Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Özledik ya kimsecikler yoktu öyle muhabbet ettik ama hep birlikte dahada güzeli oluyor muhabbetin...
selam totoşlarım..bugün çok gezdim çok tozdum çok alışveriş yaptım..topiğime bakmadan yatmayayım dedim..
Ohhh gez toz unut bizi sen

:)))))

yaptım içtim canım ev mis gibi koktu gerçekten tadıda güzel ama ben hala açıııım:26::26::26::26::26:
Ayyy kıyamam keşke bisküvi falan atıştırsaydın yaaa

ben şimdi yarın sabah kilo bildirimi yapılınca listeyemi giriyorum ayyyyy hem heyecanlandım hemde kokrtum :18::18::18:

O korku her hafta cuma hepimizde var yusuf yusuf mod cumaları artık cumayı atlayıp c.tesiye geçmek falan isticez ondan korkuyorum
kızlar ben yokken ne kadar yazıyosunuz yaaaesefle kınıyorum sizii

SEnde gel sende gel yarın akşam bekleriz herzaman burdayız

oh oh ne güzel güle güle giy hepsini sırtında paralansın derler :))))
dar almanda çok iyi olmuş bence

inşallah canım senin kilon fazla kalmamış iradelisinde eminim ilk mezun sen olursun tablet pc cepte yani dert etme

Ay inşallah yaaa pc'm kırıldı bugün paramparça tamir ettireyim dedim 200 dolar istiyor oda belli değil 300de olabilir o parayı verceğine kilo ver biz alırız dediler iddia büyük valla

ay bunu eklemeden gidemedim..bu yazıyı herkes bilgisayardan çıktı alsın ve salonun ortasına yapıştırsın..

Eklentiler

• $420302_272815279451509_135908349808870_735957_1683832193_n.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…