Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar ben yatiyorum 20 lik dişim apse yaptı gene bir kac gündür yokluyordu bugun ağrısı cok kötü oldu uykusuzlukta vurdukca iyice hissettiriyor kendini iyi geceler hepinize
Geçmiş olsun cnm o 20 lik dış agrisiini bende cok cektim sonunda cektrdm kurtldm Allah rahatlık versin geçer insAllah

Valla kuzum ben daha kilolu dusunuyodum seni
Doğru diyorsun canım, düşünmeden yiye yiye bu hale gelmedik mi zaten...
Aynrn oyle nirancim yeterince yedik simdi onlari yakma zamani

benim yag oranım cok aslında ama herhalde etim mi sıkı neden bilmiorum genelde herkes kilomu gostermedgimi söyler ablam benden zayif mesela ama olculerimiz benim daha küçük
Kemiklerin iri olabilir yada sürekli spor yapıyor isen taş gibi sıkı hatunsundur.

Valla kuzum ben daha kilolu dusunuyodum seni

Aynrn oyle nirancim yeterince yedik simdi onlari yakma zamani
Hadi ya benim tek sıkıntım göğüsleri kapalı oldgm icin iri olması dikkat cekiyor kalca ve belden baya gitti kilo verdikçe orasi bi gidemedi agirlik çalışmam gerekiyor snrm

Kemik iğnesi nedir kız, senden duyuyorum ilk
vala benim bacaklarım küçükken egriymis futbol topu gecermis düşün doktor igne vurmus bi sehir efsanesi olarak kemik ignesi kaldi aile arasında tıbbi gercek nedir bilmiorim
Yok kiz o kadar dikkat cekmiyor bence bursan oyle duruyor
Kocacima kalsam cok göze batıyor heo bi beden buyuk aliom

Hadi ya benim tek sıkıntım göğüsleri kapalı oldgm icin iri olması dikkat cekiyor kalca ve belden baya gitti kilo verdikçe orasi bi gidemedi agirlik çalışmam gerekiyor snrm
Canım göğüsler spor ile gidiyor, arkadaşım kendi tabiri ile kafa kadar göğüslerini spor ile küçülttü... göğüslerinin aynı zamanda sıkılaştığını ve dikleştiğinide söylüyor.

Sana bununla ilgili spor hareketlerini atacağım en kısa zamanda..

Valla istiyorum beybi annemin beynini yiye yiye kabul ettiricem

Benimkiler yillar oldu çıkalı ama arada bi durtuyorlar beni böyle bi iki gün cekerim ağrısını sonra gecer
20 lik dis zaten seneler sürüyor çıkması sanki en son benim ceneme kulagima agrisi vurmuştu mecburen gitmistm

Olur cnm svinirim nette buldum bi kac video aslinda ama hic üstüne ugramadm kolları baya zorluyor göğüs kaslarını çalıştırmak icin tembellik yapiorm

Ayyy o kocalar yokmu zaten
Bende isterimkiiii
Apse varsa gerçekten antibiyotik siz zor
Arada oluyor kuzum bana kullanmiyorum ama geciyor kendiliginden sadece ilk gunler agrisi fena oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…