Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dahaa yolun başındasın birden bukadar kesersen cok cabuk duraklama yasarsin
Saglikli dengeli beslen cnm
Yarın dışarda olucam abla sağlıklı beslenme konusuna dikkat edemeyebilirim o yüzden öyle yapıcam =) su içerim bol bol hafta sonunu bi şekilde böyle atkatmalıyım yoksa orda burda onu ye bunu ye kilom artar korkunçlu

Yarın ki menümu veriyorum aksam icin sogan çorbası, et cikardim dolaptan onunla nr yapabilirim bilemdim salata, ıspanak kavurma, yoğurt nasıl
Yumurtali ispanak salata guzel olur cnm
Ispanagin yaninda yogurt onermiyolar

Etin varsa onuda yapabilirsin guvec yada patlicanli firina

Yanina kuruyemis ayran meyve falan alsan

Gulbe bu ne sacmalik cnm 2 tane genc kiza senmi hizmet ediyosun
Onlar ses cikarmiyorsa sen iş buyuuracan
Bu kadar pasif olma cnm yaa
Bencede söyle gulbe akil etmiyorlardir belki anlayis beklemek zorunda degilsin güzel bir dille söyleye bilirsin salatati yaparmisiniz de şu oda süpürülecekde işleri üstüne aldıkça sırtına binerler
İs buyurursan daha kıymetli olursun
Biz kendimize ne kadar deger verirsek karşıda o kadar veriyor için altın kuralı bu aslında ama bende çok uygulayamadım bunu hayatımda degmeyecek insanlara çok parçalandım sen kendini orenses gibi görürsen herkes öyle davraniyor mecbur

Çok güzel tebrikler

Nasil yani daha önceki yarişmami bir hafta katilmistim ve 4 ,5 yıl.önce bu yüzdenmi ?devam edemedigimi söylemistim zaten diye hatirliyorum
Guzelim kac sene once oldugu onemli degil
Listeye girmiş ve diskalifiye olmuşun
Diskalifiye listesinde adin var

Daha önce diskalifiye oldug
Guzelim kac sene once oldugu onemli degil
Listeye girmiş ve diskalifiye olmuşun
Diskalifiye listesinde adin var
Bilmiyordum şuan ögrendim
Yada şöyle diyelim hatirlamiyordum sadece 5 takim oldugunu hatirliyorum bu dogrumu peki
Daha öncede söyledim ilkez diyet yapiyorum bi ara katıldım başladım ama devam edemedim diye listeye girdigimi bile hatirlamiyorum hatta ilkez bu konuda ciddiyim diyetisyenede başladim kararliyim falan yazmiştim ilk başta hatirlarsaniz demekki o zamanlar için ciddiyetinin farkinda degilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…