- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.401
Afiyet olsun kekik hanımMenü
Sabah(11:00)
1 kupa çay
Öğle,(15:00)
2 kare bitter
3 dilim elma
Akşam(19;40)
1 kase mercimek çorbası
4 YK ıspanak
1 dilim ekmek
Sağol canımAfiyet olsun kekik hanım
Ay sen bana ablami dedin abla anandır deyip kapatıyorum abla olayınıAman yok abla ya artık anlatıp sizinde bunaltmyorum ex koca müsveddesi ailece canımızı sıkıyor hem peşi bırakmıyor seviyor ölüyormuş hemde küfür hakaret salak mı ne istiyorki Tuğçe herşeyi çeksin.. Hattımı falan değiştirince bakalım babam da ailesini falan aradı ilk defa biraz tartışma falan oldu hafta sonu evde olmcam bi kaç işlerimiz var. Kilo kontrolü sağkayamayabilirim. Almamda sanmıyorum.. Bakalım pazartesi de çok güçlü bir dönüş yapayım diyorum hem takımada daha fazla katkım olur. Fitness falan yazılacağım PAZARTESİ BİRDE
aferim kız maşallah motivasyonunaAman yok abla ya artık anlatıp sizinde bunaltmyorum ex koca müsveddesi ailece canımızı sıkıyor hem peşi bırakmıyor seviyor ölüyormuş hemde küfür hakaret salak mı ne istiyorki Tuğçe herşeyi çeksin.. Hattımı falan değiştirince bakalım babam da ailesini falan aradı ilk defa biraz tartışma falan oldu hafta sonu evde olmcam bi kaç işlerimiz var. Kilo kontrolü sağkayamayabilirim. Almamda sanmıyorum.. Bakalım pazartesi de çok güçlü bir dönüş yapayım diyorum hem takımada daha fazla katkım olur. Fitness falan yazılacağım PAZARTESİ BİRDE
Lutfen boyle olmaz ama suyunu bol ic yedigine ictigine dikkat etCanımm hiç bir şey istemiyor su bile
Afiyey olsun baharimMenü
1 kupa çay
2 kare bitter
3 dilim elma
Akşam(19;40)
1 kase mercimek çorbası
4 YK ıspanak
1 dilim ekmek
21:00
Yarım elma
Afiyet olsun canımMenü
1 kupa çay
2 kare bitter
3 dilim elma
Akşam(19;40)
1 kase mercimek çorbası
4 YK ıspanak
1 dilim ekmek
21:00
Yarım elma
Ben yaşlarınızı bilmiyorum ya büyük sandığım için dedim kusura bakmayın.. Merak etmeyin bu hafta yine eksi ile gelirim bşde sporu da düzenli yapma kararı aldım kmse benden değerli diillllAy sen bana ablami dedin abla anandır deyip kapatıyorum abla olayınıufff aklima geldi kiloluyken genc cocugun biri arkamdan abla demisti abla senin anandir demistim
Valla daha listede ilk haftan tugce lutfen hafta sonu dikkat et kacamak olmasin ilk dk golu atma bize
Aynen öyle oldu gülüm yattılar bolca bende hizmet ettimAllah sabır versin diyeyim o zaman... Ramazan'da senin üstünden geçinmek için geliyorlar sana demek ki...
Evet inşallah gideyim rahatlayayım düzenli spor güzle olur inşallah annemler Cebeci’de canımm oturuyorlarOyhh direk annene gideceğin kısma odaklandım. Git de dinlen kuzu...
Kocaman insanlar yardım etmemek ne demekmiş tövbe tövbe .....ne değişik insanlar var
Ben de Ankara'da yım annenler nerede oturuyor kuzum
Laynnnnnn içim şişti yeminle okurken kv olaylarinizi bı bağırınbı yeter deyin ezdirmeyin kendinizi ya kimsenin sizin üstünüzde böyle bir hakkı yok illa biri ezilecekse o siz değilsiniz ezip geçmeyi bilin bu kvlerin çoğunluğunda bu var ne yaşamışlarsa ne dertleri varsa geçmişle geleceginden acısını çıkarıyorlar izin vermeyin yahu huzura ermek için ölmelerini beklemeyin ... Kimisinin de eşi gormez anasının yaptıklarını göstermeyi bilin
En guzeli kovacaksin evden artık benim kimseye tahammülüm yok bu konulardaAynen öyle oldu gülüm yattılar bolca bende hizmet ettim
Evet inşallah gideyim rahatlayayım düzenli spor güzle olur inşallah annemler Cebeci’de canımm oturuyorlar
Kuzum bazen eşinin görmesi de yetmiyor ben 2. Doğumda sezeryan oldum eve bir geldim ev leş misafir gelcek ses çıkarmadım ama bildiğin saç her yer mecbur aldım süpürgeyi elime süpürdüm görümcem benim süpürdüğüm yerden çıkıp başka yere geçiyor bana da sen yeni
Çıktın ameliyatlınızın demiyor ertesi günler kahvaltı filan hazırlıyorum tabi eşime hiç birşey söylemedim bir gün kv köz kardeşini kaynımı filan çağırmış kahvaltıya ben 17 gün oldu Doğum yapalı giyinmiş oturuyor içerde kendi annem patates kızartıyor görümcem aynanın karşısında süsleniyor eşim geldi o anda ben koşturuyorum millet geldi herkes oturdu masaya bir yandan Bebek ağlıyor bir yandan ben simit filan kesiyorum o anda bir kıyamet koptu eşim siz nasıl insansınız Doğum yapan görmeye geliyorsunuz yardıma gelşyorsunuz hizmet bekliyorsunuz falan diye resmen kovdu milleti ama değişen bir şey olmadı
Ayrıca görümcelerimi teyzeleri filan da hiç
Sevmiyor çünkü her yerde aynılar otel gibi kullanıyorlar tek kv olsa bu kadar zoruma gitmez aslında
27 yasindayim tatlim şakasına dedim kizz ciddi alma sakin aklima o yaptigim geldiBen yaşlarınızı bilmiyorum ya büyük sandığım için dedim kusura bakmayın.. Merak etmeyin bu hafta yine eksi ile gelirim bşde sporu da düzenli yapma kararı aldım kmse benden değerli diillll
Evet canım hala aynılar bendeler Salı günü gidiyorlar şükürEn guzeli kovacaksin evden artık benim kimseye tahammülüm yok bu konularda
Peki bisi sorucam canim suan sendeler hala aynilarmi ?
İnternet bu anlamda hiç sağlıklı bir bilgi kaynağı değil. Canını sıkma, olumsuz düşünme. İhmal etmeyip ileri tetkikleri de yaptırın. Bana da çok kansızsın, anormal deyip tahlil istediler. Üstüne gaytada kan tespit edildi. Dört beş doktor endişeli endişeli acil endoskopi istediler. Midemde devamlı kanayan küçük bir yara çıkmıştı. İlaç verdiler geçti. Bir sürü neden olabilir.Kızlar canım çok sıkkın biraz moral bulmaya ihtiyacım var
Salı günü hastaneye gittik eşimle anormal derecede üşüyor diye değerlerine baktıralım dedim bugün sonuçları çıkmış birkaç vitamin eksiği yanında Demir’i de çok düşük çıkmış doktoruyla konuştum sesinden endişelendiğini anladım dedi ki kadınlarda Demir eksikliği normal ama erkeklerde normal ve sık görülen bişe değil en kısa zamanda gelsin bi araştıralım bakalım nedenmiş dedi
İnternetten araştırdım mide bağırsak kanseri belirtisi olabilirmiş diyor
Çok kafam takıldı başka da hiçbir şey yazmıyor hep kanser diye yazıyor çünkü erkekteki Demir eksikliği ciddi bir problemmiş
Ağızdan olumsuz söz çıkarmak doğru değil, bu şakayı uzatmayın bence.Arada söyler. Eeee napıyorsunuz hadi sen gel artık . Siz yeteri kadar evli kaldınız.
Şimdi büyük kızım da öğrenmiş o da arada söylüyor hahahaha
Kıyamalı pide süper fikir. 2 dilim tb de ye bence, iftar sonuçta. Diyetisyen listelerinde bile iftarda bir sürü şey oluyor.Eşim kiymali pide istedi onu yapicam, hazirladim herseyini
Kendime kiymali yumurta yapsam tb ekmekle yesem olurmu
Ekmek yiyince sanki suç işlemiş gibi hissediyorum
Valla iyi sabrediyosunuz canimEvet canım hala aynılar bendeler Salı günü gidiyorlar şükür
Canım sende Ramazan boyu kabul etmek zorunda mısın bunları, bebeğinle mi ilgileneceksin yoksa kv nin bebekleriyle mı?Aynen öyle oldu gülüm yattılar bolca bende hizmet ettim
Evet inşallah gideyim rahatlayayım düzenli spor güzle olur inşallah annemler Cebeci’de canımm oturuyorlar
Kuzum bazen eşinin görmesi de yetmiyor ben 2. Doğumda sezeryan oldum eve bir geldim ev leş misafir gelcek ses çıkarmadım ama bildiğin saç her yer mecbur aldım süpürgeyi elime süpürdüm görümcem benim süpürdüğüm yerden çıkıp başka yere geçiyor bana da sen yeni
Çıktın ameliyatlınızın demiyor ertesi günler kahvaltı filan hazırlıyorum tabi eşime hiç birşey söylemedim bir gün kv köz kardeşini kaynımı filan çağırmış kahvaltıya ben 17 gün oldu Doğum yapalı giyinmiş oturuyor içerde kendi annem patates kızartıyor görümcem aynanın karşısında süsleniyor eşim geldi o anda ben koşturuyorum millet geldi herkes oturdu masaya bir yandan Bebek ağlıyor bir yandan ben simit filan kesiyorum o anda bir kıyamet koptu eşim siz nasıl insansınız Doğum yapan görmeye geliyorsunuz yardıma gelşyorsunuz hizmet bekliyorsunuz falan diye resmen kovdu milleti ama değişen bir şey olmadı
Sevmiyor çünkü her yerde aynılar otel gibi kullanıyorlar tek kv olsa bu kadar zoruma gitmez aslında
Gayet güzel kuzum afiyet olsunSahur 01.45
Peynirzeytin
Domates
İftar 20.30 yemek 🍽
Tavuk suyu çorba
Tavuklu salata
Su 1 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Ben kabul etmiyorum canım eşim sadece sabret diyor kıyamıyoruö ona çünkü benim aileme karşı o kadar ince düşünceli ki annem bazen erkek kardeşime söyleyemediklerini eşime söyleyebiliyor omuüzden katlanıyorumCanım sende Ramazan boyu kabul etmek zorunda mısın bunları, bebeğinle mi ilgileneceksin yoksa kv nin bebekleriyle mı?
Canım işte kıyametin koptuğu noktada durumu ele alacaksın , gerekirse iş buyuracaksin yapsın diye beklemeyeceksin , laf sokacasin direk söyleyeceksin çok argo bir laf ama seven yaramaz kimseye anladın sen devaminiAynen öyle oldu gülüm yattılar bolca bende hizmet ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?