Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaa kuru fasulye ! seyyyy pardon, kuru iftira demek istedim iyi yapmissin canim gule gule giyin

tartının üzerine bir binip bir iniyom
önce 66.4 çıktı sonra 66.1 çıktı en sonunda 66.3 de karar kıldı

tartının üzerine bir binip bir iniyom
önce 66.4 çıktı sonra 66.1 çıktı en sonunda 66.3 de karar kıldı

günaydın benim tartıda aynı seninki gibiydi galiba 15 kere indim çıktım en sonunda 68,6 da karar kıldı çok mutlu oldum bu hafta resmen yedim hemide ne yemek neyse sadede geleyim akşam eşim oğlumu traşa götürünce hemen bisiklete atladım 30 dk bisiklet daha yapardım ama korktum birden yüklenmeyeyim dedim sonra 1 kg dambıllarla kollarımı çalıştırdım 10 ar tane yan 10 tanede düz mekik çektim açma germe hareketi ile sonlandırdım toplamda 45 dk etmiştir.
sonra eşim geldi ne olursun günde 30 dk ver bana yalvarırım dedim ben spor yapamayınca ve tartıda artıları görünce herşeyi bırakıyorum dedim oda diyoki ne saçma esas artıları görünce azimlenmen lazım ben öyle değilim işte dedim herkesin düşüncesi farklı işte şu spor işini çözsem tamamdır sanırım

aaa unutmadan tartımında resmini bu haftada çektim evdeki pc olunca kendime dosya yapıcam bakarsınız mezun olurumda hepsini ilk ve son olarak eklerim

Arkadaşlar Cok canım sıkılıyor evlenmek Cokzor ya Hersey Ateş pahası
Kimse evleneni düsünmüyor Kopara bildim kar hesabı

Ahhh cnm allah yardımcın olsun :) Ama tatlı telaslar bunlar bosver

Cnm sende bu topıktesın kaptan olman uye olman yarısta olman emın ol hıc bısey degıstırmıyor.Cok haklısın ama bazen ınsan herseyı unutuyor arada bole bırının senı sarsması gerek sende bunu yaptın.Hersey ıcın tesekkurler bu bı takım calısması :)

Mursh ya tmm göbek gitti de yanlarım var birde bacaklarım çok kalın onlar gitsin istiyorum bu gün sana attığım fotodaki gibi dolaşıyorum evde özgüven geldi birazcık

Eeee yanı gelsın o ozguven cok guzel gorunuyo vucudun ahhh ahh ben bı oyle olsam var yaaa ne ısterım kı baska

kızlar çubuk tarçın aldım
sadece suylamı kaynatıypoduk tarçını iştah kessin diye ???
içine birşey katacakmıyım

Ben yesıl cayla ıcıyorum cnm gayet ıshtah kesıcı hatta bende aldım bugun baslıyorum ıcmeye...
Kızlar ya sevgililer günü için ne alacağımı bulamadım yardım edermisiniz? Güzel bi fikre ihtiyacım var...

Benım bu sevgılıler gununde oyle bı derdım yok ama bu sevgılı tısortlerı hos duruyo tecrube ıle sahıp guzel bı goruntu
bende sana ölçüyü verirken parmaklarımı birleştirip verdim :)))))

bu akşam dilimlenmiş aldık ama genelde normal alıyorum ben dilimliyom kalın kalınnn :)

Dılımlenmıs ekmek almayın daha rısklı ınce oldugu ıcın cerez gıbı yenıyor bı bakmıssın yarım ekmek gıtmıs.Tecrube ıle sabıt...

Cnm gecmnıs olsun bu aralar ıdare ederız elbette hastalık baska bısey ama sen genede esın ıglesınce daha sık gırmeye bak..

ben şimdi yarın sabah kilo bildirimi yapılınca listeyemi giriyorum ayyyyy hem heyecanlandım hemde kokrtum :18::18::18:

Cnmm bu hafta bıldırım yaparken hedef kılo gecen haftakı kılon bıde bu haftakı kılon olarak bıldırım yaparsan not alıcam cunku :) BNu arada butun yenı uyelere senın nezdınde hayırlı olsun dıyorum.Allah utandırmasın

İlk mezun ben olcam iddiaya girdim evdekilerle eğer mezun olursam tablet pc alcaklar

Ilk mezunumuzu verdık cnm GULSEKER arkadasımız destansı bı hıkayeyle ayrıldı aramızdan :) Gene arada zıyaretımıze gelıyor geldıgınde anlatmasını rıca ederız...Tablet pc ısını anlayamadım ben aılenmı alıcak pcyı yoksa ben bıseymı kacırdım

ay bunu eklemeden gidemedim..bu yazıyı herkes bilgisayardan çıktı alsın ve salonun ortasına yapıştırsın..

Delısın sen yaa :)

günaydın fıstıklar şimdi kalktım her yer bembeyaz hala kar yağıyor süper burasııı

Kar mı ? Uhuhuhuhuh ben kar gormeyelı oooooooooooo cok yıllar oldu cok :) Ama egeyı sevıyorum bır baskadır benım memleketım :)

günaydın kızlar karlı bir sabah hertaraf bembeyaz .aslında ben daha çok kilo vermiştim kaç gündür wc sorunum oldu dukan diyetinden dolayı geçen hafta 100.5
bu hafta 99.5

şimdi kızlar konu dışı olacak ama fikirlerinize ihtiyacım var yarın eşimin amcasının evinde mevlit var burda bu tar şeyler çok şaşalı olr takıp takıştırılır sürüp sürüştürülür ev ayakkabıları vs vs
şimdi gelelim soruma siyah 2 elbisem var biri japon kol üstünde yarım ceketi var kapri kol yakası ve kolları inci ,diğeri göğüsten üst tarafı şifon kapri kol bunlardan birini mi giyeyim yoksa tayt üstü bişeylermi giyeyim
bide şık bir babet mi yoksa yüksek topuk ayakkabı mı acil yardım

Cnmm bence ınsanların nasıl gıyındıgıne deıl senın nasıl hıssettıgın onemlı bı dugun yada gun felan olsa tmm ama mevlute gıdıyosun netıcede kendını nasıl rahat ve sık hıssedeceksen onu gıy...Ben olsam hele bıde senın kılonda olsam sıyah bı tayt sık bı tunık sık bı babetle gıderdım.ama ben daha evlı deılım aklında olsun.Malum evlenınce bıraz daha kadınsı gıyınılıyo .İşin ozu kendını nasıl rahat hıssedeceksen onu gıy :)

valla murccum içimi okumuşsun bende son dönemlerde tayt tunik kombinasyonuyla acayip rahatım kışın çizme yazın babet acayip rahat oluyo hele birde çocuğun varsa şimdiye kadar hiç kayınvalidem ve görümcemin tarzında bir gelin olmadım bir kot üstüne şık bir bluz altına uygun bir ayakkabıylada gayet şık olunabilir grşünde olan bir insanım takı mevzuna hiç girmiyorum altın sevmiyorum şakkıdı şakkıdı bilezik hiç takmam ve her defasında konuşurlar neden takmıyosunda da da gerçi onlarda haklı sülaledeki gelinler böyle günlerde evde ne var ne yoktakıyolar bana garip geliyo ya gerçi düğünlerde mecbur takıyorum oda ayrı işin özü rahatına acayip düşkün bir tipim kalıplar bunaltıyo beni belkide kilolarımında etkidir bu

sevindim kilo almamana bencede spor çok fark ediyor ben gram gram veriyorum ama belim 4 kalçam 3 cm incelmiş

rica ederim canım dediğim gibi ben buraya motive olmaya ve motive etmeye geldim
geçen haftaki kilom 66.7 bu haftadaki kilom 66.3 hedef kilom 55
ben burdan yazdım ama özeldenmi yazılıyor yoksa:26:

gunaydin kizlar.. dun gece hic uyumadim donup durdum yatakta offf berbat bir geceydi.. sabah esim ise gitmek icin kalkti ben de onunla beraber kalktim artik umidi kesip
bu haftaki kilom malesef 90.5 , gorunce sok gecirdim resmen. onca kacamak bana pahaliya patladi. bugun tabi hemen ipleri tutuyorum.. bu da bana ders olsun. cok uzuldum cok.. sozde bir daha 90lari gormeyecektim. haftaya cuma bomba gibi bir donus yapmam lazim sahalara.
simdiden kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum
lutfen beni bir guzel dovun ben de bunu hakediyorum anca..

Canım bende hiç sevmem altın falan takmayı cumartesi kayın valdem tak dedi bende iy insan var kötü insan var takıpta göstermeyelim dedim:) oda birsey demedi kıyafet olarak ta onlara cok tesim cokrahat giyinirim suan alıstılar hiç karısan yok insallah evlendikten sonrada sorun olmaz:44:

işte yerken bunu düşünmüyoruz değilmi onca çabayla veriyoruz sonra geri alıyoruz
bence morelini hiç bozma dediğin gibi bu sana ders olsun bu günden itibaren ipleri sıkıtut sporunu ihmal etme
haftaya eksileri gör canım

ben sadece dugunumde altin taktim annemin zoruyla neyse ki burada kimse altin falan takmiyor o yuzden ben biraz sansliyim galiba. ben inci takmayi severim yani yerine gore, resmi giyindigimde.. ama altin takmaktan hic hoslanmiyorum.

Canım sen buzdolabına mutfagının heryerine zayıf fotolarını zayıflamak istedigin kiloyu yapıstır.
Tam yemege başlayınca onları görürsün yemezsin:44:

evet o kilo nasil buyuk bir cabayla verilmisti, ama ne kadar kolay geri aliniyor hemen 1 haftada..
bu hafta kesinlikle ayni hatayi yapmak yok, spor ve diyet sistemime geri donuyorum..

ben sadece dugunumde altin taktim annemin zoruyla neyse ki burada kimse altin falan takmiyor o yuzden ben biraz sansliyim galiba. ben inci takmayi severim yani yerine gore, resmi giyindigimde.. ama altin takmaktan hic hoslanmiyorum.

ya varya biz bunun için aynı topikteyiz galiba herkes üç aşağı beş yukarı aynı özellikte hepimiz rahatlık taraftarıyız
fulya senle ben bu hafta yedik ve sonucunu gördük hadi bakalım önümüzdeki hafta spor + diyet daha iyiy sonuçlar görürüz sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…