- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.821
VuhhhuuuuHaftaiçi fiyat almaya gidebilirim vaktim olursa. Hicbiyerimde sarkma yok ama karnim hem sarkık hemde çatlak var. En iyisi gerdirme dikiş izinede dövme yaptırmayı düşünüyorum
Geçmiş olsun cnm o 20 lik dış agrisiini bende cok cektim sonunda cektrdm kurtldm Allah rahatlık versinKizlar ben yatiyorum 20 lik dişim apse yaptı gene bir kac gündür yokluyordu bugun ağrısı cok kötü olduuykusuzlukta vurdukca iyice hissettiriyor kendini iyi geceler hepinize
Benim dünyam çocuklarım canım ya... sezeryanda sınır olmasa daha da isterdim açıkçası.Neeeyyyyy bir dahaki sezeryan mıııııı
Kız sen 4. Yü de mi düşünüyın abbovvvvv
Maşallah azmine çalışkan hatun
Valla kuzum ben daha kilolu dusunuyodum seniohh masAllah kiz bugun spor yapmadim ben yansin yaglar
benim yag oranım cok aslında ama herhalde etim mi sıkı neden bilmiorum genelde herkes kilomu gostermedgimi söyler ablam benden zayif mesela ama olculerimiz benim daha küçük
Aynrn oyle nirancim yeterince yedik simdi onlari yakma zamaniDoğru diyorsun canım, düşünmeden yiye yiye bu hale gelmedik mi zaten...
Kemiklerin iri olabilir yada sürekli spor yapıyor isen taş gibi sıkı hatunsundur.benim yag oranım cok aslında ama herhalde etim mi sıkı neden bilmiorum genelde herkes kilomu gostermedgimi söyler ablam benden zayif mesela ama olculerimiz benim daha küçük
Hadi ya benim tek sıkıntım göğüsleri kapalı oldgm icin iri olması dikkat cekiyor kalca ve belden baya gitti kilo verdikçe orasi bi gidemedi agirlik çalışmam gerekiyor snrmValla kuzum ben daha kilolu dusunuyodum seni
Aynrn oyle nirancim yeterince yedik simdi onlari yakma zamani
Valla istiyorum beybi annemin beynini yiye yiye kabul ettiricemVuhhhuuuu
Benimkiler yillar oldu çıkalı ama arada bi durtuyorlar beni böyle bi iki gün cekerim ağrısını sonra gecerGeçmiş olsun cnm o 20 lik dış agrisiini bende cok cektim sonunda cektrdm kurtldm Allah rahatlık versingeçer insAllah
Geçmiş olsun antibiyotik ve ağrı kesici Alman lazım apse varsaKizlar ben yatiyorum 20 lik dişim apse yaptı gene bir kac gündür yokluyordu bugun ağrısı cok kötü olduuykusuzlukta vurdukca iyice hissettiriyor kendini iyi geceler hepinize
Kemik iğnesi nedir kız, senden duyuyorum ilk158 cnm yapi olarak omuzlarim falan var kemiklerim pek ince degil snrm ne bilim vala küçükken kemik ignesi cok yemisim benim kemiklerim iri kilolu degilim diom da gülüyor herkes
Yok kiz o kadar dikkat cekmiyor bence bursan oyle duruyorHadi ya benim tek sıkıntım göğüsleri kapalı oldgm icin iri olması dikkat cekiyor kalca ve belden baya gitti kilo verdikçe orasi bi gidemedi agirlik çalışmam gerekiyor snrm
Olabilir cnm tsk ederm yürüyüş hep yaoardm da 5-6 aydr da egzersiz yaomaya çalışıyom spor daha sikilastrdi ciddenKemiklerin iri olabilir yada sürekli spor yapıyor isen taş gibi sıkı hatunsundur.
Agri kesici aldim canim ama antibiyotiğe pek sıcak bakmiyorum ben ya nerdeyse hic kullanmıyorum en son doğum sonrası bi kere igne vurdurmustumGeçmiş olsun antibiyotik ve ağrı kesici Alman lazım apse varsa
Ekmek hiç yemiyorum ben tatlım aylardır .Valla canım benim yediklerimden sonra üç beş dilim sucuk için laf etmem yersiz olur ama bundan sonra dikkat edelim sucuk ekmek nereye kadar olmaz ama
vala benim bacaklarım küçükken egriymis futbol topu gecermis düşün doktor igne vurmus bi sehir efsanesi olarak kemik ignesi kaldi aile arasındaKemik iğnesi nedir kız, senden duyuyorum ilk
Kocacima kalsam cok göze batıyor heo bi beden buyuk aliomYok kiz o kadar dikkat cekmiyor bence bursan oyle duruyor
Canım göğüsler spor ile gidiyor, arkadaşım kendi tabiri ile kafa kadar göğüslerini spor ile küçülttü... göğüslerinin aynı zamanda sıkılaştığını ve dikleştiğinide söylüyor.Hadi ya benim tek sıkıntım göğüsleri kapalı oldgm icin iri olması dikkat cekiyor kalca ve belden baya gitti kilo verdikçe orasi bi gidemedi agirlik çalışmam gerekiyor snrm
Apse varsa gerçekten antibiyotik siz zorAgri kesici aldim canim ama antibiyotiğe pek sıcak bakmiyorum ben ya nerdeyse hic kullanmıyorum en son doğum sonrası bi kere igne vurdurmustum
20 lik dis zaten seneler sürüyor çıkması sanki en son benim ceneme kulagima agrisi vurmuştu mecburen gitmistmValla istiyorum beybi annemin beynini yiye yiye kabul ettiricem
Benimkiler yillar oldu çıkalı ama arada bi durtuyorlar beni böyle bi iki gün cekerim ağrısını sonra gecer
Klasik kıskanç koca demek ki seninkide..Kocacima kalsam cok göze batıyor heo bi beden buyuk aliom
Olur cnm svinirim nette buldum bi kac video aslinda ama hic üstüne ugramadm kolları baya zorluyor göğüs kaslarını çalıştırmak icin tembellik yapiormCanım göğüsler spor ile gidiyor, arkadaşım kendi tabiri ile kafa kadar göğüslerini spor ile küçülttü... göğüslerinin aynı zamanda sıkılaştığını ve dikleştiğinide söylüyor.
Sana bununla ilgili spor hareketlerini atacağım en kısa zamanda..
Ayyy o kocalar yokmu zatenvala benim bacaklarım küçükken egriymis futbol topu gecermis düşün doktor igne vurmus bi sehir efsanesi olarak kemik ignesi kaldi aile arasındatıbbi gercek nedir bilmiorim
Kocacima kalsam cok göze batıyor heo bi beden buyuk aliom
Bende isterimkiiiiCanım göğüsler spor ile gidiyor, arkadaşım kendi tabiri ile kafa kadar göğüslerini spor ile küçülttü... göğüslerinin aynı zamanda sıkılaştığını ve dikleştiğinide söylüyor.
Sana bununla ilgili spor hareketlerini atacağım en kısa zamanda..
Arada oluyor kuzum bana kullanmiyorum ama geciyor kendiliginden sadece ilk gunler agrisi fena oluyorApse varsa gerçekten antibiyotik siz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?