Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben bu aralar neden zayıflayamadıgımı buldum :))
ben sabah kahvaltılarında ekmegi biraz fazlakaçırıyorum
2-3 dilim ekmek yiyorum ((

ben bu aralar neden zayıflayamadıgımı buldum :))
ben sabah kahvaltılarında ekmegi biraz fazlakaçırıyorum
2-3 dilim ekmek yiyorum ((

Yok cnm okdrda olmaz sabah 2-3 dilim yedin akşam yemesen zaten dengelenir ki :44: spor yapmazsanda o ekmekcikler erimez :44:

Yok cnm okdrda olmaz sabah 2-3 dilim yedin akşam yemesen zaten dengelenir ki :44: spor yapmazsanda o ekmekcikler erimez :44:

ama o ekmek dilimleri serçe parmak kalınlıgında değil baş parmak ve orta parmak birleştir bir dilimi okdar kalın kesiyom son günler uğraştırmasın diye benii

ama o ekmek dilimleri serçe parmak kalınlıgında değil baş parmak ve orta parmak birleştir bir dilimi okdar kalın kesiyom son günler uğraştırmasın diye benii

Uğraşma ozmn cnm fırından alıyosan kestir ben öyle yapıyorum marketten alıncada kesilmiş olmasına dikkat ediyorum Uf sesli güldüm 2 parmağı birleştir

Uğraşma ozmn cnm fırından alıyosan kestir ben öyle yapıyorum marketten alıncada kesilmiş olmasına dikkat ediyorum Uf sesli güldüm 2 parmağı birleştir

bende sana ölçüyü verirken parmaklarımı birleştirip verdim :)))))

bu akşam dilimlenmiş aldık ama genelde normal alıyorum ben dilimliyom kalın kalınnn :)

buarada bugünkü menüm

Sabah kahvaltıda (10:30 da )
beyaz peynir 1 çatal
kaşar peynir azıcık
zeytin 1 tek
sucuklu yumurta
2 parmak lık 2 dilim ekmek
1 domates sızma yaglı

ara yok

öğle yok

ara yok

akşam (16:00 da)
1 tabak pırasa
4 zeytin canım çekti :2:
1 dilim ekmek

ara (19:00 da)
1 muz
1 crunch

merhaba hanımlar...kk.giremiyorum çocuklar evde,eşim hasta yatıyor biraz nazlıdır da kendileri yok yok biraz degil baya bir nazlı halimi siz düşünün artık...anneme gidicektim gidemedim hafta sonu giderim inş...yememe çok fazla dikkat edemiyorum ama aşırıyada kaçmıyorum ..sizin burda oldugunuzu bilmek bile yerken az yememi saglıyor...fırsat buldukca ugrarım.

geçmiş olsun canım
arada uğramaya calıs özellikle cuma günleri 2 dk girip kilo bildirsen bu aralar idare ederiz canım

bu akşam dilimlenmiş aldık ama genelde normal alıyorum ben dilimliyom kalın kalınnn :)

Olsun cnm ya hastalık varken olmuyor salmaman güzel hadi bakalım yarın girersin verirsin bildirim

Olsun cnm ya hastalık varken olmuyor salmaman güzel hadi bakalım yarın girersin verirsin bildirim

Sabah: 2dilim kepek ekmek
2 tane haşlanmış yumurta beyazı
1 domates
1fincan yeşilçay
3 tanecik biber kızartma
1 çatal peynir

Ara : 2 kuru kayısı 1 bardak su

Öğle: 1 kase yayla çorba
1 dilim kepek ekmek

ara: 1 portakal 2 mandalina

Akşam: 1 kaşık bulgur pilavı
2 küçük haşlanmış tavuk
1 kaşık sebze(havuç bezelye haşlama)
1 kaşık yoğurt...

Son düzenleme:
Ben geldiim kizlar biraz gec oldu gerci, disari cikmistik esimle barismamizin serefine tabi bu aksam yemegi bana lop lop gobek olarak dondu. neyse yarin cuma hem bildirim var hem de spor salonuna gidiyoruz saat 3te randevumuz.. yani yeni bir baslangic benim icin :)) cok umitliyim bu sefer, yuzlerce pound bayilcam ya illa ki gitmem lazim, eh spor yapinca da iyi motive oluyorum.

bilmiyorum canim ama bir arastirayim bulursam haber veririm :)

keçiboynuzu tozudamı var :)))
bizim evde eşim keçiboynuzlarını kaynatıp kaynatıp içiyo balla
niye içiyon diyom vitaminn vitamin diyo :):):)))

keciboynuzunun daha baska etkileri de var yalniz edda biliyorsun degil mi :26: teyze olcaz heralde yakinda
yarın kilo bildirimi var dimiiiii
unuttum wallaa :))))

buarada gececi kızlar nerdeler
fulya gelirdi geceden ama yok bugün

Evet fulyayla hopiş yok

ozlediniz mi beni yoksa hmmm esimle el ele disarida yuruyorduk ustumuze once yagmur sonra da dolu yagdi hem de kocaman neredeyse kafam kadar haha sansa bak.. kosa kosa arabaya donduk

:))))) eşin haklı helal olsun erkekler pek dikkat etmez böyle şeylere
keçi boynuzu pekmezide çok iyi özellikle kemikler için tozuda varmış bende yeni öğrendim ben kızıma günde bir tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi veriyorum
kalça gelişim geriliğimiz vardı 6 ayda bir kontrol e gidiyorduk bu kontrolümüzde doktoru çok iyi seneye görüşelim dedi ben açıkçası bunu pekmeze bağlıyorum
hem yemesini düzenledi hemde çok güzel kan yapıyor
Tadı güzel tarçın olduğu için limonla tatlı ve ekşi dengeliyor dene bence de öğle yemeklerimi yiyemiyordum tok tuttuğu için...
yaptım içtim canım ev mis gibi koktu gerçekten tadıda güzel ama ben hala açıııım:26::26::26::26::26:

selam totoşlarım..bugün çok gezdim çok tozdum çok alışveriş yaptım..topiğime bakmadan yatmayayım dedim..

ben şimdi yarın sabah kilo bildirimi yapılınca listeyemi giriyorum ayyyyy hem heyecanlandım hemde kokrtum :18::18::18:

hahahaaaa...ne diye o kadar büyütdün o göbeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…