- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.601
Yarın dışarda olucam abla sağlıklı beslenme konusuna dikkat edemeyebilirim o yüzden öyle yapıcam =) su içerim bol bol hafta sonunu bi şekilde böyle atkatmalıyım yoksa orda burda onu ye bunu ye kilom artar korkunçluDahaa yolun başındasın birden bukadar kesersen cok cabuk duraklama yasarsin
Saglikli dengeli beslen cnm
He bugün olmuş mu bari sevndimBugun menun guzeldi mesela
Kuzum karrbon olmasin diyoruz o kadar
Aksam da 1 cesit yemek salata yada yogurt yeter
Yumurtali ispanak salata guzel olur cnmYarın ki menümu veriyorum aksam icin sogan çorbası, et cikardim dolaptan onunla nr yapabilirim bilemdim salata, ıspanak kavurma, yoğurt nasıl
Ikiside olur farketmez :)He bugün olmuş mu bari sevndim
Yarin da corba salata sebze yemegi mi olsun yoksa et mi o zmn
Sende su icBen yatıyorum çok yorucu bir hafta geçirdim azcık uyuyayım bşde sbah erken kalkmam gerekecek hepinizi öptüm bol eksiler boğazınızı tutun
Yanina kuruyemis ayran meyve falan alsanYarın dışarda olucam abla sağlıklı beslenme konusuna dikkat edemeyebilirim o yüzden öyle yapıcam =) su içerim bol bol hafta sonunu bi şekilde böyle atkatmalıyım yoksa orda burda onu ye bunu ye kilom artar korkunçlu
iyi geceler canımBen yatıyorum çok yorucu bir hafta geçirdim azcık uyuyayım bşde sbah erken kalkmam gerekecek hepinizi öptüm bol eksiler boğazınızı tutun
Yumurtali ispanak salata guzel olur cnm
Ispanagin yaninda yogurt onermiyolar
Etin varsa onuda yapabilirsin guvec yada patlicanli firina
Tamamdr ablaIkiside olur farketmez :)
Evet bende bunu düşündüm erikYanina kuruyemis ayran meyve falan alsan
Günümün yüzde doksanı wcde olduğu için gece belli bi saatten sonra suyu kesiyorum yoksa uyuyamıyorum wc gitmekten. D. D. D. Dd.Sende su ic
Kiz simdi demiyorumGünümün yüzde doksanı wcde olduğu için gece belli bi saatten sonra suyu kesiyorum yoksa uyuyamıyorum wc gitmekten. D. D. D. Dd.
Bencede söyle gulbe akil etmiyorlardir belki anlayis beklemek zorunda degilsin güzel bir dille söyleye bilirsin salatati yaparmisiniz de şu oda süpürülecekde işleri üstüne aldıkça sırtına binerlerGulbe bu ne sacmalik cnm 2 tane genc kiza senmi hizmet ediyosun
Onlar ses cikarmiyorsa sen iş buyuuracan
Bu kadar pasif olma cnm yaa
Çok güzel tebriklerİyi geceler kızlarrrr yoğun ve kalabalık bir nisafr grubumun ardından evi anca toparlayabldim en son mutfak taburem yatak odamdaydı öle anlatayımbide okul olnca hzılı hızlı yapmak zorunda kaldm herseyiki cokk sükür yetşti.Rabbim kabül buyursun inş..aslında bu tempoda bile gelr gelmez üstümü cıkarıp tartldm yemeğe grişmeden amaaa yazamadm malasef
Geçen cuma:70.2
Bu cuma:68.4
Fark:-1.8
Neyi sordun şuan gördümMETANOL diskalifiye üyesin o kadar sordum niye demiyorsun
Şuan bende anlamadımNasıl ya o nasıl oluyor diskalifiye üye
Nasil yani daha önceki yarişmami bir hafta katilmistim ve 4 ,5 yıl.önce bu yüzdenmi ?devam edemedigimi söylemistim zaten diye hatirliyorumYok cnm metonal
Diskalifiye üye oldugu icin listeye giremez
Ama seni eklemesek üst derecelerde olabilirdik
Guzelim kac sene once oldugu onemli degilNasil yani daha önceki yarişmami bir hafta katilmistim ve 4 ,5 yıl.önce bu yüzdenmi ?devam edemedigimi söylemistim zaten diye hatirliyorum
Bilmiyordum şuan ögrendimGuzelim kac sene once oldugu onemli degil
Listeye girmiş ve diskalifiye olmuşun
Diskalifiye listesinde adin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?