- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.781
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar.. ben şimdilik menümü yazayım alintilari topladım birazdan cevaplarım inşallah
Bugünkü menum
Kahvalti 11:00
Sütlü yulaf (200 ml süt' 2 kaşık yulaf)
2 ceviz
Ara
1 incir
2 hurma
1 ceviz
Akşam 16:00
Tavuklu salata
3 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
65 dk tempolu yürüyüş
Bizim takım genelde bebeklilerden oluşuyor, belkide ondandır...Bütün takimlar arasinda uyumayan bizim takim heralde
En cok online olanlar bizden :)))
Kahve idrar söktürücüdür canım... aynı zamanda kiloda verdiriyormuş....Kahve içtiğimden beri wc den çıkamıyorum inşallah ödem atıyorumdur
Ne yaptın canım, gittin mi doktoraYa kızlar düşünmekten başım çatlıyor yatakta döndüm durdum baktım daha da ağrıyor yanınıza geldim. Hani demiştim ya kürtajdan sonraki ilk adetimi oluyorum sanırım diye. Ya ilk iki gün kahverengi şimdi de koyu siyah leke geliyor iftardan sonra ayıp olur diye doktoru aramadım çok korktum kk da da hiç böyle başlıklar yok baktım bulamadım. Uyuyamıyorum düşünmekten
Valla ben seviyorum ananasi canim tatli ama hafif ağzı buran bi tadı var bence denemelisin mutlakaCurukElma bu ananasın tadı nasıl neye benziyor canım? Alsam yiyebilir miyim acaba? Değişik sebze ve meyvelere kapalıyım ama bilmiyorum.
Bak ne güzel bunlar nirancim yaa daha eksilere düş herkes ayni tepkileri verecek goreceksin :)Kızlar 2 gündür farkediyorum, yüzüm incelmiş (dolgun yanaklarım var normalde, gitmesi iyi olmuş)
Bebeğimi uzanarak emziriyorum, kızlarım dün "Anne artık yatarken daha küçük duruyorsun" dediler...nasıl mutlu oldum anlatamam...
Kuzum bnde ekmek yemeden duramıyanlardanım bire indirdiğime şükrediyorum ama zaten çok az aldım nohutudaHey masallah gece gece ne konusmussunuz simdi bitti gecmis 25 sayfaaa
Yok kuzu bahardı
Afiyet olsun canim ama tarti oncesi icli kofte olmasaydi keske
:):)
Tamam tatlim ama daha girme bundan
Normal canim 2 bardak su 500 gr zaten
Adamida gaza getiriyon aferin kiz sana
Manti ve sarmamii
Afiyet olsun dilekcim
Sahur yok ama genede cifkofte tarti oncesi olmamali afiyet olsun canim
Normal canim artik bebisin kocaman oldu :)
Afiyet olsun tatlim
Afiyet olsun ablamm
Afiyet olsun kubracim
Afiyet olsun tatlim
Tatlim tartiya yakin patates salatasi olmaz afiyet olsun
Kiz ananaslari ziyan etme bari detoks yao
Cok gecmis olsun baharim ya zor gercektrn
Free mi oldum ben simdi
Yaaa bizde seni cok seviyozkiii
Gecmis olsun canimm
Nohut ve ekmek beraber olmamaliydi tatlim afiyet olsun
Geldimde gecmisten cikamadimki ablaa
Krakez olmasaydi iyiydi canim
Cuma sabahi tartil o zaman canim
Gunaydin tatlimm
Vucudun odem atiyor canim normall
Bnde senın gibiydim ama gercekten denemelisin Bn çok beğendim tadını sevdiğim mevveler grubuna eklendiCurukElma bu ananasın tadı nasıl neye benziyor canım? Alsam yiyebilir miyim acaba? Değişik sebze ve meyvelere kapalıyım ama bilmiyorum.
Bı bakayım marketlere bugün...Bnde senın gibiydim ama gercekten denemelisin Bn çok beğendim tadını sevdiğim mevveler grubuna eklendi
Gunaydin pinarcimm. Yok kiz daha vucudunun şişi inmemistirki aksamdan sabahaGunaydin kizlarrr, disarda yemenin etkisi hemen arti olarak gelmis zaten dun acayip susadim nerdeyse kalkip kalkip 1lt yakin su ictim ve sanki onlar vucudumda kaldisuyun icine nane limon koydum 2 dalcik da maydonoz belki biraz odemimi alir yarina
Anladim canim ama dengeyi kurmayi ogrenmen gerekecekKuzum bnde ekmek yemeden duramıyanlardanım bire indirdiğime şükrediyorum ama zaten çok az aldım nohutuda
Normalmiş canım çok şükür doktorumla konuştumKuzum hiç internete bakıp canını sıkma. Ben de 2 ay önce düşük yaptım . Kürtaj olmadığım halde hala normal regl görmedim. Ramazanın başından beri ara ara lekelerim oluyor. Dün geceden yine başladı ve dediğin gibi simsiyah
Ben kahveden olduğunu yeni farkettim
İnşallah abla ya. Kendine dairde umutlu ol lütfen
Oooo süpersin canım bu hafta eksi geliyor demekkiKızlar 2 gündür farkediyorum, yüzüm incelmiş (dolgun yanaklarım var normalde, gitmesi iyi olmuş)
Bebeğimi uzanarak emziriyorum, kızlarım dün "Anne artık yatarken daha küçük duruyorsun" dediler...nasıl mutlu oldum anlatamam...
Aradım canım doktorumu normal dedi. Sistem çalışmaya başlamış demekki hiçbir sıkıntı yok dediNe yaptın canım, gittin mi doktora
İnşaallah canımOooo süpersin canım bu hafta eksi geliyor demekki
Kafanin rahatlamasına sevindim canım, geçmiş olsun tekrar.Aradım canım doktorumu normal dedi. Sistem çalışmaya başlamış demekki hiçbir sıkıntı yok dedi
Sayenizde onu da öğrenicemGunaydin pinarcimm. Yok kiz daha vucudunun şişi inmemistirki aksamdan sabaha
Anladim canim ama dengeyi kurmayi ogrenmen gerekecek
Meyve sever biri olarak ananasa bayılırım... çocuklarım da eşim de çok sever. oldukça tatlı ve sulu ayrıca bol lifli... nam nam namCurukElma bu ananasın tadı nasıl neye benziyor canım? Alsam yiyebilir miyim acaba? Değişik sebze ve meyvelere kapalıyım ama bilmiyorum.
aaa süpperrrrr ay hadi inşallah kaç gündür doğru dürüst bir şey yemedin ki kuzum.Kızlar 2 gündür farkediyorum, yüzüm incelmiş (dolgun yanaklarım var normalde, gitmesi iyi olmuş)
Bence güzel menü canımm afiyet olsunÇarşamba günü menüm
Sahur yok
İftar
KüçüK Bi kase etli nohut
Bi kase yoğurt
Bi dilim kepek ekmeği
5 kaşık salata
Ara
4 erik
5,6 kiraz
1 tane kayısı
1 lt su ( hasta olduğum için erkenden uyuyup kalmışım az tükettim)@Pnrrr-20
Abla sen nasıl uyanabiliyorsun çok geç saatlerde de burda görmüştüm seniKalkmadinizmi daha
Hadin sabah oldu
Hurma çok olmuş. Peygamberler ve evliyalar 7 hurma ile oruç açarmış ama başka hiçbişey yemezlermişSahur
Yağda yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
1 dilim peynir
İftar
1 tabak sulu köfte
4 kaşık fırında sebze
Salata
7 hurma
1 avuç ceviz
2 tuzlu kraker
Aaaaa ne güzel ayolAa 73.5tu kilom diyete dün başladım bugün 72.3 çıktı. 1kilo 200gram gitmiş
4 lt su çok değil mi ya?? Suyun da çoğu zarar. Bana çok geldi en azındanBu arada boyum da 170 değil 168miş çok fark yok da :) ayrıca dün suyu 4 litreye tamamladım
Canım Migros ve metroda yok zira ben Ramazan’ın ilk haftası bakmıştım. Ben de Niran gibi kendim yapıyorum nohutlaKızlar ben organik fermente koruyucu içermeyen elma sirkesi arıyorum.
bilgisi olan var mıdır acaba?
Aaa şeker d mi koyuyorsun ben sadece nohut koyuyorum canım. Çabuk fermente olsun diye koyuyorsun herhalde benimki biraz uzun sürüyorBal koymadım, 5 kiloluk kavanoza 2 kaşık şeker koydum...tarifi tam olarak paylaşırım defterime bakayım.
Teşekkür ederim canımKafanin rahatlamasına sevindim canım, geçmiş olsun tekrar.
Ins tatlimmSayenizde onu da öğrenicem
4 litre bana tam yetti. Emziriyorim ya bir de. Emzirdikçe zaten dilim damağım kuruyor niyeyse acayip susuyorum :)Bence güzel menü canımm afiyet olsun
Abla sen nasıl uyanabiliyorsun çok geç saatlerde de burda görmüştüm seni
Hurma çok olmuş. Peygamberler ve evliyalar 7 hurma ile oruç açarmış ama başka hiçbişey yemezlermişben de bir ara yemek yiyip üstüne 7 hurma yiyordum diyetisyenim ooo noooo demişti. Şeker çok fazlaymış canım
Aaaaa ne güzel ayol
4 lt su çok değil mi ya?? Suyun da çoğu zarar. Bana çok geldi en azından
Canım Migros ve metroda yok zira ben Ramazan’ın ilk haftası bakmıştım. Ben de Niran gibi kendim yapıyorum nohutla
Aaa şeker d mi koyuyorsun ben sadece nohut koyuyorum canım. Çabuk fermente olsun diye koyuyorsun herhalde benimki biraz uzun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?