Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

10.takimda yaristinmi cnm 2 hafta listede senin nickine benzer biri var
Simdi farkettim 1 harf degisik
Bu senmisin
METENOL(68,3///%)takim kurallarına uymadigi için diskalifiye

Kural bu mudur bir kere vazgeçen bir daha diyet guruplarina katılamiyormu
Guzelim kendi istegiyle ayrildi diye yazilsaydi sorun yoktu
Demekki sen habersiz yok olmuşun kaptan kurallara uymadigin icin diskalifiye etmis

Eskiden oylama yapilip diskalifiye üye icin izin aliniyordu kaptanlardan
Ama 1 kaptan hayir derse olmuyor
Malesef evet demiyolar artik

Herkes sorumlulugunu bilecek diyolar

Abla ne desen haklısın yuzum yok verdigimi geri hizla alıyorum yeme krizlerinii çözemiyorum herguj daha başlamadan bitiyor ruhen de bedenen de hic iyi değilim

Bence çok agır bir kuralmış amaYapcak birşey yok o zaman kural kuraldır hepinize kolay gelsin ,bol bol kilolar verirsiniz inşallah ,şimdilen iyi bayramlar hepinize,ben diyetisyenimle yoluma devam edicem inşallah dedigim gibi bu sefer çok azimliyim...
Bu arada hesaplamayi yapan arkadaşlarımdan özür diliyorum vakitlerini aldıgım için kasti birşey yoktu gerçekden olayların farkında degilim haklarını helal etsinler...
Hoşçakalın

Sağol canım, listeye girmeden takımda frree takılınabiliyior, yine kilo bildirimi yapıyorsun, freecanlarin takım kurallarına uymaları gerekmiyor, bilgin olsun

Ben hafta kahvaltılarımı es geçmiştim, bende onun da etkisi vardır muhtemelen...yoksa asla yapmadığım kaçamaklara, 3 gün yaptığım 2 şer saatlik yürüyüşe artı olmamalıydım..

Açıkçası motivasyonum kayboldu bu sonucu görünce...normalde dün 2 saat yürüyüş yapacaktım, 1 saat yaptım bıraktım

Carsamba:73.5
Cuma:71.9
Fark:-1.6
Yüzde:2.17

Günaydın kızlar
Dün davetteydik kayınvalidem de vardı. Neyse bir ara eşime yarın karıkoca iftara biyerlere gitsek mi dedim? Eşim tamam dedi ama kv de bir sessizlik, bir hüzün oldu... dil ucuyla istersen sen de gel anne dedim. Görümcemin kızını da alıp gelecek

Günaydın canım Allah tan karı koca demişsin

Dil ucuylada desen kv hazirmis gelmeye

Niye kv nin yanında söyledin, eve kadar bekleseydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…