- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.841
Meyvelerle pek aram olmayınca bilemedim.Ananas çok lezzetli rahat yersin cnm
Kiz cikar takma kan dolasimini yavaslatir yaaGecmis olsun tekrardan cnm smdi nasilsin
Aynen cnm inmiyor yuzuk parmagimdan cok farkediyorm zaten :) gerci yakinda ya takmiycam yada cikaramiycam yuzugumu
Kolay gelsin cnm
Çok tşk ederim kuzum düne göre çok şükür daha iyiyim ama yınede her tarafım ağrıyor... Yıkanmış Bi makına kıyafet vardı onları katladım yerleştirdim.. Bi makinada astım.. Evde Patlıcanım vardı taaa ne zamandan onları közledim temizledim Namazı kılıp şimdi uzanayım dedim hafta sonu sınavlarımda var. ÇAlışamadım
Kiz cikar takma kan dolasimini yavaslatir yaa
O yarın değil mi?Kizlar neler yapiyorsunuz ses yok bugun tarti bildirimi gelicekmi :)
Aynn kuzu hiç bitmiyor eşim arıyor sakın iş yapma dinlen dıye ama Bn yapmasam kim yapıcak dimiKolay gelsin cnm evin isi hic bitmiyor bende simdi mutfakdayim yemeklere giriscem :)
Ne sinavin vardi okuyormusun
Aynen haklisin ama cok alismisim takmayimca eksiklik hissediyormbazen cikariyorm koyuyorm sonra gorunce dayanamayip geri takiyorum
6gecmis olsun tartiyi sormuşsun oruç olanlar bugün iftardan önce olmayanlar yarın sabahCnm ya Bn tek Bi sanıye bile yataktan çıkamadım başımı yerden kalduramadım.. Saolsun eşim geldi sirkeli suyla ateşimi düşürmeye çalıştı... Yemekleri hazırladı iftardan sonra ilaç aldım biraz daha iyi oldum ama aynı hataya düştüm sahura yine 4 dakıkalık gecikmeyle uyandım şimdi yine migrenim tutar dıye korkmaya başladı m
Oruç isen bu akşam canımO yarın değil mi?
Çok güzel canım, tebrik ederim..% olarak ta hesap yapıyoruz.%2.44 oluyor. Mesajına ekleyebilirsinTartı bildirimim
Gecen hafta=69.60
Bu hafta=67.90
Fark=-1.7
Geçmiş olsun kuzum fizik tedavi ve egzersizler eğer düzenli yapılırsa cidden işe yarıyor..Geçmiş olsun tatlım acil şifalar Ya eşimde de var baş ağrısı sebep bulamadı doktorlar. Günde üç dört ağrı kesici alıyor. Sadece boyunda düzleşme var fıtıkta yok
vayyyy süppermişTartı bildirimim
Gecen hafta=69.60
Bu hafta=67.90
Fark=-1.7
Bende de demir eksikliği var
Duzenli kullanmasamada ben hap kullanıyorum acaba damla olan dahamı iyi
afferimSelam kızlar eve yeni girdim kızı uyutup işlere girişmem lazım
Arabayı ben kullandigim için dışarıdaki islerimde hiç bitmez benim ,aksamlari baktım boşum ozaman 3.cocugu yapiyim akşamlarınida dolduruyum dedim çok çalışkanim dimi ama
nar ekşisiyle birlikte elma sirkesi salatada harika oluyor...Sirkeyle hic aram yok ya turşu dışında tuketrmem asla salatada falan sevemedim bi turlu
aminnntabiki artı kız sahurda 1.5 lt su ekstra cay faln ictim derken eksi olmam imkansiz yarin sabah tartlcam artk
aynen veriyorum gqzi bklmm insAllah esimde gobeginden kurtlcak
Aynrn cnm yarin sabah tartilip bildiriim artk
Ay ne guzel cnm ya daha da küçülceksin insAllah hepimiz küçülecez
maşallah canım Allah motivasyonunu ve enerjini arttırsın... o enerjiden bize de nasip etsin canımBugün ki disarida yürüyüşümü tamamladm geldim kizlar pazar gittim geldim simdi mutfagi toparlayip camasirlara giriscem yarin da artk temizliğe başlarım havalar guzel olursa antre ve mutfagin halisini yikarim artk sabah hic ağrım yoktu simdi biraz karın agrim var ama cok enerjikim vala masAllah bana aksama arkadasa gidicez iftara sporumu da yaparsam benden iyisi yok aksama menü belli benim zaten❣
Çok iyi canımTartı bildirimim
Gecen hafta=69.60
Bu hafta=67.90
Fark=-1.7
Yüzde=2.44
Tartı bildirimim
Gecen hafta=69.60
Bu hafta=67.90
Fark=-1.7
Yüzde=2.44
canım demir eksikliğin varsa ilacını doğru ve düzenli kullanmalısın. çay kahve süt gibi besinleri yemeklerle birlikte tüketmemelisin. ilacını da kahvaltıdan yarım saat önce veya yemekten 2 saat sonra alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?