Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnternetten baktım birsürü kötü şey yazıyor keşke bakmasaydım başıma ağrılar girdi. Kürtajda rahim alındıysa olurmuş, rahim kanseriyse olurmuş falan... içim içimi yiyor
Kuzum internet dünya bilgiyi paylaşıyor bütün her şeyi ama senin tam ne bilinmez ki öyle bakma olaya

Artı fark mı eksi fark mı
tabiki artı kız sahurda 1.5 lt su ekstra cay faln ictim derken eksi olmam imkansiz yarin sabah tartlcam artk
aynen veriyorum gqzi bklmm insAllah esimde gobeginden kurtlcak
Aynrn cnm yarin sabah tartilip bildiriim artk
Ay ne guzel cnm ya daha da küçülceksin insAllah hepimiz küçülecez

Tamam bebegim

Salona gitmek istiyorum canım aletli pilates istiyorum oğlanı kreşe verdikten sonra artık. Önce bir kilomdan kurtulayım

Bugün ki disarida yürüyüşümü tamamladm geldim kizlar pazar gittim geldim simdi mutfagi toparlayip camasirlara giriscem yarin da artk temizliğe başlarım havalar guzel olursa antre ve mutfagin halisini yikarim artk sabah hic ağrım yoktu simdi biraz karın agrim var ama cok enerjikim vala masAllah bana aksama arkadasa gidicez iftara sporumu da yaparsam benden iyisi yok aksama menü belli benim zaten

Tşk cnm çok Saol tarıfını bizede vern de bizde yapak dimi kızlar doğal elma sirkesini

Salona gitmek istiyorum canım aletli pilates istiyorum oğlanı kreşe verdikten sonra artık. Önce bir kilomdan kurtulayım
Yani güzel olur tabi qma evde yapilacklari da dene bence baya fqyda ediyor benim gobegim baya toparlandı ayak bileklermden falan incelme oldu hatta kalça sekillenmesine cok faydali squat mesela sikilasiyorum yavaş yavaş bugun sutyen aldim sirt kısmımdan küçülmüşum mesela cok sevndm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…