- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.761
Artı fark mı eksi fark mıBilmiyorum ki su an için tarti da 1.5 kilo fark var dün akşam üzeri tartıldığıma göre senin nasıl canım
Afiyet olsun canım...Sahur
Yağda yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
1 dilim peynir
İftar
1 tabak sulu köfte
4 kaşık fırında sebze
Salata
7 hurma
1 avuç ceviz
2 tuzlu kraker
Sanırım taşınma hazırlığı içinde...
Ağır mı kaldırıyorsun canım?Bana da migren teşhisi konuldu fakat baş ağrımın nedeni boyun fıtığı aslında. Başka baş ağrılarım da oluyor fakat ağrı kesiciye hızlı cevap veriyor. Boyun fıtığı mdan kaynaklanan ise daha ziyade kas gevşeticiye cevap veriyor ve günlerce geçmiyor
Evde kendin yapsana canım, piyasadan aldıklarının içinde illa koruyucu olur..Kızlar ben organik fermente koruyucu içermeyen elma sirkesi arıyorum.
bilgisi olan var mıdır acaba?
yok kuzum.. fizik tedavıye gittim bir süre iyi geldiydi ama bitiremedim işlerden dolayı. spinal kanalda daralma düzleşme fln var müdehale edilemiyor maalesef. bakarım bir teşekkür ederim tatlımAğır mı kaldırıyorsun canım?
Barış Muslu'nun akupuntur noktalarını uyararak tedavi yöntemi var, bilgin var mı?
yaptıklarım olmadı bu güne kadar yaaa.... maya da yok bende ki mayalayayım....Evde kendin yapsana canım, piyasadan aldıklarının içinde illa koruyucu olur..
Ben yapıyorum, çokta kolay..eve gidince resim atayım sana
Maya ile değil canım, nohut ile yapıyoruz.yaptıklarım olmadı bu güne kadar yaaa.... maya da yok bende ki mayalayayım....
Sebebi nedir canım bunun? Spinal anestezi mı yoksa?spinal kanalda daralma düzleşme fln var
değildir canım boynumda artık kafatasının başladığı noktada sıkıntı var. bol bol egzersiz yapmalıyım da işte ihmalkarlıkSebebi nedir canım bunun? Spinal anestezi mı yoksa?
Allah şifa versin canım, havuzda uygulanan fizik tedavi varmış, onuda bı araştır... sanırım Türkiye'de bir hoca var uygulayan.değildir canım boynumda artık kafatasının başladığı noktada sıkıntı var. bol bol egzersiz yapmalıyım da işte ihmalkarlık
o vakit tarifini tüm püf noktalarıyla paylaşır mısın kuzum?Maya ile değil canım, nohut ile yapıyoruz.
hmm araştırayım.. sağolasın canım... ihmal ediyorum kendimi sonra günlerce ölümcül baş ağrısı çekiyorumAllah şifa versin canım, havuzda uygulanan fizik tedavi varmış, onuda bı araştır... sanırım Türkiye'de bir hoca var uygulayan.
Bal koymadım, 5 kiloluk kavanoza 2 kaşık şeker koydum...tarifi tam olarak paylaşırım defterime bakayım.o vakit tarifini tüm püf noktalarıyla paylaşır mısın kuzum?
bir dönem çok araştırdım. birkaç kere kurdum evde ama tadı ve kokusu sirkeye benzemedi hiç....
mesela tatlı elma daha iyi deniyor.
biraz bal katınca daha keskin oluyor deniyor.
nohutu hiç duymamıştım...
Yok kuzu bahardıTereddüde düştüm şimdi...ben Gülbeşeker diye hatırlıyorum
Afiyet olsun canim ama tarti oncesi icli kofte olmasaydi keskeMenümü yazıp geçmiş yapıcam
Sahur
2 kaşık yoğurt
1 armut
İftar
1 kase ezogelin
1 tane kürdan kebabı
1 tane içli köfte
1 baget
Salata
Su:2 lt
:):)Yok bahardi :))
Tamam tatlim ama daha girme bundanKızlar ben pumpkin ban yemişim yarına kadar hesaba giremiyorum
Normal canim 2 bardak su 500 gr zatenSu içe içe 500 gram mi alınıreski yediklerime gore de cok cok az yedim halbuki. Gunduz yemeyip aksam yükleniyordum yemege. Sabah inşallah düşer
Adamida gaza getiriyon aferin kiz sanaDün eşimle bi ufak atıştık kendisinin de göbeği var ve yemekleri olabildiğince ölçülü yemekten başka yaptığı birsey yok dedim sen bisey yapmasan asla gitmicek o göbek belki üstüne ekliceksin neyi bekliyorsun yani sihirli değnek falan mi anlamıyorum dedim yani saatlerce egzersiz yapmasını beklemiyorum ama ufak ufak mekik çekse yürüyüş falan tamam zaten erkeğin vurdum duymazi da delirtiyor cidden dedim ben manyak mıyım (pek de akıllı sayılmam ama) kalkıyorum evin içinde yürüyüş yapiorum gece yarılari dedi haklısın bugün kendiliğinden 50 mekik çekti yemekten sonrada yürüyüş yaptık...
Ben kendime kızıyorum bazen yeteri kadar cabalamiyotum diye ama eşimin durum daha vahim dedim artık 4xl a gitmesin mevzu 2xl xl da anlasalım bakalım gaza geldi biraz insAllah vazgeçmez benim göbek git gide eriyor çünki yan yana biri Köroğlu biri ayvaz gibi takılmayalim dimi ama
Manti ve sarmamiiEh işte olan menüm
Kahvaltı 2 dilim ekmek
3 zeytin
Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil biber
Bol kıvırcık yeşil soğan
1 çatal helva
Öğlen sütlü yulaf 1 ck kakao ve 3 kayisili
Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
3 köfte 2parca patates
1 tane islim kebabı
3 kaşık kadar mantı
Salata
Kırmızı biber
3,4 tanede yaprak sarması
Tatlı olarakta güllaç vardı ama yemedim sevmiyorum cunku
2lt su 2 bardak rezene cayi
Sahur yok ama genede cifkofte tarti oncesi olmamali afiyet olsun canimmenü
Sahur yok
İftar
az cigköfte
Bol yesillk
Yarım kase tavuk sote
Ara
4 5 erik
Kiraz
Bu arada dünde biraz daha erik yemstim menümü yazdktan snra
Normal canim artik bebisin kocaman oldu :)Kizlar bizde 1 saat omce felan geldk eve guzel gecti hemen yatiyorum yoruldm ya artik bisi yapmadan bile yoruluyorum
Afiyet olsun tatlimBugün menüm
Sabah kan tahlili yaptırdığım için aç gittim
12.00 1/2tost domates salatalık
16.00 2 parça tavuk kanat
18.00 1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
Salata
20.00 1 sade türk kahvesi
Su 2.5l spor 60 dk yuruyus 30 dk gym 270p @Pnrrr-20
Sana bdv yi yasakliyorum :))
Afiyet olsun ablammCarsamba
Sahur
Salata
1 cb kuruyemis
Iftar
21.31
1 hurma
5 küçük kofte
2 dil firin mucver
Yogurtlu pancar salatasi
Afiyet olsun kubracimKızlar menümü yazacağım ama geçmişi yarın yazarım inşallah başım çatlıyor
Sabah
1 kk peynir
1 kaşık muhammara
Öğle
6 yk türlü
Ara
2 yk yoğurt
1 tb galeta
10 kiraz
Akşam
4 yk alinazik
Su 2 olmuştur
Afiyet olsun tatlimHayırlı akşamlar.. ben şimdilik menümü yazayım alintilari topladım birazdan cevaplarım inşallah
Bugünkü menum
Kahvalti 11:00
Sütlü yulaf (200 ml süt' 2 kaşık yulaf)
2 ceviz
Ara
1 incir
2 hurma
1 ceviz
Akşam 16:00
Tavuklu salata
3 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
65 dk tempolu yürüyüş
Tatlim tartiya yakin patates salatasi olmaz afiyet olsunYazacaktım abla ❤çocukları uyuttum anca geldim
Sahur yok
İftar 19.45
Bir kase tarhana
İki yumurta
Üç kaşık patates salatası
20 30
İki sade Türk kahvesi
1.5 lt su devamı gelecek tabi suyu az içtim bu akşam
Spor yapamıyorum
yarım saat tempolu yürüyüş
Yarım saat koşu yaptım
Kiz ananaslari ziyan etme bari detoks yaoTuttum terliğiNe haber kuşum?
Ben bugün evdeydim, bir ara dışarı çıktım, pazarda iki ananas 1 pounddu çürük elmadan ilham alarak kaptım geldim. Kütüpten aldığım iki kitabı bitirmeden iade ettim(suçlu hissediyor...) başka bir iki alışveriş yaptım, dönüşte de benim adamı duraktan karşıladım. Epey yürüdüm sanki Öyle böyle gün geçiyor işte.. Türkiye’ye gitme planları yapıyordum ama eşimin işiyle ilgili bir iki durum çıktı, belirsizleşti. Moralim bozuldu ona. Yememe içmeme çok dikkat edemediğim için çok yazmıyorum herhalde:)
Dün de burda tanıştığım bir arkadaşa iftara gittik.kendisi de diyete niyetli ama ben ıslak kekimle o değişik pilavıyla birbirimizi sabote ettik. bugün biraz toparladım, pek karbon almadım.
Cok gecmis olsun baharim ya zor gercektrnKızlar hayırlı sahurlar geçmiş yapamadım , bizim anneannenin alzheimeri var atakları iyice arttı Rabbim bilir ama 90li yaşında 38 kg ne vücudu nede beyni kaldırmıyor artık saatlerce atak geçirip sonra uykulu değişik hallerde ve bebek gibi sürekli sesimizi duymak orda olduğumuzu bilmek istiyor ve sürekli babasını annesini görüyorsabah kalkıyor tamamen iyileşmiş gün içinde atak geliyor yada tam tersi
Free mi oldum ben simdi** * 9.Takim 623. Etap * * *
Fatlayd(95,3/
AhSen_2504 (77,3/
Bi prenses annesi (85,7/
Gulbeseker(98,2
ebruebrulii (84,7
Niran Nevra( 75,5/
Jasminium84 (62,9/
nanekekik(69/
eceboce(61/
Bayankokosh (74,4/
9.takim ortalamasi : %
Deneme süresindeki uyeler
METANOL(69,6 BT:10,05,19 bk:70,8 hdf: 65
Hayatgusel(70,7/BT:14,05,19 bk: 72 hdf: 58
Pumpkin00(99,4/BT:10,05,19 bk:102 hdf:68
AsyaaAyazz(73,5/)BT:21,05,19 bk:73.5
Hdf:60
MkLK(72/)BT:21,05,19 bk:72 Hdf:58
❤ FREE CANLAR ❤
pesto26 (69/
CurukElma (55,8
Ekim2009 (87,3/
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56
Hayyal(61,7
elfkkk
İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(75,5) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem(97,6 )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (95,4)86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(76/
@mefkurem yeni üyeleri not almismiydin ben şimdi bakamadım
Yaaa bizde seni cok seviyozkiiiÖncelikle içimi rahatlattınız teşekkür ederim. Az önce de bir konu bulmuştum ordan yorum yaptılar Allah hepinizden razı olsun. Sanırım yavaştan uykum geldi. Uyanıp doktoru ararsam daha bi rahatlayacağım. Sizleri görmeden seviyorum bu ilk defa başıma geliyoriyi geceler hepinize. Tekrar görüşene kadar çoook sevin ve çoook sevilin mutlu mesut kalın
Gecmis olsun canimmCnm ya Bn tek Bi sanıye bile yataktan çıkamadım başımı yerden kalduramadım.. Saolsun eşim geldi sirkeli suyla ateşimi düşürmeye çalıştı... Yemekleri hazırladı iftardan sonra ilaç aldım biraz daha iyi oldum ama aynı hataya düştüm sahura yine 4 dakıkalık gecikmeyle uyandım şimdi yine migrenim tutar dıye korkmaya başladı m
Nohut ve ekmek beraber olmamaliydi tatlim afiyet olsunÇarşamba günü menüm
Sahur yok
İftar
KüçüK Bi kase etli nohut
Bi kase yoğurt
Bi dilim kepek ekmeği
5 kaşık salata
Ara
4 erik
5,6 kiraz
1 tane kayısı
1 lt su ( hasta olduğum için erkenden uyuyup kalmışım az tükettim)@Pnrrr-20
Geldimde gecmisten cikamadimki ablaaKalkmadinizmi daha
Hadin sabah oldu
Krakez olmasaydi iyiydi canimSahur
Yağda yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
1 dilim peynir
İftar
1 tabak sulu köfte
4 kaşık fırında sebze
Salata
7 hurma
1 avuç ceviz
2 tuzlu kraker
Cuma sabahi tartil o zaman canimKizlaaaaaaarrrrrrr sahuru boşuna yapmışım ben leke gelmis gitti oruç kilo bildirimini artk yarın yaparım ben aksama kadar ac durmam yemek yemesem de su icerim cunki
Gunaydin tatlimmGÜNAYDINNNNN KIZLARRRR
Vucudun odem atiyor canim normallAa 73.5tu kilom diyete dün başladım bugün 72.3 çıktı. 1kilo 200gram gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?