- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.601
Ben geldiim kizlar biraz gec oldu gerci, disari cikmistik esimle barismamizin serefinetabi bu aksam yemegi bana lop lop gobek olarak dondu. neyse yarin cuma hem bildirim var hem de spor salonuna gidiyoruz saat 3te randevumuz.. yani yeni bir baslangic benim icin :)) cok umitliyim bu sefer, yuzlerce pound bayilcam ya illa ki gitmem lazim, eh spor yapinca da iyi motive oluyorum.
bilmiyorum canim ama bir arastirayim bulursam haber veririm :)
keciboynuzunun daha baska etkileri de var yalniz edda biliyorsun degil mi :26:teyze olcaz heralde yakinda
ozlediniz mi beni yoksa hmmmesimle el ele disarida yuruyorduk ustumuze once yagmur sonra da dolu yagdi hem de kocaman neredeyse kafam kadar haha sansa bak.. kosa kosa arabaya donduk
Ohhh gez toz unut bizi senselam totoşlarım..bugün çok gezdim çok tozdum çok alışveriş yaptım..topiğime bakmadan yatmayayım dedim..
evettt artik gruba karsi sorumlusun demek stresli cumalar basliyor senin icin de yanisaka saka.. kacamak olmazsa stres de olmuyor
Ayyy kıyamam keşke bisküvi falan atıştırsaydın yaaa:)))))
yaptım içtim canım ev mis gibi koktu gerçekten tadıda güzel ama ben hala açıııım:26::26::26::26::26:
ben şimdi yarın sabah kilo bildirimi yapılınca listeyemi giriyorum ayyyyy hem heyecanlandım hemde kokrtum:18::18::18:
kızlar ben yokken ne kadar yazıyosunuz yaaaesefle kınıyorum sizii
ay evet birden kokrtum nedense ama eminim daha çok azimlenicem ve burdan mutlu bir şekilde mezun olucam inşallah
Allah iyiliğini versin emi..aklın fikrin yemekte..neler aldin
İlk mezun ben olcam iddiaya girdim evdekilerle eğer mezun olursam tablet pc alcaklar
Allah iyiliğini versin emi..aklın fikrin yemekte..çok cici şeyler aldım ..burada indirim var şimdi , kaçırmak istemedim..iki pantolon (sıkıyo ama nasılolsa zayıflıycam diye dar aldım) , bir kaban , iki sweatshirt (bunlarda dar) , birde çanta..
inşallah canım senin kilon fazla kalmamış iradelisinde eminim ilk mezun sen olursun tablet pc cepte yani dert etme
dimi dimi..belki hırs yaparımda içine girerim dedim...ben giremezsem kızım girer artık napalımoh oh ne güzel güle güle giy hepsini sırtında paralansın derler :))))
dar almanda çok iyi olmuş bence
dimi dimi..belki hırs yaparımda içine girerim dedim...ben giremezsem kızım girer artık napalım
Ay inşallah yaaa pc'm kırıldı bugün paramparça tamir ettireyim dedim 200 dolar istiyor oda belli değil 300de olabiliro parayı verceğine kilo ver biz alırız dediler iddia büyük valla
hepinize iyi uykular, tatlı rüyalar canlarım...sabaha görüşmek üzere esen kalın...
dimi dimi..belki hırs yaparımda içine girerim dedim...ben giremezsem kızım girer artık napalım
güzel teklif bencede paran cebinde kalsın sen kiloları ver
ay bunu eklemeden gidemedim..bu yazıyı herkes bilgisayardan çıktı alsın ve salonun ortasına yapıştırsın..
Bende okdr para olsa elimle kırar gider netbook alırdımçalışmıyorum ailemdende istemek biraz koyuyor özel üniye gittim onlar harcadı biraz utanıyorum isterken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?