor diye oruç tutamıyorum
Afiyet olsun canımSahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
Spor40 dk yürüyüş tenpolu*3=120
@Pnrrr-20
Afiyet olsun canımİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menümü yazayım
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1.5 ceviz
Domates salatalık yulaf kepeği ekmeği
İftar
3 yk fırın hindi
Yoğurt
Domates salatalık
Yulaf kepeği ekmeği
Suyu 2 lt yapiciiimm
Afiyet olsun canımSahur 01.30
Peynirzeytin
domates
İftar 20.30 🍽
1 kase tarhana
Yarım tabak mantarsote
Su1.75 lt şimdilik
Spor1 saat tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım.Iyi akşamlar eveeet menüme gelelim kızlar
Sahur 03:15
1 kk kaşar (beyaz peynir almayi unutuyordk kac gündür şükür bugün aldk)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 kase yoğurt
3 ince dilim sucuk
3 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
2 bardak açık cay
6.5 bardak su
İftar 20:06
2 bardak su
3 hurma
1 kepçe yoğurt çorbası
15 dk ara
1 bardak su
6 kaşık melemen
1 kase cacık
21:30
7-8 kiraz
Su 2.5 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor
70 dk tam vücut egzersizleri = 210
Yemekten sonra 35 dk yürüyüş = 105
Toplam= 315 puan @Pnrrr-20
Yok kuzu haşlamaydı. Aslında yemeyecektim oyalandığımı anlamasınlar diye böldüm yemiş bulundumafiyet olsun canım içki köfte kızartma değilse güzel
İnsAllah
Afiyet olsun canım ama bence mantı ve sarma fazla olmuş. Ben de bugün yaptığım mantının gözüne baka baka yemedimEh işte olan menüm
Kahvaltı 2 dilim ekmek
3 zeytin
Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil biber
Bol kıvırcık yeşil soğan
1 çatal helva
Öğlen sütlü yulaf 1 ck kakao ve 3 kayisili
Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
3 köfte 2parca patates
1 tane islim kebabı
3 kaşık kadar mantı
Salata
Kırmızı biber
3,4 tanede yaprak sarması
Tatlı olarakta güllaç vardı ama yemedim sevmiyorum cunku
2lt su 2 bardak rezene cayi
Gayet ii cnmİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
İftar
10 adet yeşil erik
45 dk sonra
3 yk kabak
2 yk fırın hindi
Salata yoğurt
Su yu 2 lt yapmaya çalışacağım
Bnce güzel bi emzirme diyeti:)Emziren ananın şahane menüsü:)
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
2 kirbit kutusu büyüklüğünde peynir
2 dilim ekmek
1ç.k bal
Bol kıvırcık
Ara süt arttırıcı Çay
Öğle 1 kase yulaf ezmesi sütlü kayısıli
Akşam büyük kase salata azıcık peynirli
Yoğurtlu semizotu salatası
1 kase menemen
Ara kahve
3lt su
SüperolmsKızlar menümmm
Sabah
2 yumurta akından 1 domatesli menemen
Akşam
6 kaşık türlü
2 kaşık bulgur pilav
4 kaşık yoğurt
Ara 1 sade Türk kahvesi
Su 1,5 ancak olur
Spor 45 dakika yürüyüş 45 puanPnrrr-12
Geri gelebildinmiiiiiiSabah10 2dilim tam buğday ekmeği ile tost
Öğle 2 nektari
Akşam yok. Rahatsızım uyucm
Çok iiiSahur 02.00
1 Haşlama yumurta
Peynirzeytin
2 dilim elma
5 tam ceviz içi
İftar 20.27 🍽
1 kase tarhana
5 yk mantarsote
Salata
1 kare bitter
Su 1.5 lt şimdilik
Sporbelli başlı birşey yok ama çok Yorgun’um
Cok güzel hem dolu dolu hem dengeli bncrIyi geceler kızlar yemekten sonra avmye gittik alışverişe o yüzden menümu hemen yazamadım k.b
Menüm
Sahur 03:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
3 dilim tbe
1 bardak süt
1 kupa yeşil çay
5 bardak su
1 bardak su
3 hurma
1 kepçe yoğurt çorbası
15 dk ara
6 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 köfte kadar tavuk
1 bardak su
Ara 22:30
2 dilim karpuz
150 ml süt
Su 2 lt
Spor yok bugün avmden gelince gözüm yemedi mola olsun bugünlük yarına yaparım insAllah
Çok iyi imişKızlar iyi geceler bugün bayağı temizlik yaptım her tarafım ağrıyo menümü yazip yatcam kusura bakmayın
11.00 2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 tbe
1 çk reçel
14.00 çok az şekerli sütlaç yarım kase
18.00 3 tane tavuk kanat
2 kasik biber kavurması
Yoğurt
Şekersiz komposto
Su 2l arttırcam spor 30 dk gym 90pPnrrr-12
Ayy abla beni çok iyi yanıyanların dahi beni tanımlarken en cok kurdukları cümleleri yazmışşsın..gerçekten bu konuda cok iisin:)benim hisler arada açılıyor gülüm ama genel de yazarken bile samimiyeti hissederim ki genel de herkes anlar :)
hem zaten artık seni tanıyorum ki, o yüzden sayılmaz ilk tanıştığım da hiç ıskalamıyorum :)) içlisin anam aşırı duygusalsın başkasının derdini derdin görüp iyi olsun diye kendini paralaman en büyük özelliklerinden biri ee bunu da burada seninle muhabbet eden herkes biliyor kiiiii:))
Güzel olmsKızlar hayırlı sahurlar ancak oturabildim menümü yazıp geçmiş yapıcam
Menüm
Sahur
2 sebzeli yumurta
2 dlm peynir
1 dlm tbe
İftar
1 kase ezogelin çorbası
3 tane kürdan kebabı
1 baget
Salata
1 kayısı
Ara
5 badem 5 fındık
Su:2 lt
Uydurma yemeğe bsyıldım:)Geçmiş bitti şükür menü
Sabah(10:00)
1 /2 dilim kaşar
5 zeytin
1 dilim tam buğday
Ara(13:00)
Kahve
1 nektari
Akşam(19:30)
1 kepçe ezogelin
4 YK uydurma yemek ( arka bahçedeki soğanları kaldırıp yerine biber diktik taze soğanları biber ve domatesle soteledim inanılmaz güzel oldu pirasaya 100 basar bir daha hep yaparım ben bunu çokta pratik)
Su: 3 lt acısını çıkarıyorum
Tatlı olmasaymış iyiyimiş canımmmHayirli sahurlar dünki menüm
Sahur
1 rafadan yumurta
Yarim şekersiz cay
3 zeytin
1 bardak süt
3 ince dilim muz
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbasi
2 parça mangalda tavuk pirzola derilerini yemedim 1 köfte
Salata
Cacık
3_4 çatal kadayıf tatlisi piknige davetliydik ısrarlar üzerine biraz aldım
Şekersiz çay
Suyu bir litreye tamlayamadım
Spor 60 dk tempolu yürüyüş*3=180
@Pnrrr-20
Ayy bende oldum olcam vucudum şişmeye başladıKızlar iki gündür sislikten olucem hem tuvalet sıkıntım vqr hemde regle son 1 gun kaldi snrm ondan bi tuhafım
Yok cnm cay oranı kansızlığı cok etkiliyor.bende uzun süredir var tedavi de gördüm bi süre..cayı hepsi yasaklıyor doktorkarınYok kız ne kansızlığı...3 gebelik, hergün 2 çaydanlık çay... kansızlık nedir bilmem şükürler olsun.
Çok iyiKızlar günaydın dünkü menüm
Sahur
İki dilim ekmek
Bi dilim peynir
İki bardak su
İftar
Bi kase çorba
KüçüK Bi kasede yoğurt
Bi dilim ızgara tavuk
Ara
İki kayısı
İki erik
İki de kiraz
2 litre su ve duble bardak yeşil çay
30 dakika yürüyüş 1 puan @Pnrrr-20
Bende Karadenizliyim:)iyi yeme kısmına uyuyorum da incecik kısmına hiç uymuyorum:)karadenizliler mi? benim kaç tane karadenizli arkadaşım tanıdığım varsa incecikler ya. iyi de yiyorlar
Güzel olms
menü
Sahur yok
İftar
az cigköfte
Bol yesillk
Yarım kase tavuk sote
Ara
4 5 erik
Kiraz
Bu arada dünde biraz daha erik yemstim menümü yazdktan snra
bende ilk burda verdigimde kısa surede o kadar guzel verdimki bazilari ameliyat oldum sanmış :)) herkesin dilindeydiİşin bide nazar boyutu var mefkurem...
Kaçar kilo verdiğimi bı arkadaşıma söyledim 2 farklı zamanda, ikisinde de sabit geldim...tepki o kadar ilginç bir şekilde.. "yaaaa, nasıl verdin" idi...M Bozdağ derki "hedeflerinizden çevrenizi haberdar ederseniz onların olumsuz enerjileri sizin hedefe ulaşmanızı engeller"...
valla kuzum boyle yiyerek nasil sütun oluyor senin dünde dogru durust bisey yoktu11:00=== 2 kase sarımsaklı yoğurt
17:00=== 2 kase sarımsaklı yoğurt
Su 2 lt
Kızlar bugün detoks gibi yapayım dedim, malum menstrüasyon öncesi epey ödemin var. Cumaya artı çıkmak istemiyorum.
Açlık sorarsanız aç hissetmiyorum... birazdan yatacağım zaten..
yazmisin menunu :))SABAH 11.15 : 1 bardak süt, 4 adet fındık
ÖĞLEN 14.15: 1 tabak şehriye çorbası
ARA: 1 bardak orta şekerli sütlü türk kahvesi
AKŞAM: 4 parca kelebek tavuk az ekmek ve 5-6 kasik salata
Su da şimdilik 2 litre :)
Bir şeyler yiyip içmeden süt olmuyor diye oruç tutamıyorum
ogunlerin arasinda bosluk birakirmisin cnm yazarkenSahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
Spor40 dk yürüyüş tenpolu*3=120
@Pnrrr-20
ekmek ne kadar yazmamisin cnmİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menümü yazayım
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1.5 ceviz
Domates salatalık yulaf kepeği ekmeği
İftar
3 yk fırın hindi
Yoğurt
Domates salatalık
Yulaf kepeği ekmeği
Suyu 2 lt yapiciiimm
ketentohumunu ya oguterek yada sicak suda islatip yumusatarak yogurda karistirsan yiyebilirsin cnm yada yumurtana koyabilirsinYine tuvalete çıkamiyorum ya en son bekunis ile çıkmıştım 4 gün oldu yine ilaç içmek istemiyorum
Keten tohumu çayi yaptım igrençti içemedim
ece zor pisiyor demis ama kirmizi etten daha cabuk pisiyor cnmAfiyet olsun canım hayatımda hindi yemedim zor pişer diyorlar doğrumudur. Sen nasıl yapıyorsun yazarsan sevinirim
sahuru hafif gecirmeye calis cnm bide yarin aksam kabak ye bari :))Oku oku bitiremedim geçmişi ben hala sabitim
insallah guzel olacakaynen abla vala bende gordugumr sevindim inan insAllah yarina da guzel olur
1 kase tarhana en az 2 kepce aliyordur heralde cnmSahur 01.30
Peynirzeytin
domates
İftar 20.30 🍽
1 kase tarhana
Yarım tabak mantarsote
Su1.75 lt şimdilik
Spor1 saat tempolu yürüyüş
spor superrr olmusIyi akşamlar eveeet menüme gelelim kızlar
Sahur 03:15
1 kk kaşar (beyaz peynir almayi unutuyordk kac gündür şükür bugün aldk)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 kase yoğurt
3 ince dilim sucuk
3 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
2 bardak açık cay
6.5 bardak su
2 bardak su
3 hurma
1 kepçe yoğurt çorbası
15 dk ara
1 bardak su
6 kaşık melemen
1 kase cacık
21:30
7-8 kiraz
Su 2.5 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor
70 dk tam vücut egzersizleri = 210
Yemekten sonra 35 dk yürüyüş = 105
Toplam= 315 puan @Pnrrr-20
4 gibi bitiyor cnm tabi gün gün erken oluyorimsak kacta abla sizin peki Allah sabrinizi bol versin ne diyim kabul etsin insAllah
sahur baya hafif olmus ama icli kofte tartiya yakin olmasa olurmuş meliscimMenümü yazıp geçmiş yapıcam
Sahur
2 kaşık yoğurt
1 armut
İftar
1 kase ezogelin
1 tane kürdan kebabı
1 tane içli köfte
1 baget
Salata
Su:2 lt
sen once kendin iyice ver de seni elestirmeye hakki olmasinDün eşimle bi ufak atıştık kendisinin de göbeği var ve yemekleri olabildiğince ölçülü yemekten başka yaptığı birsey yok dedim sen bisey yapmasan asla gitmicek o göbek belki üstüne ekliceksin neyi bekliyorsun yani sihirli değnek falan mi anlamıyorum dedim yani saatlerce egzersiz yapmasını beklemiyorum ama ufak ufak mekik çekse yürüyüş falan tamam zaten erkeğin vurdum duymazi da delirtiyor cidden dedim ben manyak mıyım (pek de akıllı sayılmam ama) kalkıyorum evin içinde yürüyüş yapiorum gece yarılari dedi haklısın bugün kendiliğinden 50 mekik çekti yemekten sonrada yürüyüş yaptık...
Ben kendime kızıyorum bazen yeteri kadar cabalamiyotum diye ama eşimin durum daha vahim dedim artık 4xl a gitmesin mevzu 2xl xl da anlasalım bakalım gaza geldi biraz insAllah vazgeçmez benim göbek git gide eriyor çünki yan yana biri Köroğlu biri ayvaz gibi takılmayalim dimi ama
mantiyida sevmesen olurmus :))Eh işte olan menüm
Kahvaltı 2 dilim ekmek
3 zeytin
Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil biber
Bol kıvırcık yeşil soğan
1 çatal helva
Öğlen sütlü yulaf 1 ck kakao ve 3 kayisili
Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
3 köfte 2parca patates
1 tane islim kebabı
3 kaşık kadar mantı
Salata
Kırmızı biber
3,4 tanede yaprak sarması
Tatlı olarakta güllaç vardı ama yemedim sevmiyorum cunku
2lt su 2 bardak rezene cayi
aynı evin içinde çaktrmamakta zor ama destek vermiyorsa en guzrli böyle tabiBen söylediğim her diyetin sonunda pişman oldum. Bu kez ailem dışında kimseye söylemedim. Eşime de söylemedim biliyorsunuz. Bence diyeti baltalayacak kim varsa bilmemeli. Bu arada eşim son zamanlarda bana neden ekmek yemediğimi soruyor. Bende insülin direncim düşmüşken ekmek yemeyerek belki direnci kırarım diyorum. Geçen gün artık ben de az ekmek yiyeceğim dedine ihtiyacı varsa. Bugün de sofrada sen hiçbir şey yememişsin dedi . Yoruldum ya canım istemedi dedim
Afiyet olsun canım ozmn miktar çok değildi zatenYok kuzu haşlamaydı. Aslında yemeyecektim oyalandığımı anlamasınlar diye böldüm yemiş bulundum
anlayışlı olacak gülüm bazen bir makarna bazen bir çorbayla bile geçse öğün senin eşin ses çıkamayacak , bazen boş ver yemeği kahvaltılıkları çıkarır yeriz sen yoruldun diyecek , ben öyle hissediyorum gülüm o yüzden hiç şimdiden böyle şeyleri düşünüp strese girme eşin iyi çocuk ablanız yaradanınıza kurbannn siz ikiniz her konu da çok iyi anlaşacaksınız ömür boyu :)
Gecmis olsun cnm tam bu mevsimler hastalik icin ideal dikkat et kendine. Spor puani icin bisi dememissin ama 60mi olucak :)Tmm çok saolun şimdi bütün bilgileri tekrar okudum.... Bugün resmen ölü gibiyim kafamı yerden kaldıramıyorum eşimin rahatsızlığı bana gectı kulaklarım ve başım patlamak üzere üstünede sahura uyanamamışım kafam basmıyor..
Annem gelicek doguma yakin 3 hafta civari kalicak insallah sonrada belki anneannem musait olursa kv falan bakalm nasip artik, annem gelsinde gerisi onemli degil :)Lohusaliginda yardım edecek biri varmı kuzum o dönemi atlatinca düzene giriyorsun yavaş yavaş
Kız uyuyunca önce yemeği halletmeye çalışıyorum varsın diğer işler kalsın
Diyorum
Kız Pınar senin karşı komşu ne oldu canciger oldunuz mu:)
Mevzu hemen hamileliğinde bebeğe gelir kaynisir gidersiniz:)
Sağol tatlım şükür halimize. Sen nasılsın bebiş nasıl ❤
Her bunye farkli oluyor demekki cnm ama enazindan sabahina gidiyor bide gitmese napardikSen hamilesin normal bence, vücut zaten şu tutmaya meyilli.... gerçi benim vücutta hep hamilelik psikolojisinde herhalde
aynen bende oyle
Bi gecikme olmazsa haftaya bekliyorum bakalim :))
o detoks bazi kisilerde işe yaramiyor cnm
O yuzden riski olmayan bisey yapsan daha iyi
nasil yikiyon halilari makineylemi cnm
ekmek ve corba türünü de yazalim cnm
Sahur biraz kuru olmus cesitlendirebilirsin
Aksam guzel
Spor puanlarina bidaha bak istersen
geçe kalmamasi lazim cnm
Kacta geliyosun işten
ben haslamiyorum cnm çiğ seviyorum hem daha vitamminli geliyor :)
Kkrmizi pancar
sende bendenmişin
kiz daha gecen gün spor yapmani isteyen o degilmiydi
oyyy kuzuya
sen sicak kanlisin birden kaynasirsin tatlim kasma kendini
Bence simiden yavas yavas alistir
Ilerde boyle yapamam falan diye :))
zararsiz seyleri doyuncaya kkadar ye digerlerine yer kalmadi, ayy catlicam falan dersin
cok gecmis olsun cnm ne oldu usuttunmu
sana orucmu dokunuyor acaba cnm yoksa strestenmi oluyor
yazdiklarinin hic birini ben yapmadim
Olabilir abla kase küçük idi birde bakalım bayram sonrası diyetisyen mi yapsam düzenli menü kilo kontrolü falanbende ilk burda verdigimde kısa surede o kadar guzel verdimki bazilari ameliyat oldum sanmış :)) herkesin dilindeydi
Tr ye gidince nerdeyse annem bile tanimicakti beni
Hep cok iradeli diye konusup durdular
Simdi kendime gelemiyorum
valla kuzum boyle yiyerek nasil sütun oluyor senin dünde dogru durust bisey yoktu
Suyu yeterli iciyomusun bari
yazmisin menunu :))
Alt alta ve ogunlerin arasinda bosluk birakarak yazarmisin bidaha cnm
Sabah yetersiz olmus
Corbanin 1 kapcesi 1 dil. Ekmek yapiyor 1 tabak 3 kepce falan yapar heralde
Kelebek neresi bilemedim
Ekmek ne kadar yazmamisin
ogunlerin arasinda bosluk birakirmisin cnm yazarken
Ben begendim
ekmek ne kadar yazmamisin cnm
Normalde yemedigin icin tartiya yakin yemeseydin keske ekmeği
ketentohumunu ya oguterek yada sicak suda islatip yumusatarak yogurda karistirsan yiyebilirsin cnm yada yumurtana koyabilirsin
Ac karna zeytinyagi yada ketentohumunu yagida icebilirsin
Digerlerini kizlar soylemis zaten
ece zor pisiyor demis ama kirmizi etten daha cabuk pisiyor cnm
Yada burdakiler öyle bilemedimdudukluye falan gerek kalmiyor
sahuru hafif gecirmeye calis cnm bide yarin aksam kabak ye bari :))
insallah guzel olacak
1 kase tarhana en az 2 kepce aliyordur heralde cnm
Bence sana tarhana yaramiyor
2 gundur yiyorsun
Karbonlu corba olunca bana gore yemek, salata daha iyi olur
Corba boş kalori gibi geliyor
spor superrr olmus
Neyseki akam ekmek yokmus
4 gibi bitiyor cnm tabi gün gün erken oluyor
sahur baya hafif olmus ama icli kofte tartiya yakin olmasa olurmuş meliscim
sen once kendin iyice ver de seni elestirmeye hakki olmasin
mantiyida sevmesen olurmus :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?