Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım

Ne yaptın canım, gittin mi doktora

CurukElma bu ananasın tadı nasıl neye benziyor canım? Alsam yiyebilir miyim acaba? Değişik sebze ve meyvelere kapalıyım ama bilmiyorum.
Valla ben seviyorum ananasi canim tatli ama hafif ağzı buran bi tadı var bence denemelisin mutlaka
Bak ne güzel bunlar nirancim yaa daha eksilere düş herkes ayni tepkileri verecek goreceksin :)

Kuzum bnde ekmek yemeden duramıyanlardanım bire indirdiğime şükrediyorum ama zaten çok az aldım nohutuda

CurukElma bu ananasın tadı nasıl neye benziyor canım? Alsam yiyebilir miyim acaba? Değişik sebze ve meyvelere kapalıyım ama bilmiyorum.
Bnde senın gibiydim ama gercekten denemelisin Bn çok beğendim tadını sevdiğim mevveler grubuna eklendi

Gunaydin pinarcimm. Yok kiz daha vucudunun şişi inmemistirki aksamdan sabaha
Kuzum bnde ekmek yemeden duramıyanlardanım bire indirdiğime şükrediyorum ama zaten çok az aldım nohutuda
Anladim canim ama dengeyi kurmayi ogrenmen gerekecek

Normalmiş canım çok şükür doktorumla konuştum
Oooo süpersin canım bu hafta eksi geliyor demekki
Ne yaptın canım, gittin mi doktora
Aradım canım doktorumu normal dedi. Sistem çalışmaya başlamış demekki hiçbir sıkıntı yok dedi

Meyve sever biri olarak ananasa bayılırım... çocuklarım da eşim de çok sever. oldukça tatlı ve sulu ayrıca bol lifli... nam nam nam

aaa süpperrrrr ay hadi inşallah kaç gündür doğru dürüst bir şey yemedin ki kuzum.

Bence güzel menü canımm afiyet olsun
Kalkmadinizmi daha

Hadin sabah oldu
Abla sen nasıl uyanabiliyorsun çok geç saatlerde de burda görmüştüm seni
Sahur
Yağda yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
1 dilim peynir

İftar
1 tabak sulu köfte
4 kaşık fırında sebze
Salata
7 hurma
1 avuç ceviz
2 tuzlu kraker
Hurma çok olmuş. Peygamberler ve evliyalar 7 hurma ile oruç açarmış ama başka hiçbişey yemezlermiş ben de bir ara yemek yiyip üstüne 7 hurma yiyordum diyetisyenim ooo noooo demişti. Şeker çok fazlaymış canım
Aa 73.5tu kilom diyete dün başladım bugün 72.3 çıktı. 1kilo 200gram gitmiş
Aaaaa ne güzel ayol
Bu arada boyum da 170 değil 168miş çok fark yok da :) ayrıca dün suyu 4 litreye tamamladım
4 lt su çok değil mi ya?? Suyun da çoğu zarar. Bana çok geldi en azından
Kızlar ben organik fermente koruyucu içermeyen elma sirkesi arıyorum.
bilgisi olan var mıdır acaba?
Canım Migros ve metroda yok zira ben Ramazan’ın ilk haftası bakmıştım. Ben de Niran gibi kendim yapıyorum nohutla
Bal koymadım, 5 kiloluk kavanoza 2 kaşık şeker koydum...tarifi tam olarak paylaşırım defterime bakayım.
Aaa şeker d mi koyuyorsun ben sadece nohut koyuyorum canım. Çabuk fermente olsun diye koyuyorsun herhalde benimki biraz uzun sürüyor

4 litre bana tam yetti. Emziriyorim ya bir de. Emzirdikçe zaten dilim damağım kuruyor niyeyse acayip susuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…