Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Büşra sen delısın dahada baska bısey demıyorummm...Tam sopalıksın yaa tammmm

Mursh ya tmm göbek gitti de yanlarım var birde bacaklarım çok kalın onlar gitsin istiyorum bu gün sana attığım fotodaki gibi dolaşıyorum evde özgüven geldi birazcık

bu tuz olayına bende el atmam lazım
tuz çok kullanırım sebzeyi salatayı tuzsuz yiyemem
dediğiniz gibi daha sağlıklıysa bakmak lazım..

nesquik in saglıksız oldugunu düşünmüyorum ben kakaodan farksızdır en azından..
benim 10 yaşında bi kardeşim var
o da cornflex delisi..
günde 3-4-5 tabak yiyo
annem uyuyuo bu kalkıp kendine 2 tabak yapıp yiyo ama bakıyorum göbek kendinden 10 metre ilerden gidiyo bizde kardeşimi bundan vazgeçirmeye çalışıyoruz mesela..
bu tarz şeyler çok kilo aldırıyo sağlıklımı sağlıksızmı bilmiyom ama..

Sorma nagıscımm :) Sabahtan baslayan kararsızlık ogleye kadar suruyor...Öğlen 1 tabak makarna yourt yedım arkasındanda 4 parcaya yakın bıtter cıkolata ve redbull ıctım ...Çok pısmanımmmm cokkk

çikolatAA redbull ohh :)))

Arkadaşlar Cok canım sıkılıyor evlenmek Cokzor ya Hersey Ateş pahası
Kimse evleneni düsünmüyor Kopara bildim kar hesabı

nişanlılık döneminde çok para gidiyo haklısın..
kimse düşünmez seni senden başka.. Allah kolaylık versin..

evett
biz burda yarış halindeyiz
en azından birbirimizin rakibiyiz :))
her hafta bunun için savaşsak en azından azcık düzelirizzz
bende sıkıldım böyle 1 ileri 2 geri gitmekten
[/B]

Kızlar ya sevgililer günü için ne alacağımı bulamadım yardım edermisiniz? Güzel bi fikre ihtiyacım var...

kızlar çubuk tarçın aldım
sadece suylamı kaynatıypoduk tarçını iştah kessin diye ???
içine birşey katacakmıyım

Cnm elmalı kabuk tarçınlı tarifi dene ben memnun kaldım ama reglma denk gelince devam etmedim baya bi tok tutuyor...

kızlar çubuk tarçın aldım
sadece suylamı kaynatıypoduk tarçını iştah kessin diye ???
içine birşey katacakmıyım

ben yeşil çayın içine atıyorum bir tane demlenince içiyoru kaynatmıyorum
bir kabuk tarçını 2 sefer kullanıyorum kaynatıp içine bal koyup içende var
nesguik sağlıksız dedim çünki içinde bilmediğimiz bir sürü katkı maddesi var aldığınız ambalajlı
her ürünün içindekiler bölümüne bakın anlamadığınız söylemeye bile zorlandığımız bir sürü katkı maddesi
mesela şeker yğla birlikte yanınca bir madde ortaya çıkıyormuş ve bu bütün cipslerde bisküvülerde varmış
ve kansere sebep oluyormuş daha neler soya lestini diye bir madde var mesela ambalajlı ürünlerin içinde kısırlığa yol açıyormuş
emugülatör bunlar hep sağlımızı bozuyor

ben genelde kıyafet alırdım... bluz kazak hırka kot ayakkabı mont alabilirsin
ne kadarlık bi ilşki boyutuna göre değişir

Genelde erkek için onlar ideal ama ne bileyim biraz farklı bişey olsun ama öyle yok bardağa resim yastığa isim olmasın Bulamadım kafa yordum ama :44:

cnm bence bu kadarını takma tamam sağlıklı yesin herşeyi her anne öyle isterde benim bir teyzem var kızları sağlıklı büyüsün diye uraştı incik cıncık her maddeyi araştırıp eve soktu sonuç: 2 kızı da obez yani fazla dikkat dahada mahvediyor benden söylemesi... Sen bilirsin tabiki neyi ne kadar vermen gerektiğini inan bu daha sağlıklı...

Cnm elmalı kabuk tarçınlı tarifi dene ben memnun kaldım ama reglma denk gelince devam etmedim baya bi tok tutuyor...

o tarifte tam olarak nasıl yapıyon canım

tabikii yediğimiz çoğu şeyde bilmeden neler yiyoruz
ama işte çocuklara süt dedinmi birşey oluyo nesquik güzel geliyo
aslında şey yapsan süte muz katsan annem bize kapardı
bide yurtdışından gelmişti bize çocuklar için katkısız bi kakao gibi birşey
fulya gelsin o bilir belki
içinde bitkisel tatlandırıcı ve aromalar vardı burada araştırılsa vardır belki zararsız şeyler

Genelde erkek için onlar ideal ama ne bileyim biraz farklı bişey olsun ama öyle yok bardağa resim yastığa isim olmasın Bulamadım kafa yordum ama :44:

bende hediye olayında farklı şeyleri pek sevmem
rutinden hoşlanırım :)))
farklı olarak imm düşüneyimmm

hani sweetler oluyoya bitanesinde tencere diyerinde kapak yazıyo ve tencere kapak resimleri var onlarda yapabilirsin yada çiftler için sweetler oluyoya
öyle tşirt ler yaptırabilirsin değişiklik istersen ama bana sorarsan işine yarıcak birşey al..

hırka alabilirsin güzel bu aralar hırkalar çok giyiyo erkekler :) öncen dügmeli ama yakası farklı murat boz giyiyoya genelde bayılıyorum =)

o tarifte tam olarak nasıl yapıyon canım

Tarifte genelde herşeyden 3er tane de ben günlük taze yaptığım için 1er tane kullanıyordum
Tarif şöyleydi: 1 kabuk tarçın 3 elma 3 litre su tane karabiber yarım limon karanfil... 20 dakika kaynatıyorsun ılımaya bırak... Evin içi çok güzel kokuyor

evet tişörtler yada hırka olabilir bakınayım nasıl bişeyler bulcam acaba teşekkür ederim

bizim sütle sorunumuz yok ben sade içmeye alıştırdım küçükken sade içer sütünü yanlız hani markette küçük kakaolu sütler varya onlara taktı
bende daha önce alıp verdim tabi hata benim oyüzden arada istediğinde bir bardak sıcak sütün içine bir küçük kaşık kakao bir çay kaşığıda bal al sana kakaolu süt hüüp götürüyor :)))))

bende şimdi bir tarif buldum deniyeceğim yapıcam birazdan
3 litre su
3 adet elma
bi tane limon
7-8 tane karabiber
7-8tane karanfil
bir büyük boy tarçın
hepsini kaynatıp süzüp yemeklerden sonra 2 bardak içilicek miş

o tarifi hatırladığımca verdim içmelisin tok tutuyor...

şimdi keçiboynuzu tozu alıcam aktardan sütün içine koymak için kızımda kakaolu süt diye hüpletçek
keten tohumuda istiyorum ama bu kendim için
birde üzüm çekirdeği toz halinde oda satılıyormuş geçen ahmet maranki yemeklerinize hatta ekmeklerinize koyun c vitamini deposu diyordu

karanfilim yok

bende ozaman evdeolan malzemeler

elma
tarçın
limon
karabiber kaynatıp içeyim yemeklerden önce

keçiboynuzu tozudamı var :)))
bizim evde eşim keçiboynuzlarını kaynatıp kaynatıp içiyo balla
niye içiyon diyom vitaminn vitamin diyo :):):)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…