Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet kizlar 1 saat sonra randevum var spor salonuna gidiyorum yani hemen baslamaya degil ama program yapilacak parasi odenecek vs vs heyecan basti simdi esim malesef gelemiyor tek gitcem nedense stres oldum sisko sisko gidip ben kayit olcam demeye cekiniyorum kaslai kasli adamlardir simdi bunlar..
ustelik esimin olmamasi demek ikimizin de uyeligini benim odemem demek haha
neyse gelince haberleri veririm artik kizlar umarim hersey yolunda gider bayadir spor salonuna gitmiyordum acayip hevesliyim su an

sabah gülbende beslenme uzmanı gül kaynak vardı
kiraz sapı çayı çok güzel ödem attırıyormuş
ve karbonatlı su tüketin diyor en önemlisi siyah çay ve kahve yağ tutuyormuş vücutta
keçi boynuzu tozunun türk kahvesi gibi pişirip için diyor nasıl olur bilmiyorum ama zaten eve alıcaktım deniyim sizede yazarım

yapma canım ya incecik bir çıtır hatun olsan ne işin var spor salonunda dimi ama yürüyüş yapardın olur biterdi
emin ol senin gibi bir çok insan olucak bende gidebilsem ama imkansız
hem ne güzel yeni insanlar tanıyacaksın hemde para ödüyorum diye düzenli gidersin

Son düzenleme:
kar hiç durmadan yağmaya devam ediyor
kar topu oynadık ama donduk allahtan soba yanıyor
allah dışarda kalanlara yakıcağı olmayanlara yardım etsin çok zor
baya rüzgar var şimdi kek yapıciz kızımla :83::83:ama ben yemeyeceğiiim

valla bugünlerinizi iyi değerlendirin beyaz bulutta bilir çocuk olunca istesenizde vakit bulamıcaksınız zayıflayabildiğiniz kadar zayıflayın :)
haklı heyecen bide bu kiloyla falan deme amaç kgden kurtulmak tek kiloluda sen değilsin kendine güvenin tam

evet katılıyorum saba canım çocuk olunca daha zor güzellikleride ayrı tabi
ben 5 sene çocuk düşünmedim çalışmadığım 5 ayım oldu ozamanlarda ozamanda kilom 68 filandı bütün gün evde oturur habire yerdim sonrada kilomdan şikayet ederdim halbuki okadar boşvakitte çıkıp yürüseydim beslenmeme dikkat etseydim şimdi kilolarla boğuşuyor olmazdım
ama geç kalmış değilim demekki zamanı şimdiymiş diyorum

menüm sabah 2 dilim ve bir ince dilimkaşarla yapılmış tost çok az beyaz peynir bir haşlama yumurta şekersiz çay bir tatlı kaşığı dut pekmezi
ara kahve şekersiz
öğle pırasa yemeği 4 yk makarna yoğurt
ara 2 kuru kayısı
akşam bir kase mercimek çorba salata yoğurt küçük bir parça kek
spor 20 dakika stepper bugün başka spor yaparsam yazarım yine
su fazla içemedim bugün saymadımda kaç bardak içtiğimi

bizim burdada çocuklar hep oynadılar .benim ikizler evde olsaydı onlarda oynardı bir haftalıgına kampa gönderdim çatalcaya

heyooo kizlar ben geldim
spor salonuna yazildim sonunda cok sukur.. hersey dahil programdan aldik minimum 6 aylikmis ondan aldik biz de kari koca olunca ucuz oluyormus. yuzme havuzu sauna vs hersey dahil.. o kadar buyuk bir yer ki size anlatamam kizlar.. gez gez bitmedi. haftada 75 tane egzersiz sinifi varmis bu gym haricinde, internetten bakip seciyorsun istedigin siniflara 1 hafta onceden yaziliyorsun oyle oluyormus. 75 aerobik pilates ne varsa yazilcam heralde
neyse oyle iste guzel gecti hem fiyattan hem de gorduklerimden pek memnun kaldim kayit oldum geldim
kucuk bir flas bellek gibi, anahtar gibi birsey verdiler. programim yapilinca (kisisel bilgilerimle beraber) ona yuklenecekmis, sonra gittigim her alete o anahtari takicakmisim kaydediyormus neyi ne kadar yaptim.. en son cikista da buyukce bir ekran var orada o gun icinde ne yaptim toplam kac kalori yaktim gosterecekmis. mis mis mis... ove ove bitiremediler, ama bence ovundukleri kadar var ilk kez bu kadar profesyonel bir spor salonuna gidiyorum tadini cikaricam
pazartesi saat 2:30da programim yapilcakmis sonra da hemen basliyorum umarim haftaya cuma kilo bildirimime guzel yansir bu guzel olay

hayırlı olsun canım sen artık yakında mezunda olursun

hayırlı olsun canım sen artık yakında mezunda olursun

tesekkur ederim canim yakinda olamam da belki yaz sonu... o da iyi ihtimalle :) sok diyet yapmadigim icin ayda 2-3 vermeyi hedefliyorum yavas olsun kalici olsun zaten acele vermemi gerektirecek bir sebebim yok.. tabi kendimi zayif gormek icin can atiyorum o ayri

süpermıs canım ozellıkle cıkısta kac kalorı yaktıgını gormek cok motıve edıcı olabılır bende bugun tenıs ıcın bırkac hoca aradım kepsı aksam saatlerıne verıyor oda bana uymaz ne yapcam bakalım ....

eveeet bende sımdı kek yaptım ogluma ama bende yemesem ıyı olur zaten bugun uctum resmen...

mursh çok özür dilerim geç kaldım kilom aynı 75 kiloyum

kilo veren bütün arkadşları tebrik ederim veremiyenler yani ben haftaya veririm inş..

Cnm bu hafta bole gectı ama haftaya erkenden kılo bıldırımını yaparsan ıyı olur bıde kılo vermıs ol yoksa sana boyle yaparımmm

Ooooo süpermiş bu :) Yaktıgın kcl gormek harıka bı sıstem ınsan ıcınden gavurlar yapmıs be abı demek gelıo :) Bol şanslar sana cnm kılonada hıc takma zatenm yurt dısında obez ınsan daha fazla emınım senden daha kotulerıe gelecektır :)

Yaaa bende tenıse gıtmek ıstıyorum arastırdım felan ama baya pahalı geldı bana 400 tl den felan bahsedıyolar 6 seansta ogrenıyomussun bana pahalı geldıgı ıcın bıraktım pesını ama su kılolar gıdınce mutlaka denıycem tenısı.Bı arkadasım gıtmıstı kıcımın ustune oturamadım 2 gun demıstı.Vucuttakı butun kaslar calısıyomus

herkese gunaydın canım aynen dedıın gıbı benım kardesım yıllardır oynuyor hıcte kılo problemı yok gercektende vucudu ıyı toparlıyor ozeldersın saatı 50 tl dedıler bana gozumu karartıp vercektım zamanı uymuyor yalnız.ama araştırmaya devam edıyorum bulucam bakalım ben platese ve fıtnes ada gıtmıstım zamanında ama yapamıyorum onları zevk almadıgımdan bırakıyorum ama tenız malum zevklı bır spor ınsallah bunu severek yaparım tenıs raketımle kendı capımda oynuyordum o bıle nasıl ter attırıyor opuyoruuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…