Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay evet canım beni geçmişsın benim etimmi sıkı yoksa kemiklerimmi agır acaba Yanlız benim evdeki tarıda sorun var arkadaslar kafasına göretartıyor işte tartılıyorum yeni bir tattı almamlazım sanırım en iyi tartı hangisi acaba

yok yemiycem fazla yemin ederim sadece çorba içecemm
çorbayı bile az yaglı yaptım

Ekmek yemiyomuşsun bari 2 kaşık pilav ve yanına yoğurt koy hem gözün hem karnın doysun cnm hiç yememekte olmaz valla...

Bilemedim ki gerçi ben 66 dan 62ye zor indim şimdi 55 e doğal olarak vücut enden boya geçirirken zorlanıyor zayıf görünemesemde normal sayılırım ya :26:

Ben aslında bu ara zayıflamak için hiç birsey yapmıyorum soguk beni mahfediyor
Cok donuyorum Havalar ısınsın 50 olacagım

Ben aslında bu ara zayıflamak için hiç birsey yapmıyorum soguk beni mahfediyor
Cok donuyorum Havalar ısınsın 50 olacagım

olur cnm ya
Kahvaltım güzeldi
1 haşlama yumurta beyazı
1 üçgen light peynir
yarım domates
yarım salatalık
3-4 sap maydanoz
1fincan yeşilçay
1çay kaşığı bal
2siyah 1 yeşil zeytin...

Feci doydum Allahıma şükürler olsun

*** 9. Takım 241. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (68,9/69,3/-0,4/%-0,58)
Fadime02: (100,5/99,5/1,0/%1,00)
Hoppidicik (85,9/85,2/0,7/%0,81)
Mursh: (82/81,6 /0,4/0,49 )
TrulyScrumptious (89,9/90,5/-0,6/%-0,67)
Siyamum (55,6/55/ 0,6/%1,08)
Nagieymen (68,7/68,6/0,1/%0,15)
Hicranöztürk (55,3/55,1/0,2/%0,36)
BeyazBulut (66,7/66,3/0,4/%0,60)yeni üye hedefi 55
Okyanusada (70/68,6 /1,4/%2,00)yeni üye hedefi 58

9.Takım Toplam % 0,52

Son düzenleme:

Yeni üyelerde olmasa halimiz duman ben onları tebrik ediyorum kızlar başlangıç güzel yola DEVAM!
Beyazbulut Okyanusada
Buda topiğimize gelsin her ne kadar kilo vermede sorunda yaşasak keyifli dostluklar kurduk

geçmiş olsun canım
arada uğramaya calıs özellikle cuma günleri 2 dk girip kilo bildirsen bu aralar idare ederiz canım

ugrarım cnm... bugün biraz geç geldim anca girebildim....

Olsun cnm ya hastalık varken olmuyor salmaman güzel hadi bakalım yarın girersin verirsin bildirim

evet olmuyor..inş yemeden atlatırım bu haftayı..

liste yayınlanmış
kendimi ve kilo verme yolunda azimli bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum

sporumu yaptım duşumu aldım şimdi öğle yemeğimi yiyip kızımla kar topu oynayacağız dışarısı çok güzel:103::103::103::103::103::103:

liste yayınlanmış
kendimi ve kilo verme yolunda azimli bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum

sporumu yaptım duşumu aldım şimdi öğle yemeğimi yiyip kızımla kar topu oynayacağız dışarısı çok güzel:103::103::103::103::103::103:

bende herkesi tebrik ediyorum
beyazbulut insan spor yapınca daha bir motive oluyo değil mi sporu yapmışsın ama kartopu oynarkende bir nevi spor yapacaksın hadi yine iyisin kaç dk spor yapıyosunuz kızlar 30 dk bisklet sonra mekik kol bacak vs hareketi toplam 40-45 dk işe yaramı ki :44:

Tabiki yarar cnm diyetini yapıp sporunu yapıp bide yararmı deme hadi başlamışsın spora bende seni tebrik ediyorum cnm

yaramazmı canım en ideali günlük 45dakika yada 1 saat ama ben çok işim olduğu zamnlarda yarım saat yapıyorum
hiç haraketsizlikten iyidir ben genelde 35 dakika leslie 20-25 dakikada stepperde adımlıyorum hava güzelse yürüyüşede çıkıyorum
ama şimdi yarım mekik çekmeyede başladım göbeeem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…