Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sahur baya hafif olmus ama icli kofte tartiya yakin olmasa olurmuş meliscim
Yemeyecektim sözde oylanıyordum bir baktım yemişim
aynı evin içinde çaktrmamakta zor ama destek vermiyorsa en guzrli böyle tabi

Afiyet olsun canım ozmn miktar çok değildi zaten
Ne desteği kuzum köstek oluyor. Sen asla vermezsin ye boşver falan gırla. O yüzden bu sefer asla söylemicem
Sağ ol canım

saol cnm ben bugün garip bi şekilde çok siş değilim sanki insAllah bklm gecikmeden gelir insAllah döngü uzayınca ayarım kaçıyor benim
Off kızlar nasıl yorulmuşum tabanlarım ağrıyor. Misafirlerim uyudular. Kahvemi yaptım oturdum az dinleneyim.
ohh sefan olsun afiyet olsun canm
menü
Sahur yok
İftar
az cigköfte
Bol yesillk
Yarım kase tavuk sote
Ara
4 5 erik
Kiraz
Bu arada dünde biraz daha erik yemstim menümü yazdktan snra
afiyet olsun canım cigkofte miktar ne tam olarak yazmamışsın keşke yanında ayran ta da yoğurt da yeseydin bence
Saol abla evet dedim ya sahuru yemiş bulunmuştum ekmeği iftarda yemem artık diye..
Yok ya bence aynı anda verelim destek oluruz birbirimize ben zayiflarken onun kilo alması ya da sabit kalması iyi olmuyor denge açısından bi de abla biliyorsunuz benim ikinci bebek isteğim var sırf kaliteli hamilelik geçirmek hamile kalmayi kolaylastrmK adına da zayıflamaya çalışıyorum malesef erkekte ki kilo da sperm kalitesini etkiliyor bunu düşünüp onun da çabalamasi gerek ama eşim yapi olarak çok üşengeç gerçekten bi aşamadik bunu

Kizlar bizde 1 saat omce felan geldk eve guzel gecti hemen yatiyorum yoruldm ya artik bisi yapmadan bile yoruluyorum
büyüyor melek tabi yükün artıyor masAllah
Yemeyecektim sözde oylanıyordum bir baktım yemişim

Ne desteği kuzum köstek oluyor. Sen asla vermezsin ye boşver falan gırla. O yüzden bu sefer asla söylemicem
Sağ ol canım
O zmn sessiz sakin verip eşini gafil anlayacaksn asla veremezsin neymiş görmeli

Evet az önce tartıldım. Menümü yazdım:) dediğin kahvaltı olmayınca zor oluyor. Yarın güzel kahvaltı yapıcam inşallah
Aksam fazla cikmasi cok normal
Sabah kalkinca biraz bekleyip bisey yiyip icmeden cibildak tartiliyoz

Kiz hala anlamadimi esin enazindan kilo verdigini anlamis olmali 12 kg civari vermissin az sa degil yani :) acaba oda anliyor da belli etmiyormu sen solemedin diye bide guzel veriyor boyle diyodur belki :)

kiz senin adam gercekten saf biraz :))
menü
Sahur yok
İftar
az cigköfte
Bol yesillk
Yarım kase tavuk sote
Ara
4 5 erik
Kiraz
Bu arada dünde biraz daha erik yemstim menümü yazdktan snra
2 gundur cig kofte var eliif hanimcim
Kizlar bizde 1 saat omce felan geldk eve guzel gecti hemen yatiyorum yoruldm ya artik bisi yapmadan bile yoruluyorum
o kadar yol gidip geldin yorulman cok normal cnm
Iyi gecmesine sevindim
Olabilir abla kase küçük idi birde bakalım bayram sonrası diyetisyen mi yapsam düzenli menü kilo kontrolü falan
diyetisyenler ekmeksizlige karşı
eşinin boy kilosu kac cnm

Aslinda biraz az gibi ama yinede güzel :)

afiyet olsun cnm
2 gundur cig kofte var eliif hanimcim
o kadar yol gidip geldin yorulman cok normal cnm
Iyi gecmesine sevindim
diyetisyenler ekmeksizlige karşı
eşinin boy kilosu kac cnm
boyunu hiç aklımda tutamiom ki abla ya sahurda bi ölçeyimdu kilosu 102-103 değişiyor
Iyi geceler kizlar
İyi geceler canım

Sağ ol canım
Eşini gaza getirmen de güzel . Hatta şey de ben zayıflayıp fit bir hatun olucam sen yanımda koca göbekli mi kalıcaksın falan
büyüyor melek tabi yükün artıyor masAllah

O zmn sessiz sakin verip eşini gafil anlayacaksn asla veremezsin neymiş görmeli
Daha sağlıklı beslendiğimi arada diyorum ama diyet yapıyorum asla demem
Kiz hala anlamadimi esin enazindan kilo verdigini anlamis olmali 12 kg civari vermissin az sa degil yani :) acaba oda anliyor da belli etmiyormu sen solemedin diye bide guzel veriyor boyle diyodur belki :)
Kuzum biliyor musun ben genelde salaş kıyafet giyinirim kilomu göstermesin diye öyle çok belli olmuyor verdiğim. Bugün üzerime oturan bir elbise giyinmiştim az önce eşim gelip kolumu tuttu ben sana iyi bakmıyorum çok çalıştırıyorum bak kilo vermişsin , yüzün de erimiş dedi tabi ben bir havalara uçtum nihayet farketti diye belki de dediğin gibi farketmiştide söylemiyordu. Evet 12 küsür verdim çok şükür ama benim kilomda aman aman belli olmuyor

Afiyet olsun canım
Yada Pınar’ın dediği gibi safa yatıyor
Iyi geceler kizlar
İyi geceler bebeğim
Carsamba

Sahur
Salata
1 cb kuruyemis

Iftar
21.31
1 hurma
5 küçük kofte
2 dil firin mucver
Yogurtlu pancar salatasi
Afiyet olsun kaptanım
Bu arada söylemeden edemiycem senin burda olman bile beni acayip motive ediyor

Diorum onu ama işe yaramıyor vala napcagimi şaşırdım doğuştan yorgun benim adam

Kiz benim ki ölçülerden farkediyor ha sulemesi ayıp yok kalcan gitti göğsün küçüldü söylenip duruyor sanki çok iyi birsey büyük olmasi en büyük etken de ne giydiğin bence de bende bol giyiyorum genelde disarda o yüzden herkes yine bi şekilde zayifladgjmi anlıyor ama bazen hafif üzerime oturan giydiğim anda gözler fal taşı gibi aciliyor çok vermişsin diye yüzün de çok farketti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…