Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin cnm evin isi hic bitmiyor bende simdi mutfakdayim yemeklere giriscem :)
Ne sinavin vardi okuyormusun

Kiz cikar takma kan dolasimini yavaslatir yaa

Aynen haklisin ama cok alismisim takmayimca eksiklik hissediyorm bazen cikariyorm koyuyorm sonra gorunce dayanamayip geri takiyorum

Aynn kuzu hiç bitmiyor eşim arıyor sakın iş yapma dinlen dıye ama Bn yapmasam kim yapıcak dimi evet kuzum iki yıllık üniversite okudum üstünü tamamlıyorum son senem inş

6gecmis olsun tartiyi sormuşsun oruç olanlar bugün iftardan önce olmayanlar yarın sabah

Geçmiş olsun tatlım acil şifalar Ya eşimde de var baş ağrısı sebep bulamadı doktorlar. Günde üç dört ağrı kesici alıyor. Sadece boyunda düzleşme var fıtıkta yok
Geçmiş olsun kuzum fizik tedavi ve egzersizler eğer düzenli yapılırsa cidden işe yarıyor..

Bende de demir eksikliği var
Duzenli kullanmasamada ben hap kullanıyorum acaba damla olan dahamı iyi

canım demir eksikliğin varsa ilacını doğru ve düzenli kullanmalısın. çay kahve süt gibi besinleri yemeklerle birlikte tüketmemelisin. ilacını da kahvaltıdan yarım saat önce veya yemekten 2 saat sonra alabilirsin.

afferim

aminnn

maşallah canım Allah motivasyonunu ve enerjini arttırsın... o enerjiden bize de nasip etsin canım

eceboce ben geçen sene Rize'den gulsan diye yerel bir markanın nar sirkesini alıp çok keskin geldiği için yarısını kullanamadim karanlık dolap içine koydum avucumdan büyük sirke anası oluştu cam şişede fıçı sirkesi diye satilanlari alıp yarısını mayaya bırakabilirsin Tariş in ki güzel tavsiye ederim

Tartı bildirimim
Gecen hafta=69.60
Bu hafta=67.90
Fark=-1.7
Yüzde=2.44

Harikaaa canım tebrikler

düzenli kullanmiyorum malesef ve çayı çok fazla içiyorum gün içinde 1 demligi geciyo hatta" bilgilendirmen için teşekkür ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…