- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.801
Kuzum internet dünya bilgiyi paylaşıyor bütün her şeyi ama senin tam ne bilinmez ki öyle bakma olayaİnternetten baktım birsürü kötü şey yazıyor keşke bakmasaydım başıma ağrılar girdi. Kürtajda rahim alındıysa olurmuş, rahim kanseriyse olurmuş falan... içim içimi yiyor
Ödemime faydası olursa bende seveceğim inşaallah.Meyve sever biri olarak ananasa bayılırım... çocuklarım da eşim de çok sever. oldukça tatlı ve sulu ayrıca bol lifli... nam nam nam
Şekerde koyuyorum canımAaa şeker d mi koyuyorsun ben sadece nohut koyuyorum canım. Çabuk fermente olsun diye koyuyorsun herhalde benimki biraz uzun sürüyor
Yarın yap canım, oruç isen bugünKızlar canım nasıl nohut yemeği istiyor anlatamam çok uzun zaman oldu yemeyeli
Gözlerim seni de aradı beybim..Oooo dostum sen buralara takılır mıydın?
Ya ben de 40 yılda bir yaparım, evlendiğimden beri bir kere yaptım herhalde. Bugün acayip canım çekti. Niye böyle oldukKızlar canım nasıl nohut yemeği istiyor anlatamam çok uzun zaman oldu yemeyeli
Yürüyüşe bağlı sıkılaştığım kesin, gerisi yarın belli olacak...Oooo süpersin canım bu hafta eksi geliyor
Özlettin kendini beybi arayı açmayalım böyleGözlerim seni de aradı beybim..
sıkılaşmak da iyi ne güzel işte şekle giriyorsunYürüyüşe bağlı sıkılaştığım kesin, gerisi yarın belli olacak...
kuzum yap dokunmuyorsa. ben de nohutu çok severim ama beni öyle şişiriyor ki her defasında yemin ediyorum bir daha yemeyeceğim diye....Kızlar canım nasıl nohut yemeği istiyor anlatamam çok uzun zaman oldu yemeyeli
ben bal koysam olur değil mi? doğal balım varŞekerde koyuyorum canım
tabiki artı kız sahurda 1.5 lt su ekstra cay faln ictim derken eksi olmam imkansiz yarin sabah tartlcam artkArtı fark mı eksi fark mı
aynen veriyorum gqzi bklmm insAllah esimde gobeginden kurtlcakHey masallah gece gece ne konusmussunuz simdi bitti gecmis 25 sayfaaa
Yok kuzu bahardı
Afiyet olsun canim ama tarti oncesi icli kofte olmasaydi keske
:):)
Tamam tatlim ama daha girme bundan
Normal canim 2 bardak su 500 gr zaten
Adamida gaza getiriyon aferin kiz sana
Manti ve sarmamii
Afiyet olsun dilekcim
Sahur yok ama genede cifkofte tarti oncesi olmamali afiyet olsun canim
Normal canim artik bebisin kocaman oldu :)
Afiyet olsun tatlim
Afiyet olsun ablamm
Afiyet olsun kubracim
Afiyet olsun tatlim
Tatlim tartiya yakin patates salatasi olmaz afiyet olsun
Kiz ananaslari ziyan etme bari detoks yao
Cok gecmis olsun baharim ya zor gercektrn
Free mi oldum ben simdi
Yaaa bizde seni cok seviyozkiii
Gecmis olsun canimm
Nohut ve ekmek beraber olmamaliydi tatlim afiyet olsun
Geldimde gecmisten cikamadimki ablaa
Krakez olmasaydi iyiydi canim
Cuma sabahi tartil o zaman canim
Gunaydin tatlimm
Vucudun odem atiyor canim normall
Ay ne guzel cnm ya daha da küçülceksin insAllah hepimiz küçülecezKızlar 2 gündür farkediyorum, yüzüm incelmiş (dolgun yanaklarım var normalde, gitmesi iyi olmuş)
Bebeğimi uzanarak emziriyorum, kızlarım dün "Anne artık yatarken daha küçük duruyorsun" dediler...nasıl mutlu oldum anlatamam...
Tamam bebegimtabiki artı kız sahurda 1.5 lt su ekstra cay faln ictim derken eksi olmam imkansiz yarin sabah tartlcam artk
aynen veriyorum gqzi bklmm insAllah esimde gobeginden kurtlcak
Aynrn cnm yarin sabah tartilip bildiriim artk
Ay ne guzel cnm ya daha da küçülceksin insAllah hepimiz küçülecez
Yarın yapabilirim inş bakalımYarın yap canım, oruç isen bugün
Bilmiyorum ki kuzum şöyle kemikli oh misYa ben de 40 yılda bir yaparım, evlendiğimden beri bir kere yaptım herhalde. Bugün acayip canım çekti. Niye böyle olduk
Salona gitmek istiyorum canım aletli pilates istiyorum oğlanı kreşe verdikten sonra artık. Önce bir kilomdan kurtulayımkiz tam tersini de denedim bisey söylemedim o zmn iyice salıyor tatlilar borekler istiyor bnm diyette skntya giriyor
anldm gider o göbekte insAllah bizde bu azim oldukca...
Brn dün ilk kez farkettim kendimde hic dikkatli bakmıyormusum demek her zmn kullandgm bi esarbim var eski ftgrflarda bildgn yanaklarm dhaa tombikmis simdi bi küçülmüş yüzüm dışarıdan diolardi da inanmiyordm ben hic yüzden vermiorum demistm bazi insan direk basta yuzden çöküyor mesela benim de bu arada en skntli oldgm yerim goguslerim snrm kalca göbek bacak gitti baya ama goguslerim daha küçülmesi gerek insAllah
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm kiz daha ne spor yapacan yürüyüş ve kosu zaten guzel spor zmnla uzerine eklersn
insAllah cnm
cnm bence onemli bi djrum yoktur bosuna nete falan da bakma saglam adami hasta eder internet koyu renk leke icerde kalan atilamamis kanlarmis yani temizleniyorsn ne guzel yine doktoruna danis tabi ama takma kafana
bende yataga uzandm biraz rahatlamayi bekliorim namaz kilmak icin su balığına döndüm resmen
cuma tartndan korkuyorum ben biraz senin kiz sqnkim freelik yaramadi sana kankik ya da daha adaptr mi olqmadn kiz toparla bi an once
Rabbim aklımızı almasın cidden cok zor canm Allah yardımcınnz olsun ayy cok zayifmis bi de ya heo mi zayifti yoksa yrmek yiyrmior mu yiyecek ekmegi varsa Rabbim şifa verisn yoksa da cektrmesin insAllah
Tşk cnm çok Saol tarıfını bizede vern de bizde yapak dimi kızlar doğal elma sirkesiniBence güzel menü canımm afiyet olsun
Abla sen nasıl uyanabiliyorsun çok geç saatlerde de burda görmüştüm seni
Hurma çok olmuş. Peygamberler ve evliyalar 7 hurma ile oruç açarmış ama başka hiçbişey yemezlermişben de bir ara yemek yiyip üstüne 7 hurma yiyordum diyetisyenim ooo noooo demişti. Şeker çok fazlaymış canım
Aaaaa ne güzel ayol
4 lt su çok değil mi ya?? Suyun da çoğu zarar. Bana çok geldi en azından
Canım Migros ve metroda yok zira ben Ramazan’ın ilk haftası bakmıştım. Ben de Niran gibi kendim yapıyorum nohutla
Aaa şeker d mi koyuyorsun ben sadece nohut koyuyorum canım. Çabuk fermente olsun diye koyuyorsun herhalde benimki biraz uzun sürüyor
Yani güzel olur tabi qma evde yapilacklari da dene bence baya fqyda ediyor benim gobegim baya toparlandı ayak bileklermden falan incelme oldu hatta kalça sekillenmesine cok faydali squat mesela sikilasiyorum yavaş yavaş bugun sutyen aldim sirt kısmımdan küçülmüşum mesela cok sevndmSalona gitmek istiyorum canım aletli pilates istiyorum oğlanı kreşe verdikten sonra artık. Önce bir kilomdan kurtulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?