Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizim milletimizin erkeklerinde ve ailesinde de birde bu var... kadın boşanmak istiyorsa, kesin başka birini bulmuştur...hemen iftira
Evet aynısı benim arkadaşın başına geldi. Kocası resmen aldattı tuttu arkadaşıma iftira attılar . Niyeymiş boşanmak istediğine göre birini bulmuşmuş. Yaw aldatıldı daha ne olsun. Asla kabul etmediler adamın aldattığını

Afiyet olsun kuzu
Allah Allah bi de barışın mi diolardi tuhaf vala insan iliskileri ya
Kiz ben biliyorum nedenlerini
Eger ailemle aram bozulursa barismak zorunda kalirim diye dusunduler arami bozmaya calistilar sonra baktilar olmuyor barışın diye israr ettiler ama yemezler

Bu erkeklerin alayı pislk

Afiyet olsun kuzu

Eger ailemle aram bozulursa barismak zorunda kalirim diye dusunduler arami bozmaya calistilar sonra baktilar olmuyor barışın diye israr ettiler ama yemezler
Haa plan yanlış işlemiş Allah yardmcin olmus kuzum vala ki kurtulmussun cok şükür

Afiyet olsun kuzu

Saolasın canım bnım

Kolay gelsin bebegim valla bu pazar bende temizlige girisicem bakalim ne kadar yapabilirsem artik
Şu hafta sonu koşulturmalı olacak benim için ailevi bir kaç işim var.. Pazartesiden itibaren çok iyi listeler ve aksamadan sporla dönüp daha fazla eksi hedefliyorum inşallah
Kolay gelsin tugcecim sorun yok dimi

Oyy Allah kolaylıklar versin ellerine sağlık. Sırayla yapmaktan başka çare yok gibi...
Ben de kaç aydır bir kadın alacağım ona bile enerjim yok

Laynnnnnn içim şişti yeminle okurken kv olaylarinizi bı bağırın bı yeter deyin ezdirmeyin kendinizi ya kimsenin sizin üstünüzde böyle bir hakkı yok illa biri ezilecekse o siz değilsiniz ezip geçmeyi bilin bu kvlerin çoğunluğunda bu var ne yaşamışlarsa ne dertleri varsa geçmişle geleceginden acısını çıkarıyorlar izin vermeyin yahu huzura ermek için ölmelerini beklemeyin ... Kimisinin de eşi gormez anasının yaptıklarını göstermeyi bilin

Kolay gelsin bebegim valla bu pazar bende temizlige girisicem bakalim ne kadar yapabilirsem artik

Kolay gelsin tugcecim sorun yok dimi
Aman yok abla ya artık anlatıp sizinde bunaltmyorum ex koca müsveddesi ailece canımızı sıkıyor hem peşi bırakmıyor seviyor ölüyormuş hemde küfür hakaret salak mı ne istiyorki Tuğçe herşeyi çeksin.. Hattımı falan değiştirince bakalım babam da ailesini falan aradı ilk defa biraz tartışma falan oldu hafta sonu evde olmcam bi kaç işlerimiz var. Kilo kontrolü sağkayamayabilirim. Almamda sanmıyorum.. Bakalım pazartesi de çok güçlü bir dönüş yapayım diyorum hem takımada daha fazla katkım olur. Fitness falan yazılacağım PAZARTESİ BİRDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…