- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.581
ben bu aralar neden zayıflayamadıgımı buldum :))
ben sabah kahvaltılarında ekmegi biraz fazlakaçırıyorum
2-3 dilim ekmek yiyorum((
Yok cnm okdrda olmaz sabah 2-3 dilim yedin akşam yemesen zaten dengelenir ki :44: spor yapmazsanda o ekmekcikler erimez :44:
ama o ekmek dilimleri serçe parmak kalınlıgında değil baş parmak ve orta parmak birleştir bir dilimi okdar kalın kesiyom son günler uğraştırmasın diye benii
Uğraşma ozmn cnm fırından alıyosan kestir ben öyle yapıyorum marketten alıncada kesilmiş olmasına dikkat ediyorumUf sesli güldüm 2 parmağı birleştir
merhaba hanımlar...kk.giremiyorum çocuklar evde,eşim hasta yatıyor biraz nazlıdır da kendileri yok yok biraz degil baya bir nazlı halimi siz düşünün artık...anneme gidicektim gidemedim hafta sonu giderim inş...yememe çok fazla dikkat edemiyorum ama aşırıyada kaçmıyorum ..sizin burda oldugunuzu bilmek bile yerken az yememi saglıyor...fırsat buldukca ugrarım.
bende sana ölçüyü verirken parmaklarımı birleştirip verdim :)))))
bu akşam dilimlenmiş aldık ama genelde normal alıyorum ben dilimliyom kalın kalınnn :)
merhaba hanımlar...kk.giremiyorum çocuklar evde,eşim hasta yatıyor biraz nazlıdır da kendileri yok yok biraz degil baya bir nazlı halimi siz düşünün artık...anneme gidicektim gidemedim hafta sonu giderim inş...yememe çok fazla dikkat edemiyorum ama aşırıyada kaçmıyorum ..sizin burda oldugunuzu bilmek bile yerken az yememi saglıyor...fırsat buldukca ugrarım.
bende sana ölçüyü verirken parmaklarımı birleştirip verdim :)))))
bu akşam dilimlenmiş aldık ama genelde normal alıyorum ben dilimliyom kalın kalınnn :)
Olsun cnm ya hastalık varken olmuyor salmaman güzel hadi bakalım yarın girersin verirsin bildirim
yarın kilo bildirimi var dimiiiii
unuttum wallaa :))))
buarada gececi kızlar nerdeler
fulya gelirdi geceden ama yok bugün
tabikii yediğimiz çoğu şeyde bilmeden neler yiyoruz
ama işte çocuklara süt dedinmi birşey oluyo nesquik güzel geliyo
aslında şey yapsan süte muz katsan annem bize kapardı
bide yurtdışından gelmişti bize çocuklar için katkısız bi kakao gibi birşey
fulya gelsin o bilir belki
içinde bitkisel tatlandırıcı ve aromalar vardı burada araştırılsa vardır belki zararsız şeyler
keçiboynuzu tozudamı var :)))
bizim evde eşim keçiboynuzlarını kaynatıp kaynatıp içiyo balla
niye içiyon diyom vitaminn vitamin diyo :):):)))
yarın kilo bildirimi var dimiiiii
unuttum wallaa :))))
buarada gececi kızlar nerdeler
fulya gelirdi geceden ama yok bugün
Evet fulyayla hopiş yok
:))))) eşin haklı helal olsun erkekler pek dikkat etmez böyle şeylerekaranfilim yok
bende ozaman evdeolan malzemeler
elma
tarçın
limon
karabiber kaynatıp içeyim yemeklerden önce
keçiboynuzu tozudamı var :)))
bizim evde eşim keçiboynuzlarını kaynatıp kaynatıp içiyo balla
niye içiyon diyom vitaminn vitamin diyo :):):)))
yaptım içtim canım ev mis gibi koktu gerçekten tadıda güzel ama ben hala açıııım:26::26::26::26::26:Tadı güzel tarçın olduğu için limonla tatlı ve ekşi dengeliyor dene bence de öğle yemeklerimi yiyemiyordum tok tuttuğu için...
selam totoşlarım..bugün çok gezdim çok tozdum çok alışveriş yaptım..topiğime bakmadan yatmayayım dedim..
ben şimdi yarın sabah kilo bildirimi yapılınca listeyemi giriyorum ayyyyy hem heyecanlandım hemde kokrtum:18::18::18:
hahahaaaa...ne diye o kadar büyütdün o göbeğihopiş sen ona göbekmi diyorsun ben foto koysam çok korkarsınız göbegimden 4 tane çıktı göbekten hele bide 1 kızımı 4 750 gram dogurdum .ikizlerde zaten hiç hatırlamak istemiyorum göbegim okadar büyümüş dr ultrasyondan bakarken yoruluyordu
ay ikikere gelmiş mesaj :26::26: kızlar burası bir zayıflama takımı değilmi bilmiyorum ne düşünürsünüz sonuçta ben kaptan değilim hatta listede bile değilim ama
buraya motive olmak için geldim amaç kilo verip sağlıklı beslenip ve takımlar arasında birinci olmak değilmi neden yapamıyoruz bukadar zormu hayır biz bu kadar iradesizmiyiz
bence takım olarak topralanıp artık gerçek hedeflerimize odaklanmalıyız bilmiyorum siz ne dersiniz ama sürekli kaçamak kaçamak nereye kadar kaç kişiyiz takımda kaçımız sağlıklı beslniyor ve kaçamaksız bir gün geçiriyor kaçamak dediğin arad olur ama biz hergün yapıyoruz bedenimize ruhumuza yazık ediyoruz
pozitif düşünce çok önemli bence hatamızın kaç yılını daha böyle kilolu geçireceğiz gülben ergeni izliyorum her sabah kadın 37 yaşında 57 kilo
ben 26 yaşında 66 kilo( mesela önceden düşünürdüm aman onlar spora gidiyor para çok tabi zayıflarlar ama ilgisi yok inanın kadın diyet yapmıyorum sadece sağlılı besleniyorum diyor
beni fasfut yerken kimse göremez görende gelsin enseme patlatsın diyor :))) beyaz ekmek tuz hamur işi şeker hepsini çıkarmış hayatından hata geçen gün porgramının birinci yıldönümü varmış pasta kesmişler bir dilim yedim
ağır geldi bütün gece miydem ağrıdı dedi demekki sağlılı beslenmeye alışınca bizede öyle olucak şimdi vazgeçemediğimiz yiyeceklere ozaman az yemekte bizi tatmin edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?