- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.641
ya varya biz bunun için aynı topikteyiz galiba herkes üç aşağı beş yukarı aynı özellikte hepimiz rahatlık taraftarıyız
fulya senle ben bu hafta yedik ve sonucunu gördük hadi bakalım önümüzdeki hafta spor + diyet daha iyiy sonuçlar görürüz sıkma canını
Günaydıııııııııııııın kızlaaar kilo bildirimi yapayım diye erken uyandım 55.0 olmuşum geçmişi de bi okuyayım geliyorum...
sevindim kilo almamana bencede spor çok fark ediyor ben gram gram veriyorum ama belim 4 kalçam 3 cm incelmiş
rica ederim canım dediğim gibi ben buraya motive olmaya ve motive etmeye geldim
geçen haftaki kilom 66.7 bu haftadaki kilom 66.3 hedef kilom 55
ben burdan yazdım ama özeldenmi yazılıyor yoksa:26:
valla murccum içimi okumuşsun bende son dönemlerde tayt tunik kombinasyonuyla acayip rahatım kışın çizme yazın babet acayip rahat oluyo hele birde çocuğun varsaşimdiye kadar hiç kayınvalidem ve görümcemin tarzında bir gelin olmadım bir kot üstüne şık bir bluz altına uygun bir ayakkabıylada gayet şık olunabilir grşünde olan bir insanım takı mevzuna hiç girmiyorum altın sevmiyorum şakkıdı şakkıdı bilezik hiç takmam ve her defasında konuşurlar neden takmıyosunda da da gerçi onlarda haklı sülaledeki gelinler böyle günlerde evde ne var ne yoktakıyolar bana garip geliyo ya gerçi düğünlerde mecbur takıyorum oda ayrı işin özü rahatına acayip düşkün bir tipim kalıplar bunaltıyo beni belkide kilolarımında etkidir bu
tebrikleeerrr acaba bir gun ben de 55 kilo olmusum diye bildirim yapabilecek miyim...
Edda hoppıs siyamum bıldırım yapmayabnlar beklenıyorsunuz kızlarrr
Eeee yanı gelsın o ozguven cok guzel gorunuyo vucudun ahhh ahh ben bı oyle olsam var yaaa ne ısterım kı baska
Ilk mezunumuzu verdık cnm GULSEKER arkadasımız destansı bı hıkayeyle ayrıldı aramızdan :) Gene arada zıyaretımıze gelıyor geldıgınde anlatmasını rıca ederız...Tablet pc ısını anlayamadım ben aılenmı alıcak pcyı yoksa ben bıseymı kacırdım
Günaydın arkadaşlar 55.100
Olursun cnm ya azmet birazda iradenle savaş 65 değil 55 de olursunbende diyordum veremem diye bugüne kadar 55ken veremem derken 62ile vercem gitcek hepsi demeye başlamıştım
günaydın arkadaşlaaaar geçmişi okuyamadım bu sabah tartıda 68.6 çıktım yaşasın ama bugün kahvaltı biraz kaçtı neyse yine de mutluyum öpüyorum hepinizi..
günaydın arkadaşlaaaar geçmişi okuyamadım bu sabah tartıda 68.6 çıktım yaşasın ama bugün kahvaltı biraz kaçtı neyse yine de mutluyum öpüyorum hepinizi..
yaa umarim... 54 kiloydum universiteye baslarken :26: nereden nereye.......
(
üzgün ve yüzsüzce bildiriyorum 69.3
tebrikler canim nedense cuma gunleri hep biraz fazla kacar zaten bildirimden sonra diye heralde hehe, ben korkudan henuz kahvaltimi bile yapamadim artilardayim diye :26: bugunu ot, cop yiyerek gecircem :18:
misafirlerim var kızlarrr yemek yapcam sabah sabah kalktım mercimek çorba pilav yaptım
yemek yapcam yaş pasta yapcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?