- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.821
Sirkeyle hic aram yok ya turşu dışında tuketrmem asla salatada falan sevemedim bi turluTşk cnm çok Saol tarıfını bizede vern de bizde yapak dimi kızlar doğal elma sirkesini
Valla kuzum bnım de öyleydi ama eşimin ailesi kullanıyor hoşuma da bitti farlı Bi yat oluyor salatada bol nar ekşili sirkeli Bi salataSirkeyle hic aram yok ya turşu dışında tuketrmem asla salatada falan sevemedim bi turlu
İnsAllah bendr sevebilirik bi gunValla kuzum bnım de öyleydi ama eşimin ailesi kullanıyor hoşuma da bitti farlı Bi yat oluyor salatada bol nar ekşili sirkeli Bi salata
Kiz masallah sabah sabah kosturmussun baya. Arkadasinda fazla kacirma sakin ölçüyü. Sporunu bekliyoruzBugün ki disarida yürüyüşümü tamamladm geldim kizlar pazar gittim geldim simdi mutfagi toparlayip camasirlara giriscem yarin da artk temizliğe başlarım havalar guzel olursa antre ve mutfagin halisini yikarim artk sabah hic ağrım yoktu simdi biraz karın agrim var ama cok enerjikim vala masAllah bana aksama arkadasa gidicez iftara sporumu da yaparsam benden iyisi yok aksama menü belli benim zaten❣
Sislik yapacak bakliyatlari tartidan önce tuketme tatlim haftabasi ve haftasonu daha iyi onlar icinKızlar menunüzde ne var bnım dünden nohutum var eşim mercimek çorbası istedi yoğurdu kendim mayalıyom oda var Bi de salata yeter li olur mu yoksa yanına bulgur makarna tarzı borsey yapım mı
doymam diorsan yao cnm ya da sebzen varsq sebze yemeği yap bencr bulgur makarna olayina hic girmeKızlar menunüzde ne var bnım dünden nohutum var eşim mercimek çorbası istedi yoğurdu kendim mayalıyom oda var Bi de salata yeter li olur mu yoksa yanına bulgur makarna tarzı borsey yapım mı
aynen cnm iyu oldu yok caktrmadan yiyo gibi gözükcem cok israr edemezler zaten diyette oldugumu biliolar patlican yrmegi salata corbayla kapaticam günü insAllahKiz masallah sabah sabah kosturmussun baya. Arkadasinda fazla kacirma sakin ölçüyü. Sporunu bekliyoruz
Sislik yapacak bakliyatlari tartidan önce tuketme tatlim haftabasi ve haftasonu daha iyi onlar icin
Afiyet olsun canım bence de 7 hurma çok olmuş. Kraker az ama olmamalıymışSahur
Yağda yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates salatalık
1 dilim peynir
İftar
1 tabak sulu köfte
4 kaşık fırında sebze
Salata
7 hurma
1 avuç ceviz
2 tuzlu kraker
Sağ ol canım ama oldu malesefAfiyet olsun canim ama tarti oncesi icli kofte olmasaydi keske
Ben hergün içerim kilo verdiriyor mu bilmiyorum ama idrar söktürücü etkisini dün farkettimKahve idrar söktürücüdür canım... aynı zamanda kiloda verdiriyormuş....
Canım benim misafirim var. Kavurma pilav , güveç, çorba, cacık,salata düşünüyorum bakalımKızlar menunüzde ne var bnım dünden nohutum var eşim mercimek çorbası istedi yoğurdu kendim mayalıyom oda var Bi de salata yeter li olur mu yoksa yanına bulgur makarna tarzı borsey yapım mı
Geçmiş olsun tatlım acil şifalar Ya eşimde de var baş ağrısı sebep bulamadı doktorlar. Günde üç dört ağrı kesici alıyor. Sadece boyunda düzleşme var fıtıkta yokBana da migren teşhisi konuldu fakat baş ağrımın nedeni boyun fıtığı aslında. Başka baş ağrılarım da oluyor fakat ağrı kesiciye hızlı cevap veriyor. Boyun fıtığı mdan kaynaklanan ise daha ziyade kas gevşeticiye cevap veriyor ve günlerce geçmiyor
Maşallah canım gözün aydın çok sevindim adına. Evde yapamıyorum ihmalim biraz. Çocukları bahane ediyorum ama bende iş yokYani güzel olur tabi qma evde yapilacklari da dene bence baya fqyda ediyor benim gobegim baya toparlandı ayak bileklermden falan incelme oldu hatta kalça sekillenmesine cok faydali squat mesela sikilasiyorum yavaş yavaş bugun sutyen aldim sirt kısmımdan küçülmüşum mesela cok sevndm
Ananas çok lezzetli rahat yersin cnmCurukElma bu ananasın tadı nasıl neye benziyor canım? Alsam yiyebilir miyim acaba? Değişik sebze ve meyvelere kapalıyım ama bilmiyorum.
Listeye ha deyince donulmuyor
Ne yapayim kizz basladim ya :))
ohh maşAllah cnm guzel bi tempo olmus afiyet olsun biz iftar beklicrz daha vala tarti kotu qma motivasyon guzel sporumu yaptm kan ter icindr kqldm dus alcam simdi
Pnrrr-12 canım haftalık yürüyüşümü tamamladım, bildirimimi yapayım
Cuma= Hızlı tempolu yürüyüş 120 dk=360
Pazar= Hızlı tempolu yürüyüş 120 dk=360
Çarşamba= Hızlı tempolu yürüyüş 120 dk=360
11:00=== 2 kase sarımsaklı yoğurt
17:00=== 2 kase sarımsaklı yoğurt
Su 2 lt
Kızlar bugün detoks gibi yapayım dedim, malum menstrüasyon öncesi epey ödemin var. Cumaya artı çıkmak istemiyorum.
Açlık sorarsanız aç hissetmiyorum... birazdan yatacağım zaten..
SABAH 11.15 : 1 bardak süt, 4 adet fındık
ÖĞLEN 14.15: 1 tabak şehriye çorbası
ARA: 1 bardak orta şekerli sütlü türk kahvesi
AKŞAM: 4 parca kelebek tavuk az ekmek ve 5-6 kasik salata
Su da şimdilik 2 litre :)
Bir şeyler yiyip içmeden süt olmuyor diye oruç tutamıyorum
Sahur
Bir adet rafadan yumurta
Bir dilimtbe
2 tane ceviz
2 tane zeytin
Bir bardak süt
1 litre su
İftar
1 kase yogurt çorbası
Salata
2 adet köfte
Bir dilim tbe
1 litre su
Spor40 dk yürüyüş tenpolu*3=120
@Pnrrr-20
İyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menümü yazayım
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1.5 ceviz
Domates salatalık yulaf kepeği ekmeği
İftar
3 yk fırın hindi
Yoğurt
Domates salatalık
Yulaf kepeği ekmeği
Suyu 2 lt yapiciiimm
Canım günde 15 damla ile aylar sürer yükselmesi..d vitamini eksikliğinin belirtielri insanın hayatında aylarını çalıyor...
15 ml' link D3 vitamini haftada bir olmak üzere tamamı tek seferde içilerek 4 hafta üst üste tüketebilir....yada d vitamini ampulü haftada bir tane den 4 hafta üst üste ekmeğin üzerine döküp yiyebilir..(benim çok düşer, kolay yükselmez, prof.dr a gittim, bana ve kızkardeşime bu şekilde önerdi...damla damla eskiden veriliyordu, kendini yenilemeyen doktorların yeni yöntemden haberi yok diye düşünüyorum)
@eceboce daha bilirkişi tabiii
Sahur 01.30
Peynirzeytin
domates
İftar 20.30 🍽
1 kase tarhana
Yarım tabak mantarsote
Su1.75 lt şimdilik
Spor1 saat tempolu yürüyüş
Iyi akşamlar eveeet menüme gelelim kızlar
Sahur 03:15
1 kk kaşar (beyaz peynir almayi unutuyordk kac gündür şükür bugün aldk)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 kase yoğurt
3 ince dilim sucuk
3 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
2 bardak açık cay
6.5 bardak su
İftar 20:06
2 bardak su
3 hurma
1 kepçe yoğurt çorbası
15 dk ara
1 bardak su
6 kaşık melemen
1 kase cacık
21:30
7-8 kiraz
Su 2.5 lt oldu 3 e tamamlarim
Spor
70 dk tam vücut egzersizleri = 210
Yemekten sonra 35 dk yürüyüş = 105
Toplam= 315 puan @Pnrrr-20
Menümü yazıp geçmiş yapıcam
Sahur
2 kaşık yoğurt
1 armut
İftar
1 kase ezogelin
1 tane kürdan kebabı
1 tane içli köfte
1 baget
Salata
Su:2 lt
Eh işte olan menüm
Kahvaltı 2 dilim ekmek
3 zeytin
Beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil biber
Bol kıvırcık yeşil soğan
1 çatal helva
Öğlen sütlü yulaf 1 ck kakao ve 3 kayisili
Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
3 köfte 2parca patates
1 tane islim kebabı
3 kaşık kadar mantı
Salata
Kırmızı biber
3,4 tanede yaprak sarması
Tatlı olarakta güllaç vardı ama yemedim sevmiyorum cunku
2lt su 2 bardak rezene cayi
menü
Sahur yok
İftar
az cigköfte
Bol yesillk
Yarım kase tavuk sote
Ara
4 5 erik
Kiraz
Bu arada dünde biraz daha erik yemstim menümü yazdktan snra
Bugün menüm
Sabah kan tahlili yaptırdığım için aç gittim
12.00 1/2tost domates salatalık
16.00 2 parça tavuk kanat
18.00 1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
Salata
20.00 1 sade türk kahvesi
Su 2.5l spor 60 dk yuruyus 30 dk gym 270pPnrrr-12
Carsamba
Sahur
Salata
1 cb kuruyemis
Iftar
21.31
1 hurma
5 küçük kofte
2 dil firin mucver
Yogurtlu pancar salatasi
Patlıcanım vardı onu da kalktım közledimdoymam diorsan yao cnm ya da sebzen varsq sebze yemeği yap bencr bulgur makarna olayina hic girme
aynen cnm iyu oldu yok caktrmadan yiyo gibi gözükcem cok israr edemezler zaten diyette oldugumu biliolar patlican yrmegi salata corbayla kapaticam günü insAllah
Kızlar 2 gündür farkediyorum, yüzüm incelmiş (dolgun yanaklarım var normalde, gitmesi iyi olmuş)
Bebeğimi uzanarak emziriyorum, kızlarım dün "Anne artık yatarken daha küçük duruyorsun" dediler...nasıl mutlu oldum anlatamam...
Bir anda gelmiyen kiloların bir anda gitmesini istiyor bu konuda çok sabırsısız lgünlük tartinin eksi rakam göstermesini bekliyoruz böylede olmayınca demorilize olup belki de iştah patlamasına yada strese girip vücudun kitlenmesine sebeb oluyoruz bu yüzden şık tartilmak zararlı benim icinÇünkü sen iradelisin, onlar yese de yemiyorsun demek ki. Benim yanımda yerlerse ben de yerim. Bildikleri için yeter ki zayıflayayım diye çaba gösteriyorlar
BakFitt_anne ne güzel madde madde yazmıştı, tartılmak böyle sık sık fayda değil zarar.
Uyardığınız iyi oldu. Ben de dikkat edeyim. Hatta bugün yeşil elma yedim, çok şekerli meyvelerde uzak durmalıyım
Sorma iftardan sonra çocukları yatırayım derken kendim de uyuyakaldım. Geçen Ramazan iftardan önce çocuklar yatsın diye çırpınıyordum. Bu sene uğraşamadım. Çok geçe kalıyorlar diye iftar sonrası ilk iş onları uyutmak oluyor.
Sağ ol canım
Eşini gaza getirmen de güzel . Hatta şey de ben zayıflayıp fit bir hatun olucam sen yanımda koca göbekli mi kalıcaksın falan
Daha sağlıklı beslendiğimi arada diyorum ama diyet yapıyorum asla demem
Kuzum biliyor musun ben genelde salaş kıyafet giyinirim kilomu göstermesin diye öyle çok belli olmuyor verdiğim. Bugün üzerime oturan bir elbise giyinmiştim az önce eşim gelip kolumu tuttu ben sana iyi bakmıyorum çok çalıştırıyorum bak kilo vermişsin , yüzün de erimiş deditabi ben bir havalara uçtum nihayet farketti diye belki de dediğin gibi farketmiştide söylemiyordu. Evet 12 küsür verdim çok şükür ama benim kilomda aman aman belli olmuyor
Öyle tatliki bu sebekler uykunun yerini onların cennet kokuları ve gülücükleri alıyor çok şükür
Patlican kizartmaysa sıkıntı kuzum salataya yüklen sendoymam diorsan yao cnm ya da sebzen varsq sebze yemeği yap bencr bulgur makarna olayina hic girme
aynen cnm iyu oldu yok caktrmadan yiyo gibi gözükcem cok israr edemezler zaten diyette oldugumu biliolar patlican yrmegi salata corbayla kapaticam günü insAllah
Tamam kuzu ama dikkat et haftaya denk gelmesinAfiyet olsun canım bence de 7 hurma çok olmuş. Kraker az ama olmamalıymış
Sağ ol canım ama oldu malesef
Ben hergün içerim kilo verdiriyor mu bilmiyorum ama idrar söktürücü etkisini dün farkettim
Canım benim misafirim var. Kavurma pilav , güveç, çorba, cacık,salata düşünüyorum bakalım
Ay 3 cocukla gercekten zor ya allah sabir versin size dileğimSelam kızlar eve yeni girdim kızı uyutup işlere girişmem lazım
Arabayı ben kullandigim için dışarıdaki islerimde hiç bitmez benim ,aksamlari baktım boşum ozaman 3.cocugu yapiyim akşamlarınida dolduruyum dedim çok çalışkanim dimi ama
Saol cnm bnım anca kendime gelebildim bu baş ağrısı ne illetmiş.. Evet 60 olucak
Gunaydin pinarcimm. Yok kiz daha vucudunun şişi inmemistirki aksamdan sabaha
Anladim canim ama dengeyi kurmayi ogrenmen gerekecek
Selam kızlar eve yeni girdim kızı uyutup işlere girişmem lazım
Arabayı ben kullandigim için dışarıdaki islerimde hiç bitmez benim ,aksamlari baktım boşum ozaman 3.cocugu yapiyim akşamlarınida dolduruyum dedim çok çalışkanim dimi ama
Çok tşk ederim kuzum düne göre çok şükür daha iyiyim ama yınede her tarafım ağrıyor... Yıkanmış Bi makına kıyafet vardı onları katladım yerleştirdim.. Bi makinada astım.. Evde Patlıcanım vardı taaa ne zamandan onları közledim temizledim Namazı kılıp şimdi uzanayım dedim hafta sonu sınavlarımda var. ÇAlışamadımGecmis olsun tekrardan cnm smdi nasilsin
Aynen cnm inmiyor yuzuk parmagimdan cok farkediyorm zaten :) gerci yakinda ya takmiycam yada cikaramiycam yuzugumu
Kolay gelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?