- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #295.861
Bende de vardı hatta çok çok eksikti düzenli ilaç kullandım 6 ay normale döndü şükür. İlacını düzenli kullan kafi canım. Ben çayda kahvede çok tüketirimBende de demir eksikliği var
Duzenli kullanmasamada ben hap kullanıyorum acaba damla olan dahamı iyi
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım güzel olmuş
Yeni aldığım kilo olduğu için uzun süredir görmeyen anlamıyor aylardır neler çektiğimi kuzu. Geçen seneki kiloma düşemedim henüzHaklisin cnm salaş giyinmekte baya farkeder bide seni hep goren insan biraz gec anliyor kilo verdigini ama nihayet anlamis kiz 12 kg az degil bence belli oluyodur seni bayadir gormeyen biri gorse cok farkeder :)
Ayy haklisin canim ya masallah :)
İnşallah canımPatlican kizartmaysa sıkıntı kuzum salataya yüklen sen
Tamam kuzu ama dikkat et haftaya denk gelmesin
Ay 3 cocukla gercekten zor ya allah sabir versin size dileğim
Süper süper canım tebriklerTartı bildirimim
Gecen hafta=69.60
Bu hafta=67.90
Fark=-1.7
Yüzde=2.44
İkisinin bir arada kullanımını ilk defa duyuyorum...nar ekşisiyle birlikte elma sirkesi salatada harika oluyor...
Tebrikler canım, gayet güzel benceKızlar bende bildirimimi yapayım yarına eksim artarsa yenilerim
Geçen hafta:95.3
Bu hafta:94.9
Fark:-400
Yüzde:% 0,42
Geçen gün daha eksideydim ama malesef bugün artı çıktım
Bnde bilmiyordum eşimin ailesinden ögrendim ama dene derimİkisinin bir arada kullanımını ilk defa duyuyorum...
Bu nedir canımsirke anası
Diyetisyenler artık nareşkisi önermiyor, hatta Karatayda kullanmayın diyor. Bu nedenle ben artık limon yada sirke kullanıyorum salatalarda canımBnde bilmiyordum eşimin ailesinden ögrendim ama dene derim
TeşekkürlerHarikaaa canım tebrikler
düzenli kullanmiyorum malesef ve çayı çok fazla içiyorum gün içinde 1 demligi geciyo hatta" bilgilendirmen için teşekkür ederim canim
Teşekkür ederimHarikaaa canım tebrikler
düzenli kullanmiyorum malesef ve çayı çok fazla içiyorum gün içinde 1 demligi geciyo hatta" bilgilendirmen için teşekkür ederim canim
ben de denerken öğrendim mmmhhh...İkisinin bir arada kullanımını ilk defa duyuyorum...
onun da içini okudum da koruyucu var içinde (sodyum meta bisülfit).... bu yüzden almadım...eceboce ben geçen sene Rize'den gulsan diye yerel bir markanın nar sirkesini alıp çok keskin geldiği için yarısını kullanamadim karanlık dolap içine koydum avucumdan büyük sirke anası oluştu cam şişede fıçı sirkesi diye satilanlari alıp yarısını mayaya bırakabilirsin Tariş in ki güzel tavsiye ederim
Sirke anası nedir canımonun da içini okudum da koruyucu var içinde (sodyum meta bisülfit).... bu yüzden almadım...
zaten koruyucu içerdiğinden sirke anası oluşmaz onda diye tahmin ediyorum kuzum...
sirkenin üzerinde zamanla oluşan jölemsi organizma topluluğu. onu sirkenin üzerinden alıp yeni sirke mayalıyorsunSirke anası nedir canım
başka bir ruh halin de olsam belki böyle yazmazdım ama şimdi ki halimle vallaha da yüzde yüz haklısın gülümmmmmBunu yapabilmek için aynı frekansda olmak ayni dili konusmak lazım abla
Seni kıran kişeye kırıldığıni söyleyeceksin oda sna hak vericek hata ettim diyip mahcup olacak mümkün mü sence,bizde adettir tartismada herkes kendini haklı görür
Ben kendimi çok iyi ifade ederim kırıldığımi incindigimi sinirimi söylerim incitmemeye çalışarak ama genelde suratını asiverirler
Misal yeni doğum yaptım büyük kızım kaç aydır heycanla kardeşini bekledi o kucağına almak istedikce annem kayınvalidem aman almasın yok bilmem neresi batar diyip durdular her seferinde onlara ablasindan sakınmayan bu onu kıskançlığı sürükler ablası buyutucek onu diye tatlı dille anlattım ama sonuç nasıl biliyorsan öyle yap diyip tomuşurlardioyuzden hala aynı fikirdiyem ben uzelecegime karşıdaki üzülsün hakliysam tabi
başla başla cnmMaşallah canım gözün aydın çok sevindim adına. Evde yapamıyorum ihmalim biraz. Çocukları bahane ediyorum ama bende iş yokbaşlayayım madem bu kadar faydası oluyor
köz de cok guzel olur ben severim icine sogan biber dograyip yiyebilirsnPatlıcanım vardı onu da kalktım közledimonunla ne yapılabilir ki
yok cnm tabiki kızartma degil ben yaotim güveç götürüyorum arkadaşımaPatlican kizartmaysa sıkıntı kuzum salataya yüklen sen
Tamam kuzu ama dikkat et haftaya denk gelmesin
Ay 3 cocukla gercekten zor ya allah sabir versin size dileğim
ayy cok tatli ya masAllah cnm Rabbim içlerini doldursun sağlıkla insAllahKizlar bende bugun bebisin camasirlarini yikamaya basladim aksamada utu yaparm heralde :) cok tatlilar ya
Oglene dogruda komsum cagrdi ona gittim oturduk biraz.
Bu arada aksama ne yemek yapcaksiniz ben cok kararsizim kiyma cikardm ama kofte mi yapsam firinda bilemedim
vala cnm pazara gittim geldim yemek yaptm spor derken anca boşa ciktim yoldqyiz gidiyoruz bnm tartim sabah gelicek insAllah sen ne yapiosn cnm baskaKizlar neler yapiyorsunuz ses yok bugun tarti bildirimi gelicekmi :)
cok iyi masAllah kiz tebriklerTartı bildirimim
Gecen hafta=69.60
Bu hafta=67.90
Fark=-1.7
Yüzde=2.44
nar ekşisi pek katmiyorum artk diyetteyken de sirkeye de isinsam iyi olur aslinda bklmnar ekşisiyle birlikte elma sirkesi salatada harika oluyor...
amin cnm insAllah o enerji içimizde kizlar biz istersek çıkıyormaşallah canım Allah motivasyonunu ve enerjini arttırsın... o enerjiden bize de nasip etsin canım
güzel eksi cnm tebriklerKızlar bende bildirimimi yapayım yarına eksim artarsa yenilerim
Ben sumak atiom su bi kac gundur salatalara ya hos oluyor onda sont var mi ki kizlarDiyetisyenler artık nareşkisi önermiyor, hatta Karatayda kullanmayın diyor. Bu nedenle ben artık limon yada sirke kullanıyorum salatalarda canım
Seviyorum seni kadınbaşka bir ruh halin de olsam belki böyle yazmazdım ama şimdi ki halimle vallaha da yüzde yüz haklısın gülümmmmm
anlamıyorlar güzelce anlıtıyorsun sen alıngan oluyorsun sen çok mu biliyorsun v.s.
bu gün tamamen senin kafandayım gülüm
Rahat edemiyosan takmadan genislettir o zaman kuzumKolay gelsin cnm evin isi hic bitmiyor bende simdi mutfakdayim yemeklere giriscem :)
Ne sinavin vardi okuyormusun
Aynen haklisin ama cok alismisim takmayimca eksiklik hissediyormbazen cikariyorm koyuyorm sonra gorunce dayanamayip geri takiyorum
Valla ben pertim kuzu cok yogundum gelemedim fazlaKizlar neler yapiyorsunuz ses yok bugun tarti bildirimi gelicekmi :)
Cok guzel canim tebriklerrrTartı bildirimim
Gecen hafta=69.60
Bu hafta=67.90
Fark=-1.7
Yüzde=2.44
Sirke anasi ne kiz hic anlamam ben böyle seylerdeneceboce ben geçen sene Rize'den gulsan diye yerel bir markanın nar sirkesini alıp çok keskin geldiği için yarısını kullanamadim karanlık dolap içine koydum avucumdan büyük sirke anası oluştu cam şişede fıçı sirkesi diye satilanlari alıp yarısını mayaya bırakabilirsin Tariş in ki güzel tavsiye ederim
Tebrikler tatlim.Kızlar bende bildirimimi yapayım yarına eksim artarsa yenilerim
Tamamdir kuzum sorun yok o zamanbaşla başla cnm
köz de cok guzel olur ben severim icine sogan biber dograyip yiyebilirsn
yok cnm tabiki kızartma degil ben yaotim güveç götürüyorum arkadaşıma
ayy cok tatli ya masAllah cnm Rabbim içlerini doldursun sağlıkla insAllah
vala cnm pazara gittim geldim yemek yaptm spor derken anca boşa ciktim yoldqyiz gidiyoruz bnm tartim sabah gelicek insAllah sen ne yapiosn cnm baska
cok iyi masAllah kiz tebrikler
nar ekşisi pek katmiyorum artk diyetteyken de sirkeye de isinsam iyi olur aslinda bklm
amin cnm insAllah o enerji içimizde kizlar biz istersek çıkıyor
güzel eksi cnm tebrikler
Ben sumak atiom su bi kac gundur salatalara ya hos oluyor onda sont var mi ki kizlar
Gecmis olsun tekrardan cnm smdi nasilsin
Aynen cnm inmiyor yuzuk parmagimdan cok farkediyorm zaten :) gerci yakinda ya takmiycam yada cikaramiycam yuzugumu
Kolay gelsin cnm
niye olacak gülüm biz sürekli iyi güzel olsun diye dolanırken etrafımız da ki enerji vampirleri etkiliyor uykusuzluk zaten tek başına sebep , aşırı yorgunluk hem beden hem ruhen o da etkiliyor bir de elektirik yüklü bulutlar var daha ne olsun düşük modda sürünür oluyoruz gülüm :)Bugünde fazla gelmedin, tahmin ettim hala moralinin bozuk olduğunu...Bazen nedensizce böyle şeyler oluyor maaalesef...ben bu tarz durumları uyuyarak atlatıyorum canım....
Acabaekim2009 ne der?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?