- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.361
Ne kadat güzel söyledin niran
Bende atamıyorum çünkü zamanında sustum suan hala icimde diyemediklerim
Hep aynı durumdayız canım, bende yıllarca sustum... Ebru'nun kv' sinden daha cirkef bir kv ye sahibim...
Bayramda beni aileme göndermezdi..."benim oğlum biricik, senin annenin 3 çocuğu daha var, senide görmesin" derdi...
Şimdi öyle bir noktadayım ki, eşime diyorum "ölürse cenazesine gitmem, bunun için boşanacaksan benden, şimdiden boşan"...
Yemin ediyorum hepsi ayrı psikopatKiz benimkide farklı degildi 6 aylik hamileydim 6. Kattaki evin camını sildiriyodu ay harbi bende ne salakmisim yapiyomusum yaaa. Bi gün dışarı cikardik burnumuzdan gelirdi. Gorumcelerimin icindeki canavarlada bosanirken karsilastim
Duysan şoka girersin yemin ederim o kadar diyorumBaşları göğe ermiştir, sen boşanınca
Ay bize denk gelmezYemin ediyorum hepsi ayrı psikopatyüz vermeyin fazla herkes yerini bilecek. Ezdirmeyin kendinizi bakem...
Arkadaşların ne kayıvalidelerivar vallahi kendi annelerinden çok sahip çıkıyorlar gelinlerine... denk gelemedik böylebirine
Hiç korkulacak birşey yok b12 yi yerine koymak lazım o zaman demir bağlama artar. Bir de hemoroidi tedavi etmek lazım tabi... çok ilerleyince insan mililitrelerce kan kaybedebiliyor....Hgb 14.1 çıkmış canım ve evet b12 eksikliği de var ve yine evet çay çok içer
Offffff iyiki yazmışım buraya içim biraz ferahladı sağolun kızlar
Kardeşlerinin koynuna da girsinler madem... tövbe yaDuysan şoka girersin yemin ederim o kadar diyorum
Yok kız aldatmakla suçladılar babama kadar gitmisler sirf bosanmami bizimkiler kabul etmesin diye. Babamda si. ordan demis kapatmis telefonuKardeşlerinin koynuna da girsinler madem... tövbe ya
Afiyet olsun canimIyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
6-7 kasik melemen
1 kk beyqz peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim tbe
Açık çay
Öğle 14:00
1 kepçe yoğurt çorbası
Bi kase salata
Ara
2-3 dilim portakal
Akşam 20:08
6 kaşık bol domates biberli tavuk sote
2 bardak ayran
2 kaşık kabak yemeği
Su 2.5 lt geçer yatana kadar
Spor
72 dk tüm vücut egzersizi
35 dk tempolu yürüyüş aksam yemeğinden sonra
321 puanPnrrr-12
Bizim milletimizin erkeklerinde ve ailesinde de birde bu var... kadın boşanmak istiyorsa, kesin başka birini bulmuştur...hemen iftiraYok kız aldatmakla suçladılar babama kadar gitmisler sirf bosanmami bizimkiler kabul etmesin diye. Babamda si. ordan demis kapatmis telefonuallahtan biliyor bizimkiler beni çok şükür sıkıntı yaşamadım
Allah kötüye cattirmasin gercekten ya Allah tan korkan kuldan utanan insanlarla karsilastrsn ne cirkin bisey ya neyse ki kurtulmussunYok kız aldatmakla suçladılar babama kadar gitmisler sirf bosanmami bizimkiler kabul etmesin diye. Babamda si. ordan demis kapatmis telefonuallahtan biliyor bizimkiler beni çok şükür sıkıntı yaşamadım
Saol cnmAfiyet olsun canim
Harika canım spor yine yakıyorIyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
6-7 kasik melemen
1 kk beyqz peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim tbe
Açık çay
Öğle 14:00
1 kepçe yoğurt çorbası
Bi kase salata
Ara
2-3 dilim portakal
Akşam 20:08
6 kaşık bol domates biberli tavuk sote
2 bardak ayran
2 kaşık kabak yemeği
Su 2.5 lt geçer yatana kadar
Spor
72 dk tüm vücut egzersizi
35 dk tempolu yürüyüş aksam yemeğinden sonra
321 puanPnrrr-12
AminAllah kötüye cattirmasin gercekten ya Allah tan korkan kuldan utanan insanlarla karsilastrsn ne cirkin bisey ya neyse ki kurtulmussun
Kiz yok daha beteri ben güya aldatmışım erdem yakalamış ama bisi dememisBizim milletimizin erkeklerinde ve ailesinde de birde bu var... kadın boşanmak istiyorsa, kesin başka birini bulmuştur...hemen iftira
Saol cnm bende öyle umuyorum yanıyordur yani mümkünse yağlar,Harika canım spor yine yakıyor
Amin kuzum cok şükür yaa ilk zamanlar sürekli arayip barışacaksın diyolardi artik arayan yokAllah kötüye cattirmasin gercekten ya Allah tan korkan kuldan utanan insanlarla karsilastrsn ne cirkin bisey ya neyse ki kurtulmussun
Allah Allah bi de barışın mi diolardi tuhaf vala insan iliskileri yaAmin kuzum cok şükür yaa ilk zamanlar sürekli arayip barışacaksın diyolardi artik arayan yok
Kızlar ya bendemi hata bilmiyorum çok kendimi sorguluyorum bu aralar kendimi çok yalnız hissediyorum. Çocuk olduğundan beridir eşimle zaten çok sıkı fıkı olamadık bu aralar hep dükkana gidiyor. Orda oldugundan eminim yalniş bişey yapmıyor ama evden uzakta kalıyor. Sebebi şu evdeyken çocugu verip bi işe giriştiğim zaman çocuğu tutmamak için aa şu işim vardı diyip gidiyor. Kayınvalidem kızı için ölmekle meşgul bütün gün bizdeler bütun gün kızinı övüyor yemegi ben yapiyorum yiyoruz ayrıca evdede yersiniz çocukların acıkır diye tencerede kalanlarida kızina yolluyor eşim aciktiginda yeniden yemek yapmak zorunda kalıyorum. Yiyip içip evi oldugu gibi bırakıp hep beraber gidiyorlar. Evde yalnız kalıyorum. Sonra kayinvalidem gece 11 gibi kızından gelip evin dağınık vs bak kızım derli toplu falan diyor. Halbuki kızına kahve içmeye gidiyo sadece ondada kahveyi kendi yapip bulasiklari kendi yikiyor. Birde ben doğum iznindeydim bu hafta bitiyor. Yerime gelen ücretli öğretmen nasıl olsa ücretliyim diye hep oyun oynatmıs konular yarim yamalak vs. Ama ögrenciler tabi doğal olarak çok sevmişler netler yerlerde geziyo deneme sınavında en iyi ögrenci 10 d 10 yanlis yapmış o derece bişey ögrenmemişler. Şimdi sanki ben onu yerinden etmeye gidiyormuşum gibi hissediyorum öğrencilerden süprizler vs ona. Kendi ailem bi takım sıkıntıları var şu aralar uzaktalar zaten çok konuşamıyoruz. Kısacası aşırı yalnız hissediyorum kendimi. Bayaği yaılcak şeyim varmış kusura bakmayin ama doldum iyice
Delilik bu canım onları evimde ben yokken yada varken bayram ettirecegime oturup sporumu evde yaparım çocuğu da bakıcıya veririm bu kadar net ...Defalarca konuştu eşim hepsinde tamam diyo yine aynısı. Sonra en son ben konuştum ağladi özür diledi ben böyle yaptigimin farkinda degilim diye 2 haflta sürdü. Ben spora gidiyorumya çocuga o bakiyo. Kendi evinde bakamam dedi bizde gel bak bizde dedik zaten altli üstlüyüz. Sabahtan ben cagiriyorum bazen kuran okuyorum gelemem diyodu öğlen geliyo bilerek daha o kapidan girerken görumcemle cocuklari geliyo sana geldik diye. Ben spora gidiyorum bizdeler. Geliyorum yemek falan yapiyorum çocuklar biz açız falan diyince. Yoksa yapmicam ama çocuklara dayanamiyorum. Sonra kv diyoki sen butun gun cocuga baktin yemek yapamadin al bunuda eve gotür eşin yesin cocuklar acıkır falan diyo. Ama ben ne zaman desem size gelcez diye biz şimdi gezmeye çıkcaz diyolar. Ve daha 1 kez bile yemege davet edilmedik.
Yasemin lütfen canım ya netteki bilgilerle endişelenmek olur muAmin canım
Az önce eşim geldi eve doktorun endişelendiğini benim de çok kafama takıldığını söyledim azıcık da abarttım ki ihmal etmesin diye tamam dedi yarın fırsat bulursam giderim gidemezsen Pazartesi bi şekilde git dedim bişe yoksa da içim rahat etsin dedim
Afiyet olsun canım güzel olmuşKızlar ben bütün gün ev işiyle uğraştım iftara kayınpedere geldik yarın sınavım var yine çok olamıcam şimdi menüm yazayım
Sahur : çok şükür vaktinde kalktık gerçi kaçırmamak için uyumadım
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek
İftar
1 küçük kepçe sebze çorbası
1 küçük tavuk but pırında pişmiş
Bol salata
Ara
Sade Türk kahvesi
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?