Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sirkeyle hic aram yok ya turşu dışında tuketrmem asla salatada falan sevemedim bi turlu
Valla kuzum bnım de öyleydi ama eşimin ailesi kullanıyor hoşuma da bitti farlı Bi yat oluyor salatada bol nar ekşili sirkeli Bi salata

Kiz masallah sabah sabah kosturmussun baya. Arkadasinda fazla kacirma sakin ölçüyü. Sporunu bekliyoruz
Kızlar menunüzde ne var bnım dünden nohutum var eşim mercimek çorbası istedi yoğurdu kendim mayalıyom oda var Bi de salata yeter li olur mu yoksa yanına bulgur makarna tarzı borsey yapım mı
Sislik yapacak bakliyatlari tartidan önce tuketme tatlim haftabasi ve haftasonu daha iyi onlar icin

Kızlar menunüzde ne var bnım dünden nohutum var eşim mercimek çorbası istedi yoğurdu kendim mayalıyom oda var Bi de salata yeter li olur mu yoksa yanına bulgur makarna tarzı borsey yapım mı
doymam diorsan yao cnm ya da sebzen varsq sebze yemeği yap bencr bulgur makarna olayina hic girme
Kiz masallah sabah sabah kosturmussun baya. Arkadasinda fazla kacirma sakin ölçüyü. Sporunu bekliyoruz

Sislik yapacak bakliyatlari tartidan önce tuketme tatlim haftabasi ve haftasonu daha iyi onlar icin
aynen cnm iyu oldu yok caktrmadan yiyo gibi gözükcem cok israr edemezler zaten diyette oldugumu biliolar patlican yrmegi salata corbayla kapaticam günü insAllah

Sahur
Yağda yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
1 dilim peynir

İftar
1 tabak sulu köfte
4 kaşık fırında sebze
Salata
7 hurma
1 avuç ceviz
2 tuzlu kraker
Afiyet olsun canım bence de 7 hurma çok olmuş. Kraker az ama olmamalıymış
Afiyet olsun canim ama tarti oncesi icli kofte olmasaydi keske
Sağ ol canım ama oldu malesef
Kahve idrar söktürücüdür canım... aynı zamanda kiloda verdiriyormuş....
Ben hergün içerim kilo verdiriyor mu bilmiyorum ama idrar söktürücü etkisini dün farkettim
Canım benim misafirim var. Kavurma pilav , güveç, çorba, cacık,salata düşünüyorum bakalım

Geçmiş olsun tatlım acil şifalar Ya eşimde de var baş ağrısı sebep bulamadı doktorlar. Günde üç dört ağrı kesici alıyor. Sadece boyunda düzleşme var fıtıkta yok

Maşallah canım gözün aydın çok sevindim adına. Evde yapamıyorum ihmalim biraz. Çocukları bahane ediyorum ama bende iş yok başlayayım madem bu kadar faydası oluyor

Listeye ha deyince donulmuyor
Ne yapayim kizz basladim ya :))

Baslamana sevindim abla artilardan kurtulup biran önce listeye giir

ohh maşAllah cnm guzel bi tempo olmus afiyet olsun biz iftar beklicrz daha vala tarti kotu qma motivasyon guzel sporumu yaptm kan ter icindr kqldm dus alcam simdi

Canim tartıya takılma önemli olan sporu bırakmaman illaki dudusucek o tartı

Maşallah harika canım

İnşallah tartıni güzel etkiler kuzum

Canim Kahveden şekeri tamamen kes
Afiyet olsun

Sahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
Spor40 dk yürüyüş tenpolu*3=120
@Pnrrr-20

Gayet güzel canım afiyet olsun

Çok güzel olmuş afiyet olsun canım

Bende de demir eksikliği var
Duzenli kullanmasamada ben hap kullanıyorum acaba damla olan dahamı iyi

Sahur 01.30
Peynir zeytin
domates

İftar 20.30 🍽
1 kase tarhana
Yarım tabak mantar sote

Su 1.75 lt şimdilik
Spor 1 saat tempolu yürüyüş

Gayet güzel canım yürüyüşte var daha ne olsun

Canim sahurda ki ekmek fazla olmus ama spor harikaaa

Menümü yazıp geçmiş yapıcam

Sahur
2 kaşık yoğurt
1 armut

İftar
1 kase ezogelin
1 tane kürdan kebabı
1 tane içli köfte
1 baget
Salata

Su:2 lt

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Güzel ama biraz karbonlu olmuş

menü
Sahur yok
İftar
az cigköfte
Bol yesillk
Yarım kase tavuk sote
Ara
4 5 erik
Kiraz
Bu arada dünde biraz daha erik yemstim menümü yazdktan snra

Afiyet olsun canımm

Afiyet olsun canım sporda var

Carsamba

Sahur
Salata
1 cb kuruyemis

Iftar
21.31
1 hurma
5 küçük kofte
2 dil firin mucver
Yogurtlu pancar salatasi

Gayet güzel hafif olmuş ablam afiyet

Patlıcanım vardı onu da kalktım közledim onunla ne yapılabilir ki

Selam kızlar eve yeni girdim kızı uyutup işlere girişmem lazım
Arabayı ben kullandigim için dışarıdaki islerimde hiç bitmez benim ,aksamlari baktım boşum ozaman 3.cocugu yapiyim akşamlarınida dolduruyum dedim çok çalışkanim dimi ama

Çok sevindim senin için canım
seni dahada motive eder bu gibi durumlar

Bir anda gelmiyen kiloların bir anda gitmesini istiyor bu konuda çok sabırsısız lgünlük tartinin eksi rakam göstermesini bekliyoruz böylede olmayınca demorilize olup belki de iştah patlamasına yada strese girip vücudun kitlenmesine sebeb oluyoruz bu yüzden şık tartilmak zararlı benim icin

Haklisin cnm salaş giyinmekte baya farkeder bide seni hep goren insan biraz gec anliyor kilo verdigini ama nihayet anlamis kiz 12 kg az degil bence belli oluyodur seni bayadir gormeyen biri gorse cok farkeder :)

Öyle tatliki bu sebekler uykunun yerini onların cennet kokuları ve gülücükleri alıyor çok şükür

Ayy haklisin canim ya masallah :)

Patlican kizartmaysa sıkıntı kuzum salataya yüklen sen
Tamam kuzu ama dikkat et haftaya denk gelmesin
Ay 3 cocukla gercekten zor ya allah sabir versin size dileğim

Saol cnm bnım anca kendime gelebildim bu baş ağrısı ne illetmiş.. Evet 60 olucak

Gecmis olsun tekrardan cnm smdi nasilsin

Gunaydin pinarcimm. Yok kiz daha vucudunun şişi inmemistirki aksamdan sabaha

Anladim canim ama dengeyi kurmayi ogrenmen gerekecek

Aynen cnm inmiyor yuzuk parmagimdan cok farkediyorm zaten :) gerci yakinda ya takmiycam yada cikaramiycam yuzugumu

Kolay gelsin cnm

Kizlar bende bugun bebisin camasirlarini yikamaya basladim aksamada utu yaparm heralde :) cok tatlilar ya
Oglene dogruda komsum cagrdi ona gittim oturduk biraz.
Bu arada aksama ne yemek yapcaksiniz ben cok kararsizim kiyma cikardm ama kofte mi yapsam firinda bilemedim

Gecmis olsun tekrardan cnm smdi nasilsin

Aynen cnm inmiyor yuzuk parmagimdan cok farkediyorm zaten :) gerci yakinda ya takmiycam yada cikaramiycam yuzugumu

Kolay gelsin cnm
Çok tşk ederim kuzum düne göre çok şükür daha iyiyim ama yınede her tarafım ağrıyor... Yıkanmış Bi makına kıyafet vardı onları katladım yerleştirdim.. Bi makinada astım.. Evde Patlıcanım vardı taaa ne zamandan onları közledim temizledim Namazı kılıp şimdi uzanayım dedim hafta sonu sınavlarımda var. ÇAlışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…