Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne kadat güzel söyledin niran
Bende atamıyorum çünkü zamanında sustum suan hala icimde diyemediklerim
Yemin ediyorum hepsi ayrı psikopat yüz vermeyin fazla herkes yerini bilecek. Ezdirmeyin kendinizi bakem...
Arkadaşların ne kayıvalidelerivar vallahi kendi annelerinden çok sahip çıkıyorlar gelinlerine... denk gelemedik böylebirine

Ay bize denk gelmez
Daha kaynana almaya niyetim yok zaten

Hgb 14.1 çıkmış canım ve evet b12 eksikliği de var ve yine evet çay çok içer
Offffff iyiki yazmışım buraya içim biraz ferahladı sağolun kızlar
Hiç korkulacak birşey yok b12 yi yerine koymak lazım o zaman demir bağlama artar. Bir de hemoroidi tedavi etmek lazım tabi... çok ilerleyince insan mililitrelerce kan kaybedebiliyor....

Kardeşlerinin koynuna da girsinler madem... tövbe ya
Yok kız aldatmakla suçladılar babama kadar gitmisler sirf bosanmami bizimkiler kabul etmesin diye. Babamda si. ordan demis kapatmis telefonu allahtan biliyor bizimkiler beni çok şükür sıkıntı yaşamadım

Iyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
6-7 kasik melemen
1 kk beyqz peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim tbe
Açık çay

Öğle 14:00
1 kepçe yoğurt çorbası
Bi kase salata

Ara
2-3 dilim portakal

Akşam 20:08
6 kaşık bol domates biberli tavuk sote
2 bardak ayran
2 kaşık kabak yemeği

Su 2.5 lt geçer yatana kadar
Spor
72 dk tüm vücut egzersizi
35 dk tempolu yürüyüş aksam yemeğinden sonra
321 puan Pnrrr-12

Afiyet olsun canim

Yok kız aldatmakla suçladılar babama kadar gitmisler sirf bosanmami bizimkiler kabul etmesin diye. Babamda si. ordan demis kapatmis telefonu allahtan biliyor bizimkiler beni çok şükür sıkıntı yaşamadım
Bizim milletimizin erkeklerinde ve ailesinde de birde bu var... kadın boşanmak istiyorsa, kesin başka birini bulmuştur...hemen iftira

Allah kötüye cattirmasin gercekten ya Allah tan korkan kuldan utanan insanlarla karsilastrsn ne cirkin bisey ya neyse ki kurtulmussun

Harika canım spor yine yakıyor

Bizim milletimizin erkeklerinde ve ailesinde de birde bu var... kadın boşanmak istiyorsa, kesin başka birini bulmuştur...hemen iftira
Kiz yok daha beteri ben güya aldatmışım erdem yakalamış ama bisi dememis
Ben zayıfladım diye beni tekme tokat döven adam aldatmışım bisi dememis şaka gibi yaa

Kızlar ben bütün gün ev işiyle uğraştım iftara kayınpedere geldik yarın sınavım var yine çok olamıcam şimdi menüm yazayım
Sahur : çok şükür vaktinde kalktık gerçi kaçırmamak için uyumadım
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek

İftar
1 küçük kepçe sebze çorbası
1 küçük tavuk but pırında pişmiş
Bol salata
Ara
Sade Türk kahvesi
3 lt su

Delilik bu canım onları evimde ben yokken yada varken bayram ettirecegime oturup sporumu evde yaparım çocuğu da bakıcıya veririm bu kadar net ...
Sen de karanlıktan çıkıp hizmetcilige geçiş yapma canım cevrend hayır demeyi bil , sen başkasının çocuğunu düşünürken onlar bu curcuna ile senin çocuğunda daha çok ve sacma şekilde söz hakkına sahip olur ...
Okul meselesine hiç değinmeye gerek yok sen kimseyi yerinden etmiyorsun malesef sistem yanlış , malesef çok çok yanlış onu da kendine dert etme
Ben olsam yarın oturup konusurup kv ile ben sabahtan akşama yemek yapıyorum kiskandigim yok ama bende insanım de herkes kendi kocasını doyursun ben zaten vereceksem çoksa veririm ama elimdekini verip sonra yeniden yemek yapmak olmuyor de . Ağlasın zirlasın fark etmez , gorumcende yok mutfak dolabı vs diye bu ev işinden bahsederse kiracı olmak zor dua et kardesin kol kanat germis zamanında de
Sen maddi manevi ozgur olduğunu hissettirmelisin bir yeter demelisin çok saçma su anlattıkların
Bu akşam kp muhlamama laf etti çok erimiş peyniri diye "yeme baba dedim yemek zorunda değilsin ,zorlada yedirmem yenisi de bekleme dedim" gülerek yedi bal gibi de eline sağlık deyip bu dünya böyle sesin çıkmasa eşek yerine herkes koyar
Yasemin lütfen canım ya netteki bilgilerle endişelenmek olur mu
Benim bir dönem sedimantasyonum yüksek çıkıyordu nette hep kanser sebebi doktorda endişelendi takipte kaldı vs ama sağlık çok ayrıntılı çürük bir dış bile kan değerlerini etkiliyor . Nete göre durup dururken kendini neden üzesin

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…