- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.561
Büşra sen delısın dahada baska bısey demıyorummm...Tam sopalıksın yaa tammmm
kendime güvenebiliceğim bir aktar bulmam lazım geçen gün aktara gittim benim kızım nesguik çok içiyor bende dedimki aktara içinde katkı maddesi çok fazla ve tabi şekerde oyüzden ben
kakao istiyorum dedim sütün içine katıp içirmek için kız kalktı bana paketli bir ürün verdi işte yüzde yüz doğal filan baktım arkasına içindekiler bölümüne anlamadığım hatta söylemeye bile zorlandığım kelimeler neresi doğal şimdi bunun
sen bana kakao ver dedim geri bıraktım ürünü kakaoyu aldım eve geldim evdede markette aldığım bir kakao vardı açtım ikiside aynı geldi bana hiçbir fark yok gerçek kakao daha koyu renk olmazmı kafam karıştı benim ya yoksa markette satılan paketli kakaolarda aktarlardakiyle aynımı :44::44::44::44:
Sorma nagıscımm :) Sabahtan baslayan kararsızlık ogleye kadar suruyor...Öğlen 1 tabak makarna yourt yedım arkasındanda 4 parcaya yakın bıtter cıkolata ve redbull ıctım ...Çok pısmanımmmm cokkk
Arkadaşlar Cok canım sıkılıyor evlenmek Cokzor ya Hersey Ateş pahası
Kimse evleneni düsünmüyor Kopara bildim kar hesabı
ay ikikere gelmiş mesaj :26::26: kızlar burası bir zayıflama takımı değilmi bilmiyorum ne düşünürsünüz sonuçta ben kaptan değilim hatta listede bile değilim ama
buraya motive olmak için geldim amaç kilo verip sağlıklı beslenip ve takımlar arasında birinci olmak değilmi neden yapamıyoruz bukadar zormu hayır biz bu kadar iradesizmiyiz
bence takım olarak topralanıp artık gerçek hedeflerimize odaklanmalıyız bilmiyorum siz ne dersiniz ama sürekli kaçamak kaçamak nereye kadar kaç kişiyiz takımda kaçımız sağlıklı beslniyor ve kaçamaksız bir gün geçiriyor kaçamak dediğin arad olur ama biz hergün yapıyoruz bedenimize ruhumuza yazık ediyoruz
Kızlar ya sevgililer günü için ne alacağımı bulamadım yardım edermisiniz? Güzel bi fikre ihtiyacım var...
kızlar çubuk tarçın aldım
sadece suylamı kaynatıypoduk tarçını iştah kessin diye ???
içine birşey katacakmıyım
kızlar çubuk tarçın aldım
sadece suylamı kaynatıypoduk tarçını iştah kessin diye ???
içine birşey katacakmıyım
ben genelde kıyafet alırdım... bluz kazak hırka kot ayakkabı mont alabilirsin
ne kadarlık bi ilşki boyutuna göre değişir
ben yeşil çayın içine atıyorum bir tane demlenince içiyoru kaynatmıyorum
bir kabuk tarçını 2 sefer kullanıyorum kaynatıp içine bal koyup içende var
nesguik sağlıksız dedim çünki içinde bilmediğimiz bir sürü katkı maddesi var aldığınız ambalajlı
her ürünün içindekiler bölümüne bakın anlamadığınız söylemeye bile zorlandığımız bir sürü katkı maddesi
mesela şeker yğla birlikte yanınca bir madde ortaya çıkıyormuş ve bu bütün cipslerde bisküvülerde varmış
ve kansere sebep oluyormuş daha neler soya lestini diye bir madde var mesela ambalajlı ürünlerin içinde kısırlığa yol açıyormuş
emugülatör bunlar hep sağlımızı bozuyor
Cnm elmalı kabuk tarçınlı tarifi dene ben memnun kaldım ama reglma denk gelince devam etmedim baya bi tok tutuyor...
ben yeşil çayın içine atıyorum bir tane demlenince içiyoru kaynatmıyorum
bir kabuk tarçını 2 sefer kullanıyorum kaynatıp içine bal koyup içende var
nesguik sağlıksız dedim çünki içinde bilmediğimiz bir sürü katkı maddesi var aldığınız ambalajlı
her ürünün içindekiler bölümüne bakın anlamadığınız söylemeye bile zorlandığımız bir sürü katkı maddesi
mesela şeker yğla birlikte yanınca bir madde ortaya çıkıyormuş ve bu bütün cipslerde bisküvülerde varmış
ve kansere sebep oluyormuş daha neler soya lestini diye bir madde var mesela ambalajlı ürünlerin içinde kısırlığa yol açıyormuş
emugülatör bunlar hep sağlımızı bozuyor
Genelde erkek için onlar ideal ama ne bileyim biraz farklı bişey olsun ama öyle yok bardağa resim yastığa isim olmasın Bulamadım kafa yordum ama :44:
o tarifte tam olarak nasıl yapıyon canım
bende hediye olayında farklı şeyleri pek sevmem
rutinden hoşlanırım :)))
farklı olarak imm düşüneyimmm
hani sweetler oluyoya bitanesinde tencere diyerinde kapak yazıyo ve tencere kapak resimleri var onlarda yapabilirsin yada çiftler için sweetler oluyoya
öyle tşirt ler yaptırabilirsin değişiklik istersen ama bana sorarsan işine yarıcak birşey al..
hırka alabilirsin güzel bu aralar hırkalar çok giyiyo erkekler :) öncen dügmeli ama yakası farklı murat boz giyiyoya genelde bayılıyorum =)
o tarifte tam olarak nasıl yapıyon canım
tabikii yediğimiz çoğu şeyde bilmeden neler yiyoruz
ama işte çocuklara süt dedinmi birşey oluyo nesquik güzel geliyo
aslında şey yapsan süte muz katsan annem bize kapardı
bide yurtdışından gelmişti bize çocuklar için katkısız bi kakao gibi birşey
fulya gelsin o bilir belki
içinde bitkisel tatlandırıcı ve aromalar vardı burada araştırılsa vardır belki zararsız şeyler
bende şimdi bir tarif buldum deniyeceğim yapıcam birazdan
3 litre su
3 adet elma
bi tane limon
7-8 tane karabiber
7-8tane karanfil
bir büyük boy tarçın
hepsini kaynatıp süzüp yemeklerden sonra 2 bardak içilicek miş
o tarifi hatırladığımca verdim içmelisin tok tutuyor...
karanfilim yokbende şimdi bir tarif buldum deniyeceğim yapıcam birazdan
3 litre su
3 adet elma
bi tane limon
7-8 tane karabiber
7-8tane karanfil
bir büyük boy tarçın
hepsini kaynatıp süzüp yemeklerden sonra 2 bardak içilicek miş
şimdi keçiboynuzu tozu alıcam aktardan sütün içine koymak için kızımda kakaolu süt diye hüpletçek
keten tohumuda istiyorum ama bu kendim için
birde üzüm çekirdeği toz halinde oda satılıyormuş geçen ahmet maranki yemeklerinize hatta ekmeklerinize koyun c vitamini deposu diyordu
bu karışımmı tok tutuyor şu an çok açım ozaman hemen yapıp içiyorum tadı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?