- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.561
Yemeyecektim sözde oylanıyordum bir baktım yemişimsahur baya hafif olmus ama icli kofte tartiya yakin olmasa olurmuş meliscim
Ne desteği kuzum köstek oluyor. Sen asla vermezsin ye boşver falan gırla. O yüzden bu sefer asla söylemicemaynı evin içinde çaktrmamakta zor ama destek vermiyorsa en guzrli böyle tabi
Afiyet olsun canım ozmn miktar çok değildi zaten
saol cnm ben bugün garip bi şekilde çok siş değilim sanki insAllah bklm gecikmeden gelir insAllah döngü uzayınca ayarım kaçıyor benimGayet ii cnm
Bnce güzel bi emzirme diyeti:)
Süperolms
Geri gelebildinmiiiiii
Çok iii
Cok güzel hem dolu dolu hem dengeli bncr
Çok iyi imiş
Ayy abla beni çok iyi yanıyanların dahi beni tanımlarken en cok kurdukları cümleleri yazmışşsın..gerçekten bu konuda cok iisin:)
Güzel olms
Uydurma yemeğe bsyıldım:)
Tatlı olmasaymış iyiyimiş canımmm
Ayy bende oldum olcam vucudum şişmeye başladı
Yok cnm cay oranı kansızlığı cok etkiliyor.bende uzun süredir var tedavi de gördüm bi süre..cayı hepsi yasaklıyor doktorkarın
Çok iyi
Bende Karadenizliyim:)iyi yeme kısmına uyuyorum da incecik kısmına hiç uymuyorum:)
ohh sefan olsun afiyet olsun canmOff kızlar nasıl yorulmuşum tabanlarım ağrıyor. Misafirlerim uyudular. Kahvemi yaptım oturdum az dinleneyim.
afiyet olsun canım cigkofte miktar ne tam olarak yazmamışsın keşke yanında ayran ta da yoğurt da yeseydin bencemenü
Sahur yok
İftar
az cigköfte
Bol yesillk
Yarım kase tavuk sote
Ara
4 5 erik
Kiraz
Bu arada dünde biraz daha erik yemstim menümü yazdktan snra
Saol abla evet dedim ya sahuru yemiş bulunmuştum ekmeği iftarda yemem artık diye..bende ilk burda verdigimde kısa surede o kadar guzel verdimki bazilari ameliyat oldum sanmış :)) herkesin dilindeydi
Tr ye gidince nerdeyse annem bile tanimicakti beni
Hep cok iradeli diye konusup durdular
Simdi kendime gelemiyorum
valla kuzum boyle yiyerek nasil sütun oluyor senin dünde dogru durust bisey yoktu
Suyu yeterli iciyomusun bari
yazmisin menunu :))
Alt alta ve ogunlerin arasinda bosluk birakarak yazarmisin bidaha cnm
Sabah yetersiz olmus
Corbanin 1 kapcesi 1 dil. Ekmek yapiyor 1 tabak 3 kepce falan yapar heralde
Kelebek neresi bilemedim
Ekmek ne kadar yazmamisin
ogunlerin arasinda bosluk birakirmisin cnm yazarken
Ben begendim
ekmek ne kadar yazmamisin cnm
Normalde yemedigin icin tartiya yakin yemeseydin keske ekmeği
ketentohumunu ya oguterek yada sicak suda islatip yumusatarak yogurda karistirsan yiyebilirsin cnm yada yumurtana koyabilirsin
Ac karna zeytinyagi yada ketentohumunu yagida icebilirsin
Digerlerini kizlar soylemis zaten
ece zor pisiyor demis ama kirmizi etten daha cabuk pisiyor cnm
Yada burdakiler öyle bilemedimdudukluye falan gerek kalmiyor
sahuru hafif gecirmeye calis cnm bide yarin aksam kabak ye bari :))
insallah guzel olacak
1 kase tarhana en az 2 kepce aliyordur heralde cnm
Bence sana tarhana yaramiyor
2 gundur yiyorsun
Karbonlu corba olunca bana gore yemek, salata daha iyi olur
Corba boş kalori gibi geliyor
spor superrr olmus
Neyseki akam ekmek yokmus
4 gibi bitiyor cnm tabi gün gün erken oluyor
sahur baya hafif olmus ama icli kofte tartiya yakin olmasa olurmuş meliscim
sen once kendin iyice ver de seni elestirmeye hakki olmasin
mantiyida sevmesen olurmus :))
Banli oldugunu gorduk cnm :))Gruptan atılmayım diye
Kizlar bizde 1 saat omce felan geldk eve guzel gecti hemen yatiyorum yoruldm ya artik bisi yapmadan bile yoruluyorum
O zmn sessiz sakin verip eşini gafil anlayacaksnYemeyecektim sözde oylanıyordum bir baktım yemişim
Ne desteği kuzum köstek oluyor. Sen asla vermezsin ye boşver falan gırla. O yüzden bu sefer asla söylemicem
Sağ ol canım
Bol bol uyu dinlen bebiş gelince kesintisiz uykular uzun bir süre olmiycakKizlar bizde 1 saat omce felan geldk eve guzel gecti hemen yatiyorum yoruldm ya artik bisi yapmadan bile yoruluyorum
Aksam fazla cikmasi cok normalEvet az önce tartıldım. Menümü yazdım:) dediğin kahvaltı olmayınca zor oluyor. Yarın güzel kahvaltı yapıcam inşallah
Ya birine bendende salakları varmış yazdım ondan hahahahaBanli oldugunu gorduk cnm :))
Ama bidaha yaramazlik yapma
Diger hesabin acilinca istersen yoneticiye yaz o hesabi kapat bununla devam et
Temiz bi sayfa acmis olursun
Alıntılamışım ama saatler saatler geçtiğinden yazacağımı unutmuşum
Afiyet olsun canım. Senin uydurma yemeğini annem arada yapar gayet lezzetli. Yumurta kırar bazen ama ben yumurtasız tercih ediyorum
Afiyet olsun canım
Süper canım maşallah
Yok kaptanım kendime ayrı fırında yağlı kağıtta yaptım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ablacım
Afiyet olsun canım
Ben söylediğim her diyetin sonunda pişman oldum. Bu kez ailem dışında kimseye söylemedim. Eşime de söylemedim biliyorsunuz. Bence diyeti baltalayacak kim varsa bilmemeli. Bu arada eşim son zamanlarda bana neden ekmek yemediğimi soruyor. Bende insülin direncim düşmüşken ekmek yemeyerek belki direnci kırarım diyorum. Geçen gün artık ben de az ekmek yiyeceğim dedine ihtiyacı varsa. Bugün de sofrada sen hiçbir şey yememişsin dedi . Yoruldum ya canım istemedi dedim
Bol eksi getirsin canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.
Yok kuzu haşlamaydı. Aslında yemeyecektim oyalandığımı anlamasınlar diye böldüm yemiş bulundum
Afiyet olsun canım ama bence mantı ve sarma fazla olmuş. Ben de bugün yaptığım mantının gözüne baka baka yemedim
kiz senin adam gercekten saf biraz :))Ben söylediğim her diyetin sonunda pişman oldum. Bu kez ailem dışında kimseye söylemedim. Eşime de söylemedim biliyorsunuz. Bence diyeti baltalayacak kim varsa bilmemeli. Bu arada eşim son zamanlarda bana neden ekmek yemediğimi soruyor. Bende insülin direncim düşmüşken ekmek yemeyerek belki direnci kırarım diyorum. Geçen gün artık ben de az ekmek yiyeceğim dedine ihtiyacı varsa. Bugün de sofrada sen hiçbir şey yememişsin dedi . Yoruldum ya canım istemedi
2 gundur cig kofte var eliif hanimcimmenü
Sahur yok
İftar
az cigköfte
Bol yesillk
Yarım kase tavuk sote
Ara
4 5 erik
Kiraz
Bu arada dünde biraz daha erik yemstim menümü yazdktan snra
o kadar yol gidip geldin yorulman cok normal cnmKizlar bizde 1 saat omce felan geldk eve guzel gecti hemen yatiyorum yoruldm ya artik bisi yapmadan bile yoruluyorum
diyetisyenler ekmeksizlige karşıOlabilir abla kase küçük idi birde bakalım bayram sonrası diyetisyen mi yapsam düzenli menü kilo kontrolü falan
eşinin boy kilosu kac cnmsaol cnm ben bugün garip bi şekilde çok siş değilim sanki insAllah bklm gecikmeden gelir insAllah döngü uzayınca ayarım kaçıyor benim
ohh sefan olsun afiyet olsun canm
afiyet olsun canım cigkofte miktar ne tam olarak yazmamışsın keşke yanında ayran ta da yoğurt da yeseydin bence
Saol abla evet dedim ya sahuru yemiş bulunmuştum ekmeği iftarda yemem artık diye..
Yok ya bence aynı anda verelim destek oluruz birbirimize ben zayiflarken onun kilo alması ya da sabit kalması iyi olmuyor denge açısından bi de abla biliyorsunuz benim ikinci bebek isteğim var sırf kaliteli hamilelik geçirmek hamile kalmayi kolaylastrmK adına da zayıflamaya çalışıyorum malesef erkekte ki kilo da sperm kalitesini etkiliyor bunu düşünüp onun da çabalamasi gerek ama eşim yapi olarak çok üşengeç gerçekten bi aşamadik bunu
Sana bdv yi yasakliyorum :))Ya birine bendende salakları varmış yazdım ondan hahahaha
büyüyor melek tabi yükün artıyor masAllah
O zmn sessiz sakin verip eşini gafil anlayacaksnasla veremezsin neymiş görmeli
Bol bol uyu dinlen bebiş gelince kesintisiz uykular uzun bir süre olmiycak
Aslinda biraz az gibi ama yinede güzel :)Bugün menüm
Sabah kan tahlili yaptırdığım için aç gittim
12.00 1/2tost domates salatalık
16.00 2 parça tavuk kanat
18.00 1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
Salata
Ama
20.00 1 sade türk kahvesi
Su 2.5l spor 60 dk yuruyus 30 dk gym 270pPnrrr-12
afiyet olsun cnmBugün menüm
1 kase yoğurt
Salata
boyunu hiç aklımda tutamiom ki abla ya sahurda bi ölçeyimdukiz senin adam gercekten saf biraz :))
2 gundur cig kofte var eliif hanimcim
o kadar yol gidip geldin yorulman cok normal cnm
Iyi gecmesine sevindim
diyetisyenler ekmeksizlige karşı
eşinin boy kilosu kac cnm
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Afiyet olsun ablaCarsamba
Sahur
Salata
1 cb kuruyemis
Iftar
21.31
1 hurma
5 küçük kofte
2 dil firin mucver
Yogurtlu pancar salatasi
Sağ ol canımsaol cnm ben bugün garip bi şekilde çok siş değilim sanki insAllah bklm gecikmeden gelir insAllah döngü uzayınca ayarım kaçıyor benim
ohh sefan olsun afiyet olsun canm
afiyet olsun canım cigkofte miktar ne tam olarak yazmamışsın keşke yanında ayran ta da yoğurt da yeseydin bence
Saol abla evet dedim ya sahuru yemiş bulunmuştum ekmeği iftarda yemem artık diye..
Yok ya bence aynı anda verelim destek oluruz birbirimize ben zayiflarken onun kilo alması ya da sabit kalması iyi olmuyor denge açısından bi de abla biliyorsunuz benim ikinci bebek isteğim var sırf kaliteli hamilelik geçirmek hamile kalmayi kolaylastrmK adına da zayıflamaya çalışıyorum malesef erkekte ki kilo da sperm kalitesini etkiliyor bunu düşünüp onun da çabalamasi gerek ama eşim yapi olarak çok üşengeç gerçekten bi aşamadik bunu
Daha sağlıklı beslendiğimi arada diyorum ama diyet yapıyorum asla demembüyüyor melek tabi yükün artıyor masAllah
O zmn sessiz sakin verip eşini gafil anlayacaksnasla veremezsin neymiş görmeli
Kuzum biliyor musun ben genelde salaş kıyafet giyinirim kilomu göstermesin diye öyle çok belli olmuyor verdiğim. Bugün üzerime oturan bir elbise giyinmiştim az önce eşim gelip kolumu tuttu ben sana iyi bakmıyorum çok çalıştırıyorum bak kilo vermişsin , yüzün de erimiş dediKiz hala anlamadimi esin enazindan kilo verdigini anlamis olmali 12 kg civari vermissin az sa degil yani :) acaba oda anliyor da belli etmiyormu sen solemedin diye bide guzel veriyor boyle diyodur belki :)
Afiyet olsun canımBugün menüm
1 kase yoğurt
Salata
Yada Pınar’ın dediği gibi safa yatıyorkiz senin adam gercekten saf biraz :))
İyi geceler bebeğimIyi geceler kizlar
Afiyet olsun kaptanımCarsamba
Sahur
Salata
1 cb kuruyemis
Iftar
21.31
1 hurma
5 küçük kofte
2 dil firin mucver
Yogurtlu pancar salatasi
Diorum onu ama işe yaramıyor vala napcagimi şaşırdım doğuştan yorgun benim adamSağ ol canım
Eşini gaza getirmen de güzel . Hatta şey de ben zayıflayıp fit bir hatun olucam sen yanımda koca göbekli mi kalıcaksın falan
Daha sağlıklı beslendiğimi arada diyorum ama diyet yapıyorum asla demem
Kuzum biliyor musun ben genelde salaş kıyafet giyinirim kilomu göstermesin diye öyle çok belli olmuyor verdiğim. Bugün üzerime oturan bir elbise giyinmiştim az önce eşim gelip kolumu tuttu ben sana iyi bakmıyorum çok çalıştırıyorum bak kilo vermişsin , yüzün de erimiş deditabi ben bir havalara uçtum nihayet farketti diye belki de dediğin gibi farketmiştide söylemiyordu. Evet 12 küsür verdim çok şükür ama benim kilomda aman aman belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?