Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydıııııııııııııın kızlaaar kilo bildirimi yapayım diye erken uyandım 55.0 olmuşum geçmişi de bi okuyayım geliyorum...

tamam canim haftaya ikimiz de toparliyoruz o zaman haydi kim tutar bizi

Yok cnm burdan yapıyoruz bıldırımı sorun yok tesekkurler ılgın ıcın :)

Ayy al bendednde o kadar dedıgın gıbı belkıde kılo soruınu oldugu ıcın boyleyız ama ben gende ole sıkır sıkır gıyınmeyı sevmıyorum ozel durumlar dıısnda tabı.Kot bady ıyı bı tercıh ve kurtarıcı

Evet cnm ailem alıcak malesef pc'm kırıldı... Paramın çalındığı yetmiyormuş gibi amcakızım üzerine bastı... Tabi aile içinde diyemiyosun ah bi desemde yolsam var yaaaa tüm hırsımı alıp ödettirsem ama aile huzuru kalmıcak ozmnda... Oyüzden 200 dolar istediler yapımına ailemde kilo ver istediğin tablet pc yi alalım dediler... Ödül var yani işin ucunda..

Günaydın arkadaşlar 55.100

yupppi seni geçmişim ama hala senin gibi ince değilim

günaydın arkadaşlaaaar geçmişi okuyamadım bu sabah tartıda 68.6 çıktım yaşasın ama bugün kahvaltı biraz kaçtı neyse yine de mutluyum öpüyorum hepinizi..

günaydın arkadaşlaaaar geçmişi okuyamadım bu sabah tartıda 68.6 çıktım yaşasın ama bugün kahvaltı biraz kaçtı neyse yine de mutluyum öpüyorum hepinizi..

tebrikler canim nedense cuma gunleri hep biraz fazla kacar zaten bildirimden sonra diye heralde hehe, ben korkudan henuz kahvaltimi bile yapamadim artilardayim diye :26: bugunu ot, cop yiyerek gecircem :18:

...Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
siyamum+,
nagieymen,
edda1985,
mursh,
okyanussuda
.
oh oh oh maaşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Anammmm Topik ölmüş ağlayanı yok kızlar dışarda kar var hüzünlü bi hava var onu anlıyorumda bu hüzünlü topiği anlayamadım ya hatunlar hadi canlanın mayıstaki yarışmaya kadar kurtulun... Siz kadınsınız başarıcaksınız... Olmadı diye vazgeçip tıkınmak yerine neden olmadı şu şu hatalarım oldu onları bu hafta eleyin bakın sonucu göreceksiniz pes etmek yok! Hadiiiiiiiiiiii.........

Öhömmm öhööömmm ara gazı da verdiğime göre ben artık gideyim öpüldünüz kızlar

Cnm senı bu hafta lısteye alıcam bana hedef kılon gecen haftakı kılonuda yazarmısın ?

yaa umarim... 54 kiloydum universiteye baslarken :26: nereden nereye.......

Ahhhh en son 54 kılo oldugum zaman sanırım orta okuldu

kızlar bu haftaaa bende kilo vermezsen benimde adımmm ççç değil :===)))))

bu sabah kahvaltım

şekersiz çubuk tarçınlı çay
yarım domates
no ekmek

(

üzgün ve yüzsüzce bildiriyorum 69.3

yaa öyle deme hepimiz yaptık bu hafta toparlarsın haftaya

tebrikler canim nedense cuma gunleri hep biraz fazla kacar zaten bildirimden sonra diye heralde hehe, ben korkudan henuz kahvaltimi bile yapamadim artilardayim diye :26: bugunu ot, cop yiyerek gecircem :18:

kesinlikle tartı kurkusu geçince cuma günleri hopp uçuyo :) mesela benim bu öğlen için planlarım var ama akşam yemicem

misafirlerim var kızlarrr yemek yapcam sabah sabah kalktım mercimek çorba pilav yaptım
yemek yapcam yaş pasta yapcamm

ooo toparlarsın dedim ama işin zor menüde sağlam sabretmen zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…